banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
Ja znam da siguro nikada necu pronaci toliko slicnog sebi ko stp su mlada i kum pronasli jedno drugo.

Zna li neko vise o onoj svadbi u bl, slicna neka situacija samo su se svatovi svi potukli, pa je bilo zivlje :drinking:

Salu na stranu ja bih prolupala da mi se desi nesto tako, i nadala se da noz za rezanje torte nije u blizini...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...sta fali...pa valjda se svaka zena ima pravo dzigerati malo....tako same kazu...u ostalom....trebao je i taj prijatelj mladozenje probati odozada sam da je odglavi i tako spasi sramote i slicnog mu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
boa je napisao:
Ja znam da siguro nikada necu pronaci toliko slicnog sebi ko stp su mlada i kum pronasli jedno drugo.

Zna li neko vise o onoj svadbi u bl, slicna neka situacija samo su se svatovi svi potukli, pa je bilo zivlje :drinking:

Salu na stranu ja bih prolupala da mi se desi nesto tako, i nadala se da noz za rezanje torte nije u blizini...

Ako je to ona gdje su takodje mladu nasli sa kumom u wc-u,cini mi se da je neko napisao (poodavno) da joj je mladozenja na kraju krajeva ipak oprostio i da zive skupa negdje na Petricevcu. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
da , sa te svadbe je zavrsio pozamasan broj u bolnici.
Slucaj je prva liga,ko u filmu.
Htjeo sam reci da sam na mnogim svadbama prisustvovao (nije vazno zasto), ali mogu reci da je na 99% svadbi od svih zena najlakse otresti mladu.Jebi ga , valjda joj emocije navru,alkohol,harmonika,znojava tijela,itd, i u tom zanosu se ne razmislja o posljedicama.Poslije sudbonosnog "Da" u crkvi slijedi jos sudbonosnije" Ah" u wc-u energomonta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hazoous je napisao:
...sta fali...pa valjda se svaka zena ima pravo dzigerati malo....tako same kazu...u ostalom....trebao je i taj prijatelj mladozenje probati odozada sam da je odglavi i tako spasi sramote i slicnog mu...

Oni su bili uhvaceni na djelu kad je doslo do vaginalnog grca,kako sam ja shvatila.
Dakle bilo je vec malo kasno za skrivanje sramote (sve bi se saznalo i tako i tako).
Mogli su jedino pokusati sprijeciti gologuzi defile izmedju zvanica.

Doduse,tu je vise krivo osoblje hitne sluzbe - jer njima je lakse provesti gole ljude kroz rulju nego ponijeti sve sto im treba za takav slucaj ili poslati nekog nazad po injekciju (ako nisu unaprijed znali o cemu je rijec).

Mislim,u ovom slucaju mi nije zao,ali na monitor forumu je momak pisao kako se to desilo njemu i curi,kako su nazvali hitnu i kako su oni (iako su znali o cemu se radi) dosli na mjesto bez injekcije,te su ih (ogrnute carsafom) onako spojene izveli iz zgrade dok se sav komsiluk okupio uokolo.
Mogu samo zamisliti kako im je bilo.

Moj komsiluk je takav da smo ja i dragi jedno vece isli stepenicama saleci se,smijuci i izvodeci gluposti - a sutradan njegova mama saznala kako sam ja opasna,zmija prava,kako ga tucem i dernjam se na njega,maltretiram ga. :roll:
Da ne govorim o babi od 70 i vise koja mi je u prolazu zavukla ruku izmedju nogu (ja bila u minicu) uz neki glupi komentar o mojoj "picici" kako ju je ona nazvala. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
ventilator je napisao:

Da ne govorim o babi od 70 i vise koja mi je u prolazu zavukla ruku izmedju nogu (ja bila u minicu) uz neki glupi komentar o mojoj "picici" kako ju je ona nazvala. :roll:

Daj,
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Ma mislim da su oboje bili mladi i neiskusni :P
boa je napisao:

Znaci bices vrlo oprezna... fino, fino 8) Nije ni svaki WC pogodan za svadbe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 19:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Citiraj:

Da ne govorim o babi od 70 i vise koja mi je u prolazu zavukla ruku izmedju nogu (ja bila u minicu) uz neki glupi komentar o mojoj "picici" kako ju je ona nazvala. Rolling Eyes

Jes ti toliko dobra da se i baba napalila..??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2005, 23:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Vecernji list je obavio novinarsko istrazivanje u vezi tog slucaja, a rezultat mozete procitati ovdje:
http://www.vecernji-list.hr/home/nedjel ... 9/index.do

Kratak citat:
Citiraj:
Lovačke priče! Stalno ih slušam. Mladenci su na svadbi previše fokusirani da bi im na pameti bio preljub.

Izgleda da dokoni novinari nemaju zanimljive teme ili nemaju cime popuniti prostor u novinama, pa pribjegavaju izmisljanjima...

Da li se neko sjeca frke sa "Sorajom" na forum.hr?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja ne da se sjecam,nego sam se isplakala i opteretila time i svog momka i mIRCona.
Majka blizanaca da umre zbog doktorske greske - ma bila sam vise nego kivna na ljekare.
Zaboravili komad posteljice,heeej.
A na kraju - neko se za*ebavao.
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citam sad na tom tvom linku:

Citiraj:
Tek u nekoliko slučajeva pamtim da su se mladenci potukli, katkad se posvađaju – komentirao je najnoviju burnu zagorsku legendu Ratko Vrbanus, snimatelj svadbi i autor knjige “Vjenčanja – mali svadbeni priručnik”, koji je u 15 godina staža bio na više od tisuću svadbi. Taj znalac, međutim, pamti dva braka rekordno kratkog vijeka. Na jednoj svadbi u Zagrebu trudna mlada srušila se oko četiri ujutro. Hitna ju je je odvezla, a kad se vratila oko šest, mladoženja je doznao da ima epilepsiju i odmah razvrgnuo brak!? Drugi je slučaj bio u okolici Siska, gdje se mlada nakon 20 dana braka preselila kod prvog susjeda.

Mislim - kakav kreten moras biti da se svadjas na sopstvenoj svadbi (o tucama izmedju mladenaca da i ne govorim). :roll:

A i ovaj sto je ostavio trudnu mladu jer ima epilepsiju - mora da je s vrha brda.Znate kako je to na selu,ako si bolestan nisi za udaje/zenidbe. :roll:

Ova sto je nakon 20 dana otisla kod komsije - tome sam se prvo nasmijala.
Moj dragi kaze - pa zar nije mogla jos malo sacekati.
Zamislite kako je njenom muzu.Susjed mu krese zenu doslovno,jer je lakse,a i brze preseliti se kod komsije,nego zavrsiti brakorazvodnu parnicu,koja ipak duze traje.

Zaista nas ima svakakvih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Hajde sad neko da neupućenoj djevojčici kaže šta se zbilo na forum.hr :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2005, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ja sam nesto cula o tome. al ne znam mnogo.
neka napise neko ko je pratio i mene zanima.
kao, rekla da je trudna, blizanci. pa se na kraju javio njen muz da kaze da je umrla. tako nesto...
a laz bila u stvari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ona je odustala, ali on nije
Mladoženja pronašao novu mladenku u 24 sata

Svatovi na vjenčanju 29-godišnjeg Ilie Floricica u Rumunjskoj iznenadili su se kad su vidjeli da je pred oltar izašao s - drugom mladenkom! Ilie je, naime, dobio "košaricu" od svoje izabranice koja je odustala od vjenčanja dan prije i odlučila otići u Bukurešt. On ipak nije odustao i odlučio je u 24 sata pronaći drugu. Stoga je nazvao svoju bivšu djevojku i, nakon što ga je nekoliko puta odbila, nagovorio je da se uda za njega. Mladoženjini rođaci priznali su da su se iznenadili na vjenčanju, jer on nikome nije govorio da je zamjenio mladenku u zadnji čas. "No na kraju je ispalo sretno vjenčanje", rekao je njegov ujak.

http://www.ananova.com/news/story/sm_1436349.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 10:33 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
Heh, ja znam za slucaj u BL GIMNAZIJI od prije malo vise godina...e sad da li je to "urbana legenda" ili...ne znam....navodno se desilo u WC-u skole..pa hitna dolzaila po njih!!!!
A za ovoaj slucaj..misliiiiim...ne mozas se tako ponasati...A za to je potrebno dvoje tako da niko od njih nije manje ili vise kriv.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Zbog flerta s manekenkom supruga za 50 penija prodala njegov skupi lotus
Hayley Shaw, supruga radijskog DJ Tima Shawa, brzo je našla način kako da se osveti nevjernom suprugu koji je u svojoj radio-emisiji zavodio manekenku Jodie March. Dok se Tim slatkorječivo nabacivao, Haley je upalila kompjuter, otišla na e-Bay i ponudila na prodaju suprugov 25 tisuća funti vrijedan automobil Lotus Esprit. Cijena? Uistinu prava sitnica - 50 penija! Tim je, osim bez auta, ostao i bez krova nad glavom jer ga je zakonita izbacila iz kuće. Ipak, neće dugo biti beskućnik jer je stasita Jodie pala na njegov šarm.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Turbo Grom je napisao:
Hajde sad neko da neupućenoj djevojčici kaže šta se zbilo na forum.hr :D

Hoce li taj vise odgovor?
I mene zanima... :)

ventilator je napisao:
Da ne govorim o babi od 70 i vise koja mi je u prolazu zavukla ruku izmedju nogu (ja bila u minicu) uz neki glupi komentar o mojoj "picici" kako ju je ona nazvala.

Sto joj nisi odvalila samar, pa da vidi baba sa cim se petlja. :x :)

Vader je napisao:
Zbog flerta s manekenkom supruga za 50 penija prodala njegov skupi lotus

Ma sto ne pratim e-bay... :roll: :)

hazoous je napisao:
trebao je i taj prijatelj mladozenje probati odozada sam da je odglavi i tako spasi sramote i slicnog mu...

:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
ja sam nesto cula o tome. al ne znam mnogo.
neka napise neko ko je pratio i mene zanima.
kao, rekla da je trudna, blizanci. pa se na kraju javio njen muz da kaze da je umrla. tako nesto...
a laz bila u stvari...

Na forumu se jednog dana pojavila Soraja,kao novi clan.
Cini mi se da je njen prvi post bio nova tema - o tome kako ima vece grudi pa kako kolege s posla bulje i komentiraju (tako nesto cini mi se,uglavnom o njenim grudima koje su povece).
Pisala je dugo prije nego sto se samoubila (kraj maja 2003).
Mislim da je server od njenog uclanjenja dozivio pad,pa smo se svi morali ponovo registrovati kad je dosao novi server (mijenjali su i ime foruma sa tim padovima,teme.org,forum.hr. i slicno).Tako da datum njene registracije na novom forumu nije njen pocetak na forumu.

Pisala je veoma aktivno.
Pisala je kako je ostala trudna,pa imala spontani - te su je zene tjesile.
Zatim se vjerila,vjencala i ostala opet u drugom stanju.Nosila je blizance.
Imala je i temu o tome kako je s muzem izasla u restoran,a gospoda za stolom do njih su pozvala konobara i narucila casu mlijeka za nju,te kako je to njen dragi iskulirao.
Pisala je o samozadovoljavanja na radnom mjestu.
O pusenju dragom dok vozi.
Ma svasta nesto. :D
Na kraju se porodila 24.04.2003. godine,dobila dva divna djecacica,pustena je iz bolnice.
Otvara temu o seksu nakon poroda.

Zatim pise o tome kako 'od dole' osjeca neki neugodan miris 29.05.2003. godine (njena zadnja tema,zenski kutak,na kojoj i umire).
Zadnja njena tema pocinje njenim spremanjem za odlazak u bolnicu.Na kraju posta se ubacuje njen muz (potpisavsi se sa Sorajic),koji navodno kucka dok se ona tusira spremajuci se kod doktora.
On se nakon povratka (nju je odvezao doktoru) javlja na forum pod njenim nickom (opet se potpisujuci kao Sorajic) i javlja okupljenom mnostvu kako je prilikom poroda ostao komad placente te kako je doslo do sepse,pa je Soraja u kriticnom stanju.
Posto je sam sa dvije bebe pita cime da ih nahrani i da li im moze dati obicno mlijeko,na sta mu mi savjetujemo odlazak u apoteku i kupovanje hrane primjerene djeci tog uzrasta (tj. bebama od mjesec dana).
Doputovao je u Sarajevo njegov brat sa zenom,da mu pomognu oko djece.
Neki od forumasa odgodili su odlazak na put,neki su uzeli cak i slobodan dan,dok je on javljao o drami koja se odigrava u Sarajevu.
Daju joj lijekove,onda slijedi operacija,vadjenje materice...ali operacija pokazuje da je stanje kriticnije nego sto su mislili...
Prikljucuju je na aparate za srce i bubrege,te joj pokusavaju izmijeniti krv,ali zahvacena je i jetra...
Povraca infuziju...
U 16:40 bebe pocinju da placu (kako je napisao 30.05.2003. u 16:59),a minut kasnije zvoni telefon i javljaju mu da je Soraja preminula.
Ljudi su zgranuti,sokirani,placu...otvaraju se teme,ljudi zele da se organizuju...traze forumase iz Sarajeva,javlja se Vanja kao dobrovoljac,koji ce otici na sahranu i odnijeti vijenac u ime forumasa,ali i saznati ime i prezime Soraje i imena njene djece,da bi forumasi koji zive u inostranstvu (ali i domaci,koji su u mogucnosti) otvorili fond,tj. ziro racun na koji bi uplacivali novac mjesecno,te tako pomogli djeci,da ne ostanu sirocici (forum je tad imao preko 10 000 clanova,od kojih je dosta bilo iz inostranstva).

Ja sam bila u soku,potresena,*ebavala mater nesavjesnim doktorima zbog kojih je mlada majka dvoje blizanaca umrla,ostavivsi za sobom djecu od mjesec i nesto.Rekla da ih sve treba pobiti.
Opteretila sam tim i svoju Zalosnu Sovicu.
Pa i mIRCona (koji je kao glas razuma odmah rekao da mu je to sve sumnjivo).
Meni nije bilo sumnjivo,nisam mogla vjerovati da bi neko pisao toliko dugo (skoro 2 godine),da bi neko opisivao tako realne situacije,samo da bi se na kraju ubio.
Bila sam potresena i uspjela sam tu depresiju prenijeti i na mog dragog,koji je otisao kuci s posla i nije mogao spavati i odmoriti se zbog mojih pricao Soraji i svemu sto se desilo.

Forumasi (koji pisu i na nekom drugom forumu) prenose dalje vijest,te se vijest siri brzinom munje (ukljucuju se ljudi sa drugih foruma iz Hrvatske,Bosne,Srbije,Makedonije...).
Vijest o tragicnoj smrti forumasice objavljena je i na monitor portalu.
Server je u stanju kome od ogromnog (zaista ogromnog) broja posjeta,pa ga pojacavaju,jer je dolazilo do padova servera.

Na kraju se pocinju javljati prve "nevjerne Tome".
Svi ih napadaju,te kako ih nije sramota tvrditi da se neko za*ebava s tim i slicno,te kako nisu saosjecajni...
Pocinju price o tome kako niko ne moze povratiti infuziju,jer se ona daje direktno u krv,te ne ide kroz zeludac.
Drugi govore da je ona mogla povratiti onako,ali bi muz,kao laik,buduci da je povratila nakon primanja infuzije napisao da je povratila infuziju.
"Nevjerne Tome" pocinju traziti dokaze i polako ih gomilaju,govoreci kako se psihopata sad smije svim tim izjavama saucesca,tugovanju i suzama koje je izazvao na forumu.
Oni koji vjeruju govore i dalje da bi radije bili ismijani od psihopate,nego da povrijede nekog u takvoj boli.

Par ljudi s viskom vremena kontrolise sve postove i otkriva da se Soraja javljala od ponedeljka do petka (najkasnije do 5 sati) uglavnom,sa izuzetkom par subota.
Da se javljala sa iste IP adrese i kad je pisala od kuce i kad je pisala s posla (navodno).
Da je njena trudnoca trajala svega 7 mjeseci (a ne 9),nakon cega se porodila (u pitanju je,po njenom pisanju,bio normalan,a ne prijevremeni porodjaj).

Vanja javlja,nakon potrage po porodilistima,da u Sarajevu ni u navedenoj,ali ni u drugim porodilistima u prethodnih 2 mjeseca nisu rodjene dvojke,a pogotovo nije umrla majka dvojki zbog sepse niti zbog bilo cega drugog.
Uglavnom,Soraja je imaginarni lik jedne ili vise osoba.Puka zajebancija.Zajebancija zbog koje su ljudi plakali,odlagali svoje obaveze,sluzbena i privatna putovanja,uzimali slobodne dane,molili se za nju,a na kraju zalili sa njenim muzem...

Na forum se ukljucuju ljudi sa nekog IRC kanala,koji obavjestavaju javnost da je cijenjena Soraja kod njih na kanalu umrla taman nesto prije nego se pojavila na forumu.
Isto,pojavila se,pricala sa ljudima duze vrijeme,imala je muza koji povremeno uskace.
Trudovi su zapoceli dok je tipkala na IRC-u,muz je odvozi u bolnicu,dok njegov brat sa zenom salje izvjestaje.
Na kraju oni javljaju da je preminula.

Sve u svemu,ziva pizdarija,koja me je naucila da ljude s foruma ne shvatam toliko ozbiljno,cak ni kada umiru.
Ali i da one koje volimo ne uzimamo zdravo za gotovo,jer nikad ne znamo kad ih posljednji put gledamo,jer vec sutra ce mozda biti kasno za "izvini" ili "volim te"...
Imali smo i mi nasu Soraju,samo ne toliko dosljednu.
Vjerovatno se sjecate kad je Muamer,nakon sto se posvadjao sa svima,uzeo nick Muki (a posto si mnogo trazen od sutra se zovi Drazen :D ) te javio kako sad forumasi na blic.net forumu mogu biti radosni,jer je Muamer umro u Njemackoj u saobracajnoj nesreci i ostavio je link na saobracajnu nesrecu gdje je neki cica (Hajnc :D ,mislim,nije Hajnc,ali njemacko ime) imao saobracajnu nesrecu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Kako pateticno... :-?
Sad pogledah forum.hr...
"Soraja
BUNTOVNICA SA RAZLOGOM" <--ispod nicka

Venti, svaka cast ako si to sve napisala (kako si nasla sve detalje?) da bi nam objasnila... :)

Na kraju je napisala:

Soraja je napisao:
Naslov: Zasto je ova tema, kao i sve druge teme pod nockom Soraja bile pisane

Dugujem veliko izvinjenje i prvenstveno veliku zahvalnost svima Vama na FORUMU. Dugo, ne bas toliko dugo kao neki od Vas, sam na ovom Forumu, sa jednim ciljem.. Cilj nije bio namagarcit Vas, nego cisto uraditi jedno istrazivanje koje mi je potrebno za moj rad, koji cu zahvaljujuci ovom istrazivanju uskoro i odbraniti.

Naime teme je bila Koliko mediji upravljaju osjecajima ljudi, kako utjecu na njih i njihova ponasanja.
Ako krenemo samo od medija i njihovih plasiranja raznih prica u ratu , moze se zakljuciti da je njihova manipulacija i vjerovanje u njih jako veliko.

Ako krenemo od raznih postova na Forumu koje sam postavljala od malih problema do malo vecih, monogi su ih smatrali uobicajenima. Na kraju svega, ukljucujuci i zadnju temu, primjeti se da ljudi vecinom reguju na teme u koje su ukljucena djeca i sto veca tragedija, sto je i normalno za svakog covjeka.

Medjutim, cilj je bio vidjeti kada ljudi pocinju da sumnjaju u prezentiranu pricu, kada pocinju da provjeravaju, kada se javljaju prve sumnje(dani, mjeseci, ….nikada..)

Nazalost pokazano je da ljudi za sve vjesti, koje se ticu politike, i vjesti u ratu slijepo vjeruju onome sto je napisala njihova strana cak iako su nelogicnosti ogromne. Kada je u pitanju prica koja se desila na Forumu, sve je krenulo provjerom starih tema nakon odredjenog vremena. Uglavnom ljiud provjeravaju , ne svi , nego jako veliki postotak njih samo one teme koje im ne odgovaraju, na bilo koji nacin. Teme koje su nam u novnama tokom rata plasirane od nase strane nismo provjeravali nego slijepo u njih vjerovali, teme koje nam je plasirala druga strana u ratu nismo ni vjerovali niti provjeravali , jer su oni na suprotnoj strani i nekim njihovima izjavama ne treba uopce vjerovati, ma koliko bile logicne. Naravno, ne govorim u ime svih, nego vjerujte postotci pokazuju preko 92%. Iako se otkrilo da prica sa foruma nije istinita , neki i dalje vjeruju postotak je i tu jako veliki.

Posto je moj rad jako velik i nravano prije svoje prezentacije toga rada ne smijem previse pricati o njemu skrenula bih paznju na nesto sto sam jednim dijelom napravila i u svome radu. Svi se pitamo kako djeca “nasjedaju” na razne nacinae i vjeruju ljudima koje ni ne poznaju, tada roditelji pocinju sebe pravdati time sto ne mogu biti stalno uz djecu. Sto je internet sada odstupan i u skolama, ….

Nije pitanje djece, nije pitanje interneta, pitanje je sto je u Ljudskoj psihi da vejruju onome sto procitaju, ako ne stalno onda na prvi pogled. Ako ste vi povjerovali u ovu pricu zamislite samo kako jedno malo djete, jedan osnovac moze povjerovati isto tako bilo kome sa ove velike mreze.

Jos jedanputa se izvinjavam svima koji me mrze….Da jesam iz Sarajeva, nisam udata, nemam djece, nemam cak ni momka, studiram, tj. Jos par dana i gotovo je sve, diplomski rad trebam braniti ubrzo.

Hvala i ne zamjerite…

Meni je samo, na insistiranje komisije, trebao jedan primjer i iz danasnjeg zivota, nesto poput skrivene ankete…naravno niko od ucesnika foruma, kao ni sam forum, nije imenom pomenut u radu, niti je to uopce potrebno. U radu je pomenuta prica, i postotci vjerovanja tokom price, nakon price, i postotci vjerovanja cak i kada je ocigledno da prica nije istinita

Hvala jos jednom

Vjerovatno nepozeljni clan Foruma Soraja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posto sam dugo na tom forumu,citala sam Soraju,bila sam tu kad se pojavila,bila sam tu kad je umrla...
Sad sam otisla i na "trazi" pronasla tu zadnju temu te iz nje pokupila datume,da ne bih lupala napamet,po sjecanju,jer je od tada proslo 2 godine (ko bi rekao).

Mislim da cu se Soraje zauvijek sjecati.
Tesko je to opisati rijecima.Citas necije postove toliko dugo i onda taj neko umre.
A ona je bila osoba puna zivota.
No na kraju - vidis da si namagarcen i naucis nesto iz toga.
(Naucis da je kolega mIRCon glas razuma i da je uvijek u pravu! :D )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 53 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]