banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 07:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Mr Jack Lumber je napisao:
sinip je napisao:
nemanja066 je napisao:
Ako uvedu to, malo srede taj zakon o imovinama, imaju moju podrsku.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Да хоће да се баве "сређивањем" имовине, могли би да крену од Цицка Бјелице, Обрена Петровића и браће Нинковић, па да покажу на свом примјеру како се то ради. Ал 'оће qрац. :lol:

То је толики шупљак да само неко са коефицијентом интелигенције мањим од 80 може да се упеца на "Закон о утврђивању поријекла имовине".

Koriste ljudi što još nema tog zakona.

Тај трип о закону о утврђивању поријекла имовине је био актуелан још док је Тиле био жив, тако да... :lol: Врана врани очи не вади, ш'о би се рекло...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Umetnik je napisao:
Ово треба на свакој страни теме понављати, да се не заборави. Дакле, политичари наши мили, ко је убио недужног младића?

Као прво, још увијек не знамо да ли је убијен, и као друго, ако јесте, такође не знамо да ли је био недужан. Што не оправдава убиство, наравно (ако је убиство).

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LDA212 je napisao:
_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
Vodja sekte je otac koji trazi pravdu za svoje dijete? Blago tebi sa takvim razmisljanjem.
Šta ako Davida stvarno niko nije ubio nego se naglavio sam? Kakva tu pravda treba?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Posle svega vidjenog, morao bi imati inteligenciju nizu od granicne da zaista vjerujes da se sam strmoglavio i poginuo.

У плућима је нађена вода, што ће рећи да је био жив кад се нашао у Црквеној, потврдила два патолога. Елем, могуће је да га је неко гурао да не истури главу изнад површине, а могуће је и да није.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Onda smo rijesili slucaj, postoji mogucnost da je ubijen i da nije. To je to.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
LDA212 je napisao:
_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
Vodja sekte je otac koji trazi pravdu za svoje dijete? Blago tebi sa takvim razmisljanjem.
Šta ako Davida stvarno niko nije ubio nego se naglavio sam? Kakva tu pravda treba?

Posle svega vidjenog, morao bi imati inteligenciju nizu od granicne da zaista vjerujes da se sam strmoglavio i poginuo.

Evo ja ne znam, pa molim da mi se objasni šta se stvarno desilo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Nevezano za detalje slucaja, ali svakom ko ima iole cim da razmislja, bilo je jasno posle onog pressa da to nisu cista posla.

Problem cijelog slucaja sto vecina, a i na ovom forumu koliko sam vidio je ista prica, jedni razmisljaju glavom one budale Vaskovica, a drugi razmisljaju glavom SNSD/RTRSa.

Istina je negdje u sredini, samo je Vaskovic u ovom slucaju blizi. Problem je sto ljudi ne razmisljaju svojom glavom.

Cinjenica je da je momak ubijen, pa da li je bio diler ili ne... (to je glupo i spominjati jer ne opravdava ubistvo)

A sto se izbora tice, isto tako je cinjenica da SNSD ovo rutinski uzima. Da im se imalo drma stolica, oni bi ovaj slucaj odavno rijesili. Ovako imaju sigurno najbolje ankete i lagano...

@Dzontra

Osim samih izvrsilaca i ljudi koji su u tome, malo ko ti moze reci sta se 100% dogodilo. Ali po svemu vidjenom, mislim da se veoma lako moze prici istini. A tema je previse osjetljiva da bi se o takvim stvarima uopste raspravljalo na forumu, a vidim ovde se 500 strana ispisalo.

U svakom slucaju, nazalost moralo se ovako nesto desiti pa da se vidi koliko nesposobnih ljudi obavlja bitne funkcije u ovoj drzavi i koliko su svi potkupljeni i niko nema ni muda ni snage da nesto uradi. Pravda ovde ne postoji, niti je ikada postojala, niti ce postojati. A koliko vidim jako mali broj ljudi uopste i zanima pravda u ovoj drzavi.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Znači nemaš pojma, ali 100% je ubijen?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 17:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
LDA212 je napisao:
[

Čega viđenog? Evo zamisli da sam bio u komi pa mi na brzinu predoči dokaze koji potvrđuju ubistvo.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LDA212 je napisao:
Istina je negdje u sredini, samo je Vaskovic u ovom slucaju blizi. Problem je sto ljudi ne razmisljaju svojom glavom.

:confused2: :confused2: :confused2:

:lol: :lol: :lol:

Да је државе, био би ближи, али затвору. Много ближи.
Мислим, стварнооо...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Znači nemaš pojma, ali 100% je ubijen?

To da li imam pojma ili ne, potpuno je nebitno. I da donekle imam, nisam nesto ubjedjen da bi mi vjerovao. Svako ima svoju teoriju, s obzirom na prirodu posla kojim se bavim, rekao bih da sam cuo dovoljno stvari u proteklim mjesecima od ljudi koji su daleko upuceniji od mene (sa obe strane) da kreiram svoje misljenje. (koje opet ne mora biti tacno)

Vjerovatno niko na ovom forumu ne zna 100% sta se desilo, ali to nije sprijecilo ni vas da bacate konstrukcije.

Mene bi u svakom slucaju bilo sramota da na bilo koji nacin uvrijedim ili nesto tako Davora Dragicevica. Cinjenica je da je covjek izgubio sina i da je u citavom tom procesu naisao na milion propusta i gresaka (svjesnih ili nesvjesnih) ljudi koji su bili zaduzeni da rijese taj slucaj. I budala bi posumnjala da nije cisto, a ne otac koji je izgubio dijete.

_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
[

Čega viđenog? Evo zamisli da sam bio u komi pa mi na brzinu predoči dokaze koji potvrđuju ubistvo.

Imas dvije opcije. Ubistvo ili samoubistvo.

Da se zaista radi o ovom drugom, nikada ne bismo imali onakav press, onakve istupe u javnosti i slicno. Pokusali su mnogo stvari da prikriju.

Najbanalniji primjer ti je pokusaj namjestanja pljacke kuce gdje se ocito utvrdilo da se ne radi o Davidu na vise nacina. A dovoljan dokaz ti je onaj snimak kad prolazi pored 988 i ide na kontra stranu, a po pljacki kuce, trebao bi uci u nju za manje od 15 minuta od tog snimka. Teoretski bi mogao doci tamo u knap za tih 15 minuta, ali David na snimku kod 988 uopste ne nosi istu odjecu kao ona osoba koje je snimljena koja ulazi u kucu.

Zasto bi neko namjestio pljacku momku koji se "slucajno" ubio to vece?

Zasto bi neko stavio novac, kljuceve i sve ostalo od stanovnika te kuce u dzepove momka koji je "nestao/poginuo/ubijen" to vece?

Sam brzi press i kreiranje lazne price je dovelo do toga da se nesto krije.

A sad konstrukcija cijele veceri i sta se sve desilo, to svako moze na svoju mastu. Ja sam u svoju teoriju siguran barem 70%, ali nije za foruma niti je bitna uopste.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Niko na forumu ne zna 100% šta se desilo. Šta više, niko na forumu vjerovatno ne zna ni 20% onog što se desilo te noći.
Sve što "znamo" je ono što je predstavljno u medijima, blogovima, skupovima, prezentacijama...

Problem je što ljudi pretpostavke uzimaju kao valjane činjenice, pa i ti to radiš...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

super_koza je napisao:
Niko na forumu ne zna 100% šta se desilo. Šta više, niko na forumu vjerovatno ne zna ni 20% onog što se desilo te noći.
Sve što "znamo" je ono što je predstavljno u medijima, blogovima, skupovima, prezentacijama...

Problem je što ljudi pretpostavke uzimaju kao valjane činjenice, pa i ti to radiš...

Svako mora uzeti pretpostavke kao valjane cinjenice (iz svoje vlastite perspektive razmisljanja sta se desilo) ako nisi direktno povezan sa slucajem. Pa i policija pretpostavlja koliko vidim, a ne forumasi :lol: :lol:

Nije ovo toliko komplikovano sve koliko se predstavlja. Da imaju snage i volje, odavno bi ovo rijesili. Ja vjerujem da Davor i Davidovi prijatelji znaju otprilike sta se tu desilo, nije velika tajna sta je David radio u slobodno vrijeme i s kim se "druzio". Mali je ovo grad.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ne kaljaj ovu čestitu temu, idi tamo na onu drugu pa piši o D.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ne mogu, valjda nemam odredjen broj postova ili sta vec. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onda ban.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
LDA212 je napisao:
[

.

Pazi, evo i treće mogućnosti: okliznuo se i pao, glavom udario o beton, izgubio svijest i udavio se. Jednako valjana kao i ove prethodne dve, te utemeljena na pretpostavkama, a nenna dokazima kao i one.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LDA212 je napisao:

Шта се десило са несрећним случајем?!? Ђе нест'о као опција?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
[

.

Pazi, evo i treće mogućnosti: okliznuo se i pao, glavom udario o beton, izgubio svijest i udavio se. Jednako valjana kao i ove prethodne dve, te utemeljena na pretpostavkama, a nenna dokazima kao i one.

Legitimno.

Samo objasni mi onda zasto su se u njegovim dzepovima nalazile stvari iz doticne kuce? Po onome sto je rekla policija, opljackao kucu, krenuo da bjezi, pao u rijeku i utopio se.

Kako onda snimak kod 988 nedvosmisleno pokazuje Davida u drugoj odjeci, 15 minuta prije nego sto je trebao opljackati kucu?

Da ne pricam u onoj pekari i izjavi radnika kada je David bio u njoj, a kada je policija rekla da je bio. Razlika oko 4 sata :lol: :lol:

Ti mozes da vjerujes u sta god hoces. I u Deda Mraza, ja ti iznosim cinjenice koje su ti dostupne. :D

edit: Da ne pricamo o koincidencijama... Kolika je vjerovatnoca da napises poruku "Ako mi se nesto desi..." i onda slucajno pogines to vece? :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebiga, što si pis'o to...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Onda smo rijesili slucaj, postoji mogucnost da je ubijen i da nije. To je to.

Дакле ево нас на теми о изборима и причамо о Давиду. :evil3:

То ако некоме није јасно зашто ни до данас није познат епилог случаја.
Не би ме уопште изненадило да се све зна али да Дудек не да да се ишта објави због опозиције која се ухватила случаја као предизборног поена јер би иначе можда могли и да се досјете нечег другог. Истина, шанса за тако нешто је изузетно мала, али зашто ризиковати.

И ако сам случајно у праву, све ће се разјаснити након избора. Јесте љигаво, али политика је qрва.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]