E ovako...
Nakon sto su svi pojeli po jednu jabuku...
Jabucni_Crv, kao sto mu samo ime kaze, voli jabuke. Tako se on uvukao u jednu jabuku i poceo je da jede (sad mi se slucajno bilo omaklo jedno slovo u prethodnoj rijeci, ali sam ispravio... trece je bilo slovo

). Mljac po mljac, pojede ti Jabucni_Crv jabuku... Taman kad krenu drugu (tj. trecu) da jede, ugleda njega stigmata i prepade ce i vrisnu: 'Eno crva!' Warlock, kao hrabri heroj, zamahnu pesnicom i 'zguzva' crva. Stigmata mu oda priznanje i za cast, da mu tu (crvavu) jabuku. Warlock ne prihvati i dade je stigmati, kao kavalir. I tako stigmata pojede 2. jabuku. Ugleda to FLASH, pa mu krenu 'voda na usta' i uze i on 2. jabuku, zalivajuci je sa kafom. Kao sto mu i nick kaze (Flash-munja), pojede je za 1/100 sekunde. Bi mu fina ta jabuka i tako on uze jos jednu, tj. trecu. Vidje to Warlock i pomisli: "Jesam budala, pa oni ce pojesti meni sve jabuke!" i brze on uze 2 jabuke u 2 ruke i poce ih obadvije jesti odjednom... Jedna sa jedne strane, druga sa druge strane usta. Jede Warlock, ispadaju jabuke iz usta, ali on i dalje ne prestaje... I tako na stolu ostade jos samo jedna jabuka... Krenu stigmata da je uzme, ali je Flash uze ispred nosa. Gleda Flash stigmatu sazaljivo i misli: "Ma pojeo sam vec 3 jabuke. Znaci... trebam i cervrtu!" I tako on i nju 'smaza'.
I tako se pojelo 11 jabuka uz kaficu...
Kasnije niko nije bio postedjen odlaska u wc, i povr...
Eto, razrijesio sam misteriju.
Iz svega ovoga slijedi:
FLASH-4
Warlock-3
stigmata-2
Jabucni_Crv-2
Sve slicnosti su slucajne!