The_new_Statesman je napisao:
Mislim da je vrijeme da se tema prebaci na politiku. Ako nista drugo, radi koze. Imace vise vremena da cita jer nece morati nista da pise

?
kutak je napisao:
I kozo, onda se čudiš što hoću da poništim listić?
Ne čudim se, razumijem te u potpunosti. To nije rješenje i zato to ne treba raditi.
Ja mislim da bi bilo bolje glasati na svim izborima, pa taj listić iskoristiti da kazniš onog ko ti se ne sviđa.
Ako ništa, onda neće biti jedna garnitura deceniju na vlasti. Ovako ih možemo rotirati stalno, pa možda se i pojavi neko ko valja nečemu...
Schlager je napisao:
Nakon ovog stava,mogu li te ja drugarski zamolit da glasas za gospodju Zeljku Cvijanovic,i da taj svoj izbor potenciras u sto vise postova?

Placam janjetinu kad se vidimo!!!
Nemoj zezati Šlager. Daj budi sad iskren.
Kad je potegnuto to pitanje dezerterstva, šta je rekao Vukota? Da je imao 16 godina na početku rata? Nisam ja čuo da je ikad to demantovao, samo je potegnuo pitanje kako Lukač služi dezertera Dodika. Samo je optužbe prebacio dalje...
Ajde da razriješimo to već jednom. Šta je radio Vukota sa svojih 18 godina? Da li je služio u VRS?
A pošto ne znam koja su to njegova postignuća, molio bih te da mi i to objasniš.
Da ne bude da ne dajem šansu i jednima i drugima, ponoviću ovo:
super_koza je napisao:
Ovo je baš težak izbor, a ni sa jedne strane ne čujem nikakve argumente za njihove kandidate...

Znači neću da slušam konstantne optužbe. Neću da slušam programe koji ništa ne znače. Hoću da čujem zašto je neki kandidat bolji od drugoga. Da li je stručniji, da li ima više iskustva, da li ima karizmu da pokrene narod, da li ima obraza, da li...
Razumiješ me?
EDIT: Ja za sebe stvarno mislim da sam stranački neopredjeljen, a nemam ni oraha u džepovima. Ne znam da sam igdje ukaljao svoj obraz. Jedino koga prezirem su DNS i SP. Oni su mi tako nekako kao amebe, spremni da se prilagode bilo čemu, samo da izvuku neku korist.
Nula bambija vizija, ideja, ideologija, princip...