banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 07:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja sam tog misljenja da je svesno prepustio ove izbore a da ce polazati koliko je “sposoban” kroz svoju poziciju na bih nivou, ako dobije ivanica

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Zna i pozicija sebi pucati u nogu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ja se nje na Paprikovcu ne bojim,u direktnom duelu :lol: :lol:

Bez obzira kolika nam je "proporcionalnost" u pristupu medijima i svemu ostalom :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ovo za predCjenika je mrtva trka..al skupština...mislim da je neupitno.Zašto niko ne.komentariše pitanje člana predsjedništva.....

Poslano sa mog 5023F koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zašto niko ne.komentariše pitanje člana predsjedništva.....

Zato sto ne raspolaze parama...a naucili smo,u ovom pokvarenom vremenu, da takav moze samo prdit u ladnu vodu :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Лукача би помео Вукота, након ове задње зафрканције око смрти малог Давида.

Не знам што шлагер Новића спомиње, једино што нема репова око свог имена (или бар ја нисам чуо) !?

Сем Лемија, једино ко би 1415152% побједио је Павић. Јасно је да се такво нешто неће десити.

ШТо се тиче предсједништва, све сем убједљиве побједе Додика је изненађење, није ни Иванић слаб играч, али немојмо се зезати.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Не знам што шлагер Новића спомиње, једино што нема репова око свог имена (или бар ја нисам чуо) !?

Rekao sam da se ime Slavka Mitrovica ne pominje..A Sredoje Novic je jos level iznad,,,,bio najskolovaniji operativac i analiticar DB u ozbiljnoj drzavi....ne samo u BH,vec kompletnoj...

Jako zajeban igrac...I nadasve,pametan covjek...Nije on od ovih koji uprazno laprdaju,kao mi ovdje

Do zadnjeg dana sam strahovao da ce on biti njihov Predsjednicki kandidat

Poslednji put menjao Schlager dana 07 Sep 2018, 22:12, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Starog udbasa niko ne smije pogledati poprijeko. Zato bi Guslar samo mogao reci dobar dan i dovidjenja.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 07 Sep 2018, 22:14, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jel realno da smo se slozili TNSND i ja? :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Schlager je napisao:
Citiraj:

Zato sto ne raspolaze parama...a naucili smo,u ovom pokvarenom vremenu, da takav moze samo prdit u ladnu vodu :D
Znači narod se kupuje parama za izbore...gdje super koza da nam napravi kalkulaciju...broj birača puta cijena plus troskovi organizovanja kupovine i sl...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ja stvarno ne mogu da verujem odakle dodiku tolika “hrabrost” da stavi ovu isposnicu za predsednickog kandidata. Pa jbt on je tadica jedva dobio, zasto je tako siguran da ce mu ona doneti pobedu

Zato sto Milina kandidatura za predsjednistvo i kolicina pjene kod dobrih bosnji jednostavno navodi vodu (glasove) i na njen mlin. Ne mora ni da vodi kampanju koliko ce je iznijeti ta cinjenica.

Nema tu neke mudrosti.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Novic je mislim ok lik, sta bi bilo da je na njegovoj poziciji neka dzukela. Mada su dzukele glupe, ne opstaju i ne traju :-D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Znači narod se kupuje parama za izbore...gdje super koza da nam napravi kalkulaciju...broj birača puta cijena plus troskovi organizovanja kupovine i sl...

Taman htio pitati koliko se ljudi kupuje... :lol:

Za ovo Vukota VS Željkica:
Možda SNSD hoće sportsku utrku na ovim izborima. :D

Ja baš nešto imam problem da se odlučim za koga glasati na ovim izborima.
Vukota dezerter, ne znam da je za svoje vrijeme uradio išta značajno, a ne djeluje mi kao neko ko bi mogao pokrenuti i inspirisati narod.
Željkica je osoba koja mi djeluje kao neko ko je tu da uradi šta joj je rečeno. Isto mi ne djeluje kao neko ko bi mogao pokrenuti i inspirisati narod. Do sad je imala veći broj minusa koje ne mogu zaboraviti: poplave, produžetak života, inauguracija Trampa...

Ovo je baš težak izbor, a ni sa jedne strane ne čujem nikakve argumente za njihove kandidate... :-?

Dajte informacije o tom Noviću i o Mitroviću...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da je vrijeme da se tema prebaci na politiku. Ako nista drugo, radi koze. Imace vise vremena da cita jer nece morati nista da pise :-D

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Na koga da naslovim racun?

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
I kozo, onda se čudiš što hoću da poništim listić?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
https://dnsrs.org/novosti/413/dns-prije ... upravljamo

Malo DNS-a

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
mimikrija je napisao:
Schlager je napisao:
Citiraj:

Ja baš nešto imam problem da se odlučim za koga glasati na ovim izborima.
Vukota dezerter, ne znam da je za svoje vrijeme uradio išta značajno, a ne djeluje mi kao neko ko bi mogao pokrenuti i inspirisati narod.

Nakon ovog stava,mogu li te ja drugarski zamolit da glasas za gospodju Zeljku Cvijanovic,i da taj svoj izbor potenciras u sto vise postova? :D

Placam janjetinu kad se vidimo!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
The_new_Statesman je napisao:
Mislim da je vrijeme da se tema prebaci na politiku. Ako nista drugo, radi koze. Imace vise vremena da cita jer nece morati nista da pise :-D

?

kutak je napisao:
I kozo, onda se čudiš što hoću da poništim listić?

Ne čudim se, razumijem te u potpunosti. To nije rješenje i zato to ne treba raditi.
Ja mislim da bi bilo bolje glasati na svim izborima, pa taj listić iskoristiti da kazniš onog ko ti se ne sviđa.
Ako ništa, onda neće biti jedna garnitura deceniju na vlasti. Ovako ih možemo rotirati stalno, pa možda se i pojavi neko ko valja nečemu...

Schlager je napisao:
Nakon ovog stava,mogu li te ja drugarski zamolit da glasas za gospodju Zeljku Cvijanovic,i da taj svoj izbor potenciras u sto vise postova? :D

Placam janjetinu kad se vidimo!!!

Nemoj zezati Šlager. Daj budi sad iskren.
Kad je potegnuto to pitanje dezerterstva, šta je rekao Vukota? Da je imao 16 godina na početku rata? Nisam ja čuo da je ikad to demantovao, samo je potegnuo pitanje kako Lukač služi dezertera Dodika. Samo je optužbe prebacio dalje...

Ajde da razriješimo to već jednom. Šta je radio Vukota sa svojih 18 godina? Da li je služio u VRS?

A pošto ne znam koja su to njegova postignuća, molio bih te da mi i to objasniš.

Da ne bude da ne dajem šansu i jednima i drugima, ponoviću ovo:
super_koza je napisao:
Ovo je baš težak izbor, a ni sa jedne strane ne čujem nikakve argumente za njihove kandidate... :-?

Znači neću da slušam konstantne optužbe. Neću da slušam programe koji ništa ne znače. Hoću da čujem zašto je neki kandidat bolji od drugoga. Da li je stručniji, da li ima više iskustva, da li ima karizmu da pokrene narod, da li ima obraza, da li...
Razumiješ me?

EDIT: Ja za sebe stvarno mislim da sam stranački neopredjeljen, a nemam ni oraha u džepovima. Ne znam da sam igdje ukaljao svoj obraz. Jedino koga prezirem su DNS i SP. Oni su mi tako nekako kao amebe, spremni da se prilagode bilo čemu, samo da izvuku neku korist.
Nula bambija vizija, ideja, ideologija, princip...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kad je potegnuto to pitanje dezerterstva, šta je rekao Vukota? Da je imao 16 godina na početku rata?

A ko to potencira? 8)

Ko ga zove "Tip 500"...kao po brasnu.jer je u takvom kamionu razgulio u NS na fakultet?..Momka koji je 1992 imao 16 god :(

Proziva ga Milorad Dodik....Onaj koji je iz rata pobjegao zadnjim Kikasem u maju 1992 u Beograd....Onaj koji je od 1300 dana rata,jedno 1250 proveo u Beogradu...razradio sverc cigara na daljinu

A od ostalih 50 dana je 20 mozda proveo kao plavac na Aerodromu u Mahovljanima,i 30 putujuci na sjednice Narodne Skupstine Republike Srpske,kao jedini opozicionar iz stranke Ante Markovica....Glasajuci protiv sve i jednog plana kojim je Srpska Demokratska Stranka stvarala Republiku Srpsku....Glasajuci (jedini ) i za Vens -Ovenov plan 1994,kojim nije ni na koji nacin predvidjena Republika Srpska...vec bi tvoj i moj kanton,zavrsavao u mjestu Tromedja,izmedju Prnjavora i Dervente...

Koji je rekao "meni je potpuno jasno da je u Srebrenici bio genocid"

Koji je u isto to vrijeme,dok mu je to trebalo da dodje na vlast govorio "Radovan Karadzic i Ratko Mladic su kukavice,koji citav narod drze kao taoce jer nece da se predaju Tribunalu u Hagu"

Jel zaista moguce da je tacna ona moja teza koja glasi....Da su uvijek mediji imali uticaj na javno mnijenje,ali da su danas u stanju da od ljudi naprave potpune budale???

Jel realno to?? :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]