banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 07:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 10 Sep 2018, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja ću za komandanta, pa nema veze i ako ne prođe.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
mimikrija je napisao:
baki je napisao:
Nakon godisnjek vracam se kuci, vec od Gimnazije me "doceka" 10 ak bilborda sa glavurinama kandidata.... Boze mili sve gori od goreg...

Vrhunac mi je mali Selak koji je od konobara dosao do bilborda i liste SP a.

Moram napisati da nikad nisam uclanjen niti u jednu stranku, rijetko sam izlazio na izbore al ove definitivno hocu.

Mislim da ostaje ista vlast jer ih se previse nakotilo na drzavnu sisu i svi su koliko cujem duzni da glasaju po naredjennu pa cak i njihovi najblizi. Uz to kupe panzionere sa snitom hljeba ili jabukom i to je to...

A vjerujem da cu glasati za nekog mladog politicara ovih guzonja preko glave...
Eto i ja ću za mladog političara ti mi predloži kojeg i ima moj glas..

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Drasko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ko je taj ...gdje kako i zašto..jel na listi,na kojeg Draška misliš...

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
podigo Dodo ljestvicu, sad Vukota i Mlađo moraju navatati svog crnca. :lol:

Slika
Citiraj:
Уз кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске и члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић и Милорада Додика је и Такер Дејвис.

Дејвис је активиста америчког предсједника Доналда Трампа и један од шефова операција у његовој кампањи у 2016. године.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 20:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... ije/496842

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
srećom se samo špirić okoristio, svi ostali pošteni :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
samo da prijavim,da sam korigovao stav od sinoc,u kojem sam iznio da je Drasko ispao moron juce..Nakon sto sam danas sjedio sa jednim mojim prijateljem,koji je prisustvovao citavom slucaju...

kaze da je mnogo veci debil ispao mile dodik...

prica ide ovako...mali dosao da sere i provocira svojim performansom....ubjedio prvi prsten policije da ga pusti sa "kamenom za temeljac"..jer je on aktivista,kandidat na ovim izborima,performansi su njegov nacin politicke borbe,da oni krse Ustav sprecavajuci ga u njegovoj borbi,stavljajuci se na jednu stranu,bla,bla,bla.....itd..uglavnom,ubjedio ih je da ga puste...i prisao blizu skupu,gdje je prvo naisao na spirica..kaze da je cak i prijateljsko caskanje bilo..da mu nikola drugarski govori nesto u stilu "mali imas petlju,imas muda,ali politika nije blickrig,politika je igra na duze staze,ovo,ono"..i za to vrijeme dok drasko i spiric u pozadini caskaju,mile drzi govor svojim pobornicima...nista novo,klasika...izdajnici...a mi gradimo.....bla,bla,bla..ali svakom recenicom dize ton,osjeti se neartikulisano deranje i sasvim neprimjerena prica...cijelo vrijeme se osvrce..i u jednom momentu,usred recenice,okrece se,razgrce masu iza sebe,potpuno prekida i misao i govor... .....,i prilazi mjestu gdje razgovaraju spiric i mali drasko,u kojem ga spiric ubjedjuje da bude strpliv i ne igra na ho ruk,vec na duze staze,udara ga po rukama,da li i izbija telefon,ili ne,nije vidio...nakon toga je bilo ono sa obezbjedjenjem..dal ga je neko munuo ili ne u tom naguravanju,nije dobro vidio...ali def nije bilo nesto dramaticno

uglavnom,kolega je ostao sokiran kako se mile upecao i koliki je klen ispao,zasto nije samo iskulirao...

a ja sam na selu bio u informativnoj blokadi,vjrerovao vama i televizijama,nije mi se ni onaj pateticni borenovicev press svidio..i zajebao sam se...a ne zna se ko je gori i ko vise navlaci za vlast :lol: :lol:

eto vam puna istina,pa izvucite zakljucak

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Sep 2018, 21:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Igraju se dobrog i lošeg policajca sa njim. :)

I evo nagrada za Špirića

https://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2018/09/285813.htm

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jel i to oluka "odlazećeg ambasadora"?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Dodiku ezan smeta, a bosnjacki glasovi su dobrodosli.

https://www.rtvbn.com/3921479/snsd-kupuje-glasove-bosnjaka

https://www.youtube.com/watch?v=VS8e0X0V0tk

:D

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spoiler:
Schlager je napisao:
samo da prijavim,da sam korigovao stav od sinoc,u kojem sam iznio da je Drasko ispao moron juce..Nakon sto sam danas sjedio sa jednim mojim prijateljem,koji je prisustvovao citavom slucaju...

kaze da je mnogo veci debil ispao mile dodik...

prica ide ovako...mali dosao da sere i provocira svojim performansom....ubjedio prvi prsten policije da ga pusti sa "kamenom za temeljac"..jer je on aktivista,kandidat na ovim izborima,performansi su njegov nacin politicke borbe,da oni krse Ustav sprecavajuci ga u njegovoj borbi,stavljajuci se na jednu stranu,bla,bla,bla.....itd..uglavnom,ubjedio ih je da ga puste...i prisao blizu skupu,gdje je prvo naisao na spirica..kaze da je cak i prijateljsko caskanje bilo..da mu nikola drugarski govori nesto u stilu "mali imas petlju,imas muda,ali politika nije blickrig,politika je igra na duze staze,ovo,ono"..i za to vrijeme dok drasko i spiric u pozadini caskaju,mile drzi govor svojim pobornicima...nista novo,klasika...izdajnici...a mi gradimo.....bla,bla,bla..ali svakom recenicom dize ton,osjeti se neartikulisano deranje i sasvim neprimjerena prica...cijelo vrijeme se osvrce..i u jednom momentu,usred recenice,okrece se,razgrce masu iza sebe,potpuno prekida i misao i govor... .....,i prilazi mjestu gdje razgovaraju spiric i mali drasko,u kojem ga spiric ubjedjuje da bude strpliv i ne igra na ho ruk,vec na duze staze,udara ga po rukama,da li i izbija telefon,ili ne,nije vidio...nakon toga je bilo ono sa obezbjedjenjem..dal ga je neko munuo ili ne u tom naguravanju,nije dobro vidio...ali def nije bilo nesto dramaticno

uglavnom,kolega je ostao sokiran kako se mile upecao i koliki je klen ispao,zasto nije samo iskulirao...

a ja sam na selu bio u informativnoj blokadi,vjrerovao vama i televizijama,nije mi se ni onaj pateticni borenovicev press svidio..i zajebao sam se...a ne zna se ko je gori i ko vise navlaci za vlast :lol: :lol:

eto vam puna istina,pa izvucite zakljucak

Ti ne trebaš pročitati nečiji post, dovoljno ti vidjeti ko ga je napisao, da se iznerviraš...a zamisli da te neki lik dođe s namjerom provocirati...
Ne kažem da je Dodik ispravno postupio, naprotiv, al i on je čo'ek...neki će reći ne ponaša se predsjedniči, al štaš...

Al ako je to izborna kampanja opozicije, provociranje konkurencije, radije bi glasao za Aliju kojeg je nekromanser iz groba digao

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ovaj moj kolega koji mi je to ispricao,uopste tu nije bio stranacki (iako je dugogodisnji clan SDS),niti se mjesao uopste....vec je bio tu po prirodi posla jer radi u toj firmi Aragosta Invest koja gradi taj most...a i vjerujem mu 101% da mi nije nijedan tacku ni zarez,ni dodao ni oduzeo...

A ako mislis na Draska...slazem se da je dosao tu da nervira...vise mi je misterija kako je uspio :(

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I meni nije jasno kako mu je uspjelo isprovocirati Dodika . . . A ne zove se Bakir. :D
Šlagere pa svi smo vidjeli da ga Dodo tapše, a ovaj se razjauka "dira me hakala" :D

Malo me čudi forumska anketa za ove izbore, za prošle je SDS mnogo ubjedljivije pobijedio . . . :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Malo me čudi forumska anketa za ove izbore, za prošle je SDS mnogo ubjedljivije pobijedio . .

Ova anketa je malo i trik pitanje,ja sam predlozio da se ovako postavi :D

Da pitanje glasi SNSD ili SDS,vjerujem da bi drugaciji rezultat bio...Jednostavno,izgleda da Vukota za nijansu manje nervira forumski plebs nego Zeljkica 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:
...vec je bio tu po prirodi posla jer radi u toj firmi Aragosta Invest koja gradi taj most...a i vjerujem mu 101% da mi nije nijedan tacku ni zarez,ni dodao ni oduzeo...

a da nije taj drug istovremeno i Vukotin kumašin? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
U vezi Spirica, evo zasto je "zaglavio" kod Amera.

https://www.rtvbn.com/336087/Spiric-uzeo-mito-od-25-miliona

https://www.youtube.com/watch?v=bOFuRdxHw1g&t=10s

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Ova anketa je malo i trik pitanje,ja sam predlozio da se ovako postavi :D

Da pitanje glasi SNSD ili SDS,vjerujem da bi drugaciji rezultat bio...Jednostavno,izgleda da Vukota za nijansu manje nervira forumski plebs nego Zeljkica 8)

Anketa je ko pitanje dal bi radije da te zguzi magarac ili zmija oči popije . . . :D

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 22:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kosta je napisao:
Schlager je napisao:
...vec je bio tu po prirodi posla jer radi u toj firmi Aragosta Invest koja gradi taj most...a i vjerujem mu 101% da mi nije nijedan tacku ni zarez,ni dodao ni oduzeo...

a da nije taj drug istovremeno i Vukotin kumašin? :lol:

I da jeste...cak i da je Vukota licno...kakve to ima veze sa pricom,ako je covjek bio tu na svom poslu i nije se mjesao ni u sukob ni u sta?..A pogotovo nije stranacki bio tu...

Pa valjda cu vise vjerovat njemu,nego BN ili RTRS ili ATV

Jel tako?

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ovi iz opozicije uopste nisu svjesni situacije na terenu, Banjaluka, Celinac, KV, Mrkonjic grad..vecina Krajine, SNSD i Mile ce imati preko 50% poslanika i apsolutnu vecinu na svim nivoima. Sjednite u ta jebena auta pa spijunirajte skupove, nije teško, pa kad skontate da narod uopste ne interesuje David, pljacka ova ona...nego samo lider (pravoslavna tradicija i psihologija vodje), a vi lidera nemate, shvaticete zasto su Mladen i mrljavi Bosic postigli onaj rezultat 2014, a koji necete skoro ponoviti.

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2018, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
SNSD i Mile ce imati preko 50% poslanika i apsolutnu vecinu na svim nivoima.

Jel ovo mislis bas ovako kako si napisao,da ce SNSD imati preko 50%?

Ili u tu vecinu racunas i DNS (ili Socijaliste i Ujedinjenu Srpsku,ako predju cenzus)?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]