banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057, 1058 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Мијат Гаћиновић, Љубо Фејса и Саша Лукић су фалили овој екипи.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ispalo se...jbga...realno vadit se protiv brazila je teska situacija, meni je drago da su ljudi odigrali odlican mec, primili smo golove iz nekih glupih situacija i cist su odraz neuigranosti....Veljkovic i Milenkovic ce uz Nastasica vjerovatno dugo godina biti prva opcija u reprezentaciji i ako ce ovo da im bude veliko iskustvo iz kojeg ce nesto nauciti onda nemam neke zamjerke...sa druge strane bili smo i vise nego dobar protivnik brazilu i nismo se raspali kao sto to imamo obicaj....
Prvo sto mi je bilo pozitivno je pocetni sastav....Rukavina je iako limitiran i diskutabilan jednostavno logicniji izbor od Ivanovica na desnom beku jer em je ofanzivniji i pomaze Tadicu em je brzi i eksplozivniji u odbrani i zatvara Nejmara, to sto mi nemamo boljeg beka je vec nesto drugo ali ovde je Krstajiceva odluka bila na mjestu sto se vidjelo i u samoj utakmici (treba bit objektivan pa rec da nam je pomogla i povreda Marcela)...Kostic i Ljajic u prvoj postavi bez Milivojevica isto imaju smisla jer se skontalo da SMS i Matic mogu puno lakse iznositi loptu naprijed a i Ljajic tu moze pomoc, ovo je najvise doslo do izrazaja kad smo drzali brazil na njihovoj polovini jer u ovakvoj formaciji i SMS i Matic i Ljajic igraju aktivno a onako bi SMS bio naprijed odsjecen a Milivojevic bio nazad pasivan i prakticno bi imali dva igraca manje...da ne pricam da su SMS i Matic fantasticno zatvorili Coutinha i osim one jedne kobne lopte sprijecili bilo kakav protok preko njega....
U sustini mi smo odigrali sasvim solidno prvenstvo i poprilicno smo u skladu sa svojim mogucnostima....sudija nas je usrao protiv svicaraca a i mi smo napravili gresku kod zadnjeg gola i to je to....da je moglo bolje, moglo je...al da je i ovako dobro, dobro je....najveca dilema je da li zadrzati Krstajica ili ne....on (ili neko sa kim se konsultuje) ocigledno ima dovoljno znanja za postavku igre ali samo djelovanje tokom meca je diskutabilno i tu se vidi trenersko neiskustvo, to nas je direktno kostalo dobrog rezultata protiv svicarske...sastav protiv brazila je ipak pokazao da tu neko zna sta radi tako da bi mozda i dao sansu Krstajicu da vodi ovu reprezentaciju, pogotovo sto mu je veliki plus borbenost igraca koja ne sjecam se kad je bila prisutna na ovom nivou....
Igracki kadar nama nije puno bolji od ovoga i uz eventualno Gacinovica to je to....lako je sad rec da bi se rijesili Kolarova ali mi zamjenu za njega nemamo, o desnom beku da ne pricam....isto tako i sredina terena, Matic je tu tata, razmisljati da imamo zamjenu za igraca koji ne pravi pogresan pas i ne moze mu se uzet lopta iz nogu je malo nerealno....od mladjih snaga jedino stoperi moraju odma u vatru i to se i ovde vidjelo, jer nemamo boljih, a za sve ostale pozicije dok god ne dodje neko bolji a ovi stari se ne oproste sami od reprezentacije ostavit ih....realno od mladjih snaga ovi koji su valjali su isplivali (SMS, Veljkovic, Milenkovic) a ostali su diskutabilni....Radonjic je na nivou JSL i to je livada u odnosu na ovaj nivo, Kostic je za njega doktor bar za sada....Grujic je bio klasa za sebe u JSL pa otisao da igra ozbiljan fudbal i odma sve i jedna mana izadje na vidjelo i sad se bori da to popravi....Zivkovica su usrale menadzerske zavrzlame, ja se nadam da ce se on vratit na normalan put....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Od bajne atmosfere ostadose samo dugmici. Jedni hoce odustati od repke, drugi se pitaju sto oni nisu igrali, treci slave ispadanje.
A lesinari novinarski jos dodatno podrgrijavaju vatru.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Freak on a leasH je napisao:
Ispalo se...jbga...realno vadit se protiv brazila je teska situacija, meni je drago da su ljudi odigrali odlican mec, primili smo golove iz nekih glupih situacija i cist su odraz neuigranosti....Veljkovic i Milenkovic ce uz Nastasica vjerovatno dugo godina biti prva opcija u reprezentaciji i ako ce ovo da im bude veliko iskustvo iz kojeg ce nesto nauciti onda nemam neke zamjerke...sa druge strane bili smo i vise nego dobar protivnik brazilu i nismo se raspali kao sto to imamo obicaj....
Prvo sto mi je bilo pozitivno je pocetni sastav....Rukavina je iako limitiran i diskutabilan jednostavno logicniji izbor od Ivanovica na desnom beku jer em je ofanzivniji i pomaze Tadicu em je brzi i eksplozivniji u odbrani i zatvara Nejmara, to sto mi nemamo boljeg beka je vec nesto drugo ali ovde je Krstajiceva odluka bila na mjestu sto se vidjelo i u samoj utakmici (treba bit objektivan pa rec da nam je pomogla i povreda Marcela)...Kostic i Ljajic u prvoj postavi bez Milivojevica isto imaju smisla jer se skontalo da SMS i Matic mogu puno lakse iznositi loptu naprijed a i Ljajic tu moze pomoc, ovo je najvise doslo do izrazaja kad smo drzali brazil na njihovoj polovini jer u ovakvoj formaciji i SMS i Matic i Ljajic igraju aktivno a onako bi SMS bio naprijed odsjecen a Milivojevic bio nazad pasivan i prakticno bi imali dva igraca manje...da ne pricam da su SMS i Matic fantasticno zatvorili Coutinha i osim one jedne kobne lopte sprijecili bilo kakav protok preko njega....
U sustini mi smo odigrali sasvim solidno prvenstvo i poprilicno smo u skladu sa svojim mogucnostima....sudija nas je usrao protiv svicaraca a i mi smo napravili gresku kod zadnjeg gola i to je to....da je moglo bolje, moglo je...al da je i ovako dobro, dobro je....najveca dilema je da li zadrzati Krstajica ili ne....on (ili neko sa kim se konsultuje) ocigledno ima dovoljno znanja za postavku igre ali samo djelovanje tokom meca je diskutabilno i tu se vidi trenersko neiskustvo, to nas je direktno kostalo dobrog rezultata protiv svicarske...sastav protiv brazila je ipak pokazao da tu neko zna sta radi tako da bi mozda i dao sansu Krstajicu da vodi ovu reprezentaciju, pogotovo sto mu je veliki plus borbenost igraca koja ne sjecam se kad je bila prisutna na ovom nivou....
Igracki kadar nama nije puno bolji od ovoga i uz eventualno Gacinovica to je to....lako je sad rec da bi se rijesili Kolarova ali mi zamjenu za njega nemamo, o desnom beku da ne pricam....isto tako i sredina terena, Matic je tu tata, razmisljati da imamo zamjenu za igraca koji ne pravi pogresan pas i ne moze mu se uzet lopta iz nogu je malo nerealno....od mladjih snaga jedino stoperi moraju odma u vatru i to se i ovde vidjelo, jer nemamo boljih, a za sve ostale pozicije dok god ne dodje neko bolji a ovi stari se ne oproste sami od reprezentacije ostavit ih....realno od mladjih snaga ovi koji su valjali su isplivali (SMS, Veljkovic, Milenkovic) a ostali su diskutabilni....Radonjic je na nivou JSL i to je livada u odnosu na ovaj nivo, Kostic je za njega doktor bar za sada....Grujic je bio klasa za sebe u JSL pa otisao da igra ozbiljan fudbal i odma sve i jedna mana izadje na vidjelo i sad se bori da to popravi....Zivkovica su usrale menadzerske zavrzlame, ja se nadam da ce se on vratit na normalan put....

Потпис на све од слова до слова, уз малу допуну.

Коларов је у квалификацијама био један од наших најбољих играча а и на овом првенству. Уствари, позитивно ме изненадио игром уопште и у клубу и у репрезентацији уназад двије сезоне. Чак и да имамо двије једнако добре замјене као што је Коларов, ја га се не би одрекао уопште. Највише због могућности ротације, јер он може одлично играти на штоперу, а што вјерујем да ће у неком наредном периоду сигурно играти јер је природно да на брзини губи. А и реално немамо неке квалитетне замјене, тако да ја мислим да ће он бити уз репрезентацију бар до следећег ЕП.

Пар ријечи о СМСу који је генерално био добар, али сам стекао утисак да је био у неком грчу односно уздржан (да ли је могуће да је имао трему), поготово против Костарике. Или то или је подсвјесно био опрезан не желећи да се повреди и тако упропасти себи највећи трансфер у каријери. То није био онај СМС којег сам гледао у Лацију. Наравно, он је можда био и највећа жртва недостатка креативних играча на средини јер је крпио неке наше недостатке и није играо на некој својој природнијој позицији, а то је ближе противничком голу.

Углавном, општи утисак је добар, па и одличан кад се узме у обзир да је мало недостајало да прођемо даље. Да је судија свирао онај пенал, можда би било другачије. Али то су неке друге ствари и тај кредит код судија се дуго и тешко стиче. Жалосно, али је тако. Једина замјерка иде на рачун физичке припремљености (ово се нарочито видјело против Швајцарске, гдје су нас надтрчали друго полувријеме), али то можда и није до кондиционог тренера репрезентације.

Ех да, Тошић и његово прављење офсајда кад је шиптар на својој половини се не ради ни на Купу велесајамских градова.
Крстајић да остане, бар један циклус квалификација да се човјеку да да на миру ради. Добро је он ово одрадио.

Ко није знао, Нијемци су од кад се игра СП, промијенили девет селектора, Јоги је десети по реду. Колико смо их ми промијенили од задњег учешћа на СП?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Репрезентација је одиграла испод својих могућности, што је наш стандард, већ 20+ година.
Најслабија тачка тима је био и остао селектор, а то је и показао. Ми смо играли лоше (Костарика ок, остале 2 лоше) и ту се свака прича око нашег фудбала завршава. Имамо бољи резултат него игру, далеко.
Фрустриран сам данима, чињеницом да имамо на списку 3 добре 10-ке и 4 добра централна/задња везна а да се саставили нисмо кроз пасове. Нити смо избацивали крила нити нападаче кроз посјед и креацију у средини. Да се није могла направити игра за њих, да се није ни на једној утакмици није правио троугао са крилима, то физички боли. Тадићу набију лопту у корнер, нико не прилази, а он иде на 2 или 3 играча да измува неки центаршут или повратну. Такав играч, таква 10ка? Па боље да га није повео, кад га не зна користити. Човјек се џаба фрустрира.
Рекао сам већ, ми смо само фудбалски изгледали у моментима кад се противник повуче. Костарика већи дио утакмице и Бразил оних 10 минута, док не сјевне контра. Са бековима од преко 30 година, са крилима који то нису, са 3 нетркача у средини како играти?

И ко је видио неку велику борбу и изгарање и на којој утакмици? То сте ви видјели у квалификацијама.
Смијенили смо Михајловића због Матића, па нисмо отишли нигдје. Смјенили смо Муслина због СМС-а, не знам шта смо тиме добили? Шта је поента? Док селектор не буде број 1 личност у репрезентацији, у сваком смислу, нема нас нигдје.
Да смо били паметни па Пауновића оставили да води младу репрезентацију, па онда сениорску, друга би се пјесма пјевала.

И за Фрика, имамо бољег бека од Рукавине, зове се Душан. Ово што си навео за нашу поставку у средини је била замисао која се није остварила, тј. није резултирала. Бразил нас је најлакше добио у групи. Костарику једва, Швајцарску није, нас рутинирао. И како смо то ми добили Вељковића, а нисмо Живковића и Радоњића? И један и други су показали да су изнад ЈСЛ, далеко. Гаћиновић се подразумијева.

У потпуности се слажем са Сондријевим саставом. Бане, Карлеуша, Коларов, Костић, Љајић, Мустафа (само зато што је мустафа и црна рупа негативне карме) и Антонио немају шта да траже са репрезентацијом. И за Миливојевића бих се замислио.

За крај, једна, а можда и једина ствар коју нам је Крстајић у аманет оставио, а прије тога Томић, то је Миленковић. Тешка срца признајем, да ће тај дјечко до Немањиног нивоа доћи. Какав играч. :o

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mi smo jedna od ekipa koja najvise trci na SP, ali opet to pokazuje manjak kvaliteta kod samih igraca, jer je fizicka potrosnja velika, pa se onda javljaju ti padovi u igri.
Inace vec sam rekao za reprezentaciju ovakvog kvaliteta, plasman na SP je sam po sebi uspjeh, zato meni i ostaje zal zato sto Muslin nije vodio ekipu, Krstajic je ipak imao nekoliko upitnih taktickih odluka.
Kad sve saberem, mislim da vise nismo mogli...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
bigman je napisao:
У потпуности се слажем са Сондријевим саставом. Бане, Карлеуша, Коларов, Костић, Љајић, Мустафа (само зато што је мустафа и црна рупа негативне карме) и Антонио немају шта да траже са репрезентацијом. И за Миливојевића бих се замислио.

Ti si jedna velika budala i idiot.

Kojeg boljeg golmana imamo? Lijevog beka? Milivojević je odličan.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Подувај га идиоту, а и будали.
Коларов ће на сљедећем ЕП имати 35 година, Мустафа 37. Је л` то значи да треба да их вучемо још један циклус да и они по који рекорд оборе, јер немамо бољих у овом тренутку? Па како ћеш и имати бољег ако не даш неком шансу? Ако не можемо наћи бека и голмана да замијенимо једном у 10 година, онда и не треба да се бавимо овим.
За Миливојевића сам рекао да би се замислио, јер ако су Матић и СМС бетон, он мора на клупу, јер овако не иде.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vidim problem da se ima jaka klupa...Milivojevic je dobar igrac i u zavisnosti od taktike i raspolozivosti igraca bi igrao ili bio zamjena...davati sanse u reprezentaciji mladim i nedokazanim igracima u momentu kad imas bolje opcije nije bas najpametnije....

I ne vidim gdje su to nase mogucnosti pa smo sada odigrali puno ispod njih....trebamo se prestat zavaravat da smo neka fudbalska sila jer nismo....trcali smo dobro, trudili se jesmo....nedosudjen penal i par losih poteza nas je djelilo od prolaza dalje....mislim da ni Muslin ne bi bolje napravio....pogotovo ne sa trojicom u liniji nazad kao sto je on forsirao da se igra....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Ево и да побројани јесу за замјену, ко може да их наслиједи?
Сви нешто кажу не ваља ово, не ваља оно, а нико да понуди шта умјесто тих лоших ствари. Сви смо свјесни да има недостатака, али реално је да је ово добар резултат кад се узме у обзир да нас осам година нема нигдје и све оне ружне ствари које су се дешавале око репрезентације. Нама треба континуитет добрих игара и из којих ће доћи и добар резултат.

И ја би волио да имамо новог Пиксија на видику али мауна.

Рукавина је ставио Гејчмара у мали џеп.

Да додам да неко ко првог голмана назива Мустафом није навијач Србије.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne, treba ga otjerati jer ima 35 pa dovesti Rajkovića ili nekog tako koji brani jednu dobru pa tri bude šupalj. A ako neko sa svojih 24-25 ne može biti bolji od igrača sa 35-37, onda je do ovih prvih problem.

Milivojević i SMS uopšte ne igraju istu poziciju, tako da nije baš da je igranje jednog uslovljeno drugim. To je već do ideja samog selektora.

P.S. Poduvam ga, al' ti da kurca znaš ne bi više od godinu dana branio one idiote u Borcu i lizao se tamo.

edit: Slažem se ovo za Stojkovića što reče Winston.

edit2: Sjetite se Hrvatska-Srbija u ZG, kako je prošlo eksperimentisanje sa golmanima.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Подувај га идиоту, а и будали.
Коларов ће на сљедећем ЕП имати 35 година, Мустафа 37. Је л` то значи да треба да их вучемо још један циклус да и они по који рекорд оборе, јер немамо бољих у овом тренутку? Па како ћеш и имати бољег ако не даш неком шансу? Ако не можемо наћи бека и голмана да замијенимо једном у 10 година, онда и не треба да се бавимо овим.
За Миливојевића сам рекао да би се замислио, јер ако су Матић и СМС бетон, он мора на клупу, јер овако не иде.
Pa ne daje se u reprezentaciji nekome sansa, zato sto se pojedinima ne svidja prvi golman, pa bi davali sanse bilo kome samo da ne gledaju Stojkovica.
Kao sto je nije trebalo davati ni Stojkovicu kada par sezona nije branio nigdje sem u reprezentaciji.
Nije ovo testna ekipa pa daj sansu ovome, daj onome, ovde trebaju da igraju najbolji i datom trenutku i tacka.
Stojkovic je i pored milion mana i dalje nas najbolji golman, svidjalo se to vama ili ne.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka ga dok Svilar ne poraste :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
.sudija nas je usrao protiv svicaraca a i mi smo napravili gresku kod zadnjeg gola i to je to..

Frik, slažem se sa tobom 95 posto , osim ovoga. Ta pičkasta logika naših selektora u raznoraznim istorijskim fazama svima ide na živce.Ići se braniti protiv Švicarske maltene od 5 minuta kad smo dali gol( moj je osjećaj da je sve krenulo od 20 minute) je čisti samoubilački čin, kao da pucaš u zdravu nogu, a onda kukati u vezi penala, u vezi nekih usranih gestikulacija državljana Švajcarske je bespredmetno.Upravo u tom meču smo mogli bolje i više smo sami krivi nego bilo ko drugi.Ići se vaditi protiv Brazila koji je po mom mišljenju tek nešto bolji od onog iz 2014 ( a taj je bio tek jadan) je opet bilo nemoguće.Spirala pada se samo nastavila i pored onih 7,8 minuta pritiska i nekoliko izglednih prilika gdje se pokazalo da mi u stvari i nemamo prave napadače.Kad imaš centarfora kojem treba 5 šansi da postigne gol , to je na velikom takmičenju katastrofa. Tu nemaš šta tražiti i bolje je pakovati kofere.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Кад тад ћеш га морати мијењати, боље је на почетку двогодишњег циклуса, него на крају. Не видим ни један разлог зашто Рајковић или Вања Савић не би били бољи голмани ако им се да шанса. Или овај трећи што смо га водили. Као да је то кључна позиција у тиму, па не смијемо замијенити. Шта је параметар да је он бољи од осталих наведених? Јел њих неко гледао у прошлој сезони?
Ја сам рекао да неће играти њих тројица истовремено и да ће Лука на клупу, најчешће. Наравно да сад нису исте позиције (иако је то што сад игра СМС, играо Лука у Раду), али неће се наиграти ако Крстајић остане.
davati sanse u reprezentaciji mladim i nedokazanim igracima u momentu kad imas bolje opcije nije bas najpametnije....

А младим и недоказаним тренерима, то је ок? И то на СП.
Ја мислим да је репрезентација могла више резултатски, али и игром, или бар једним од та два. Знам ја да ми нисмо велесила, сјети се мојих уписа пред почетак о томе да имамо само једну побједу над неком великом репрезентацијом задњих 20+ година.
WinstonWolfe je napisao:
Да додам да неко ко првог голмана назива Мустафом није навијач Србије.

Ја њега мрзим из дна душе јер је издао мој клуб. То што је он обукао дрес репрезентације не амнестира га од тога што је говно и мустафа, јер је то исти тај нечовјек, само у другом дресу. Ја тако мислим. Иако је добар голман и никад нисам рекао да не треба брани, до сада. Сад је вријеме да оде.

А ти шакал, ако не знаш како би ме пљунуо, него о причи о Борцу, слаба ти је вајда. Ја сам тамо бранио свог пријатеља (и још 2 другара). То се зове лојалност и оданост. И опет бих, колико могу и колико сматрам да је могуће. Кад је постало немогуће, престао сам.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Je l' on upravo napisao za golmana
Citiraj:
Као да је то кључна позиција у тиму, па не смијемо замијенити.
ili mi se učinilo?

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
А младим и недоказаним тренерима, то је ок? И то на СП.
Ја мислим да је репрезентација могла више резултатски, али и игром, или бар једним од та два. Знам ја да ми нисмо велесила, сјети се мојих уписа пред почетак о томе да имамо само једну побједу над неком великом репрезентацијом задњих 20+ година.
Naveo sam Krstajiceve greske i smatram ga losim trenerom iskljucivo zbog neiskustva sto se vidi u vodjenju utakmice....takticka postavka i zamisli su mu bile ok i vise su smisla imale nego Muslinovo naprdjivanje sa tri stopera...i bolje smo igrali sada na prvenstvu nego u kvalifikacijama koliko god to neko ne htio da prizna....to sto nemamo bolje igrace nije greska Krstajica i tu nema price....Stojkovic je jos uvijek nas najbolji golman, Rajkovic bi mogao sada u iducim kvalifikacijama da dobije prostora i to ima smisla....osim toga mozes se zahvaliti jos Ivanovicu i Tosicu i to je to....svi ostali jos uvijek moraju igrati jer bolje zamjene nemamo....
bigman je napisao:
Ја сам рекао да неће играти њих тројица истовремено и да ће Лука на клупу, најчешће. Наравно да сад нису исте позиције (иако је то што сад игра СМС, играо Лука у Раду), али неће се наиграти ако Крстајић остане.
U cemu je problem ako Luka pocinje sa klupe...zato sto on nije starter treba sta, ubacit nekog deset puta losijeg da sjedi na klupi eto onako, ne vidim poentu....SMS ce nekada igrati naprijed i igrat ce se sa Maticem i Milivojevicem nazad, a nekad ce se igrati sa Ljajicem ili Tadicem naprijed i onda ce se ova trojica rotirati nazad....

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ucinilo ti se
Jebes golmana, on samo treba rukama da 'vata lopte, i da zna da je napuca sto dalje. Pa to moze svako.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Никац од Ровина je napisao:
Усадио је момцима да се боре... кад смо то раније доживјели од фудбалера? Никад.

otkad ti pratis fudbal !? 2008 , 2009 ? :confused2:

Премишљао сам се да ли да на овако дјетињасту дигресију и одговарам...

Од 1996. године пратим репрезентацију. Све њене категорије. О сениорима стоји што сам рекао...

Апсолутна подршка Младену Крстајићу.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Усадио је момцима да се боре... кад смо то раније доживјели од фудбалера? Никад.

otkad ti pratis fudbal !? 2008 , 2009 ? :confused2:

Апсолутна подршка Младену Крстајићу.

Odgovoriću ti u istom stilu. Apsolutna podrška Bata Đori, pokojnom Santraču, Kokezi, Terziću i AV-u..... derite do kraja.... do konačnog raspada i uništavanja fudbala... jebo vas ko vas napravi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057, 1058 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]