Čiča iz Rogače je napisao:
skeva je napisao:
Citiraj:
- Kada je riječ o Šaroviću, ja bih da poručim Bakiru Izetbegoviću da nije u redu da svi njegovi napadi na, kako oni vole da kažu Er-Es, idu preko njegovog izaslanika Mirka Šarovića. Bilo bi u redu i bilo bi dobro da Izetbegović bar ponekad smogne hrabrosti i sam se obrati Miloradu Dodiku i SNSD-u - naglasio je Kovačević.
Pa obraćao mu se kad svu dogovarali koalicionu vlast na beha nivou a rezultat znamo....nikad jača Srpska pozicija a nikad manje ministarstava i nadležnosti....možda je i za to kriv Šarović
Obraćao mu se ,doduše preko Džaferovića ,kad je Dodik potpisao ANP i fino se dogovorili da je to suštinski plan za pristup NATOu ,samo što se to tako ne zove.
Eto opet ko u onom vicu....."ja sad ne znam kako je sve to bilo ali ih je Srbin sve pobjedio" buhahahaha.....buhahahaha
Pa koliko znam već smo u MAP, što je Mlađo potpisao. Sad, što u procesu ulaska u Nato se ne pomjeramo, i što su ambasadori, po tom transkriptu potvrdili da im je dovoljno dobro šta god sve tri strane u BiH dogovore, je u skladu sa trenutnom voljom naše strane. ANP ili Program Reformi, sasvim nebitno, debeli kaže nije ANP ovi kažu jeste, nije govno već se pas posrao. Svejedno smrdi i ne miče sa ceste, tako i mi u putu u Nato. Neko reče od jalije čaršijske, pa ne pominje se Republika Srpska, pa zar mora? Eto kad budu mislili da nas zajebu i izglasaju nešto u parlamentu i predsjedništvu, dovoljno potegnut vitalni nacionalni interes, i to je na dnevnom redu Skupštine RS. A ona ladno prebaci na referendum narodu, i prc Milojko. Tako da je bolje da ih hvatamo za kragne oko plata i 01.03. za DE, borbe protiv korupcije i krađa u procesu pristupa EU....
Mile izboksao sebi Tegeltiju na čelu Savjeta, i zamrzao aktivnosti BiH. To jaliju više boli.
I mogu im raditi ono isto što i oni nama do prije par mjeseci, pustiti da vrijeme iscuri do novih izbora a onda novi bojkot i ucjene oko formiranja vlasti na BiH nivou, al od strane nas.