Hirosima je napisao:
Umetnik je napisao:
У суботу кад буде 2:1 за Црњелово, па да вицо буде имао годину више времена за враћање дугова, јер како рече, не враћамо се у ПЛ док не ријешимо дуговања.
Такође, они који говоре да је у реду што играмо лигу РС на годину дана макар зарад рјешавања дугова, изгледа да нису знали да се за повратак морамо изборити, да нам то нико неће поклонити. Тужно је то, али можда Борац ипак у оваквом стању није спреман да освоји титулу у овој лиги...
Заправо, можда и јесмо, али има ту једно Црњелово које можда може да освоји више бодова од нас. Титулу освајамо ми ако у 4 међусобна меча остваримо 2 побједе и 2 ремија, или 3 побједе и пораз. Јер како ствари стоје, чини ми се да ће они, не рачунајући међусобне утакмице, имати 5-6 бодова више од нас, на крају.
Mislis na mene......zamisli sta bi od nas radili sarajevo,zeljo,zrinjski kad nam crnjelovo bjezi par bodova a tebi smeta godina dana u RS ligi i vise nemamo glisu za vratom,jesi strucnjak alal ti cufta!
Bas me zanima kako bi ti glisu rijesio...a strucnjak.......i ponovicu....slazem se da gora uprava nije nikad krocila na gradski i da ih treba nabiti nogom u guzicu,ne velicam je ,niti sam,niti cu,samo ponavljam...samo ovakvi hstapleri su mogli na kraj sa skoro istim hostaplerom glisom izici na kraj....AKO su izasli,ako se ispostavi da su ovi i to slagali spreman sam i da pojedem sta sam izasraoooo jel ok???
Па ако би замислили сценарио да нисмо испали, што значи да играче које би доводили на љето би били бољи него ови сад, а ми ни прошле сезоне нисмо играма "обезбједили" испадање, тако да ни ове сезоне вјероватно не би испали. Добро, борити се за опстанак јесте просјачки, скоро па без амбиција, али ето ни прошле сезоне нас ти велики клубови баш нису расформиравали, чак шта више шампион нас није никако ни побиједио... Да је дуг џаји враћен под условима које сам рекао (финансије су имали, а имали би још и више да нису разљутили публику, имали би и подршку и у касу штогод више од продаје карата), тако да би опстали и мирно се спремали за ову сезону Премијер лиге. Са такође више спонзора него што је сада случај и са приливом каквог-таквог новца од публике, прича би била другачија. Дакле, не би ништа од нас радили Сарајево, Жељо, Зрињски... Ништа више него прошле године. Можда само мање.
У осталом, ми смо лигу обезбједили спортски и требали би да је играмо...
Но, баје из управе су мислиле да ће све ићи по лоју и ако си дају мало одушка, скренуле са тог 5-годишњег плана који је био сасвин коректан и остварив, и... Јебига

У већини случајева сезона у ПЛ у односу на сезону у Првој РС значи више за клуб. Тако сам мислио и тако и даље мислим.
Искрени навијач и Повратник, шта ја то црним? Добро, можда јесам превише исфрустриран свим овим, признајем да некад планем, али нажалост тако је како је.
И баш сам јутрос размишљајући планирао да напишем да ако евентуално изгубимо од Слоге у недјељу (не би требали, али ко зна, лопта је округла), 70% па и више сам сигуран да не освајамо лигу. Јер на свом терену бисмо их морали побиједити оба пута, а на страни 2 утакмице не би смјели обје изгубити никако, и онда се можемо надати титули. Јер ако се овако настави, они ће прикупити релативно једнак број бодова као и ми, можда који бод више. И међусобне утакмице, ако на њима забрљамо, онда ништа од ПЛ сљедеће сезоне. То није никакво навлачење тензија већ тако ствари стоје. Ми смо након оволико кола које смо до сад одиграли, оне сезоне 2016/17 већ били 3 бода изнад Рудара, а сад смо 3 бода испод првог. Чиста статистика, ништа више

А и немам ја коме да навлачим тензије, коме, оним 100 душа што дође на стадион? Док је била здрава прича, ни у лудилу ми није пало да ишта негативно кажем, али сад - уопште нема потребе ишта да се и прича кад је генерално ситуација око клуба монотона, и осим тог извјештаја од некидан и релативно добрих резултата се ништа не дешава.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!