che.guevara je napisao:
Hehej, spusti se malo, nisi na jacapi.
Jel i ovo ironija? Ako jest, onda pali 100% jebote! Sad sam, zahvaljujući toj moćnoj rečenici, progledao. A bio sam slijep kod očiju ... Jadan ja.
che.guevara je napisao:
Nisam gledao B92 nikad u životu, ali pročitao sam šta ljudi ovdje kažu i šta se govorilo devedesetih. "Nema potrebe da te svojim očima vidim da bih znao da imaš čupu u gaćama", što bi (parafrazirano) jedan čiča, pravoslavac i komunista, prijatelj Moše Pijade rekao Mošinoj ženi na pitanje "Kako znaš ima li boga ako ga nisi nikad vidio?"

Odgovor je veoma neprikladan, isto kao i pitanje. KSKI (klin se klinom izbija)
Pitanje nimalo neprikladno, a odgovor blago kretenski. Nije isto čupa u gaćama, koju valjda svi imamo, i reagovanje na teve program jedne kuće koju nikad očima vidio nisi?! Pa mora da sam ja lud ovde?! Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali ako sam nisi vidio, onda ćeš da se baciš u Vrbas ako ti neko kaže, jer ćeš da pomisliš da su dole jastuci?! Jebemu miša, ne ide tako ... Moša Pijade Jevrej! Nikad nisam shvatio šta on radi u jugoslovenskoj revoluciji ...
che.guevara je napisao:
E o Slobi, Slobu ko mi dira, baš mi ga je žao. Da je neko drugi bio na Slobinoj poziciji zasro bi mnogo više. Slobu niko nije mogao da kupi ... A danas, neki šminkeri / političari prave drame oko buđavog sira dok gube teritoriju ko zube ... malko po malko, ode Kosovo, pa ode Crna Gora, pa ode Vojvodina ... Ali važno je --- Demokratija. Nedaj bože da se pojavi neko ko Slobodan da pokuša da se odupre smrdljivoj profašističkoj Americi ILI NEDAJ BOŽE da kaže "Bratstvo jedinstvo" - pa odakle bratstva između Srba i Crno Goraca, ma joook! )
Slobo je prije svega, zajebo sve Srba što ih je postojalo i što ih i dalje postoji. A ovi danas, pa jebe se meni za Kosovom, to je podaleko od mene, samo neka sačuvaju ono manastira i ostaliJE svetinja. Ionako Srba dole više gotovo da i nema. Ko god hoće da ode, neka ide, to je valjda, kako ono bi u Ustavu SFRJ iz sedamdeset i neke, pravo na samoopredjeljenje.
che.guevara je napisao:
Ma ne razumem zašto pokušavaš da igraš na kartu "Pišo si u pelene" ili "Daleko ti od očiju", očigledno je da su ti i ostali argumenti patetični kao ta dva. Jer nema ništa gore od igranja karti. Ako misliš nešto, kaži jer sve je ok, ovo je forum, mada mislim da o Slobi trebamo da pričamo tek kad se završi suđenje, jer kako stvari stoje, Sloba je nevin 100% u dosadašnjem toku.
Ako su patetični, neka su, ali su argumenti. Što sam imao, rekao sam. Karte slabo igram, dosadno mi. A presudu Slobo živ dočekati neće, srce će da ga izda, ko i njegovog sudiju Meja.