Džontra je napisao:
Znači nemaš pojma, ali 100% je ubijen?
To da li imam pojma ili ne, potpuno je nebitno. I da donekle imam, nisam nesto ubjedjen da bi mi vjerovao. Svako ima svoju teoriju, s obzirom na prirodu posla kojim se bavim, rekao bih da sam cuo dovoljno stvari u proteklim mjesecima od ljudi koji su daleko upuceniji od mene (sa obe strane) da kreiram svoje misljenje. (koje opet ne mora biti tacno)
Vjerovatno niko na ovom forumu ne zna 100% sta se desilo, ali to nije sprijecilo ni vas da bacate konstrukcije.
Mene bi u svakom slucaju bilo sramota da na bilo koji nacin uvrijedim ili nesto tako Davora Dragicevica. Cinjenica je da je covjek izgubio sina i da je u citavom tom procesu naisao na milion propusta i gresaka (svjesnih ili nesvjesnih) ljudi koji su bili zaduzeni da rijese taj slucaj. I budala bi posumnjala da nije cisto, a ne otac koji je izgubio dijete.
_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
[
Posle svega vidjenog, morao bi imati inteligenciju nizu od granicne da zaista vjerujes da se sam strmoglavio i poginuo.
Čega viđenog? Evo zamisli da sam bio u komi pa mi na brzinu predoči dokaze koji potvrđuju ubistvo.
Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока
Imas dvije opcije. Ubistvo ili samoubistvo.
Da se zaista radi o ovom drugom, nikada ne bismo imali onakav press, onakve istupe u javnosti i slicno. Pokusali su mnogo stvari da prikriju.
Najbanalniji primjer ti je pokusaj namjestanja pljacke kuce gdje se ocito utvrdilo da se ne radi o Davidu na vise nacina. A dovoljan dokaz ti je onaj snimak kad prolazi pored 988 i ide na kontra stranu, a po pljacki kuce, trebao bi uci u nju za manje od 15 minuta od tog snimka. Teoretski bi mogao doci tamo u knap za tih 15 minuta, ali David na snimku kod 988 uopste ne nosi istu odjecu kao ona osoba koje je snimljena koja ulazi u kucu.
Zasto bi neko namjestio pljacku momku koji se "slucajno" ubio to vece?
Zasto bi neko stavio novac, kljuceve i sve ostalo od stanovnika te kuce u dzepove momka koji je "nestao/poginuo/ubijen" to vece?
Sam brzi press i kreiranje lazne price je dovelo do toga da se nesto krije.
A sad konstrukcija cijele veceri i sta se sve desilo, to svako moze na svoju mastu. Ja sam u svoju teoriju siguran barem 70%, ali nije za foruma niti je bitna uopste.