banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 351  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2020, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
skeva je napisao:
Nije ni kralj Dzon podrzavao Magna Cartu pa ju je potpisao. Sta on zeli je mozda jedno a sta je uradio srpskom narodu je nesto sasvim drugo. Glavni cilj je dobiti jos jedne izbore, to ce se i desiti jer opozicije nema, ali ovaj njegov pecat je ponizio srpski rod u buducnosti ko god da bude vladao.
Dobro, šta nam je uradio u ovom konkretnom slučaju Nato-a? Na stranu ostali lopovluci....

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zajebavas me?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne, hajde prevedi onaj razgovor i transkript.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Zar je bitno kako se zove? Anp ili wbc ili vec sta. Bitno je sta pise u njemu. A svi kazu da ce za pristupanje nato trebati glas Srpskog clana predsjednistva.
Prije deset godina smo ih molili da nas prime a oni nisu htjeli. Sad smo dosli do toga da to mozemo zaustaviti ako necemo.Znaci nije ni referendum sto je jako bitno jer ovde vrijede druga pravila od ostatka svijeta.
Nekad treba i mora da se napravi korak naprijed da bi mogao dva nazad. I obrnuto.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
skeva je napisao:

Citiraj:
- Kada je riječ o Šaroviću, ja bih da poručim Bakiru Izetbegoviću da nije u redu da svi njegovi napadi na, kako oni vole da kažu Er-Es, idu preko njegovog izaslanika Mirka Šarovića. Bilo bi u redu i bilo bi dobro da Izetbegović bar ponekad smogne hrabrosti i sam se obrati Miloradu Dodiku i SNSD-u - naglasio je Kovačević.

Pa obraćao mu se kad svu dogovarali koalicionu vlast na beha nivou a rezultat znamo....nikad jača Srpska pozicija a nikad manje ministarstava i nadležnosti....možda je i za to kriv Šarović :lol:
Obraćao mu se ,doduše preko Džaferovića ,kad je Dodik potpisao ANP i fino se dogovorili da je to suštinski plan za pristup NATOu ,samo što se to tako ne zove.
Eto opet ko u onom vicu....."ja sad ne znam kako je sve to bilo ali ih je Srbin sve pobjedio" buhahahaha.....buhahahaha

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
skeva je napisao:

Citiraj:
- Kada je riječ o Šaroviću, ja bih da poručim Bakiru Izetbegoviću da nije u redu da svi njegovi napadi na, kako oni vole da kažu Er-Es, idu preko njegovog izaslanika Mirka Šarovića. Bilo bi u redu i bilo bi dobro da Izetbegović bar ponekad smogne hrabrosti i sam se obrati Miloradu Dodiku i SNSD-u - naglasio je Kovačević.

Pa obraćao mu se kad svu dogovarali koalicionu vlast na beha nivou a rezultat znamo....nikad jača Srpska pozicija a nikad manje ministarstava i nadležnosti....možda je i za to kriv Šarović
Obraćao mu se ,doduše preko Džaferovića ,kad je Dodik potpisao ANP i fino se dogovorili da je to suštinski plan za pristup NATOu ,samo što se to tako ne zove.
Eto opet ko u onom vicu....."ja sad ne znam kako je sve to bilo ali ih je Srbin sve pobjedio" buhahahaha.....buhahahaha
Pa koliko znam već smo u MAP, što je Mlađo potpisao. Sad, što u procesu ulaska u Nato se ne pomjeramo, i što su ambasadori, po tom transkriptu potvrdili da im je dovoljno dobro šta god sve tri strane u BiH dogovore, je u skladu sa trenutnom voljom naše strane. ANP ili Program Reformi, sasvim nebitno, debeli kaže nije ANP ovi kažu jeste, nije govno već se pas posrao. Svejedno smrdi i ne miče sa ceste, tako i mi u putu u Nato. Neko reče od jalije čaršijske, pa ne pominje se Republika Srpska, pa zar mora? Eto kad budu mislili da nas zajebu i izglasaju nešto u parlamentu i predsjedništvu, dovoljno potegnut vitalni nacionalni interes, i to je na dnevnom redu Skupštine RS. A ona ladno prebaci na referendum narodu, i prc Milojko. Tako da je bolje da ih hvatamo za kragne oko plata i 01.03. za DE, borbe protiv korupcije i krađa u procesu pristupa EU....
Mile izboksao sebi Tegeltiju na čelu Savjeta, i zamrzao aktivnosti BiH. To jaliju više boli.
I mogu im raditi ono isto što i oni nama do prije par mjeseci, pustiti da vrijeme iscuri do novih izbora a onda novi bojkot i ucjene oko formiranja vlasti na BiH nivou, al od strane nas.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koji ti je q.... Munjo,ne odgovaram tebi već ovom majmunu Kovačeviću :D
Usput....uz ulazak u NATO izgubit ćemo i još jednu nadležnost...ministarstvo poljoprivrede

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 02 Mar 2020, 17:33, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Koji ti je q.... Munjo,ne odgovaram tebi već ovom majmunu Kovačeviću :D
Ja te zakačio kolateralno, al još čekam odgovor gore reprezentativca BiH za tumačenje šta se desilo oko NATO.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izdaja svih zrtava nato okupacije. Ali posto je Dodik potpisao, cutacemom o tome.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ima tu dosta kandidata hronološki da obradimo oko te izdaje, ali je i Mile na spisku definitivno...
Ali isto tako nas ne gura u Nato u zadnje vrijeme, koliko vidim, ne znam kako ti...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja vidim potpisan papir kojim se pisa po srpskom narodu. Ako ima jos neko da ga je potpisao ti reci, ja ne znam. Takodje prethodnici snose svoju odgovornost.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
skeva je napisao:
Ja vidim potpisan papir kojim se pisa po srpskom narodu. Ako ima jos neko da ga je potpisao ti reci, ja ne znam. Takodje prethodnici snose svoju odgovornost.

Prvo i osnovno kad plutas u kanalizaciji ne mozes ocekivat da padaju po tebi ruzine latice...sorry.

Ali ili medjutim lako je za zive, to sto neko pisa po tebi meni i ostalim, opere se covjek, opere se narod ima sapuna, ponovo mirises na cvijece.

Sramota je za onu mladost, za sinove sto izginuse roditeljima.

Tu uvijek treba stati i preko tog kamena ne mozes preci ili zakoracit.
Onda neko gore pita a kakve veze sad NATO ima sa nama?

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidim gore spominju se ambasadori kvinte.
Gdje je kvinta u Dejtonu?

To ne treba dozvolit da budu prisutni nigdje a kamoli na sastancima predsjednistava.

Njima se ne obracat po bilo kojem pitanju samo grupi iza Dejtona. Te ambasadore zvat i snjima razgovarat.

Kolko se meni cini garan Dejtona su: SAD,Rusija,VB,Hrvatska,Srbija iz Dejtona iz Pariza su tu jos Spanija,Francuska i Njemacka.
Neka me neko popravi ako sam ispustio koga.

Kakva kvinta i ambasadori kvinte da odlucju i buducnosi BiH tj RS gluposti.

Poslednji put menjao Brale001 dana 02 Mar 2020, 19:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ova 4 žohara u kvinti slušaju u suštini šta američki kaže. Hrvati isto tako. Srbija reče kako se dogovorite. Tako da je taj razgovor ako si poslušao/pogledao vodio US ambasador sa ova 3 naša degenerika. Ako misliš da Trump treba da dođe tu mjesto ambasadora, then gess what? He does not give a fuck. Za šta plaća ambasadora...
Jedino što to treba imati na papiru sa potpisima... Al jbg ovi naši se ne znaju potpisat, sem da pritisnu prstom...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tramp ce doci u BiH ili RS ako cemo uzet jedno 3-4 milijarde vojne opreme garant dolazi.

Sva njegova putovanjua u strane zemlje su poplocana ugovorima za oruzje.
Od prvog u Saudijsku pa evo do Indije....cika MeKejn je bio nula(ma sta 0 minus 3) od arm dilera.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam od kud ti da Srbija kaze da nju nije briga oce li se postovat volja i glas Srpskog naroda.

Kazes da je stav Srbije : "Kako se dogovorite" ....nisam siguran da je to stav Srbije po ovom pitanju (NATO) po drugim manje vaznim ok ali po ovom nebi rekao.
Vise bi rekao da je stav Srbije mi podrzavamo interese Srpskog naroda prvenstveno a postujemo ostale.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stav Srbije je da se Kosovo riješi podjelom....ako uspiju to isposlovati sve ostalo će ići ko podmazano.Od priznanja Kosova do ulaska u NATO alijansu.Kad smo istorijski mogli u svoje redove primiti Ustaše sa ruskog fronta ako je kralj mogao amnestirati šuckore i uvesti ih u svoju vojsku zar sumnjaš da bi ulazak u alijansu prestavljao problem??
Pazi ovu priču....."Ulaskom u NATO alijansu konačno narod Srbije stavlja tačku na sve teritorijalne i ekonomske neizvjesnosti.Oni će biti garant mira na ovim prostorima...bla bla bla.... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uvijek kad si dao svoju slobodu, pravo na prvu noc drugom prestao si postojat a kad te nema ....nema zime za tebe vise.
Nikad. prestao si za vjeke vjekova.

Ne povijanje i ne saginjanje ledja pred svakim te je kostalo naravno zestoko ali ne tako kao ono prvo. Iz ovog drugog mozes da se povratis iz onog prvog nikad.
Razmisli dalje od nosa ili svoga plota... kako ce ti djeca i unuci zivjet.

To sto je radio Broz ili Pera ne ide pod istu kaput kao podvodjenje cijelog naroda pod nekog.
Pimp podvodi tudje djete a ti svoje.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mislim da NATO ne vuce Srbe u svoje okrilje radi Rusije, vec radi zastite jugoistocnih bjelackih granica.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2020, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:
Ne znam od kud ti da Srbija kaze da nju nije briga oce li se postovat volja i glas Srpskog naroda.

Kazes da je stav Srbije : "Kako se dogovorite" ....nisam siguran da je to stav Srbije po ovom pitanju (NATO) po drugim manje vaznim ok ali po ovom nebi rekao.
Vise bi rekao da je stav Srbije mi podrzavamo interese Srpskog naroda prvenstveno a postujemo ostale.
Ne tumači pogrešno, rekao sam da Srbiju nije briga AKO se sami dogovorimo međusobno. Što podrazumjeva našu volju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 351  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]