Umetnik je napisao:
Оде вицо напокон. Кажу по медијима најуспјешнији, погледајте шта је све постигао, вау, аве вицо. Јест, кад бисмо гледали само посљедњих годину дана, а он је ту ипак мало дуже. А и то што је позитивно направио је направио само зато што му је професија нећак. Да није нећак, не би ни тога било. Зато, далеко ти лијепа кућа била и да се манеш Борца, ми ти у животу не требамо, ни ти нама. Марш! .
Republika Srpska postoji od 1992. Od tada ima ljude koji vode drzavu i ti ljudi imaju svoje familije, kumove.
Bilo je i ranije ujaka, striceva, sinova i sestrica, mama, tata od raznoraznih premijera, predsjednika i ministara... zasto niko drugi za ovih bezmalo 30 godina Republike nije napravio nesto u Klubu dok se Vico nije pojavio?! Zasto se 90% prethodnih uprava spominje u losem kontekstu( a spominje se, vjeruj jer ti se nisi ni rodio u to doba a ja ga se dobro sjecam)?! I iza one sampionske su ostali dugovi i tuzbe i to nikako zanemarive. kada su neki odlazili iz kluba, zadnja stvar koju su uradili, praznili su klupske racune i namirivali svoje pozajmice!
Nije ni ovaj bio idealan, daleko od toga ali uradio je kada podvuces crtu vise od mnogih! Ucio je i poprilicno grijesio nekoliko godina ali je na kraju nesto dobro uradio.
Kazu ljudi, lako je bilo kad mu je Dodik ujak... jeste,ali familiju su imali i oni prije Dodika i oni koji su dijelili vlast sa Dodikom pa se nije nasao niko iz njihovog okruzenja da pogleda Borac. Samo otimacina, da bi sa Ilicima dosli pred gasenje! Celik prije Celika! E to smo bili.
Ne branim ja Vicu, ni promasene trenere, "pojacanja" , kadrovska rjesenja i razne likove koje je imao oko sebe. To ostaje, ali isto tako ostaje mtelovih 600.000, evropa... plus on na celu saveza!
Ja se nadam da su ljudi svjesni sta to znaci!?
Ima on tu svoj interes, naravno! Ali kakav god da taj interes bio, bez jakog Borca nece se ostvariti.
Godinama slusam po gradu hvalospjeve o Zdravku Mamicu i price "je8o majku, da hoce takav da dodje u klub"... " koji su ono idioti u zagrebu pa ga pljuju i proganjaju... za zagrepcane, Mamic je nesto najgore, utjelovljenje crnoga djavola na zemlji! Seljacina, hercegovac sa parama koji je dosao u zagreb i okupirao dinamo!
A ima rezultate.
Ali dobro, ti si poprilicno ogranicen i ne kontas, kada odrastes, slozice ti se neke stvari.
Sustina je da nema savrsenog covjeka! Bezgresan ne postoji ni u gradu ni u Republici a pohotovo savrsen sa parama!
Ovdje pojedinci traze Isusa da sidje sa nebesa i preuzme klub! Budite realni, bez ljudi sa ledjima kakva ima Vico, nema ozbiljnog kluba. Ima klubova tipa Sloboda, Celik...
Ja hocu da Borac bude uspjesan, kome je do romantike i fudbala za raju bez "gazde" u klubu... eno, beton liga, vrbas, laus, zobijeva krajina...