shakal je napisao:
Bravo Sako,odlicno zapazanje!
Jos jedan vrhunski osmisljen potez za preveslavanje ovog naroda i prevodjenje zednog preko vode....Prije dve godine-Referendum..(koji je nakon izbora proglasen Anketom,ali koga boli qurac,dobila se vlast)...Sad Izvjestaj o Srebrenici...
Evo,sad da te pitam nesto...
U prvoj recenici,da odmah kazem,da ja ne znam kako bih postupio da sam lider SDS recimo...
Dodjes u ponedjeljak kod Dodika na konsultacije...on dominira,on se razbaskari po seciji,a ja i ostali lideri opozicije sjedimo oko njega,kao neki jadnici,namjesnici sa okupirane teritorije ili marionetske Vlade ...dodjes mu i na tu Skupstinu sutradan....Podrzis sve o Srebrenici kao i on...Al opet,zasto bi narod glasao za neko ko samo i uvijek prati neciju inicijativu...Pa logicno je da ce glasat za onog ko je predvodnik,koji inicira sve te inicijative, Referendume 2016,ili Srebrenicu sada...cije su slike na hiljadama referendskih bilborda... a ne za nekoga ko igra po njegovim notama i samo prati to sve kao munjen...i za taj Referendum sam odmah pisao da sam ljut na Bosica,zasto nije pozvao nase clanove da ne izlaze na to sranje sedam dana pred izbore,vec samo slijedi Dodika ko mutav
S druge strane,ako ne dodjes ni u ponedjeljak na konsultacije,ni u utorak na Skupstinu..penal!!!
Bakirovi Srbi...sarajevska secija....Nista im nije sveto
Mislim,znam ja sta bih ja uradio,zato nikad i necu biti Predsjednik nicega

.....Rekao bih ne idem na konsultacije kod nekoga ko me zove izdajnikom,taman da je deset puta Institucija Predsjednika Republike Srpske...i koji je prvi priznao genocid u Srebrenici
https://www.youtube.com/watch?v=01Qa2tkMYi8Niti bi mi palo napamet da mu sutradan dodjem na tu Skupstinu,sazvanu samo kao politicki pamflet i daljnje sludjivanje ovog propalog naroda ciji je najvrijedni dio vec otisao odavde,a i ono sto nije,uskoro ce

..I jos dodao da je na vlast dosao na tenkovima SFOR
Ali,znam da bi to bila smrtna presuda SZP na ovim izborima,jer do 7 oktobra RTRS,ATV i svi ostali (osim BN) nista drugo ne bi prikazivali nego to
Pitanje,posto ocito ja nisam kapacitet
Da si moj savjetnik,sta bi mi savjetovao ?
Ali,napisi odmah...a ne za tri dana,SDS je uradi ovo,a trebao je ono