banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 09:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120069 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4863, 4864, 4865, 4866, 4867, 4868, 4869 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Avg 2020, 12:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
ББЛ je napisao:
iskusniborcevac je napisao:
ББЛ je napisao:
Ћосић добио ударац у ребра на утакмици са Рударом, тако да сумњам да ће почети. Вјервоватно ће Кујунџа од прве минуте.

Bilo bi opasno staviti od pocetka Kujundzica kad je starter Milojevic i zato ocekujem iskusnog Cosu na lijevoj strani

Јбг било би добро да Суба може да игра, али пошто је таква ситација са њим, а Ћосић је повријеђен, нема ко осим Кујунџе. Надајмо се да ће оправдати то што ће бити од прве минуте на терену.

Trebalo bi da je Ćosić spreman, ne spominju ga na presu u igračima koji će propustiti utakmicu.
Odličan potez je produžetak saradnje sa Zakarićem.

Sad nam treba rezervni desni bek i golman, tu nam ne trebaju neka skupa rješenja, dovesti iz okruženja nekoga, može i iz RS lige ako ima neko dobar. Radulović nam treba za vezni red, on je najveći znalac od ovih veznjaka koje trenutno imamo i zaslužuje da bude starter u veznom redu, a ne da bude rezervni desni bek.

Tomić otišao u Austriju, jbg.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 12:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Lijepa vijest ovo sa Zakaricem,vazni fudbaleri da nam ostaju sto je duze moguce.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 13:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
https://www.transfermarkt.com/marin-lju ... eler/39792

Prema ovom sajtu on je jos uvijek bez kluba, da li se mozda nesto zakomplikovalo oko njegovog odlaska u Poljsku?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
4-0 sutra.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 14:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Исправка. Ћосић је добро и биће у комбинацији за сутра.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 15:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Andrija Lukovic u Portugalu. Najbolje da mi Ljubičića dovedemo dok nam i on nije negdje pobjegao :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
3:0 Vranješ, i Lukić dva komada

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Drago mi je što je raskinut ugovor sa Kukrikom. Takvi kao on ni ne zaslužuju da nose dres Borca zbog kvaliteta a i karaktera. Stojane sve najbolje na mjestu predsjednika. Da nas vodiš do titule!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Једногласно.
Порука није лоша. Да у ријетко вријеме стабилности клуба преузима фотељу играчка легенда а не само кад је стани пани, и кад легенде требају да се клуб не угаси.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da bi ovo bila najjača postava za sutra

Pavlović,
Dujaković, Jovanović, Milojević, Ćosić
Zakarić, Vojnović, Danilović, Ziljkić,
Vranješ, Marković

Na klupu Mamadu i Kruz i da dobiju koji minut, kad ako ne protiv Slobode pa da momci imaju motiv za dalji rad, a protiv Želje Janičić umjesto Milojevića

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Оде вицо напокон. Кажу по медијима најуспјешнији, погледајте шта је све постигао, вау, аве вицо. Јест, кад бисмо гледали само посљедњих годину дана, а он је ту ипак мало дуже. А и то што је позитивно направио је направио само зато што му је професија нећак. Да није нећак, не би ни тога било. Зато, далеко ти лијепа кућа била и да се манеш Борца, ми ти у животу не требамо, ни ти нама. Марш! Сви гријеше, али она злодјела су више и горе од самих грешки.

Малбашићу сретно, да га памтимо по најуспјешнијем периоду Борца у читавој историји до сад. :occasion5:

Сутра очекујем побједу, може се, није Слобода Барселона.
Borac u srcu je napisao:
Pavlović,
Vranješ, Marković

Na klupu Mamadu i Kruz i da dobiju koji minut, kad ako ne protiv Slobode pa da momci imaju motiv za dalji rad, a protiv Želje Janičić umjesto Milojevića

Тако некако. И са тим саставом на полувремену 2:0 :) . Ајд, може и 1:0, нећу се бунити.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Umetnik je napisao:
Оде вицо напокон. Кажу по медијима најуспјешнији, погледајте шта је све постигао, вау, аве вицо. Јест, кад бисмо гледали само посљедњих годину дана, а он је ту ипак мало дуже. А и то што је позитивно направио је направио само зато што му је професија нећак. Да није нећак, не би ни тога било. Зато, далеко ти лијепа кућа била и да се манеш Борца, ми ти у животу не требамо, ни ти нама. Марш! .

Republika Srpska postoji od 1992. Od tada ima ljude koji vode drzavu i ti ljudi imaju svoje familije, kumove.
Bilo je i ranije ujaka, striceva, sinova i sestrica, mama, tata od raznoraznih premijera, predsjednika i ministara... zasto niko drugi za ovih bezmalo 30 godina Republike nije napravio nesto u Klubu dok se Vico nije pojavio?! Zasto se 90% prethodnih uprava spominje u losem kontekstu( a spominje se, vjeruj jer ti se nisi ni rodio u to doba a ja ga se dobro sjecam)?! I iza one sampionske su ostali dugovi i tuzbe i to nikako zanemarive. kada su neki odlazili iz kluba, zadnja stvar koju su uradili, praznili su klupske racune i namirivali svoje pozajmice!
Nije ni ovaj bio idealan, daleko od toga ali uradio je kada podvuces crtu vise od mnogih! Ucio je i poprilicno grijesio nekoliko godina ali je na kraju nesto dobro uradio.
Kazu ljudi, lako je bilo kad mu je Dodik ujak... jeste,ali familiju su imali i oni prije Dodika i oni koji su dijelili vlast sa Dodikom pa se nije nasao niko iz njihovog okruzenja da pogleda Borac. Samo otimacina, da bi sa Ilicima dosli pred gasenje! Celik prije Celika! E to smo bili.
Ne branim ja Vicu, ni promasene trenere, "pojacanja" , kadrovska rjesenja i razne likove koje je imao oko sebe. To ostaje, ali isto tako ostaje mtelovih 600.000, evropa... plus on na celu saveza!
Ja se nadam da su ljudi svjesni sta to znaci!?
Ima on tu svoj interes, naravno! Ali kakav god da taj interes bio, bez jakog Borca nece se ostvariti.
Godinama slusam po gradu hvalospjeve o Zdravku Mamicu i price "je8o majku, da hoce takav da dodje u klub"... " koji su ono idioti u zagrebu pa ga pljuju i proganjaju... za zagrepcane, Mamic je nesto najgore, utjelovljenje crnoga djavola na zemlji! Seljacina, hercegovac sa parama koji je dosao u zagreb i okupirao dinamo!
A ima rezultate.
Ali dobro, ti si poprilicno ogranicen i ne kontas, kada odrastes, slozice ti se neke stvari.

Sustina je da nema savrsenog covjeka! Bezgresan ne postoji ni u gradu ni u Republici a pohotovo savrsen sa parama!
Ovdje pojedinci traze Isusa da sidje sa nebesa i preuzme klub! Budite realni, bez ljudi sa ledjima kakva ima Vico, nema ozbiljnog kluba. Ima klubova tipa Sloboda, Celik...
Ja hocu da Borac bude uspjesan, kome je do romantike i fudbala za raju bez "gazde" u klubu... eno, beton liga, vrbas, laus, zobijeva krajina...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Umjetnik imas pravo na stav i postujem i tvoj i svaciji ali me samo zanima je l sad sve u redu i jesmo li sad svi na stadionu kad otvore kapiju ili ne?

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Зато што је вицо тренутно актуелан, раније управе нису. Ако се питаш зашто сад говорим то о вици, ето зато. Знам ја какве су биле раније управе, да су разлог за 15 милиона дуга, све ми је познато. Надам се да смо коначно завршили са тим периодом, или да ћемо ускоро, на погон евроое и тренутно доброг финансијског стања.

Вицо има леђа, можда и најјача од свих бивших управа, и као савезник нам је одличан. Али као непријатељ, знаш и сам. Е сад... Треба задржати сву ту владајућу гарнитуру да нам буду наклоњени.

А имао је вицо леђа и кад се дешавало свашта са Борцем прије пар година. Да напоменем, није ту само испадање из лиге, свачега је ту било. Шта се онда дешавало? Гдје су била леђа?
Borac u srcu je napisao:
@Umjetnik imas pravo na stav i postujem i tvoj i svaciji ali me samo zanima je l sad sve u redu i jesmo li sad svi na stadionu kad otvore kapiju ili ne?

Ко хоће, нек дође, ко неће, не мора :)

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2020, 23:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Umetnik je napisao:
Оде вицо напокон. Кажу по медијима најуспјешнији, погледајте шта је све постигао, вау, аве вицо. Јест, кад бисмо гледали само посљедњих годину дана, а он је ту ипак мало дуже. А и то што је позитивно направио је направио само зато што му је професија нећак. Да није нећак, не би ни тога било. Зато, далеко ти лијепа кућа била и да се манеш Борца, ми ти у животу не требамо, ни ти нама. Марш! Сви гријеше, али она злодјела су више и горе од самих грешки.

Малбашићу сретно, да га памтимо по најуспјешнијем периоду Борца у читавој историји до сад. :occasion5:

Сутра очекујем побједу, може се, није Слобода Барселона.
Borac u srcu je napisao:
Pavlović,
Vranješ, Marković

Тако некако. И са тим саставом на полувремену 2:0 :) . Ајд, може и 1:0, нећу се бунити.

Ti si decko debil,drogos!!!
Ponavljas i supljiras konstantno.
Vec ti je sve gore objasnjeno pa da se ne ponavljam.
Samo cu reci,sampionska titula kad je kopanja bio (pitanje da li znas ko je on bio bez pomoci google-a) se otplacivala do prije godinu dvije dana. Kakvi su se tad ugovori pravili i sta se sve placalo je plac majke bozije. Najjace je kad je u klub stigla faktura ukc-a za porodjaj zene steve nikolica!?

U to vrijeme nije bili bitno sta kosta,ljudi su bili opijeni uspjehom i nije se razmisljalo sta ce biti za par godina. Kada je taj covjek otisao iz kluba krenulo se definitivno prema dole u slobodnom padu. Dokusurila nas je ona prodaja smrdljivih srbijanaca godinu kasnije protiv celika iz niksica.
Poenta moje price je da je bilo puno gorih i vecih grobara borca,od damira spice do bivsih igraca borcevaca do zadnje marke da ne nabrajam sad.
Samo glupanu nece biti jasan potez imenovanja cele za predsjednika. Ko prati borac malo duze zna sve o celi malbasicu (nemam apsolutno nista protiv covjeka) i za ovo se moze reci da je logican potez.
Celo ce biti dobar operativac,bar se nadam.

Ovdje seres/serete sa jedne strane a sa druge strane hvalite. Odlucite se. Psovalo se na sva zvona nakon cz a poslije mladosti sve super a na to sam upozoravao da ce se tako pisati(nemam zivaca traziti taj post) sto najbokje pokazuje kakvi sve strucnjaci uzimaju sebi za pravo da komentarisu fudbal!
I jos jednom za kraj da napisem,umetnice napusi se kurca obilato jer si utjelovljenje tastatura debila,podguzne muve i prelivode na kvadrat. Svakim svojim postom iritiras i smaras,sistem da si svakom loncu poklopac i da si svakom jelu mirodjija je prevrsio svaku mjeru i zato ti iskreno kazem da odjebes i ne javljas se neko vrijeme,bar na ovoj temi.
M'rs!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2020, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Potpis.
A i nick ti govori da nemaš više od 15.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2020, 01:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije to bas tako crno bijelo. Jedan broj ljudi fali u kopu, i to je najvidljivije na derbijima. Oni dijele taj isti stav i tvrdoglavi su u tome i nema tog rezultata koji bi promijenio to misljenje, ja ga ne dijelim ali ne moze se silom to promijeniti kod njih niti treba. Zato pitam bar za sebe da mi odgovori. Da li je sad u red? I ruzno i tuzno je da neko ko voli Borac ne dolazi. Nadam se da je ovo rjesenje koje rusi tu barijeru i toliko o toj temi. A utakmica protiv Zvezde je bila ocajna ne zato sto ne mozemo i sto su prejaki, nego zato sto su se nasi usrali i tako usrani bi izgubili i od Javora 3:0. I to ne moze izbrisati pobjeda protiv Mladosti.
Nas narod kaze u svakom zlu ima i nesto dobro. Ako to dobro znaci da ce ta utakmica pomoci da se ne useru na Grbavici i u evropi onda je vredilo

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2020, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ala druže jesi se ti uznemirio oko tog poraza na Mitiću, koji ti je đavo. Izugbili od bolje ekipe, i to u prijateljskoj.
Da smo dobili Liverpula ne bi se toliko oko toga potresao.

Umetnik bi se jebo, ali da ne uđe. Ja ti drugarskim predlažem da se više čitaš, a manje pišeš.

Evropa je ove godine prolazna stanica, da se zaradi za to jedno kolo, ako se uspije proći dobro i jeste. Mislim da nije to nikakva omča oko vrata Vladi, mada jel, ne bi valjalo da nas neko baš istambura ako se već ispada.

Danas dobiti, pa u utorak na termitanjaku satrati i kamatara i veselo društvance.

Aj Radnik BN 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2020, 09:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Bojim se da je zeljo ipak prejak za radnik.radnik po svom obicaju tek nakon 4,5 kola uhvati zalet i bude zajeban,tako da cu se bas iznenaditi ako ne izgube danas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120069 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4863, 4864, 4865, 4866, 4867, 4868, 4869 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]