banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2020, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pa pisi sad sve,daj da sve izadje na vidjelo napokon, da ljudi vide ko je ko,ko je sta

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 07:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
Sad bi moglo biti zanimljivo,mozda da napokon ljudi saznaju čime su se sluzili ovi iz sadasnje uprave a bilo je spektakularnih stvari.

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka

Neka pise svako ko zna nesto,provjereno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 08:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Ne brine se ti druže NOPROBLEM za ove ljude iz sadašnje uprave.To čime su se služili je jasno vidljivo.
Grad im uplati godišnje 18000 km , dobro si čuo 18000 km, ljuDi svojim vezama nađu još 100000 km i?Što neko drugi ne nađe?Ko brani Veselom Vukašinu da tako uradi?Ko mu brani?Ljudi vrate Pivaru nakon 7 godina u klub.Zamislite, OLX im uplati 5000 km u kešu!!!OLX iz Sarajeva da.Što Kaši i Bojanu ne uplate?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 08:11 
Stara kuka
Stara kuka

Cime su se sluzili ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
polapet je napisao:
Pade mi na pamet još jedan detalj iz decembra 2017.Trener Bojan Božić još uvijek, igrači igraju za dž.Na centru samo Pucar od 156 kg i vidi se iz aviona da je tu problem, ako želimo u vrh.Ljudi iz nove uprave skupe iz svog džepa tad basnoslovnih 5000 km i kažu Božiću ajde nađi nekog centra.I znate šta on odgovara?Kaže nema.Zamislite trenera kojem uprava nađe pare za igrača, a on kaže nema!!!A znate zašto je rekao da nema?Zato što se uplašio iskoraka u viši rang.Svjestan je bio da je njemu tadašnja situacija bila sjajna.Treći odozdo u Prvoj ligi R.S. plakanje nad sudbinom, piva na treningu, nerad i nestručnost.Tapšanje po ramenu u Ariji, uzvici Boža coach, i to je bio njegov život.Bio je svjestan da su ambicije novih ljudi mnogo veće i zato je rekao da nema.Centra nađe čovjek koji nema puno veze sa košarkom, i kaže evo pogledaj.Ali nećemo na silu, ako trener neće, nećemo.I nađe Jovicu Kecmana, koji je stigao iz Bijeljine.I tu nije kraj.Božić zahtijeva da sa igračem on isključivo priča o komercijalnim uslovima.On da priča o plati?Trener?Valjda trener treba da kaže da li mu taj profil odgovara ili ne, a kolika mu je plata, šta će jesti, gdje će spavati, to njega ne treba da brine.Ali, trebalo se malo utaliti u taj, za te prilike veliki transfer.Prva donatorska veče u hotelu Jelena, ljudi skupe 10000 km na krvave muke, i sutradan zove Boža, trAži 2000 km. premije zua opstank u Prvoj ligi R.S !!! predhodne sezone.To što igrači igraju za dž, zaboli ga.Detalja ima još koliko hoćete, ali polako, tek sam se uključio.I onda mi neko ovje napiše, da se pegla nešto.S kim?
Bio sam na tada u hotelu Jelena. Ako me pamcenje dobro sluzi, tada je bio plan da se ne ulazi u prvu ligu jos par sezona, dok nasi klinci ne odrastu i budu u mogucnosti da igrajy prvu ligu (fizicki i psihicki). Sto se tice novih igraca, planirano je da se potpisuju mladji igraci i da se razvijaju u Borcu i da za tih par godina, udjes u prvu ligu sa svojim snagama. Tih istih par godina je predvidjeno za postepenu stabilizaciju kluba, sa vracanjem starih i dovodjenjem novih spoznora, reaktivacija starog Borca,itd... To vece u Jeleni je bilo u skladu sa tom pricom.

Po meni (ne kazem da sam u pravu) ,problem je bas tu nastao,jer je Boza imao takvu viziju, a dio uprave nije htio da ceka tih 3-5 godina, vec im je trebao odmah klub iz prve lige zbog ovoga-onoga . To ti onda daje odgovor zasto je Pucar od 156kg bio dovoljan na poziciji centra, zasto Boza daje odgovor na pitanje ima li centra -NEMA (nema nekog perspektivnog klinca od 16-18 godina da ga dovede). Taj Jovica je ispao sasvim korektan igrac i ne moze covjek nista lose reci o njemu, cak ga je i Boza odmah prihvatio, ali se postavljalo pitanje u tom momentu zasto ga dovodimo ako znamo da nemamo kapaciteta da igramo prvu ligu, a sa trenutnim snagama sigurno ti nije ugrozen opstanak (sto ranijih godina nije bio slucaj).

Licno,smatram da je Bozina vizija bila bolja, ali sta je tu je. Isto tako,cinjenica jeste da iz ugla menadzmenta i ostalog, taj dio uprave je puno sposobniji od Boze i Makija, tj puno imaju vise potencijala i kapaciteta za napraviti posao (pronaci spoznore, obezbjediti neke stvari,itd..). Steta jeste sto svako nije radio svoj dio posla koji najbolje zna. Boza je imao dobru viziju sto se tice kosarke, a ostali su imali dobru viziju u vezi marketinga i ukupnog poslovanja.

Sadasnjoj upravi u KK BORAC zelim puno uspjeha u ostvarivanju planiranih rezultata, a za Bozu se nadam da se jednog dana ostvariti svoju viziju sa ovim izvornim klubom i da ce nas tada ponovo sve vratiti u dvoranu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka

wizzy_bl je napisao:
polapet je napisao:
Pade mi na pamet još jedan detalj iz decembra 2017.Trener Bojan Božić još uvijek, igrači igraju za dž.Na centru samo Pucar od 156 kg i vidi se iz aviona da je tu problem, ako želimo u vrh.Ljudi iz nove uprave skupe iz svog džepa tad basnoslovnih 5000 km i kažu Božiću ajde nađi nekog centra.I znate šta on odgovara?Kaže nema.Zamislite trenera kojem uprava nađe pare za igrača, a on kaže nema!!!A znate zašto je rekao da nema?Zato što se uplašio iskoraka u viši rang.Svjestan je bio da je njemu tadašnja situacija bila sjajna.Treći odozdo u Prvoj ligi R.S. plakanje nad sudbinom, piva na treningu, nerad i nestručnost.Tapšanje po ramenu u Ariji, uzvici Boža coach, i to je bio njegov život.Bio je svjestan da su ambicije novih ljudi mnogo veće i zato je rekao da nema.Centra nađe čovjek koji nema puno veze sa košarkom, i kaže evo pogledaj.Ali nećemo na silu, ako trener neće, nećemo.I nađe Jovicu Kecmana, koji je stigao iz Bijeljine.I tu nije kraj.Božić zahtijeva da sa igračem on isključivo priča o komercijalnim uslovima.On da priča o plati?Trener?Valjda trener treba da kaže da li mu taj profil odgovara ili ne, a kolika mu je plata, šta će jesti, gdje će spavati, to njega ne treba da brine.Ali, trebalo se malo utaliti u taj, za te prilike veliki transfer.Prva donatorska veče u hotelu Jelena, ljudi skupe 10000 km na krvave muke, i sutradan zove Boža, trAži 2000 km. premije zua opstank u Prvoj ligi R.S !!! predhodne sezone.To što igrači igraju za dž, zaboli ga.Detalja ima još koliko hoćete, ali polako, tek sam se uključio.I onda mi neko ovje napiše, da se pegla nešto.S kim?
Bio sam na tada u hotelu Jelena. Ako me pamcenje dobro sluzi, tada je bio plan da se ne ulazi u prvu ligu jos par sezona, dok nasi klinci ne odrastu i budu u mogucnosti da igrajy prvu ligu (fizicki i psihicki). Sto se tice novih igraca, planirano je da se potpisuju mladji igraci i da se razvijaju u Borcu i da za tih par godina, udjes u prvu ligu sa svojim snagama. Tih istih par godina je predvidjeno za postepenu stabilizaciju kluba, sa vracanjem starih i dovodjenjem novih spoznora, reaktivacija starog Borca,itd... To vece u Jeleni je bilo u skladu sa tom pricom.

Po meni (ne kazem da sam u pravu) ,problem je bas tu nastao,jer je Boza imao takvu viziju, a dio uprave nije htio da ceka tih 3-5 godina, vec im je trebao odmah klub iz prve lige zbog ovoga-onoga . To ti onda daje odgovor zasto je Pucar od 156kg bio dovoljan na poziciji centra, zasto Boza daje odgovor na pitanje ima li centra -NEMA (nema nekog perspektivnog klinca od 16-18 godina da ga dovede). Taj Jovica je ispao sasvim korektan igrac i ne moze covjek nista lose reci o njemu, cak ga je i Boza odmah prihvatio, ali se postavljalo pitanje u tom momentu zasto ga dovodimo ako znamo da nemamo kapaciteta da igramo prvu ligu, a sa trenutnim snagama sigurno ti nije ugrozen opstanak (sto ranijih godina nije bio slucaj).

Licno,smatram da je Bozina vizija bila bolja, ali sta je tu je. Isto tako,cinjenica jeste da iz ugla menadzmenta i ostalog, taj dio uprave je puno sposobniji od Boze i Makija, tj puno imaju vise potencijala i kapaciteta za napraviti posao (pronaci spoznore, obezbjediti neke stvari,itd..). Steta jeste sto svako nije radio svoj dio posla koji najbolje zna. Boza je imao dobru viziju sto se tice kosarke, a ostali su imali dobru viziju u vezi marketinga i ukupnog poslovanja.

Sadasnjoj upravi u KK BORAC zelim puno uspjeha u ostvarivanju planiranih rezultata, a za Bozu se nadam da se jednog dana ostvariti svoju viziju sa ovim izvornim klubom i da ce nas tada ponovo sve vratiti u dvoranu.

Dobro. Boza je Borac uzeo 2014-15, tad su dosla sve djeca i lokalnih klubova u skoli kosarke. Za tri godine ( plus-minus godina), koliko je klinaca izbacio,razvio ? Koliko je sponzora doveo ? Koliko je stipendija bilo,da ne kazem plata ? Koliko puta im je usput crkao poluraspali kombi ? Koliko patika i generalno opreme su igraci dobili ( klubske dresove ne racunam ) ? Ovo pitanje vazi za period kad je Boza bio glavni,dok ljudi nisu usli u klub

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja gledam na tu viziju od 5 god. tavorenja po ligi RS kao na viziju u kojoj trener pokusava obezbijediti sebi dugorocan posao i platu a od razvoja kluba i kosarke i omasovljenja skole u toj viziji nema nista. U toj viziji pisaju nas sve privatne skole. A Borac da bi im bio konkurentan i privlacio djecu mora rezultatom i ligom u kojoj igra da odskace.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka

A da, treba li napomenuti da su to ljudi koji su mislili da ce do kraja zivota biti u Borcu i zivjeti od njega ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

supersonic je napisao:
wizzy_bl je napisao:
polapet je napisao:

Dobro. Boza je Borac uzeo 2014-15, tad su dosla sve djeca i lokalnih klubova u skoli kosarke. Za tri godine ( plus-minus godina), koliko je klinaca izbacio,razvio ? Koliko je sponzora doveo ? Koliko je stipendija bilo,da ne kazem plata ? Koliko puta im je usput crkao poluraspali kombi ? Koliko patika i generalno opreme su igraci dobili ( klubske dresove ne racunam ) ? Ovo pitanje vazi za period kad je Boza bio glavni,dok ljudi nisu usli u klub
Kao sto rekoh...nije Boza za upravljanje klubom, vec za kosraku (bavio se tim jer nije imao nikoga drugog). Svega je bio i sam svjestan, te je bas iz tog razloga prihvatio nove ljude u upravi, da se pobrinu za te stvari. Kad su oni dosli, to su i uradili..odmah je bilo bolje, medjutim, isplivali su novi problemi oko upravljanja i ostalo znate...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka

A isplivali su tako sto se bas Boza petljao tamo za sta nije i gdje mu nije mjesto. Opet kazem,to su ljudi koji su mislili penzije zaraditi u Borcu,kao da je njihov privatni. Onom dinamikom rada u klubu za njegove vladavine,sta mislite koliko bi se pive popilo i sendvica pojelo dok bi napravili neki veci rezultat,ili doveli nekog sponzora jakog ?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Stvar je jasna.Božići imaju čistu situaciju.Imaju klub u 2 ligi grupa zapad, pa evo, neka pokažu sposobnost i neka se takmiče.Ako su sposobni kao što se priča, ako imaju dignitet u gradu, evo prilike.Da li im neko brani?Koliko znam ne.U čemu je problem?
Ko želi da vidi pomake vidjeće, i doći će da gleda ABA 2 timove (za sada) kao i Premijerligaške klubove, srijeda, subota, košarke kao u priči.Ko ne želi, neće doći, ići će gledati utakmice 2 lige RS grupa zapad i sve ok.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kad je riječ o mlađim selekcijama, i tu se radi punom parom.Klub ima oko 120 dječaka sa koijm rade 4 trenera.Doveden je mali Protić 2004 iz Mrkonjića, i doći će još perspektivnih dječaka, koji više ne smiju prolaziti kroz Banja Luku.Igrom slučaja, imamo Igokeu koja je do sada uzimala sve što valja iz razloga što imaju najbolje uslove za te dječake.Ali polako, malo po malo ide.Čuo sam da ima neki mali Egić iz pd 2005 extra talenat, neki dječak sa Sokoca...Pomaka ima.Da li neko zna koliko je dječaka bilo u klubu za Božićeve ere.Nije bilo nikog!!!Pustite ljude da rade i dajte im podršku.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

polapet je napisao:
Stvar je jasna.Božići imaju čistu situaciju.Imaju klub u 2 ligi grupa zapad, pa evo, neka pokažu sposobnost i neka se takmiče.Ako su sposobni kao što se priča, ako imaju dignitet u gradu, evo prilike.Da li im neko brani?Koliko znam ne.U čemu je problem?
Ko želi da vidi pomake vidjeće, i doći će da gleda ABA 2 timove (za sada) kao i Premijerligaške klubove, srijeda, subota, košarke kao u priči.Ko ne želi, neće doći, ići će gledati utakmice 2 lige RS grupa zapad i sve ok.
BRAVO.Upravo to ja i kazem.Ko hoce da gleda ABA2 ligu, nek ide gledati KK BORAC...ko hoce da navija za onaj pravi Borac, nek ide gledati beton ligu i svima dobro.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@wizzi nije to nikakav pravi Borac, i sam si rekao da je to privatni klub nesposobnih ljudi cije vizije dopiru dotle da 5 godina igraju isti rang a poslije toga vec ce se naci izgovor zasto nema napretka

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 10:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Veteran spominje Božinu viziju?Koja vizija?Čak i da je imaš, ko će to da plati?Grad daje 18000km godišnje.To je 1500 km mjesečno.To je jedan odlazak na gostovanje na Sokolac.Šta hoću reći?Ako imaš viziju a nemaš sredstva, onda zajedno radiš sa ljudima koji to mogu obezbjediti pa tvoja vizija+sredstav koja ljudi obezbjede =reazultat.Ali kako ne shvatate, čovjek ima percepciju Borac to sam je. Tata Kašo me napravio u Boriku i ja imam to zagarantovano pravo na KK Botrac.Pa to nema niko!Borac je iznad svih i interse Borca je iznad svih intzersa.Dajet pare i šetajte.Neću da vas vidim.To je njegov problem.A na kraju krajeva vizija je jedno, a rad i ostvarenje te vizije je drugo.Možda i ja imam vizuju da postanem pilot Boinga 747 ali za to treba dosta škole, talenta rada i na kraju, psihofizičkih i drugis sposobnosti.O novcu da ne govorim.
Ali kao što rekoh, ima klub čist, ko mu brani da sporovede svoju viziju.Ne sporim da dječak voli Borac, možda nije ni loš momak, ali majstore, nauči da funkcionešeš u uređenom sistemu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 10:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Da li je dio te vizije da se postane filijala od onih tamo?! Ako jeste, nije to to... od njih ne treba nista, samo se zahvaiti.
A sa druge strane imas vukasina koji je bio "veliki" sportski radnik sa velikim parama od pivare i grada! Sa tim je mogao svako da obavlja funkciju. Rezultate tog rada vidimo i sada tako da pricati o vukasinu bozicu kao pojmu ili spasiocu... Uzas!
Sve ljepseod ljepsdg, dvorana borik kao da je ukleta kada na sve dodam i njuske koje vode rk!

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 10:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Djelimično se slažem sa predhodnim postom.Ali, ako neko ne vidi pomake koje ovi ljudi rade, onda stvarno nema potrebe da bilo šta komentarišemo.U Glasu pre 2 godine pojavio se naslov Igokea gura Borac U aba 2.I?Za to vrijeme, Borac tavorio izgubio finale od Leotara, igrao 1 ligu RS.Kad je vidio naslov, jedan moj drugar kaže, pa jel moraju baš ovako.Drugar ga pita ok ne mora, ali da li si spreman da nađeš sponzora da ih vozi besplatno na jedno gostovanje.Odgovor nije dobio.Svi su spremni da pametuju dok ne moraju gurnuti ruku u svoj džep i pomoći finansijski.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
U redu, ali sta donosi aba2?
Da budemo iskreni do kraja, tu para nema ni po kojem osnovu.. ulaznice, tv prava, nagrade za plasman... protivnicu nisu atraktivni i kvalitetni pa da kazes, eto napunice se borik kada dodje taj i taj... nemas ni mladu ekipu da nekoga mozes prodati a i da imas takvog igraca nece otici igrajuci sa sparsima, pazarom itd...

Od aba lige smo predaleko tako da mi ovo lici na onu vaterpolo pricu i igranje druge lige srbije u revijalnom smislu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2020, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aba 2 - obezbjeđuje povratak Borca na regionalnu košarkašku mapu, bez dvice nikad se ne može doći do Aba 1, biće neki prenos na Areni, dolaziće ekipe iz regiona ostvarivaće određeni broj noćenja u ugostiteljstvu, stvoriće se ekipa koja će biti za gornji dio tabele u PL, bice veca posjeta nego u PL, povuce mnogo vise novca iz lokalne kase od ovih 18k, price im barem neki sponzor... Samo mi još nismo ni dobili poziv za Aba 2, niti znamo tim za narednu sezonu a već osuđujemo. Po meni je ABA 2 sansa. Da li ce se i koliko profitirati zavisi i od menadzmenta kliba. Ne bih stavio jednako izmedju kosarke i vaterpola po popularnosti sportova

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 25 Jun 2020, 11:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]