Што се тиче празника, на сам Васкрс у кућама и двориштима око мене чуло се одсвакуда прича, људи ходали улицама, чула се и музика којекуде... Можда има и заражених у црквама, али да се не лажемо, лијеп дан био, празник и људи искористили. И ето, сад имамо други талас, а по бројкама се чини да би могао бити гори него први, јер, један зарази двојицу... Данас 59, прекосутра... Да не ширим панику, нећу о бројевима

Иако ово није ширење панике, други талас је услиједио, то је чињеница
А мјере се и крше јер су такве да једноставно тјерају да их кршиш, а још наш менталитет... У сваком случају, вријеме је да се нешто мијења. Видјели смо како функционишу ове мјере, тренутно имамо тај нови талас, дакле више је људима прекипило или шта већ и апсолутно је оправдано да се нешто мијења. А и зашто да не, покушајмо на другачији начин, едукацијом, маркетингом, или нпр. преусмјеравања на кажњавање ако рецимо неко буде на ближе од 2 метра на јавном простору. Што да не, ваља покушати, ништа не можемо да изгубимо.
Све у свему, види се да нешто не штима, а да будемо реални, од успостављања муријског часа па на даље отприлике да није било паметног потеза и донесене мјере. До тад смо и ишли како треба, тих неколико дана, али кренуше кола низбрдо. Може бранити ко кога хоће, али од тог момента мјере које су доношене нису имале превелике везе са логиком. Мислим, ето да не буде погрешно схваћено, Шеранићу свака част за тих првих неколико дана, али ово касније... Јок.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!