Uhvatih malo vremena sad, pa da Vam prvo ispričam jedan dogadjaj vezan za političku partiju POLIGRAF koja je u vladajućujo strukturi u gradu, čiji su članovi skoro svi funkcioneri SKK a čujem da je i trener na listi za gradski skupštinu , doduše na rednom broju 22 ali dobro. Moj drugar igra basket na košu na obali Vrbasa, ispod dvorane Mejdan, i kao i sve, koš je neko polomio, uništio i sad, dugo je razmišljao kako da to riješi, tražio sponzore.Naravno, sponzora nije bilo i gledajući dnevnik jedne televizije, sinula mu je genijalna ideja. Provukao je priču u nekom društvu POLIGRAFA kako je čuo da se Draško Stanivuković sprema da postavi novu tablu i koš na taj teren i pitao ih znaju li o tome išta.Za 3 dana, teren je dobio novu tablu, novi koš, mrežicu sve, a moj drugar mjesto za omiljenu mu igru.POLIGRAF je bio donator, ali za moj pojam donator je moj drugar koji je osmislio genijalan plan. Zašto ovo pričam. Pa pričam iz razloga što je zadnjih dana toliko priče bilo u vezi saradnje Borac Igokea, kao politička priča.Pa ok, možda ljudima iz Igokee to nešto znači ali ljudima iz Borca ne, 100%.Kada vidite nekog iz KK Borca na nekoj listi političkih partija javite mi, da ga lično pljujem.S druge strane, kao što rekoh, pljuvači iz SKK zadojeni kompleksima, mržnjom i ličnom nesposopnošću, poletjeli u POLIGRAF.Alal vera na izboru. Toliko o tome. Svege i svašta pročitah.Prva stvar, znam pouzdano da će ova uprava dati 200% svojih mogućnosti da se pobjedi Igokea na terenu.Tu nemojte imati dilemu. Saradnja što da ne, ako je u intersu Borca.Ok 2000 godina, dešavanja u Boriku , bruka slažem se.Ali ima i jedna druga stvar.Moj đed je otišao u Njemačku da radi 1966 godine, a 1944 švabe mu pobile pola porodice.Povlačim paralelu samo.Ovi što pišu i osuđuju saradnju, nemaj gram mudrosti, i gledaju stvar jako usko.U pamet se ljudi.Ima li neko ideju, kako u ovakvim okolnostima naći 300000 km za premijer ligu.Ima ili nema?Ako neko ima neka kaže ko će to da da.Tačno, bilo je razgovora i prije 2-3 godine, nisu našli zajednički jezik, i mogli su gurati taj nivo takmičenja sami.Šta sad?Imate li vi predstavu koliko je 300000 km?Da nadjete te pare a da neko ne aminuju odozgo?Na žalost tako je.Ne svidja Vam se?Ni meni se ne svidja.Šta ste uradili da Vam se svidja?Pustite šuplje priče. Kaže podigli FK Borac.Ma ko je podigao?Dejan Lukendić i Stojan Malbašić?Jest ali u limburgu mjesecu.I to im ne smeta, a saradnja sa KK Igokea im smeta. I na kraju, ako ovaj KK Borac nije izvorni, čemu tolika halabuka stručnjaka iz SKK?Evo vi ste izvorni, pa Vi uradite nešto, vjerovatno će Vam PLIGRAF pomoći u tome.Sve moralne gromade su tu , pa to neće biti problem.Sretno bilo.
|