banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 04:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2005, 10:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2005, 08:24
B-92 u akciji protiv SPC
Nastavlja se najpodlija kampanja protiv Srpske pravoslavne crkve.

Veceras na b92 pocinje neki serijal pod naslovom :

„Zašto se u crkvi šapuće”
25. april 2005. | 10:11 | Izvor: B92
Beograd -- U ponedeljak, 25. aprila, u terminu „Insajdera” na TV B92 počinje mini-serijal „Zašto se u crkvi šapuće”.

U tri epizode, tri ponedeljka, i to bas pred, za vreme i poslije Vaskrsa, dokazace nam vrli b-52 da je SPC kriminalna, zločinacka i nadasve antievroska institucija. Zapravo se nastavlja prljav posao koji su zapoceli V.P. Beba i C.J.Ceda.

Dokazace da je SPC zapocela rat, da je zvala na zločine, itd, itd.
Pretpostavljam da će i Zicu, Studenicu, Manasiju, Kalenic, Gracanicu, Decane, Pecku Patrijarsiju, Moracu, Hopovo, Tvrdos, Tavnu, Savinu, Ostrog...da proglase za koncentracione logore.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Није то ништа ново брате... а знаш ону познату: "Што је више клевета и лажа, СПЦ нам је милија и дража" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 00:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
Maran Ata je napisao:
Није то ништа ново брате... а знаш ону познату: "Што је више клевета и лажа, СПЦ нам је милија и дража" :D

АМИН

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2005, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 22:19
TV B92, ‘dinosaurus’ medij je mondijalističko-cionistička televizija, i nije ona samo protiv SPC već i generalno protiv hrišćanstva i svake istinske vere i pobožnosti. U nekim njenim segmentima, kao na Forumu vlada strahovita mržnja protiv religije i Hrista. Sve religijsko se ismejava. Svako ko hoće da govori pred Hristovo ime ućutkuje se i eliminiše se. Gori su od Krstarice, gde se pa i nešto može reći o Hristu Gospodu. Nakupili su auditorijumski i debatno brojne sataniste, dokoličare, bezbožnike i sav mogući šljam koji prodaje zemaljsku mudrost i koprca se u svojim zabludama ko muva uhvaćena u paukovu mrežu. Ovaj Forum je hiljadu puta liberalniji (bar do sada) od mnogih srbijanskih foruma.

Novo na Vjera.org:
Jedna studija o judeohelenskom filosofu Filonu Aleksandrijskom i njegovom opusu:
http://vjera.org/filon_aleksandrijski.php

http://duhovna-izgradnja.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 04:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

А имаш ли линк за њихов форум... недостаје ми мало правог "мачевања"... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 07:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2003, 14:56
http://www.b92.net/invboard/index.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2003, 22:19
Izgleda da im administrator ne prihvata nove članove,... Tu će biti članovi samo koje Veran Matić, direlktor B92, mondijalistička ulizica, postavi.

http://duhovna-izgradnja.com/

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2005, 14:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Jul 2003, 14:56
http://www.spc.org.yu/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2005, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Па и нема тамо форума религија... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2005, 19:32 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
b92 osim sto mrzi SPC, mrzi i SPS . Dakle, ista kapa. Pavle i Sloba u istoj shemi. Meni obojica izgledaju kao dobri ljudi, dakle b92 nije dobar i predstavlja izrod zapadnjacke kampanje, zajedno sa mnogim drugim izrodima... politicarima vecinom i kapitalistima koji gule narod ko sto narod guli krompir.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2005, 14:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
che.guevara je napisao:
b92 osim sto mrzi SPC, mrzi i SPS . Dakle, ista kapa. Pavle i Sloba u istoj shemi. Meni obojica izgledaju kao dobri ljudi, dakle b92 nije dobar i predstavlja izrod zapadnjacke kampanje, zajedno sa mnogim drugim izrodima... politicarima vecinom i kapitalistima koji gule narod ko sto narod guli krompir.

Jesi ti siguran da znaš ko je bio Če Gevara? :lol:

Partijarhu svaka čast, poštujem njegov duhovni autoritet i klanjam mu se. Iskreno, ne vjerujem da je B92 protiv bilo koga. Jednostavno, u duhu zanata koji se zove novinarstvo, pokušavaju da ukažu na eventualne propuste unutar crkve, kojih, falabogu, ima. I oni, sveštenstvo, su ipak ljudi. Naravno, s obzirom na fundamentalizam koji je prisutan na ovom forumu, nisam ni očekivao drugačiju reakciju.

Ali Slobodan Milošević dobar čovjek. Pa odvavno nisam čuo veću glupost. Ti mora da si piškio u pelene dok je on palio i žario srpskim zemljama ... I ostavljao krvav trag. Samo bukva i hrast to još nisu shvatili?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2005, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uzgred, nadam se da znate o čemu pričate kada govorite o B92, jer njihov program ne može da se prati u Banjaluci.
:wink:

Niti u Republici Srpskoj, izuzev Bijeljine i eventualno Zvornika, i tog tamo istočnog dijela ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2005, 18:46 
Urednik
Urednik

Hehej, spusti se malo, nisi na jacapi.

Nisam gledao B92 nikad u životu, ali pročitao sam šta ljudi ovdje kažu i šta se govorilo devedesetih. "Nema potrebe da te svojim očima vidim da bih znao da imaš čupu u gaćama", što bi (parafrazirano) jedan čiča, pravoslavac i komunista, prijatelj Moše Pijade rekao Mošinoj ženi na pitanje "Kako znaš ima li boga ako ga nisi nikad vidio?" :) Odgovor je veoma neprikladan, isto kao i pitanje. KSKI (klin se klinom izbija)

E o Slobi, Slobu ko mi dira, baš mi ga je žao. Da je neko drugi bio na Slobinoj poziciji zasro bi mnogo više. Slobu niko nije mogao da kupi ... A danas, neki šminkeri / političari prave drame oko buđavog sira dok gube teritoriju ko zube ... malko po malko, ode Kosovo, pa ode Crna Gora, pa ode Vojvodina ... Ali važno je --- Demokratija. Nedaj bože da se pojavi neko ko Slobodan da pokuša da se odupre smrdljivoj profašističkoj Americi ILI NEDAJ BOŽE da kaže "Bratstvo jedinstvo" - pa odakle bratstva između Srba i Crno Goraca, ma joook!

ovo zadnje je ironija ;)

Ma ne razumem zašto pokušavaš da igraš na kartu "Pišo si u pelene" ili "Daleko ti od očiju", očigledno je da su ti i ostali argumenti patetični kao ta dva. Jer nema ništa gore od igranja karti. Ako misliš nešto, kaži jer sve je ok, ovo je forum, mada mislim da o Slobi trebamo da pričamo tek kad se završi suđenje, jer kako stvari stoje, Sloba je nevin 100% u dosadašnjem toku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
Hehej, spusti se malo, nisi na jacapi.

Jel i ovo ironija? Ako jest, onda pali 100% jebote! Sad sam, zahvaljujući toj moćnoj rečenici, progledao. A bio sam slijep kod očiju ... Jadan ja.

che.guevara je napisao:
Nisam gledao B92 nikad u životu, ali pročitao sam šta ljudi ovdje kažu i šta se govorilo devedesetih. "Nema potrebe da te svojim očima vidim da bih znao da imaš čupu u gaćama", što bi (parafrazirano) jedan čiča, pravoslavac i komunista, prijatelj Moše Pijade rekao Mošinoj ženi na pitanje "Kako znaš ima li boga ako ga nisi nikad vidio?" :) Odgovor je veoma neprikladan, isto kao i pitanje. KSKI (klin se klinom izbija)

Pitanje nimalo neprikladno, a odgovor blago kretenski. Nije isto čupa u gaćama, koju valjda svi imamo, i reagovanje na teve program jedne kuće koju nikad očima vidio nisi?! Pa mora da sam ja lud ovde?! Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali ako sam nisi vidio, onda ćeš da se baciš u Vrbas ako ti neko kaže, jer ćeš da pomisliš da su dole jastuci?! Jebemu miša, ne ide tako ... Moša Pijade Jevrej! Nikad nisam shvatio šta on radi u jugoslovenskoj revoluciji ...

che.guevara je napisao:
E o Slobi, Slobu ko mi dira, baš mi ga je žao. Da je neko drugi bio na Slobinoj poziciji zasro bi mnogo više. Slobu niko nije mogao da kupi ... A danas, neki šminkeri / političari prave drame oko buđavog sira dok gube teritoriju ko zube ... malko po malko, ode Kosovo, pa ode Crna Gora, pa ode Vojvodina ... Ali važno je --- Demokratija. Nedaj bože da se pojavi neko ko Slobodan da pokuša da se odupre smrdljivoj profašističkoj Americi ILI NEDAJ BOŽE da kaže "Bratstvo jedinstvo" - pa odakle bratstva između Srba i Crno Goraca, ma joook! )

Slobo je prije svega, zajebo sve Srba što ih je postojalo i što ih i dalje postoji. A ovi danas, pa jebe se meni za Kosovom, to je podaleko od mene, samo neka sačuvaju ono manastira i ostaliJE svetinja. Ionako Srba dole više gotovo da i nema. Ko god hoće da ode, neka ide, to je valjda, kako ono bi u Ustavu SFRJ iz sedamdeset i neke, pravo na samoopredjeljenje.

che.guevara je napisao:
Ma ne razumem zašto pokušavaš da igraš na kartu "Pišo si u pelene" ili "Daleko ti od očiju", očigledno je da su ti i ostali argumenti patetični kao ta dva. Jer nema ništa gore od igranja karti. Ako misliš nešto, kaži jer sve je ok, ovo je forum, mada mislim da o Slobi trebamo da pričamo tek kad se završi suđenje, jer kako stvari stoje, Sloba je nevin 100% u dosadašnjem toku.

Ako su patetični, neka su, ali su argumenti. Što sam imao, rekao sam. Karte slabo igram, dosadno mi. A presudu Slobo živ dočekati neće, srce će da ga izda, ko i njegovog sudiju Meja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 23:04 
Urednik
Urednik

:lol:

Dakle ...

Nije mi jasno zašto ne bih vjerovao svojim prijateljima i rođacima koji su ponekad pričali o toj TV stanici. Ja nisam morao očima da vidim njihov program da bih vjerovao svojim prijateljima. Jel sad opet kretenski odgovor? Ja sam odmah mogao fino da ti odgovorim, ali ebem mu banjalučkog patka, pa zar nije bolje ubaciti malo humora pa čak i ako se malko izgubi na značenju? ;) Mislio sam da će nekima ta priča o Moši biti "prijatna". Odakle on u revoluciji? Piše u nekoj knjizi 100%. Recimo "Biografija Moše Pijade" :lol:

Ovaj forum je fundamentalistički? Šta ja imam sa tim, pa mene ovdje svi znaju kao pravog besjednika širokog horizonta, bez funde, fašizma ili nacizma. Mene tu ne trpaj ;)

I za Slobexa... Hm, mogu samo da se složim da postoji šansa da mu rikne srce i ništa više. Ali za mene, on će uvijek biti oličenje tvrdoglavosti, inteligencije, hrabrosti i prkosi prema zapadnim ugnjetačima i to se sada vidi u Haagu.

Jel može jedno pitanje? Ajde da bojkotujemo Slovenačke proizvode, mnogo ih ne volim jer su otjerali JNA ? Gledam ovih dana na BN televiziji "EX-YU vjesti" pa pravo mi se gade koji su to smećari. Švabe jebote! Odakle oni u Kraljevini pa onda u Republici!??

I da, sjetio sam se. Gledao sam B92 nekoliko puta na BNu ili nekoj drugoj privatnoj stanici. Pogotovo emisiju "Utisak Nedelje".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:
Nije mi jasno zašto ne bih vjerovao svojim prijateljima i rođacima koji su ponekad pričali o toj TV stanici. Ja nisam morao očima da vidim njihov program da bih vjerovao svojim prijateljima. Jel sad opet kretenski odgovor?

Pa onako, i nije baš, poznajući koliko toliko ljudski karakter. Lakše je tuđom glavom razmišljati, no svojom. Ako ti hoćeš da na osnovu tuđeg mišljenja gradiš svoje, izvoli. Ali to je blago nebulozno, bar meni, da pričaš o nečemu iz druge ili treće ruke. No dobro, kako god ...

che.guevara je napisao:
Mislio sam da će nekima ta priča o Moši biti "prijatna". Odakle on u revoluciji? Piše u nekoj knjizi 100%. Recimo "Biografija Moše Pijade" :lol:

To mi je obavezno naredno štivo. Još ako znaš gdje da nabavim? Ako ne, naći ću sam.

che.guevara je napisao:
Jel može jedno pitanje? Ajde da bojkotujemo Slovenačke proizvode, mnogo ih ne volim jer su otjerali JNA ? Gledam ovih dana na BN televiziji "EX-YU vjesti" pa pravo mi se gade koji su to smećari. Švabe jebote! Odakle oni u Kraljevini pa onda u Republici!??

Ovo, miša mu, nije pitanje al ajd. Nemam pojma otkud oni, valjda po slovenskoj liniji, no za taj odgovor morao bi da konsultuješ neku knjigu istorije ...

che.guevara je napisao:
I da, sjetio sam se. Gledao sam B92 nekoliko puta na BNu ili nekoj drugoj privatnoj stanici. Pogotovo emisiju "Utisak Nedelje".

Eto, baš lijepo. To je jedna od emisija iz njihove produkcije. Ustvari, to je neka poluprodukcija, al nema veze. ATV emituje još dva tok šoa, Timofejeva i Bobićku, tako da si mogao i to da vidiš. Ili suđenja iz Haga, preko BNa opet. Ono najvažnije, informativu, dakle, nula bodova. A to je, miša mu, ono o čemu pričamo. Tojest emisija posvećena problemima unutar pravoslavne crkve. Nisam ni ja gledao konkretnu emisiju, ali na osnovu konstantnog praćenja programa televizije B92, ne vjerujem da se radi o mržnji prema crkvi. To mogu da tvrde samo fundamentalisti, i na osnovu toga zaključih da je ovaj forum takav. To je, jednostavno, novinarski zanat, da kopa, da pokaže na grešku, na kršenje zakona, pravila, dakle da ispravlja nešto što nije dobro. Sad, kako ko shvata taj zadatak je drugi par opanaka. Neki misle da postoje nedodirljivi, što u demokratiji apsolutno nije istina ... No, ne vrijedi ovde to ponavljati ...

Ajd živio Ernesto!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 14:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
che.guevara je napisao:
jer kako stvari stoje, Sloba je nevin 100% u dosadašnjem toku.

Da nemam respect za ovaj podforum - odgovorila bi ti malo 'bezobrazno' na ovu recenicu :), ali suzdrzacu se.
che.guevara je napisao:
Ali za mene, on će uvijek biti oličenje tvrdoglavosti, inteligencije, hrabrosti i prkosi prema zapadnim ugnjetačima i to se sada vidi u Haagu.

Bas ta olicenja su i dovela njega i srpski narod do ovakve situacije. Nothing to be proud of, nazalost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2005, 12:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 23:42
Dove je napisao:
che.guevara je napisao:
jer kako stvari stoje, Sloba je nevin 100% u dosadašnjem toku.

Da nemam respect za ovaj podforum - odgovorila bi ti malo 'bezobrazno' na ovu recenicu :), ali suzdrzacu se.
che.guevara je napisao:
Ali za mene, on će uvijek biti oličenje tvrdoglavosti, inteligencije, hrabrosti i prkosi prema zapadnim ugnjetačima i to se sada vidi u Haagu.

Bas ta olicenja su i dovela njega i srpski narod do ovakve situacije. Nothing to be proud of, nazalost.

Шта би ти одговорио-а, животати
Није само СЛобо крив, крив је и запад и муслимани и латини.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]