banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
BlackHand je napisao:
mangia je napisao:
pazi nije u pitanju samo zenska prica. muska se recimo svodi na
"joj sto je pero nabavio odlicne krpe od onoga talijana iz gepeka. u prodavnici kosta 200KM ta "koša" a i uzeo je mobilni onaj Kdevesto i nešto ali ce ga platiti kad mu onaj kreten plati one cd-ove sto mu je utrpo"

K 900 josh nije u prodaji 8)

napisao sam to cisto da ovaj post vazi jos koji mjesec da ne zastari brzo ko moja nokia 3310 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 12:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Banjaluka puna kafica a nigdje se nema izaci? :-? Svima smetaju guzve u dva- tri lokala, ali svi ( vecina :P ) bi BAS tamo da ode :roll: Svi bi da vide i da budu vidjeni.. Jel' ikome od vas stalo do druzenja, zeze, licnog provoda ili da blejite ko je sta obukao, slusate ko je sta ispricao, ko je s kim dosao, da kibisete ko ce koga odvesti... :roll:

Ali u "rupe", koje nisu napucane doticnim "sponzor" produktima, nece niko da ode :roll:

Ovo samo kod nas ima :cry:

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 12:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
Slazem se u potpunosti sa Indijanka-om, svaka cast!!!
To je slika nase malogradjanstine!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ljudi kako vama ne dosadi da trubite na jednu te istu temu po milioniti put... Ja mislim da se o ovoj temi, polemisalo vec jedno desetak, ako ne i vise puta i uvijek ista prica sa istim prezvakanim frazama i zakljuchcima "Sponzori i sponzoruse", "napucane ribe", "krkani i seljacine", "fenseri". "Ovaj je izasao da bude vidjen, a ovaj da se napije i bude budala", "Ovaj je izasao da profura novi automobil, a ovaj drugi da pokaze novi mobilni telefon"...
Okanite se vise tih prica i idite na mjesta koja vama odgovaraju. Ako vam na nekom mjestu ne odgovara profil ljudi koji tu izlaze, ne postoji nista na ovom svijetu sto vi mozete da uradite, osim da promijenite mjesto izlaska...
Najgore od svega je cinjenica da oni nagrlatiji i najglasniji protivnici tog "malogradjanskog i seljackog" principa izlazaka obicno prvi stoje u redovima i cekaju da udju u jedan od tih etiketiranih lokala...
Mi ipak svi zajedno patimo od kompleksa nize vrijednosti, mislim kao grad. Jer smo svjesni cinjenice da smo ipak pripadnici jedne male sredine, a htjeli bismo i voljeli da budemo nekakva metropola svjetskih razmjera, tj. htjeli bismo da se takvima predstavimo...

Ima li mjesta za izlaske u ovom gradu???
Naravno da ima. Za nase prilike i sasvim dovoljno...
Evo koliko ja znam. Ko voli da "bude vidjen" odlazi u Focus, u Capo i Millenium i slicna mjesta. Ko hoce da skace po stolovima uz narodnjake ima u ponudi mjesta tipa Renome, Venecija, Grand, Imperijal... Ovi protivnici novokomponovane malogradjanstine, tj. alternativni i urbani likovi imaju bivsi Sedmerac i Latino bar... Za onog kome se ne svidja nista od toga onda lagano flasu u ruke pa kraj Vrbasa ili na Sehitluke...
I u cemu je vise problem. Ako je u kaficu puno ljudi, onda je lose jer je guzva i vrucina, i bezveze je jer se "pola grda strpalo na to mjesto". Ako u kaficu nema ljudi onda je jos gluplje jer niko ne dolazi...
Stvarno, ali stvarno se pitam, kakav to standard zadovoljava nase "visoke prohtjeve za dobrim provodom"? ? ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Citiraj:
Jel' ikome od vas stalo do druzenja, zeze, licnog provoda ili da blejite ko je sta obukao, slusate ko je sta ispricao, ko je s kim dosao, da kibisete ko ce koga odvesti...

pusti ti druzenje i zezanje i provod, ljudi ovdje pricaju u stanju u gradu - generalno. meni ako je do razgovora i zezanja sa svojom rajom, oticemo u neku tihu kafanu u gradu (kojih ima milion) i ispricati se i ismijati se do mile volje. tj, uopste ne moramo biti u kafani, sto se mene tice moze i u parku i kod nekog na gajbi itd itd... ali sta ako ja odlucim lijepo da izadjem negdje da se bas provedem, da plesem cijelu noc? o tome se radi, toga nema u bl. meni ne smetaju ni sponzorushe, ni sponzori, ne zelim da vidim niti da budem vidjena, zelim samo da se isplesem u dobrom klubu gdje me nece konobar tacnom udariti u glavu (sto se desavalo zbog guzve), gdje mi ljudi nece zabijati laktove u kicmu dok plesu, i gdje dj nece gnjaviti cijelu noc sa romanom i natasom bekvalac i gocom trazan........... i slicnim nebulozama.
meni samo dvije stvari smetaju: nemoguca guzva i losa muzika. kafana u kojoj mozes cuti dobru mjuzu za plesanje, koja je puna ljudi ali ne prepuna i u kojoj je dobra atmosfera, u bl - ne postoji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 13:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
E, bash tako Madam :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Maj 2005, 19:34
tako vam je to danas samo se materijalne stvari gledaju,pa tako i oni doticni sto drze diskoteke naredjuju samo naguravaj ljude da ulaze,nema veze koliko ih moze stati unutra bitno je da se ulaz plati,pa kad jedan magarac krene tu svi za njim......i naravno da je puno i da nemozes ni plesati ni dobiti pice itd,itd.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Madam Lash =D> =D> =D>
Sve sam to upravo htjela napisati, ali si me pretekla. I ja kad hocu da izadjem negdje da se ispleshem mogu da naidjem samo na guzvaru gdje te bukvalno udaraju laktovima u kichmu..... Mislim da vecina ljudi ovog grada zeli isto shto i mi, a to nema ovdje. Izgleda da se smatra da samo fenseri hoce da pleshu uz neku dobru muziku.... Zar je samo bezvezna ultra popularna muzika za ples? Shto se nigdje ne moze chuti neka dobra muzika uz koju se pleshe na privatnim zurkama....?! A i ta mjesta gdje se "kao" pleshe, tu ribe se napucaju i stoje s cigarama i shmekaju likove i da li njih neko shmeka. Shto se tiche tog Bum Bum Ruma, neko ga spomenu.... Tamo ima milion ljudi. Chak i da hocu tamo da izadjem (a necu, jer je uzasno zagushljivo), ne moze se uci uopshte. Naravno, cure su im uvijek dobrodoshle, pushtaju ih, a nema mjesta ni na stepenicama.
Nitro je napisao:
Evo koliko ja znam. Ko voli da "bude vidjen" odlazi u Focus, u Capo i Millenium i slicna mjesta. Ko hoce da skace po stolovima uz narodnjake ima u ponudi mjesta tipa Renome, Venecija, Grand, Imperijal... Ovi protivnici novokomponovane malogradjanstine, tj. alternativni i urbani likovi imaju bivsi Sedmerac i Latino bar... Za onog kome se ne svidja nista od toga onda lagano flasu u ruke pa kraj Vrbasa ili na Sehitluke...

Znachi, ako mi se nishta ne svidja da idem kraj Vrbasa ili na Shehitluke?!
Zashto bih ja sjedila na zemlji bez ikakve muzike?! Mogu kod kuce sebi zvati raju i cugati na balkonu, ako tako gledamo.... Uostalom, ko je rekao da ja svaki put zelim cugati? Mozda bash hocu trijezna da se razestim u nekom lokalu.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 15:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2002, 01:00
Da idem na Vrbas i na Sehove, pa da se jos pocnem drogirati i napijati....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Indijanka je ovo najbolje rekla.

Za Lisu i Madame: takvo mjesto ne postiji nigdje gdje bi vi da plesete i da imate 3m prostora oko sebe, osim na nekoj privatnoj zurci mozda, jer sva takava mjesta su puna ljudi i svi bi da plesu i da se zezaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da je vishe takvih mjesta, bilo bi manje guzve.... :toothy5:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Varas se :fadein: U mom gradu je na pretek diskoteka i izbor muzike je raznovrstan.. Medjutim u sve i jednoj diskoteci je ludnica. Redovi pred ulazom su po nekoliko metara :-? Svugdje se gleda kako si obucen i da li si potencijalni kavgadzija.. Da ne duzim - Kakav je to ples koji zahtjeva "dovoljno" prostora? :o Neka nova lambada ili makarena? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
indijanka je napisao:
Redovi pred ulazom su po nekoliko metara

oprostite ja se ne razumijem. jel' to mnogo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne volim puno da rastezem o vec prezvakanim temama, kao sto rekoh, ali...

Citiraj:
ali sta ako ja odlucim lijepo da izadjem negdje da se bas provedem, da plesem cijelu noc? o tome se radi, toga nema u bl. meni ne smetaju ni sponzorushe, ni sponzori, ne zelim da vidim niti da budem vidjena, zelim samo da se isplesem u dobrom klubu gdje me nece konobar tacnom udariti u glavu (sto se desavalo zbog guzve), gdje mi ljudi nece zabijati laktove u kicmu dok plesu, i gdje dj nece gnjaviti cijelu noc sa romanom i natasom bekvalac i gocom trazan........... i slicnim nebulozama.
meni samo dvije stvari smetaju: nemoguca guzva i losa muzika. kafana u kojoj mozes cuti dobru mjuzu za plesanje, koja je puna ljudi ali ne prepuna i u kojoj je dobra atmosfera, u bl - ne postoji.

Sta je za tebe "dobra mjuza" i da nije nebuloza... Ukusi kod ljudi su razliciti. Ne moze se u jednom lokalu izbjegavati muzika tipa Natase Bekvalac i ostalih barbika sa estrade (koja je i meni krajnje ocajna), kad postoje ljudi koji takvu muziku slusaju i vole...Postoje mjesta na kojima neces cuti takvu muziku, kao sto rekoh Latino bar, Bum Bum Rum, Hard rock itd...

Citiraj:
Znachi, ako mi se nishta ne svidja da idem kraj Vrbasa ili na Shehitluke?!
Zashto bih ja sjedila na zemlji bez ikakve muzike

Ne shvataj moje rijeci bukvalno zaboga...
To je bila vise metafora odnosno moj pokusaj da kazem da ljudi koji sebi ne pronalaze odgovarajuce mjesto za izlazak u ovom gradu, mogu da potraze neka alternativna rjesenja za izlaske. Uostalom ko bi svima udovoljio...

Da ne duzimo... Ako u ovom gradu ima necega to su kafici i lokali. Mislim da ima za svakog ponesto i kao so rekoh za grad od 300 000 stanovnika sasvim dovoljno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 20:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

mangia je napisao:
indijanka je napisao:
Redovi pred ulazom su po nekoliko metara

oprostite ja se ne razumijem. jel' to mnogo?

Moja greska - desetine metara :wink: Ne znam kako im se da stajati u redu i jos ne znas hoce li te gorila pustiti ili ne :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 20:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
AdelonE je napisao:
jest da je sve ovo shto ste vi rekli uglavnom istina
al dajte malo bre optimizma. Jbg ja gde god dodjem sa prijateljima meni je dobro. Udri po hladnom pivu i zajebancija. Shta mene briga shto je neko nafuran ili ne, shto je neko kupio ovaj ili onaj tel, shto je neko napucao auto pa ne izlazi iz njega, ili druge neke stvari koje ste vi gore naveli.
Bitno je da toga nema u mom drushtvu. A shta me boli uvo shta neko radi ili pricha tu negde u kafani. Pravilo ne dirash me, ne diram te.
Jedino eto shto moze zasmetati je vrucina u kafani, ili neki prejak parfem. Al kao shto rekoh daj malo optimizma, pa necu se valjda isfurati shto je jul pa je vruce xexexexe

ps chuo sam da je titanium bio pun u subotu.

Slazem se u potpunosti!Ja eto izlazim po tim kao "fancy" mjestima gdje ima svega i svacega, ali...kad si u dobrom drustvu (pa jos i dobro raspolozen/a) sve stima :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
e stvarno, ako iceg ima u toj nasoj drzavi, onda su to kafane

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 23:26 
DA U NASOJ REP.SRPSKOJ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 00:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
kud svi srbi tu i mali mujo :) kesh, kolica i vlazna pica :)

evo i himne ----->Download <-----

zivjela istochna evropa :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 04:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
nisu mi malo jasni ovi shto traze neko mesto u fazonu bez natashe, romane itd a da je pogodno za ples i da nije guzva. Pa bio je latino bar pa niko tamo nije ishao. ustvari svako je otishao po jednom, vidio, i ladno se vratio u capo i sokolski.
Pa nije bilo vece alternative od latino bara u ovom gradu pa je lagano puklo. Eto npr ja sam bio u latino kad je bilo vishe konobara nego raje.

I shta je bilo sad? Eno proshli vikend gostovanje goce bozinovske u latino baru :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]