banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4729, 4730, 4731, 4732, 4733, 4734, 4735 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jul 2019, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Podrzavam ideju da Mile ode ma Krmetnjak. Posto ce patnja biti na terenu neka bar na tribinama bude zanimljivo. :D

Podrzavam i ideju da drzava potpuno napusti klub ako Viktor i Umetnik imaju pare da istresu za funkcionisanje.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2019, 18:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Simpatizer je napisao:
Podrzavam ideju da Mile ode ma Krmetnjak. Posto ce patnja biti na terenu neka bar na tribinama bude zanimljivo. :D

Podrzavam i ideju da drzava potpuno napusti klub ako Viktor i Umetnik imaju pare da istresu za funkcionisanje.

Sad sam siguran da treba ici helikopterom, al da sleti na centar...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2019, 18:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ako je moguce sa salom Igokee.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2019, 20:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Umetnik je napisao:
Viktor_RBA je napisao:
Volio bih da se zna jasna razlika između vas zaposlenih u državnom aparatu i nas velike većine ovog foruma, koji činimo običan svijet. Jer MI i vi nikada nećemo biti isto, niti ćemo se klanjati tamo nekom Vicu, to mora da vam bude jasno! Ako i prevagne želja za dolascima to će biti iz ljubavi prema klubu i želje da se gleda kvalitetniji fudbal. U suprotonom sa vama ni u crkvu i vama slicnim

Тако је!

Rba 1987, мислио сам да си саркастичан, али онда овим постом усра мотку... Ствар је у томе да ми онда постајемо државни пројекат, баш како си рекао. Ругали смо се и пљували цз и п што су државни пројекти и на крају ми постадосмо исто то. Увијек смо били раднички клуб, једноставно нам није у природи да будемо државни пројекат и продукт система, то Борац није и јбг. А и нећу да ми цијела РС пљује по Борцу у најгорем могућем смислу као што пљују сад по звезди који нису звездаши, ал ајд и то, него ћемо наше људе који воле Борац изгубити. Остаћете ви сисачи шупчане рупе мрчевачког гузоње. А такви нам не требају.

AJ zivota ti ,priznaj, jesi sam ovo smislio i ako jesi koliko si se divio tome????

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2019, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Пушић? Који је побјегао због вице и компаније? Мислим да би било довољно за функционисање клуба. Ствар је такође у томе што је клуб локална, градска ствар а не читаве државе. А ребалансом буџета би једном клубу какав је Борац и требало припасти 2 милиона КМ к'о од шале да смо нормално друштво и нормална држава. Али пошто нисмо...

Наравно, ако би вицо отишао, проблем би био наћи некога, поготово ако узмемо у обзир да иза вице имаш читав систем, али... Има једно али. Помињао сам то али некад раније. Овако: нама је од почетка 2016-те у управи ова слична гарнитура, имали смо моћне људе. И ево већ 3 ипо године прође од како су ту. Са тако моћним људима ми смо могли да постанемо стабилни, успјешни и већ да будемо ове сезоне шампиони бих. Дубиоза би се ријешила кроз годину-двије, јер су људи пуни новца, и то не би било неизводиво, довели би се спонзори, играчи, тренери... Ишло би све својим позитивним током.

А шта се десило за то вријеме? Испали смо МАКСИМАЛАН број пута што смо и могли, клуб укаљан до бесвијести, умјесто стабилности, имали смо ситуације да се хоћемо угасити, ти људи који су нам могли и требали помоћи су се према нама углавном понашали као смртни непријатељи. Шта није јасно?

Ријешење: доведите клуб на неку нормалну ситуацију кроз годину дана ПАМЕТНИМ радом, јер средства имате, само мозак, свијест и образ укључите, да би клуб стао на стабилне ноге и да би заинтересовао неке улагаче и менаџере који би прихватили да раде у клубу, а вас који сте сада у клубу након годину дана да више не видимо, не Бања Лука већ Балкан да вас не види.

EDIT: размишљам нешто... Прије 10-ак дана сви у глас викали како вицо не ваља, неће нико на стадион док је вице, ко њему може опростити тај је попишао сам себе и сл. а сад кад долази додик, онда је прича: бравоо додичеее, вицо једини може спасити Борац! :confused2:

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Arena sport prenosi ligu. Borac će biti gotov svaki put na nekom od prenosa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 11:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Nije to bas tako.kada je borac na mojatv onda kao i da ga nema.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
2km u subotu izdvoji :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:29 
Bič božji
Bič božji

https://www.atvbl.com/sport/prointer-ge ... -18-7-2019

Idemo...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
RIP Umetnik

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:33 
Bič božji
Bič božji

danijell je napisao:
RIP Umetnik

Ima da se dezintegrise...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:37 
cek....borac postaje dodikov klub?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Што рип? :) Нек раде ако хоће да то буде паметно, нека изволе. Тако сам и рекао, сад да почну паметно и савјесно да раде да поставе клуб на стабилне ноге.
Ако је Проинтер уопште паметна солуција, не знам ни колико износи тај спонзорски уговор...
Milan je napisao:
cek....borac postaje dodikov klub?

Постао одавно...

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Malo pre slučajno prebaci na prenos skupštine,kada Dodik govori kako je pomogao Borcu i da će učiniti sve da klub za tri godine kada slavi 100 godina postojanja igra Evropu.

Nisam neki fan Borca ali negde u sećanju mi je da je Borac osnovan 1926.
Ipak sam morao proveriti e sad verovatno smo u 2023 jer vođa nikad ne laže.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Борац је већ сад требао да игра које претколо, тако је обећао вицо петогодишњим планом...

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Нова Варош je napisao:
Arena sport prenosi ligu. Borac će biti gotov svaki put na nekom od prenosa.
Otkud ti info da Arena prenosi ligu BiH?
Prenose samo završnicu kupa.

Premijer ligu prenosi MojaTV i BHT,po kolu 2-3 utakmice na MojaTV i jedna na javnom servisu.

U prvih 15 kola BHT će četiri puta prenositi Borac.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2015, 09:08
veteran 1987 je napisao:
Viktor_RBA je napisao:
Naravno da Borac treba da bude pomognut, ali ne na ovakav način. On je postao praktično klub jedne familije, nešto nalik Igokei. I sasvim slučajno sada se daju nikada veća sredstva, jer novac svakako ostaje u krugu porodice.

Ako već pitaš, Borac mora da ima upravu sastavljenu od profesionalaca, tipa Široki Brijeg, koji 20 godina vode isti ljudi i svaku sezonu završavaju bez dugova, uključujući i poreske obaveze, u šta sam se lično uvjerio. Ma šta ja lično mislio o tim ljudima iz Š.B., to su činjenice. Dok god je stranačkih kadrova i raznih pijavica, biće uvjek ista prica i tu dugoročno nema sreće. Kažem dugoročno, jer možda ove sezone i osvojimo titulu, ali se raspadnemo, kao i prošlog puta. Jer prosto nema sistema, naredne godine su izbori i potrebno je obezbediti privid da je klub vaskrsao. U Borcu rade samo podobni. Otjeras trenera iz cista mira koji te je vratio u PL (iako ni ja nisam odobravao njegovo ponašanje), a dovodis početnika čiji su kvaliteti upitni. A upravo je za razvoj te izuzetno talentovane djece iz omladinske škole (za koju sam znao još prije 4 godine i imao priliku neposredno da nadgledam njihov napredak) sada najvažnije da imaju trenera koji zna da ih prebaci adekvatno iz juniorskog fudbala na seniorski nivo. Bojim se da ni njegov stručni štab koji čine takođe početnici poput Maletića, nisu kadri za tako nešto, što je velika šteta budući da Borac odavno nije imao takav potencijal iz mlađih kategorija. A promjena trenera je samo jedan primjer.

Ova uprava je politička kao što je bila i prethodna. Jedina razlika je ta što ova pati od pozitivne medijske slike (u čemu im pomažu razni "portparoli" kojima je u srcu crveno-bijelo, a Borac samo posao) i samopromocije, dok prethodni i nisu krili da su fukare. Što neko reče ovdje: igrači se utrkuju da se zahvale vrhu na uslovima, kao da im je to dio ugovorne obaveze po potpisu.

Joj nemoj samo SB pominjati u tom kontekstu. Pa samo za Zakarica su preko Bandica i Mamica te SB Dinama i lokomotive oprali milion eura politickih para.
A ima toga koliko hoces. U ovoj zemlji i ne samo u ovoj nego na balkanu politika je u svemu i svacemu upletena. Nazalost.
Za nasu bajnu upravu se slazem.

Neka i naši to odrade, ako znaju, nije nikakav problem. To se radi širom Evrope i svijeta, tako da i mi ne treba da budemo izuzetak, pod uslovom da veći iznos završi u klubu, pa pozitivno poslujes kao pomenuti Široki.

Što se tiče ostalih koji pišu komentare tipa da ja preuzmem klub, porucujem im da me manu svog političkog sarkazma. Jer ako je njima normalno da Borac postane Crvena zvezda, Radnički Niš (iz poslednje dvije sezone) i sada Vojvodina (sa istim izvršiocem "naprednom " ciganšturom Lalatovićem), meni nije! Jedina suštinska razlika biće suđenje, ponavljam, zbog kompleksnosti državnog uređenja takozvane BiH, pa neće moći da se obezbjedi uticaj na tom nivou kao navedena tri kluba iz Srbije.

Iz ostalih naših gradova, nema razloga da mrze Borac i Banja Luku, jer Borac do sada nije bio toliko politizovan kao sada. Banja Luka je podržala Radnik (toliko da su nestale odštampane karte za istok, pa prodavali zapad kao istok), isto kao i prethodni put protiv Bugara. Ne postoji taj animozitet kao u Srbiji prema Beograđanima. A i kada je neko projekat (projekat je u svim sportovima kao SD Crvena zvezda), ne dolazi u situaciju da se gotovo ugasi kao u rukometu Borac ili stvarno ugasi kao u košarci, a gura se privatni klub Igokea.

Porodičnim uplivom i delegiranjem ljudi koji poput Vica nisu radili ništa prije Borca i ne bi radili ništa da im nije političke podrške, čini ovu priču mnogo više političkom nego ranije. Tako da su otrcane fraze i konstatacije da politike ima svuda i da je ona nužno zlo na ovim prostorima. Naravno da jeste, ali ovdje se prešlo preko svake granice ukusa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Viktor_RBA je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Viktor_RBA je napisao:
Naravno da Borac treba da bude pomognut, ali ne na ovakav način. On je postao praktično klub jedne familije, nešto nalik Igokei. I sasvim slučajno sada se daju nikada veća sredstva, jer novac svakako ostaje u krugu porodice.

Ako već pitaš, Borac mora da ima upravu sastavljenu od profesionalaca, tipa Široki Brijeg, koji 20 godina vode isti ljudi i svaku sezonu završavaju bez dugova, uključujući i poreske obaveze, u šta sam se lično uvjerio. Ma šta ja lično mislio o tim ljudima iz Š.B., to su činjenice. Dok god je stranačkih kadrova i raznih pijavica, biće uvjek ista prica i tu dugoročno nema sreće. Kažem dugoročno, jer možda ove sezone i osvojimo titulu, ali se raspadnemo, kao i prošlog puta. Jer prosto nema sistema, naredne godine su izbori i potrebno je obezbediti privid da je klub vaskrsao. U Borcu rade samo podobni. Otjeras trenera iz cista mira koji te je vratio u PL (iako ni ja nisam odobravao njegovo ponašanje), a dovodis početnika čiji su kvaliteti upitni. A upravo je za razvoj te izuzetno talentovane djece iz omladinske škole (za koju sam znao još prije 4 godine i imao priliku neposredno da nadgledam njihov napredak) sada najvažnije da imaju trenera koji zna da ih prebaci adekvatno iz juniorskog fudbala na seniorski nivo. Bojim se da ni njegov stručni štab koji čine takođe početnici poput Maletića, nisu kadri za tako nešto, što je velika šteta budući da Borac odavno nije imao takav potencijal iz mlađih kategorija. A promjena trenera je samo jedan primjer.

Ova uprava je politička kao što je bila i prethodna. Jedina razlika je ta što ova pati od pozitivne medijske slike (u čemu im pomažu razni "portparoli" kojima je u srcu crveno-bijelo, a Borac samo posao) i samopromocije, dok prethodni i nisu krili da su fukare. Što neko reče ovdje: igrači se utrkuju da se zahvale vrhu na uslovima, kao da im je to dio ugovorne obaveze po potpisu.

Joj nemoj samo SB pominjati u tom kontekstu. Pa samo za Zakarica su preko Bandica i Mamica te SB Dinama i lokomotive oprali milion eura politickih para.
A ima toga koliko hoces. U ovoj zemlji i ne samo u ovoj nego na balkanu politika je u svemu i svacemu upletena. Nazalost.
Za nasu bajnu upravu se slazem.

Neka i naši to odrade, ako znaju, nije nikakav problem. To se radi širom Evrope i svijeta, tako da i mi ne treba da budemo izuzetak, pod uslovom da veći iznos završi u klubu, pa pozitivno poslujes kao pomenuti Široki.

Što se tiče ostalih koji pišu komentare tipa da ja preuzmem klub, porucujem im da me manu svog političkog sarkazma. Jer ako je njima normalno da Borac postane Crvena zvezda, Radnički Niš (iz poslednje dvije sezone) i sada Vojvodina (sa istim izvršiocem "naprednom " ciganšturom Lalatovićem), meni nije! Jedina suštinska razlika biće suđenje, ponavljam, zbog kompleksnosti državnog uređenja takozvane BiH, pa neće moći da se obezbjedi uticaj na tom nivou kao navedena tri kluba iz Srbije.

Iz ostalih naših gradova, nema razloga da mrze Borac i Banja Luku, jer Borac do sada nije bio toliko politizovan kao sada. Banja Luka je podržala Radnik (toliko da su nestale odštampane karte za istok, pa prodavali zapad kao istok), isto kao i prethodni put protiv Bugara. Ne postoji taj animozitet kao u Srbiji prema Beograđanima. A i kada je neko projekat (projekat je u svim sportovima kao SD Crvena zvezda), ne dolazi u situaciju da se gotovo ugasi kao u rukometu Borac ili stvarno ugasi kao u košarci, a gura se privatni klub Igokea.

Porodičnim uplivom i delegiranjem ljudi koji poput Vica nisu radili ništa prije Borca i ne bi radili ništa da im nije političke podrške, čini ovu priču mnogo više političkom nego ranije. Tako da su otrcane fraze i konstatacije da politike ima svuda i da je ona nužno zlo na ovim prostorima. Naravno da jeste, ali ovdje se prešlo preko svake granice ukusa.

Ja sam za to da vratimo lemiju 2 miliona,odjebemo pojacanja i da igramo ligu RS........

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:32 
Bič božji
Bič božji

To bi bilo posteno...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2019, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ajde sacekajmo da vidimo kako ce ti milioni biti potroseni, da li su pojacanja stvarno pojacanje i da li ce nam za dve godine ti isti zakucati na vrata sa zaostalim platama...

Nadajmo se najboljem...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120015 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4729, 4730, 4731, 4732, 4733, 4734, 4735 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]