Ne volim puno da rastezem o vec prezvakanim temama, kao sto rekoh, ali...
Citiraj:
ali sta ako ja odlucim lijepo da izadjem negdje da se bas provedem, da plesem cijelu noc? o tome se radi, toga nema u bl. meni ne smetaju ni sponzorushe, ni sponzori, ne zelim da vidim niti da budem vidjena, zelim samo da se isplesem u dobrom klubu gdje me nece konobar tacnom udariti u glavu (sto se desavalo zbog guzve), gdje mi ljudi nece zabijati laktove u kicmu dok plesu, i gdje dj nece gnjaviti cijelu noc sa romanom i natasom bekvalac i gocom trazan........... i slicnim nebulozama.
meni samo dvije stvari smetaju: nemoguca guzva i losa muzika. kafana u kojoj mozes cuti dobru mjuzu za plesanje, koja je puna ljudi ali ne prepuna i u kojoj je dobra atmosfera, u bl - ne postoji.
Sta je za tebe "dobra mjuza" i da nije nebuloza... Ukusi kod ljudi su razliciti. Ne moze se u jednom lokalu izbjegavati muzika tipa Natase Bekvalac i ostalih barbika sa estrade (koja je i meni krajnje ocajna), kad postoje ljudi koji takvu muziku slusaju i vole...Postoje mjesta na kojima neces cuti takvu muziku, kao sto rekoh Latino bar, Bum Bum Rum, Hard rock itd...
Citiraj:
Znachi, ako mi se nishta ne svidja da idem kraj Vrbasa ili na Shehitluke?!
Zashto bih ja sjedila na zemlji bez ikakve muzike
Ne shvataj moje rijeci bukvalno zaboga...
To je bila vise metafora odnosno moj pokusaj da kazem da ljudi koji sebi ne pronalaze odgovarajuce mjesto za izlazak u ovom gradu, mogu da potraze neka alternativna rjesenja za izlaske. Uostalom ko bi svima udovoljio...
Da ne duzimo... Ako u ovom gradu ima necega to su kafici i lokali. Mislim da ima za svakog ponesto i kao so rekoh za grad od 300 000 stanovnika sasvim dovoljno...