banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 10:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120048 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4678, 4679, 4680, 4681, 4682, 4683, 4684 ... 6003  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Sep 2018, 09:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2018, 07:56
Ukratko, svi ste dosta upravu, bilo je losih stvari to je jasno bilo je i dobrih, ali evo moj rezime ove prepiske, zbog vracanja duga Dzaji, zbog ove akcije i posvecenosti omladinskoj skoli, zbog placanja plata igracima sada redovno i zbog ovog obecanja za ovu dvoranu, a vec su pomocni uradili, JA licno ja im dajem sansu da nam dokazu da smo pogrjesili i dajem im jos jednu sansu da nas demantuju.
Toliko od mene za ovu raspravu.

Danas naravno samo pobjedu ocekujemo

Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 11:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Dec 2017, 00:34
Tako nama i treba kad sve brzo zaboravljamo da nam se pisa usta mi bi sutili ili bi rekli nema veze nesto su i dobro uradili mrzim ljude koji mjenjaju misljenja iz sata u sat sad oni sto su ih pljuvali najvise mislim da bih ladno mogli s njima sjediti u lozi gledati tekmu grliti se i ljubiti fuj... Jednom govna uvijek govna!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Шта пише повратник1926, Боже....

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Па јбт, да су исплатили сва хх.ххх.ххх КМ дуговања, и према пореској, и вода и све, и још оставили готовине на столу канцеларије у износу од пар милиона марака, треба их говњивом мотком истјерати са стадиона, сваком сломити по ребро, а вици и кичму и избити бубреге да до краја живота буде инвалид и иде на дијализу. За све оно остало што су урадили.
Један атом добрих ствари које су урадили се изгледа велича и ставља у први план, а плалинчугу злодјела се једва и спомене!?

Обећање? Вјерујеш обећањима? Ок, можда испуне, али се ја лично уопште не обазирем на то, само сам прочитао тај пасус у саопштењу ради реда, слике нисам ни погледао јер ЗНАМ да ће од тога бити само к***ц. Поготово до краја 2019-те, то значи да би багери већ требали да копају?

Данас играмо? Ахаа, јесте, куп... Против кога? И који куп? Ето колико су зла учинили кад људе ни то не занима...
ЕДИТ: са Модричом у лиги, заостала утакмица :lol: Ето, још један доказ колико су отјерали људе од клуба...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 13:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Dec 2017, 00:34
Slazem se s tobom u podpunosti...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 14:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Mar 2018, 13:54
Umetnik je napisao:
Па јбт, да су исплатили сва хх.ххх.ххх КМ дуговања, и према пореској, и вода и све, и још оставили готовине на столу канцеларије у износу од пар милиона марака, треба их говњивом мотком истјерати са стадиона, сваком сломити по ребро, а вици и кичму и избити бубреге да до краја живота буде инвалид и иде на дијализу. За све оно остало што су урадили.
Један атом добрих ствари које су урадили се изгледа велича и ставља у први план, а плалинчугу злодјела се једва и спомене!?

Обећање? Вјерујеш обећањима? Ок, можда испуне, али се ја лично уопште не обазирем на то, само сам прочитао тај пасус у саопштењу ради реда, слике нисам ни погледао јер ЗНАМ да ће од тога бити само к***ц. Поготово до краја 2019-те, то значи да би багери већ требали да копају?

Данас играмо? Ахаа, јесте, куп... Против кога? И који куп? Ето колико су зла учинили кад људе ни то не занима...
ЕДИТ: са Модричом у лиги, заостала утакмица :lol: Ето, још један доказ колико су отјерали људе од клуба...

Sve od rijeci do rijeci podrzavam sto si rekao!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Avg 2018, 08:48
Jao Umetnice, pa ti stvarno nisi dobar sa glavom. Jadna ti majka.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 17:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
13og oktobra prijateljska sa Olimpijom na gradskom..
Kazu da uziva publika, sigurno misle na onu publiku koju su svojim potezima otjerali sa stadina..

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 17:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сачували смо нулу против Модриче...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 17:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Citiraj:
Током утакмице Алфа Модриче и Борца није било инцидената, али су се исти десили након посљедњег судијског звиждука. Наиме, како је наведено у систему Комет, у запажањима делегата утакмице Горана Микановића, дошло је до вербалног сукоба Борчевих играча и навијача домаћег тима, након чега је неколико присталица Модричана покушало да уђе на терен у чему су, на крају, спријечени.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ај Црњелово...

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Ej protiv koga Modriča prosipa bodove...
U kupu ih dobismo glat sa drugom postavom, danas kurčinela sa "najjačim" sastavom.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У суботу кад буде 2:1 за Црњелово, па да вицо буде имао годину више времена за враћање дугова, јер како рече, не враћамо се у ПЛ док не ријешимо дуговања.

Такође, они који говоре да је у реду што играмо лигу РС на годину дана макар зарад рјешавања дугова, изгледа да нису знали да се за повратак морамо изборити, да нам то нико неће поклонити. Тужно је то, али можда Борац ипак у оваквом стању није спреман да освоји титулу у овој лиги...

Заправо, можда и јесмо, али има ту једно Црњелово које можда може да освоји више бодова од нас. Титулу освајамо ми ако у 4 међусобна меча остваримо 2 побједе и 2 ремија, или 3 побједе и пораз. Јер како ствари стоје, чини ми се да ће они, не рачунајући међусобне утакмице, имати 5-6 бодова више од нас, на крају.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 21:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Umetnik je napisao:
У суботу кад буде 2:1 за Црњелово, па да вицо буде имао годину више времена за враћање дугова, јер како рече, не враћамо се у ПЛ док не ријешимо дуговања.

Такође, они који говоре да је у реду што играмо лигу РС на годину дана макар зарад рјешавања дугова, изгледа да нису знали да се за повратак морамо изборити, да нам то нико неће поклонити. Тужно је то, али можда Борац ипак у оваквом стању није спреман да освоји титулу у овој лиги...

Заправо, можда и јесмо, али има ту једно Црњелово које можда може да освоји више бодова од нас. Титулу освајамо ми ако у 4 међусобна меча остваримо 2 побједе и 2 ремија, или 3 побједе и пораз. Јер како ствари стоје, чини ми се да ће они, не рачунајући међусобне утакмице, имати 5-6 бодова више од нас, на крају.

Mislis na mene......zamisli sta bi od nas radili sarajevo,zeljo,zrinjski kad nam crnjelovo bjezi par bodova a tebi smeta godina dana u RS ligi i vise nemamo glisu za vratom,jesi strucnjak alal ti cufta!

Bas me zanima kako bi ti glisu rijesio...a strucnjak.......i ponovicu....slazem se da gora uprava nije nikad krocila na gradski i da ih treba nabiti nogom u guzicu,ne velicam je ,niti sam,niti cu,samo ponavljam...samo ovakvi hstapleri su mogli na kraj sa skoro istim hostaplerom glisom izici na kraj....AKO su izasli,ako se ispostavi da su ovi i to slagali spreman sam i da pojedem sta sam izasraoooo jel ok???

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 06:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2018, 07:56
Umetnice ti si stvarno prebolestan lik.
Kakva tebe muka muci, tebi je izgleda sve crno u zivotu, cuj ti tvoje price bolesne.
Kad bude 2:1 za Crnjelovo, aloo sta je sa tobom, ti pravis cirkus i tenziju prije nego sto je doslo do utakmice.
Napusti majstore grupu, ti mrzis Borac, aloo ti mrzis Borac i ovde pises urusavas klub i navijace i sve, potpaljujes sa svojom depresivnim, frustrirajucim izjavama.
Pusti nas da pricamo o fudbalu ovde, smaras i sa upravom i ostalima, kontas, Smaras.
Ili pisi o fudbalu ili bjez odavde bolesnik.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 07:09 
Početnik
Početnik

Povratnik1926 moracu se dobrim djelom sloziti sa tobom, iako ima nekih stvari u kojima je umetnik uprabu, al te stvari su ocigledne lose igramo itd, ali ima stvari u kojima je zaista tako kao si ti naveo gore, stani majstore sta si navalio pises kao da si Drasko Ilic sunce ti jebem, pa ti si bolestan covjek zaista.

Zivio nas Borac

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 12:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hirosima je napisao:
Umetnik je napisao:

Mislis na mene......zamisli sta bi od nas radili sarajevo,zeljo,zrinjski kad nam crnjelovo bjezi par bodova a tebi smeta godina dana u RS ligi i vise nemamo glisu za vratom,jesi strucnjak alal ti cufta!

Bas me zanima kako bi ti glisu rijesio...a strucnjak.......i ponovicu....slazem se da gora uprava nije nikad krocila na gradski i da ih treba nabiti nogom u guzicu,ne velicam je ,niti sam,niti cu,samo ponavljam...samo ovakvi hstapleri su mogli na kraj sa skoro istim hostaplerom glisom izici na kraj....AKO su izasli,ako se ispostavi da su ovi i to slagali spreman sam i da pojedem sta sam izasraoooo jel ok???

Па ако би замислили сценарио да нисмо испали, што значи да играче које би доводили на љето би били бољи него ови сад, а ми ни прошле сезоне нисмо играма "обезбједили" испадање, тако да ни ове сезоне вјероватно не би испали. Добро, борити се за опстанак јесте просјачки, скоро па без амбиција, али ето ни прошле сезоне нас ти велики клубови баш нису расформиравали, чак шта више шампион нас није никако ни побиједио... Да је дуг џаји враћен под условима које сам рекао (финансије су имали, а имали би још и више да нису разљутили публику, имали би и подршку и у касу штогод више од продаје карата), тако да би опстали и мирно се спремали за ову сезону Премијер лиге. Са такође више спонзора него што је сада случај и са приливом каквог-таквог новца од публике, прича би била другачија. Дакле, не би ништа од нас радили Сарајево, Жељо, Зрињски... Ништа више него прошле године. Можда само мање.
У осталом, ми смо лигу обезбједили спортски и требали би да је играмо...

Но, баје из управе су мислиле да ће све ићи по лоју и ако си дају мало одушка, скренуле са тог 5-годишњег плана који је био сасвин коректан и остварив, и... Јебига ;)

У већини случајева сезона у ПЛ у односу на сезону у Првој РС значи више за клуб. Тако сам мислио и тако и даље мислим.

Искрени навијач и Повратник, шта ја то црним? Добро, можда јесам превише исфрустриран свим овим, признајем да некад планем, али нажалост тако је како је.

И баш сам јутрос размишљајући планирао да напишем да ако евентуално изгубимо од Слоге у недјељу (не би требали, али ко зна, лопта је округла), 70% па и више сам сигуран да не освајамо лигу. Јер на свом терену бисмо их морали побиједити оба пута, а на страни 2 утакмице не би смјели обје изгубити никако, и онда се можемо надати титули. Јер ако се овако настави, они ће прикупити релативно једнак број бодова као и ми, можда који бод више. И међусобне утакмице, ако на њима забрљамо, онда ништа од ПЛ сљедеће сезоне. То није никакво навлачење тензија већ тако ствари стоје. Ми смо након оволико кола које смо до сад одиграли, оне сезоне 2016/17 већ били 3 бода изнад Рудара, а сад смо 3 бода испод првог. Чиста статистика, ништа више :(

А и немам ја коме да навлачим тензије, коме, оним 100 душа што дође на стадион? Док је била здрава прича, ни у лудилу ми није пало да ишта негативно кажем, али сад - уопште нема потребе ишта да се и прича кад је генерално ситуација око клуба монотона, и осим тог извјештаја од некидан и релативно добрих резултата се ништа не дешава.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Poslednji put menjao Umetnik dana 27 Sep 2018, 12:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Zar je moguce da se vodi polemika oko toga da li treba igrati ligu RS ili Bh ligu ? I to se jos opravdava liga RS kao plus neki, nesto.
Jebem ti tito majku, koje smo mi dno dna, pa da je ovakva situacija tamo u teheranu, pa krvi bi bilo odavno, ne bi ni raspravljali. Neka, tako nam i treba..

A da, ono sto isto bode u oci jesu ovi padobranci na forumu koji pluseve daju trenutnoj garnituri ljudi u klubu. Ne znam kako srama i obraza pojedini nemaju da pisu bilo sta pozitivno za ove, kad su sve uspjeli rastjerati. I jos govore kako ide na bolje, a na stadionu 50 dusa plus rodbina igraca ( sto nasih, sto njihovih, ionako igramo sa selima na 100-150km odavde). Da ne pricam o vrhunskim fudbalerima koji igraju za nas, pa Zuti nam je sad postao nesto poput mesija u barci..

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Бољи је жути, Барса неће ни динара од Месиа зарадити ми хоћемо од жутог.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2018, 14:17 
Početnik
Početnik

Umetnice, ti mora da si daktilograf ? Ili si ipak neki napaceni smrdljivi novinar, kladim se da jesi, inace ne bi imao vremena da pises esej...jesi jesi provaljen si, ti si bolesni novinar

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120048 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4678, 4679, 4680, 4681, 4682, 4683, 4684 ... 6003  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]