banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 06:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
GialloRosso je napisao:
I Frontal primio crvene novčanice.

Koji? Ima ih dva.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
danijell je napisao:
To govoriš da se nikome ne zamjeriš. Taj neutralni stav je za kukavice.

imenjače,da sam znao da će te toliko to pogoditi....da citiraš to skoro svaki dan otada...ne bih,zaista..

mislio sam da si flegma....ili da si bar flegmatičniji od mene...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemoj, pogađa me svaki komentar koji me i okrzne.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Mene svaka budalaština pogodi...i to smatram svojom manom....ne moraš i ti biti takav....ako sam nešto napisao u ko zna koliko trijeznom ili pijanom stanju,nemoj da te toliko tangira to da se deseti put refereriraš na to...nisam ja Sokrat

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zlobnici bi rekli da je tih 30-50-100 maraka više nego što predizborni program opozicije nudi...
Što ne znam jel govori o narodu, ili o opoziciji...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bilo bi dobro da i opozicija moze koristiti nase pare iz budzeta da podize i smanjuje primanja pred izbore. Bilo bi bas zanimljivo.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:

Mislim lako je naći i neki gaf opozicije...

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Schlager je napisao:
Mrzim generale poslije bitke,pa ću napisat par rečenica sad prije Izbora...

Ako opet izdominira ovaj što juče treći put ponavlja da je dao penzionerima 50 maraka da glasaju za njih...ili govori ovo iz mog potpisa,(

To iz tvog potpisa izgleda nisi najbolje shvatio.
Veliki vožd je samo konstatovao stanje, i objasnio omladini zbog čega treba da se bave politikom, jer živimo u društvu u kojem politika određuje sve.

Svi znamo čiji je to izum i od kad je tako (KPJ pa kasnije "demokratske" stranke).

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:
Mrzim generale poslije bitke,pa ću napisat par rečenica sad prije Izbora...

Ako opet izdominira ovaj što juče treći put ponavlja da je dao penzionerima 50 maraka da glasaju za njih...ili govori ovo iz mog potpisa,da nije bitno ko je koliko stručan,već da li je u sistemu vlasti...to znači da narod jednostavno voli pišanje u usta i da nije uopšte izmanipulisan..Meni je ovo jedno deseta,15-ta kampanja...ali nikad niko ovako otvoreno narodu nije poručivao da je retardiran i ismijavao mu se ovako brutalno u facu...dosad su bar lagali :( :(

Znači,nemojte onu priču "lako je manipulisati neukim narodom"..ne,taj neuki je mnogo pametniji od mnogih obrazovanijih,koji podržavaju ovog pišača u usta....naravno,oni to podržavaju uz objašnjenje kako su drugi mnogo gori nego pišač u usta..ustvari,znaju kako bi sigurno bili gori...lakše to napisat,nego otvoreno reć volim pišača....čak i 90% onih koji nikad nisu bili na vlasti...i oni bi bili gori od Pišača!!

Mislim lako je naći i neki gaf opozicije...Ali upravo poslušah to od juče,negdje iz Laktaša ili Lijevča,i zato mi i dođe inspiracija za ovaj post..da ne ispadne da me forum,ili neki forumaš inicirao.......U snimku on govori "Danas kreće isplata,da uzmete svojih 30-100 maraka i dođete glasati za nas!!"...a oduševljena svjetina -ORGAZAM"!

Znači,treba jednom za sva vremena presjeć tu priču kako on manipuliše neukim narodom,i samo sa zaposlenim budzetlijama...I ovaj forum će biti jako lijep svjedok vremena,koliko su za jednog takvog kromanjonca zalijegali ovdje najškolovaniji među nama :(

Koja je tacno razlika u manipulisanju?

Na pitanje kako skolovani mogu mjenjati sistem Mile odgovara da je izvan sistema politickih partija to gotovo nemoguce. Vama je manipulacija drugim kontekstom ove izjave jedna od bitnijih u kampanji

Na klip u kojem je ocito da se Mile zajebava o "vracanju" 100 maraka ko ne glasa za njega, jer je nevidjena glupost i pomisliti da on može znati ko je glasao a ko nije, vi stvarate famu kako ce im te pare biti oduzete.

Na davanje para glasacima, sto je i praksa SDSa, vi pričate kao da ne postoji hiljade ljudi kojima ste vi dali pare

Centar vase izborne kampanje je nesretni Dragicevic i manipulacija s njim.

Crnadak kao da cita forum, pa je nakon sto je odigrao predstavu za PzD oko Lavrova, a kojeg realno boli kurac o cemu Crnadak tupi, odlucio da baci kampanju u Bakirove vode i obecava 10.000 radnih mjesta nakon sto pobjedi.

Vi nemate stvarnu kampanju, ni ekonomski program na kojem ste trebali zasnivati kampanju, vi imitirate Milu i postajete najveci manipulatori ikad. Zašto ste to sebi dozvolili?

On mozda smatra da je narod nepismen i glup, no ocito je da vi smatrate narod retardiranim.

Zbog vas dobijam zelju da se politicki angazujem, a smisao angazmana bi bio da zatrem SDS da nestane.

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 24 Sep 2018, 16:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@skeva
I hoće, kada budu vlast. Samo treba veći gepek :) Do tada moraju biti krativniji. Kao Dodik kada je kravu poklonio na Bel-u nekada. Onaj ugovor sa narodom i povećanje 10% penzije je na tom putu, čak skoro 10 puta više od ovih 100-50-30. Samo na grani. Inače, stariji ljudi su tvrdoglaviji. Teško je njihovo mišljenje promijeniti. Ali kada je svaki glas bitan, puce se i ne pita koliko košta.

@Šlager
Izgleda da je to do imena. Ne može se protiv toga.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Rocker je napisao:
Veliki vožd je samo konstatovao stanje, i objasnio omladini zbog čega treba da se bave politikom, jer živimo u društvu u kojem politika određuje sve.

Da je stvarno rijec o politici u smislu zauzimanja za neke ideje i vizije koje se mogu realizovati u drustvu na njegovu korist...eh- a ne o clanstvu u strogo hijerarhijski uredjenoj interesnoj grupi kojoj moras da zrtvujes svoje bazicno ljudsko dostojanstvo, onda bi ova izjava i bila shvacena drugacije.

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mene interesuje taj ugovor s narodom...šta da SDS pobjedi, i ne ispoštuje taj svoj ugovor...hoće li se povući sa pozicija? Kome ih možemo tužiti? Da li je taj ugovor negdje ovjeren?

Karikiram, ali poenta je tu...koja je uloga tog ugovora tačno?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lik stvarno pokusava da proturi tezu da je Milorad Dodik, u svoj svojoj bahatosti, sposoban da u svojoj glavi konstruise misao iz prvog dijela skitnicinog posta.... Zaboga, to je Mile Dodik....

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skitnica je napisao:
Rocker je napisao:

Da je stvarno rijec o politici u smislu zauzimanja za neke ideje i vizije koje se mogu realizovati u drustvu na njegovu korist...eh- a ne o clanstvu u strogo hijerarhijski uredjenoj interesnoj grupi kojoj moras da zrtvujes svoje bazicno ljudsko dostojanstvo, onda bi ova izjava i bila shvacena drugacije.

Sreca pa su politicke partije sirom svijeta sve idealtipske decentralizovane organizacije. Od Merkelove koja cisti ministre, do Trampove ili Putinove.
Srbi imaju veliki problem...

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Mene interesuje taj ugovor s narodom...šta da SDS pobjedi, i ne ispoštuje taj svoj ugovor...hoće li se povući sa pozicija? Kome ih možemo tužiti? Da li je taj ugovor negdje ovjeren?

Karikiram, ali poenta je tu...koja je uloga tog ugovora tačno?

Manipulacija

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Lik stvarno pokusava da proturi tezu da je Milorad Dodik, u svoj svojoj bahatosti, sposoban da u svojoj glavi konstruise misao iz prvog dijela skitnicinog posta.... Zaboga, to je Mile Dodik....

Da, da, zamisli, toliko nesposoban da mnogo sposobniji 20 godina pokusavaju uzeti vlast i ne ide.
Zupcanici.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klasicno podmetanje, nigdje nisam napisao da je Mile svercer nesposoban. Sve moze biti ali nesposoban nije.... sad sto ono "sposoban" ima veze sa slagerovim definicijama, jebiga, sto mi moj caca rekao, za to smo se izgleda borili.

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Inace, ako neko nije jos primjetio, ovo su PARLAMENTARNI izbori u kojima nema pozicije i opozicije, SzP je na vlasti u centralnim organima BiH, SNSD i koalicija u centralnim organima Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Klasicno podmetanje, nigdje nisam napisao da je Mile svercer nesposoban. Sve moze biti ali nesposoban nije.... sad sto ono "sposoban" ima veze sa slagerovim definicijama, jebiga, sto mi moj caca rekao, za to smo se izgleda borili.

Kojim definicijama?

Vrh

PostPoslato: 24 Sep 2018, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
danijell je napisao:
GialloRosso je napisao:
I Frontal primio crvene novčanice.

Koji? Ima ih dva.

Zar nije to isti urednik, Simić onaj?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]