banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 15:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2018, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
sinip je napisao:
Све те набројане власти (и тренутна мађарска), нису довољно или ни мало анти-руске.

Vau.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da li zato sto su nesposobni, uplaseni ili kriju nekog ja stvarno ne znam.

Kojih je to 30 ubistava u BL?

I treba praviti razliku izmedju ubistava sa jasnim motivom i ovog, ako jeste ubistvo, gdje je mnogo toga nejasno.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Juče je bilo na CNN, pronašli su serijskog silovatelja i ubicu nakon 40 godina . . .

Ako me sjećanje dobro služi, bilo je "Prema svim raspoloživim informacijama, radi se o zadesnoj smrti".

Ako sad postoje neke informacije o suprotnom, pa svakako bi trebale ostati tajne dok se istraga ne završi. Predmet može biti otvoren još 100 godina, na takav način da stoji u ladici i čeka "nove okolnosti".

Javno su prozivani pojedinci (koji nisu na javnim funkcijama) za ubistvo što je protivno zakonu i zdravom razumu. Prozivane su institucije i pojedinci iz institucija, kao da kod nas ima pet policija i tužilaštava, pa ako jedno ne valja daj drugom.

Na to sve imamo neke likove koji se pokušavaju izreklamirati i dodvoriti javnosti, lešinare koji koriste "Pravda za Davida" pokret da se obogate ili poprave imovinsko stanje. Političare koji ubiru poene - opoziciju sa jedne i vlast sa druge strane.

Za koji kurac služe ombudsmani i javno pravobranilaštvo te besplatna pravna pomoć ? To su sve institucije koje mi plaćamo da rade ili kao korektivi ili da štite interese "građana". Da li se pojavila neka institucija, autoritet iz struke ili šta već da kaže šta je to tačno policija uradila pogrešno ili neprofesionalno ?

Svi traže odgovore koji bi potvrdili unapred iskonstruisanu istinu, neće da može.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 13:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Simpatizer, ima ovde clanak o tome:
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... tva/139135
Za ovih 6 godina od tada ima ih jos.

Da, ovde je neko takodje tvrdio da policija namjerno daje takvu izjavu odmah na pocetku istrage da se eventualne ubice opuste i ne sumnjaju da ih traze :D

Poslednji put menjao Dejo. dana 26 Apr 2018, 13:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Aha, ok.
U clanku je donekle i odgovor zasto je tako. Najbolji kadar ide za vecim platama.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 13:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Apr 2018, 11:01
Tri plakata izvan grada.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Džontra je napisao:
sinip je napisao:
Све те набројане власти (и тренутна мађарска), нису довољно или ни мало анти-руске.

Vau.

Па ето још једна прилика за теоретичаре завјере. Да саставе сасвим солидну теорију.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik

Prije teorija zavjere i prije okrivljavanja cijele države - ima li kakvih drugova, društa sa kojim se David družio, skim je izlazio, djevojka koja je možda znala neke detalje, neko kome se zamjerio, neko skim se već tukao.. ?!

Na stranu što je cijelu noć hodao sam po gradu, čisto sumnjam da bi krenuo sa grupom momaka koje prvi put vidi u životu (to su oni što ih teoretičari zavjere nazivaju "maskiranim policajcima").

Šta ako je u tuči udario glavom od trotoar i na mjestu ostao mrtav? A vi tražite smjenu ljudi koji isto tako imaju porodice i veze nemaju sa cijelim slučajem?

Otkud Pero Perić, policajac, može znati šta je grupa klinaca radila pored metalske škole u 3 sata ujutro?!

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 14:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Odvratna, jadna, mizerna i zalosna je ona vlast koja "pravi pakao" covjeku koji jos pritom nije ni politicko-partijski motivisan u svom legitimnom demokratskom pravu da izrazi svoje misljenje, mada ni to nije dozvoljeno (mislim na zloupotrebu ovlastenja) da se zbog toga vrsi politicko nasilje i institucionalni terorizam koji je nista drugo nego jedna vrsta terorizma tj. terorizam kao i svaki drugi (za mene licno, a i za definiciju terorizma nema razlike izmedju institucionalnog i islamskog terorizma jer i.jexan i drugi terorizam je sirenje atmosfere panike i straha sto je definicija terorizma). Koji je smisao toga i cemu to? Jednom ce "moji" doci na vlast. Sta sad da i "moji" kad dodju na vlast da "prave pakao" politickim i drugim neistomisljenicima bilo koje vrste? Je li to rijesenje? Jeli to zivot? Ako jeste onda ..bem ti takav zivot! I sami sebe ce oni koji to primjenjuju "sahraniti" jer nista nije mimosviheta. Taj koga sistem terorise (i u globalu govorim) on je dio tog istog sistema jer placa platu tom isto. sistemu koji ga terorise, tlaci i unistava, placa struju, placa dobavljace, placa komunalije, placa ni sam privrednik ne zna sta sve placa niti sama drzava za sta sve dobija pare s obzirom na to da je suma propisa toliko komplikovana da prevazilazi i sistem koji bi trebao da podesi isti u interesu privrede i vecih prihoda na osnovu toga, a ne na osnovu "cijedjenja" sve manjeg broja privrednika. Ti ljudi koje privrednik placa, neki su clanovi jedne, neko clanovi druge, neki trece partije itd. Privrednik ne gleda ko je u kojoj partiji, kao ni "obicni" ljudi, samo ljudi iz vlasti, koji su se ocigledno odrodili i odmetuli od drustva, glume bijesne i osione gliste. Predstavnocima vlasti glasanjem niko nije dao dozvolu da ubijaju ljude, terorisu neistomisljenike i prave im pakao od zivota njima i njihovoj porodici i citavom drustvu na kraju krajeva. Iz koje pecine su neki izpuzali? Neki se ponasaju kao da je Srpska njihova prcija i cacevina pa misle da mogu da rade sta hoce, da se sile i da se sprdaju sa sistemom tako sto ga zloupotrebljavaju. To je nista nego "put u pakao". Eto kako se kreiraju neprijatelji. Kada direktno ili indirektno udaras po egzistenciji, po familiji, ocekuj isto to jer ovaj sistem tj. ljudi koji ga trenutno cine su ocigledno zaboravili zasto su na vlasti, zaboravili subda su tu da bi nas predstavljali u sto bolje svjetlu, a ne da nas bprebijaju, ubijaju, terorisu. Ovi sada vladaju nad nama su poceli da udaraju i po svemu najsvetijem: po narodi, po djeci. Previse su se osilili. Nisu se zaustavili na tonjenju u korupciju i bliskim vezama sa mafijom vec su se toliko osilili da im smetaju i, figurativno govoreci, slucajni prolaznici, koji su im cak i najveci neprijatelji, nadju vlast uvijek nesto, kad imas pokvarenu vlast koja od niceg ne preza, budimo spremni na to da tudje sitne gresku u koracima vlast predstavi kao veliku i tako opravda svoju brutalnost koja prevazilazi ono zbog cega je tu, a sa druge strane tu su i veliki problemi koje ta ista vlast stvara narodu, a koje ta ista vlast predstavlja kao sitnicu ili ni ne spominje ili udare pricu na drugu stranu. Dame i gospodo, imamo posla sa gadnom i sve gadnijom i prepredenom i sve predpredenijom vlasti koja je od iole normalnog zivota u RS napravila pakao i to ne samo tom covjeku i onom klincu sto je nastradao pod okolnostima svima poznatim (kao i policiji koja je se pravi pametna tj. mutava, a isti time samo pokazuju koliko je citav sistem zaglibio u mulj zbog nekoliko kriminalnih pojedinaca na vlasti), vec i citavom drustvu jer ne bjeze svi redom iz mjesta gdje vlada med i mlijeko, vec tamo gdje nema zivota, a tamo gdje je vlast kriminalna i glavom bez obzira. Ostace Srpska prazna ljustura kako neki ljudi ne shvataju. To nije samo fraza, to je proces koji traje, a koji je uzeo maha cim nema dovoljno vozaca kamiona, doktora, gradjevinara, pekara, elektricara, mesara, tesara, klesara, vajara, zidara, automehanicara, kuvara, ugostitelja, medicinskih sestara, zubatskih tehnicara, frizera, vodoinstalatera, inzinjera, arhitekata itd. Sav dinamican i bitan za zivot dakle ne samo za normalan zivot vec i za zivot bitan kadar nam ode, a ostaju nam samo penzioneri da umru i ko ce sutra da nastavi da zivi u ovoj zemlji ako se ovo.ludilo nastavi. Da li nasi ovi .urcoglavci na vlasti razmisljaju o sutra? Ocigledno da ne cim su "u kecapu" do guse. Umjesto da preokrenu stvar na bolje, oni su gore preobratili na jos gore i pritom kazu da od njih ima i gorih. Kako gospodo draga sa vlasti moze gore od goreg kada ste vi uzurpirali taj "segment" do te mjere da onaj ko dodje poslije vas moze jedino da gura ovaj sistem na bolje s obzirom na to da je tu sada ogroman prostor dok u segmentu goreg vlada zasicenje. Svako iole razmislja o boljem sutra za sve, a ne samo za sve uzi krug ljudi, zna da moze bolje, a ne gore. Ne moras biti genije da gurnes zemlju u jednom pravcu, a ne u drugom. Zalosno je koliko ova zemlja ima resurasa i koliko ljudi imaku energije, kao i politicari koji svu tu svoju energiju i znanje koriste da bi unistili Republiku Srpsku. Kada ti isti politicari samo promjenili polaritet tj. presli iz ogromne kolicine negativizma u ogrnu kolicinu pozitivizma, ali pravog, a ne kazu bijelo, a ono kao pred apokalipsu, crno da crnje ne moze biti, jos malo pa pa srcani udar sistema, a sto ce se i desiti, ako politicari nastave da idu u kriminalu cak dotle da se igraju sa ljudskim zivotima i ljudskim sudbinama. Ovo je diktatura cim drzava terorise i ubija svoju djecu. To je fasizam, komunizam i terorizam u jednom pakovanju. Ova vlast se toliko ukopala u negativizam i to cak svake moguce vrste sto je ocigledno, da jedino sto nam preostaje jeste da protestvujemo protiv takve vlasti sto vise i da paralelno sa tim razmisljamo sljedeci put, na izborima, da li opet takvoj garnituri vlasti dati da vlada tj. u ovom slucaju .ere po nama (narodu). Ja mislim da za kojih nekoliko mjeseci da narod kroz izbore "istrese iz gaca" kroz glasanje protiv onih koji su nas doveli do ivice drustvenog pakla i sunovrata, kao da nisu Hriscani pa ni boga se ne boje ovi nasi politicari na vlasti. Jedno je sigurno, uskoro za nekoliko mjeseci slijedi prilika za mijenjanje davno ..ranih gaca, a nakon toga, ako nam opet dodje na isto, opet mijenjati za 4 godine, gace treba mijenjati na svakih 4 godine, a kad se neko sjeti da uvede i mogucnost vanrednih parlamentarnih izbora, gace treba mijenjati svski put kad su ..rane. Necu da trpim politicke mazge, bizgove i drugo zivotunjsko carstvo na vlasti. Vlast ne smije sa bude gora od naroda vec bolja od istog kad je vec pametnija. Narod nebi trebao da se poistovjecuje sa politicarima! Tu lezi zajeb svih zajeba. Odsad treba glasati samo za onog koga ne razumijemo, po mogucnosti nista jer takvi obicno i vuku zemlju naprijed. Ko bude spominjao ekonomske pojmove za koje ni mnogi Amerikanci ne znaju ili prvi put su culi, ja cu da glasamza takvog. Kada je sistem na ivici drustvenog sunovrata, obicno tada covjek cijeni najvise sve vrijednosti koje su u suprotnosti sa time. Neznam za druge, ali ja cu da glasam za nekog "neocekivanog". Za sada samo znam za koga necu ni u ludilu mi je (ne direktno vec indirektno, kao i citavom drustvu, a nekima i direktno) takve vlasti pun kofer. Ako su nesposobni (a jesu) neka daju nekom drugom da vodi vlast ili da padnu jos vise. Sve u svemu, zelim im da "izguraju" citav mandat i da ih moje oci vise nikad ne vide. Nije ova vlast kriminalna 99.99 odsto, ali dovoljno je ovih 0.01 odsto glasnih nepostenih da bace sijenu na citavu vlast. Problem nastaje kada manjina terorise vecinu. Samo ovdje demokratija znaci vladavina agresivne, beskrupulozne i bahate manjine nad vecinom. Zakoni su tako skrojeni da su manipulacine razne vrste moguce. Imam osjecaj da nam je sistem namjerno skrojen polovicno da bi se mogao da izvrda i kaze da je sve u skladu sa zakonom, a na svojoj vlastitoj kozi, u vazduhu i oko swbw medju ljude vidim da su ljudi poceli da zive samo jer zivjeti se mora, a neki se odlucuju na to da oduzmu sebi i to kada im je sistem tj. drustvo vec oduzelo sve drugo, dok neki oduzimaju drugima pravo na zivot. Postali smo drzava gdje samo smrt ima perspektivu, smrt i krediti za penzionere tj. zadnja slatka radost pred smrt poznatija i kao dodatna zaostavstina u amanet uz imovinu ako ima. Drzava nam postala zesci crnjak, a dosle i nove gemeracije, njih ne interesuju sujete, ko koga, ko kome i ko ce koga, intrige, spletkarenja, podmetanja o negativizmi razne moguce vrste. Hoce jasne uslove, sto manje glavobolje i sto jaci pravni sistem sa sasvim jasnim pravilima ako je moguce koja ne mogu ili tesko mogu da se zloupotrebe, sistem u kome nece nas pojesti mrak. Ustvari to hocemo svi. Dosta js bilo orangutan koji misle da su vlast sami po sebi, a ne sistem i funkcija koju obavljaju. Kad god budemo tolerisali i dozvoljavali da pojedinci na vlasti budu ispred sistema, onda bolje da se selimo kolektivno kad vec zmurimo na nasu propast o ne bunimo se protiv iste.

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Dejo. je napisao:
Mozda se na ovaj nacin nece nista postici, ali da se nista ne desava slucaj bi bio zakljucen jos 24. marta onako kako su rekli...recimo da nema nikakve pozadine, da je policija lose odradila posao, da svi vide zavjere u svemu...ZASTO onda istraga jos traje nakon 33 dana? Osudjuje se citav taj pokret zbog budala na fb kojih ima proporcionalno broju clanova na svakoj fb stranici i u svakoj diskusiji, grupa ima oko 100 000 clanova, ne ocekujete valjda da se javljaju iskljucivo filozofi? Evo i na ovoj temi na kojoj pise 20ak ucesnika ima onih koji su ostrasceni za i protiv ove price, neki i vrijedjaju...a na tako malom uzorku. Sta onda ocekivati od 100 000 ljudi na stranici koji dnevno ostave po nekoliko hiljada postova?
Ko su oni paranoici koji su tvrdili da strane tajne sluzbe organizuju proteste i da je to skup terorista iz citave BiH?
Prvo, uzeo si se puno u ovom svemu. Opusti se. Jel ti stvarno mislis da slucaj nije zavrsen zasad. Narod moze sa se okuplja 20 godina nista pomoci ne mogu.
O kakvom narodu pricamo? Na trgu je skupljanje vecinom opozicije. Znam dosta ljudi koji tu jesu da budu vidjeni. Itd itd. Jednostavno politika vam se umjesala. Otac uziva neke beneficije sada, ali prozivati ljude napamet, svako od tih imena moze da ga tuzi za klevetu i dobice ga na sudu.
JEZIK GLAVU ODSJECA!!!

Ja vjerujem da otac nije malog najbolje ni poznavao, kao sto se vecina roditelja pogubi kad cuje nrku priču o mjezimcetu, ali to je tako.

Ono na fejsbuku samo ide u kontra stranu. Pljuvacina nevidjena.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

Narod moze sa se okuplja 20 godina nista pomoci ne mogu.
O kakvom narodu pricamo? Na trgu je skupljanje vecinom opozicije. Znam dosta ljudi koji tu jesu da budu vidjeni. Itd itd.

Jednostavno politika vam se umijesala. Otac uziva neke beneficije sada, ali prozivati ljude napamet, svako od tih imena moze da ga tuzi za klevetu i dobice ga na sudu.
JEZIK GLAVU ODSIJECA!!!

Ja vjerujem da otac nije malog najbolje ni poznavao, kao sto se vecina roditelja pogubi kad cuje neku priču o mjezimcetu, ali to je tako.

Ono na fejsbuku samo ide u kontra stranu. Pljuvacina nevidjena.

Sve isto mislim. A na kraju jadnog čovjeka mogu tužiti za klevetu, što je tačno. Pa da sebi osim ove muke natovari i klevetu na leđa. Treba li mu to sve?!

Njega je ponijela cijela atmosfera, na kraju će se osjećati još gore - kad shvati da opozicija skuplja glasove, Vasković klikove, haloo nove korisnike i tako dalje. A Davida nema i neće ga više nikada biti.

Bolje da sazna skim se sin družio i je li se nekome zamjerio i zbog čega, nego što on sklapa nova "prijateljstva" po trgu.

Vjerujem da je jako teško racionalno razmišljati, ali tako će najbolje biti. Hladne glave, kad prođe ovo sve.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 14:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Apr 2018, 18:24
Ne idem na trg. Ima dosta ljudi koji to podrzavaju a ne budu tamo svaki dan. Ljudi koji dolaze tamo jesu opozicija, ali ne u smislu da su clanovi opozicionih stranaka vec da su opozicija ovakvom sistemu gdje 1% ljudi kontrolise 90% kapitala, da ne nabrajamo ostale nedostatke. Tvrdnje da tamo dolazi opozicija i da se politika umijesala dolaze od onih koji se boje terorista i haosa u Banjaluci i koji svaki dan vide opasnost po Republiku Srpsku od nevidljivog neprijatelja...Jasno, na onom masovnom okupljaju od subote pojavili su se celni ljudi opozicionih stranka, ali oni koji vode fb stranicu su se vise puta ogradili od politickog djelovanja i trazili od ljudi koji dolaze ne mijesaju stranacku politiku u to. A ovi sto su u strankama i sto tamo dolaze da bi bili vidjeni i da bi dobili jos koji glas na izborima, niko im ne moze zabraniti da dolaze.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 15:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
iz svega iščitanog na ovih 77 strana,a i iz razgovora sa ljudima ovako uživo (jbg,ne živim pod staklenim zvonom),svaka druga istina osim sledeče dvije bi mi pokazala da sam potpuno glup ili retardiran..
1-prvo i najvjerovatnije,da se nikad ne rasplete ništa
2-da se rasplete da je pokojni momčić prešao malo na tamnu stranu,da je dilao nešto nasitno,pa htio promjenit inspektora,ili još gore osamostalit se...

iz gore navedenog,jasno se vidi da mi se teško odlučit ko me više nervira....ili ovi FB ratnici sa fiskalnim računima,blokiranim mtel signalima,koji tvrde da je pokojni David bio anđeo.....ili ovi poltroni i uhljebi sa ovim slijepim vjerovanjem svemu što im se servira,da se dečko od 21 godinu može udavit u crkvenoj,nakon što je pojeo burek i opljačkao kuću...

forumaše neću komentarisat,jer većina ih je BO, i pišu uglavnom ono što bi se većini moglo svidjet,pa da ispadnu kul :D ...a i oni koji ne misle tako,radije ćute u svojoj mišijoj rupi da ih ne bi forumska većina iznapušavala...

uglavnom,nakon svega ovog,imam jako veliki respect prema banjalučkoj ženi...koja je većina na ovim protestima...i koja traži pravdu,kakva je takva je...

a o banjalučkom muškarcu....mislim da je većina onog što je valjalo,ili ostarilo ili poginulo u ratu...

do ovog slučaja sam mislio da je naš banjalučki čovjek,krajiški,pošten,častan...pravdoljubiv.....i da je problem u korumpiranim političkim elitama...nekad naše...sad ove.....ali više ne mislim tako...sad sam skoro uvjeren da mi i predobru vlast imamo u odnosu kakvi smo ljudi.....i na koji način reagujemo na vrijeđanje inteligencije.....ili skrivajući se u mišjoj rupi...ili vrijeđajući one koji su izašli iz mišje rupe.....na način kako je to opisao ivo andrić u znakovima pored puta...."znam ljude koji za svaku stvar koju nemaju,ili ne razumije,imaju spremnu riječ"

toliko od mene...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gde si ti u svemu tome pa da kritikujes, niti si star niti mirises vlast i organe, ali sedis cirkas rakijicu i laprdas kao vecina, pa jos na sve to vredjas ostale

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mene u kategoriju govna,jer nijednom nisam otisao na trg :( ...ali i kcerka i zena mi idu :(

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo da te jos nesto pitam, zasto mislis da svaki gradjanin treba da ide na trg. Uzecemo u obzir pocetak okupljanja, ima ih koji smatraju da David nije ubijen, znaci samim tim nisu zainteresovani za okupljanja, oduzmi onda one koji nemaju problema tj nisu nikada imaliproblema sa organima reda, znaci oni licno i njihova porodica, zasto bi isli na trg i bunili se protiv onih sto im se nisu zamerili niti bilo sta lose uradili.
Kada oduzmemo taj broj ljudi i prebacimo se na neki visi cilj okupljanja, npr promena vlasti i ljudi na nekim funkcijama (pravosudje, policija i sl) i tu cemo dobiti odredjeni broj koji su zadovoljni (ne moraju biti zadovoljni, prosto nisu imali nikakav kontakt pa samim tim ni probleme sa tim strukturama drustva), pa oduzmi i te koji se iz tog razloga nece pojaviti na trgu. ima tu jos nekih selekcija kojim se moze umanjiti broj ljudi koji su nezainteresovani za dolazak na trg, jer smatraju isto besmislenim, pa kada jos vidis razne neuke FB Poaroe onda te bude sramota da se pojavis na ovakvom skupu...

Isto tako mozes i u suprotnom pravcu naci one koji su na trgu i koji trebaju biti, a kada uzmemo voljni momenat kod srpskog naroda onda se dodje do toga da je i ovo sto je na trgu previse.

Evo licno iz gore navedenog, od tvoj dve teorije, mogu obe biti istinite, ali ja ne znam zasto se smatra da je on upa, skocio i sl. Je li moguce da je David pokusao da sakrije nesto sto je ukrao ispod mosta ili prosto da sakrije stek trave, da ne nosi kuci i sl. Ziveo je tu znao je svaki pedalj i svaki stek, kao i svako dete, Crkvena nabujala, noc, alkohol, okiznuo se u koritu i udavio se. nevezano za upad u kucu, kradju, tucu i sl, prosto je mogao samo zbog trave ili necega slicnog da odluci svojevoljno da predje ogradu i sakrije nesto. Teorija realnija nego sve ove koje navode o ubistvima.
Zasto bih ja isao i trazio pravdu kada meni iz mogu ugla deluje kao realna teorija, apolitican sam, ne glasam (jer smatram da je isto ko god da je na vlasti), vlast i stranka mi nisu dali posao, zena mi ne radi pa samim tim ako uzmem u obzir zivot koji vodim trebao bih biti nezadovoljan trenutnom vladavinom, ali ja licno mislim da je sve isti kurac i da se moras boriti da prezivis, jer je takva drzava i takvo okruzenje, ne mozes u nestabilnom drustvu i drzavi bez privrede, koja je unistena u ratu, da ocekujes da svi vozimo novo auto zimujemo i letujemo bez kredita. Prosto nemamo kapaciteta za to.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
SAJ momci su našli ukradeni laptop u koritu.
Ako nije podmetnut, pitanje je kako je završio u Crkvenoj ?
Ako ga je David ukrao - sasvim realna mogućnost postoji je da mu je ispao/iskliznuo ispod miške, pokušao da ga uhvati, izgubio ravnotežu i tresnuo glavom o betonirano korito.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 16:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Herc,u kafani sam..odgovoricu ti kasnije ako me nisi previse izvrijedjao kad iscitam toliki post i ostanem sam

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam te vredjao :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2018, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Хајлајтс ове теме, да је брана написао озбиљан пост. Пардон, Брана.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]