banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 15:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 03 Avg 2018, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Никац од Ровина je napisao:
Мени је само због једне ствари криво у цијелој причи. Понижавање представника бораца током и за вријеме изборног циклуса. Под плаштом организација или покрета. Јадно и бједно према 30 хиљада погинулих Срба у протеклом рату.

Pod pricom o brizi o borcima, isti su za sitne privilegije potkupljeni od strane rezima i ne samo borci vec i druge kategorije stanovnika tj. predstavnici istih. Time je zanemarena sustina problema, a to je nezaposlenost svih kategorija stanovnistva, osim "naravno" politicara koji koriste narod za to da bi malo dali, a mnogo uzeli za sebe.

И како не би одмах неки на мене навалили, упознао сам све до једног из свих наших организација. За неке знам да прве линије видјели нису. Знам још неке ствари, погађате, нису за форум. Ко разумије схватиће.

Kao i sve u zivotu i ovo je saroliko. Od onih koji nisu zasluzili da uzivaju privilegije (ili kako se to zove) koje uzivaju pa sve do onih kojih ni nema na spisku boraca, a zasluzili su da budu na njemu. Zato i treba revizija boraca i to sto prije jer ljudi umiru.

Нису за форума из простог разлога што форум читају и они који не мисле добро нашем народу. А често се запитам и колико ти самопроглашени борци за право бораца и породица погинулих и ратних војних инвалида такође мисле добро...

I oni imaju isti ovakav problem. Mozda ne bas u bobu isti, ali sustina je ista i moze se opisati u svegs 3 rijeci - obespravljenost boracke populacije.

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2018, 20:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Vladimir RUS je napisao:
Sada vec davne 2006 isao sam prvi i dosad posljednji put na izbore. Tada sam glasao i za jedne i za druge. Poslije nisam glasao ni na lokalnim ni na opstim izborima. Sada je vrijeme da opet glasam, ovaj put samo za jedne.

Da pojasnim ovo "i za jedne i za druge". Glasao sam za jedne na entitetskom nivou, a za druge na nivou zajednickih institucija.

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Opet ih uzima na istu foru

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/D ... cna/492194

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 12:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:

Bravo Sako,odlicno zapazanje!

Jos jedan vrhunski osmisljen potez za preveslavanje ovog naroda i prevodjenje zednog preko vode....Prije dve godine-Referendum..(koji je nakon izbora proglasen Anketom,ali koga boli qurac,dobila se vlast)...Sad Izvjestaj o Srebrenici...

Evo,sad da te pitam nesto...

U prvoj recenici,da odmah kazem,da ja ne znam kako bih postupio da sam lider SDS recimo...

Dodjes u ponedjeljak kod Dodika na konsultacije...on dominira,on se razbaskari po seciji,a ja i ostali lideri opozicije sjedimo oko njega,kao neki jadnici,namjesnici sa okupirane teritorije ili marionetske Vlade ...dodjes mu i na tu Skupstinu sutradan....Podrzis sve o Srebrenici kao i on...Al opet,zasto bi narod glasao za neko ko samo i uvijek prati neciju inicijativu...Pa logicno je da ce glasat za onog ko je predvodnik,koji inicira sve te inicijative, Referendume 2016,ili Srebrenicu sada...cije su slike na hiljadama referendskih bilborda... a ne za nekoga ko igra po njegovim notama i samo prati to sve kao munjen...i za taj Referendum sam odmah pisao da sam ljut na Bosica,zasto nije pozvao nase clanove da ne izlaze na to sranje sedam dana pred izbore,vec samo slijedi Dodika ko mutav :(

S druge strane,ako ne dodjes ni u ponedjeljak na konsultacije,ni u utorak na Skupstinu..penal!!!

Bakirovi Srbi...sarajevska secija....Nista im nije sveto :(

Mislim,znam ja sta bih ja uradio,zato nikad i necu biti Predsjednik nicega :lol: :lol: .....Rekao bih ne idem na konsultacije kod nekoga ko me zove izdajnikom,taman da je deset puta Institucija Predsjednika Republike Srpske...i koji je prvi priznao genocid u Srebrenici
https://www.youtube.com/watch?v=01Qa2tkMYi8

Niti bi mi palo napamet da mu sutradan dodjem na tu Skupstinu,sazvanu samo kao politicki pamflet i daljnje sludjivanje ovog propalog naroda ciji je najvrijedni dio vec otisao odavde,a i ono sto nije,uskoro ce :( ..I jos dodao da je na vlast dosao na tenkovima SFOR
Ali,znam da bi to bila smrtna presuda SZP na ovim izborima,jer do 7 oktobra RTRS,ATV i svi ostali (osim BN) nista drugo ne bi prikazivali nego to :(

Pitanje,posto ocito ja nisam kapacitet :D

Da si moj savjetnik,sta bi mi savjetovao ?

Ali,napisi odmah...a ne za tri dana,SDS je uradi ovo,a trebao je ono :D

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Avg 2018, 13:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Па требао је СДС да покрене ту иницијативу, рецимо. :lol: А не само да је у фазону реакције на акцију. Ал' џебат га, то се још од СЧП вуче, оно типа хоћемо ли да се боримо против Шваба, не, није још вријеме.

Е тако док је СДС чекао да дође вријеме, Дудек вас је превеслао у сопственој игрици, уздуж и попријеко.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Па требао је СДС да покрене ту иницијативу, рецимо.

Kako da SDS to pokrene kad nema dovoljno glasova u NSRS...Pokusavali smo pokrenut i mnogo vaznije inicijative od ove,o Porijeklu imovine,Akcizama i sl...pa je odbijeno....

Za ovo bi vladajuci samo rekli "taj Izvjestaj je i napravila Mikereviceva vlada 2004,u kojoj je i SDS ucestvovao",i ciji je tadasnji Predsjednik Stranke i RS (Cavic) i potpisao taj Izvjestaj :(

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јој немој само о поријеклу имовине, ко Бога те молим...

Што нисте могли да покренете ово? Патриотска прича, успут пришијете Дудеку то за признавање геноцида, за тенкове СФОР-а и све остало... И ако скупштинска већина не прихвати, ви сте горњи, по патриотизму. Чиста логика, могао би Гуслар то да опјева у десетерцу.

Ал' за такво нешто треба размишљати.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Umjesto da se dogovorite da se to o Srebrenici ne predstavi kao Dodikov projekat, već kao zajednički projekat svih stranaka, koji ukazuju na kakvo takvo jedinstvo srpskog naroda, vi razmišljate o tome ko će pobjediti a ko izgubiti dolaskom ili nedolaskom...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

И онда се питају што су доњи на изборима...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
Citiraj:
Па требао је СДС да покрене ту иницијативу, рецимо.

Kako da SDS to pokrene kad nema dovoljno glasova u NSRS...Pokusavali smo pokrenut i mnogo vaznije inicijative od ove,o Porijeklu imovine,Akcizama i sl...pa je odbijeno....

Za ovo bi vladajuci samo rekli "taj Izvjestaj je i napravila Mikereviceva vlada 2004,u kojoj je i SDS ucestvovao",i ciji je tadasnji Predsjednik Stranke i RS (Cavic) i potpisao taj Izvjestaj :(

Vi ili ste mutavi ili glupi... ili i jedno i drugo, kao polreces inicijative za ono sto se tice nekolicine na vlasti, koji su krali i otimali i onda pricate kako nemate podrske, ma nemoj mi reci.

Samo ste krivi sto ste ostali bez vlasti i mogucnosti da kradete i budete na dodikovom mestu, jer bi ista situacija bila, bogatio bi se vrh sds-a i partneri oko njih.

Sto ne pokrenete inicijativu za nesto od narodnog znacaja, na sta se narod lozi, referendum, srebrenica i sl. Nego savest pokusavate oprati preko stvari koje se ticu vrha vlasti. Narod je glup i lozi se na glupost, al vi ste majke mi jos gluplji

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pitanje sam postavio Shakalu,koji je i pokrenuo ovo.

Sta bi ti uradio sada,ili je ovo vec mat sta god uradis?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
A ja mislio da se narod loži na ljude neokaljane kriminalom i na one koji se ne služe trivijalnim stvarima poput referenduma i sl.....ili ja ne znam šta je fokus nacionalnog značaja :(

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 11 Avg 2018, 13:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Čujem da Željkić nije imala ništa drugo otvoriti juče u Srbcu sem parkinga
:-D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Čiča iz Rogače je napisao:
A ja mislio da se narod loži na ljude neokaljane kriminalom i na one koji se ne služe trivijalnim stvarima poput referenduma i sl.
Misliš narod koji misli jer ima čime? Jbg, lagano ćemo pregledati oglase za posao po Nirnbergu i Frankfurtu....

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dodik mrzi opoziciju, ne mislim da bi ih otjerao u konc logore, ali da ih entuzijastično mrzi, to stoji.
Ali taj isti Dodik bi napravio ustupke opozicionarima, predstavio bi plan o Srebrenici kao zajednički projekt. I to je ono što SDS ili ne želi da vidi ili ne može. I u tom je problem nesposobnih ljudi na čelu te stranke, jer sve posmatraju na način kako nešto može uticati na njih, ili ako bi nešto uradili kako bi to išlo u korist Dodika. SDS kao stranka jednostavno, nema viziju. Jer ovaj poziv je sve osim pat pozicije, a SDS ga, ako je slutiti po Šlageru, pravi pat pozicijom.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

A ja mislio da se narod loži na ljude neokaljane kriminalom i na one koji se ne služe trivijalnim stvarima poput referenduma i sl.....ili ja ne znam šta je fokus nacionalnog značaja :(

Pa ovdje ce i ostat samo ti koji se loze na Referendum i Srebrenicu...ostace uhljebi...penzioneri...neki koji bi ovako nesto trgovali na guzove kao ja,drzali kafice,pekare,apoteke,kladionice isl,i jos tako neke kategorije....
Sve ono sto je vrijedno i sto bi radilo nesto da stekne svojim rukama,i kojima je dosta ove suplje i "ovih sto brane RS od izdajnika,takvih ce 80% otic odavde,kao sto i idu svaki dan...

Ja majstora za klimu cekam vec pet dana...a drva vec devet,kaze covjek oni momci sto su radili na izvlacenju drva,otisli u Sloveniju :(

Samo pametolozi,uhljebi i penzioneri ce ostat ovdje ako se ovako nastavi jos 8-12 godina..Ono sto je mlado, pametno,napredno,vrijedno i plodno u ovom drustvu,sigurno se nece lozit na Referendum,Izvjestaj o Srebrenici i posjetu Lavrova i zbog suplje price ostajat ovdje i ,glasat,plus sljakat za njega i njegove multimilonerske tajkune

Poslednji put menjao Schlager dana 11 Avg 2018, 13:55, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Цицко и Обрен потврђују... :evil3: :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 13:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Jer ovaj poziv je sve osim pat pozicije, a SDS ga, ako je slutiti po Šlageru, pravi pat pozicijom.

Evo primjer...Ti predlozis ovdje pred svima,otvoris novu temu....da glasamo i izjasnimo se da izbacimo ovog Sinip sa foruma,jer je naporan.

Ja se slozim s tvojim prijedlogom.

I ko tu ima veci benefit i plus kod ostalih forumasa,ti ili ja?

Nije politika Kolo srpskih sestara,ili neka druga sadaka,niti Mile ovo radi sto ga boli q za Izvjestaj o Srebrenici..Vec zato sto hoce da ovim parazitira na izborima...ne shvacas poentu

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poređenje ti nije na mjestu, pa ni odgovor ne može biti.

Ali fino sam ti napisao da postoji fantastična prilika da se pokaže jedinstvo stranaka što u prevodu ukazuje na jedinstvo naroda. Jer nikom ne pada na pamet da ovo može biti odskočna daska za dalje zajedničke projekte.

Ja shvatam da živimo u zemlji gdje je svaka akcija vlasti negativna, a sve što radi opozicija je spasonosno. Ako se pita Šlager. Sreća njegov mozak nije ispran, on ne gleda RTRS.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2018, 14:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:

Ne mora da znaci.
Odu na konsultacije, spreme i usaglase izjavu ili izmjenu tog dokumenta i na skupstini samo to javno procitaju i izglasaju.
Samo tako, bez ikakvih suvisnih prica i petljanija... Ne ici u sirinu vec to sve zavrsiti za pola sata na skupstini.

A ako lemi ne pristane, pokazao si da si htjeo, cak i pokazes spremljen tekst koji zadovoljava aktuelni momenat i to je to...
Ako poziva zbog toga, zbog toga cemo i otici... I kada se to zavrsi u skupstini zavrsiti svu pricu na tu temu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]