banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
anonima je napisao:
E Flash i ti sve upropastis, Dzek je papagaj :D

Nisam znala odgovor na ovo pitanje ranije, ali ovo je sigurno tacan odgovor. Savrseno odgovara. :D anonima :thumbleft:

Citiraj:
Na autobuskoj stanici porodica Petrovic se pozdravljala od porodice Markovic. Ne zna se koja porodica ostaje, a koja ide (nije ni bitno).
Svaki clan Petrovic porodice se pozdravlja sa svakim clanom Markovic porodice. Da bi se pozdravili, muskarci medjusobno se rukuju, a muskarci i zene i zene i zene se poljube u obraz (nadam se da sam ovo jasno rekla). Ocevidac je izbrojao 21 rukovanje i 34 poljubca.
Pitanje : Koliko muskaraca i koliko zena se pozdravljalo?

U jednoj porodici je bilo 7 muskaraca i 4 zene, a u drugoj 3 muskaraca i 2 zene.

Optuzeni prica na sudu:"...bio je Januar, cica zima, ja sam sedeo u sobi kraj kamina zajedno sa pokojnikom. On je bio ledjima okrenut prema prozoru a ja sam sedeo gledajuci ka njemu. Odjednom sam kroz prozor ugledao coveka sa velikim brkovima i crvenim salom koji je podigao pistolj i kroz prozorsko staklo pucao na mog prijatelja koji je , nazalost, ostao na mestu mrtav. Sudija je prekinuo optuzenog ukazavsi poroti na ociglednu neistinu u njegovom iskazu koja govori da se radi o krivcu ili bar o saucesniku. Sta je pogresno???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 19:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ubishe me ova pitanja
odgovor na ovo je (mislim da je) znaci zima je, a oni sjede u sobi sa kaminom, sto znaci da je unutra jako toplo, a napolju jako hladno,ako se mraz nije nahvatao na staklu, a onda je staklo skroz zamagljeno (kondenzacija i ti fazoni) ili makar skroz u mokrim kapljicama, sto znaci da optuzeni nije nikako mogao vidjeti velikog ciku sa velikim brkovima i debelim crvenim salom...izmislja...a sto da je saucesnik i ubica? mozda je pod uticajem treme to izmislio da ga ne bi optuzili? ili je halucinirao?... :D

ej stigmata svaka cast i tebi na rijesenom zadatku, flash je rijesio do pola, ali tvoje rijesenje je potpuno :thumbright: :thumbleft:

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
stigmata je napisao:
Optuzeni prica na sudu:"...bio je Januar, cica zima, ja sam sedeo u sobi kraj kamina zajedno sa pokojnikom. On je bio ledjima okrenut prema prozoru a ja sam sedeo gledajuci ka njemu. Odjednom sam kroz prozor ugledao coveka sa velikim brkovima i crvenim salom koji je podigao pistolj i kroz prozorsko staklo pucao na mog prijatelja koji je , nazalost, ostao na mestu mrtav. Sudija je prekinuo optuzenog ukazavsi poroti na ociglednu neistinu u njegovom iskazu koja govori da se radi o krivcu ili bar o saucesniku. Sta je pogresno???

1. Ako je bio Januar, cica zima, onda bi se prozori 'zamrznuli', tako da ubica nije mogao vidjeti pokojnika, a ni ovaj ubicu.
2. Ubica ne bi nosio crveni sal, jer je upecatljiv.
3. Ako je ovaj sjedio do kamina, i gledao ka njemu, a ovaj je bio okrenut ledjima prema prozoru, onda ni ovaj nije mogao vidjeti ubicu, jer je gledao u ovoga 'nakoso'... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 19:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Eeeeeee...
Ja nisam ni pogledao ono anonimino, jer sam jos prije 5-10 minuta pritisnuo odgovori, nesto sam gledao na tv, pa tek onda krenuo odgovarati... Nisam vidio anonimino!!! :)

*
Ja uvijek rijesim do pola... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 20:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E bas si baksuz FLASH, ja cu bas ispucati sve svoje zadatke za jedan dan...ali evo special jedan za tebe

Cetiri forumasa su se sastali na kafi. Forumasi ne bi bili forumasi da ne izmisle neko cudo da budu posebni. Naime kupili su 11 jabuka da ih prezalogaje uz kafu ( uh srecno im poslije bilo u WC-u :D ). Pricali su razne zgode i nezgode iz svog zivota, prica je bila toliko interesantna da su na kraju pojeli sve jabuke ( i to one zelene, kisele, domace, fine). Svako je pojeo barem po jednu jabuku, i to su svi znali, i svaki od forumasa je znao broj jabuka koji je on pojeo, ali nije imao pojma koliko su ostali pojeli. Posto su svi ucestvovali u zanimljivoj igrici na forumu odlucili su da naprave josh jednu igru. Usaglasili su se da pitaju pitanja na koje nisu znali odgovor (opet ti cudni forumasi).
Jabucni_Crv: "Warlock da li si pojeo vishe jabuka nego ja?"
Warlock: " Ne znam. Stigmata da li si ti pojela vise jabuka nego ja?"
stigmata: "Ne znam."
FLASH: "A ha!"
FLASH je malo promozgao i shvatio koliko je jabuka svaka osoba pojela. Daj da cujemo rijesenje...

Da naglasim svaka slicnost je slucajna... :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 20:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

anonima je napisao:
FLASH je malo promozgao i shvatio koliko je jabuka svaka osoba pojela. Daj da cujemo rijesenje...

Pa anonima, to sam se ja salio da sam shvatio rjesenje! :D :D :D
Ajd cekaj, rijesicu ako mi se bude dalo!
Sad se vi mucite, a ja cu vam reci odgovor, nakon sto se malo pomucite, jer sam ja 'promozgao i shvatio'... :D :D :D

'oce neko da cuje pjesmu koju sam sada downloadovao? Istina, trazio sam je puuuno... Cak sam isao po spanskim stranicama i registrovao se (klikcuci sta stignem). :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 21:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

E ovako...
Nakon sto su svi pojeli po jednu jabuku...
Jabucni_Crv, kao sto mu samo ime kaze, voli jabuke. Tako se on uvukao u jednu jabuku i poceo je da jede (sad mi se slucajno bilo omaklo jedno slovo u prethodnoj rijeci, ali sam ispravio... trece je bilo slovo :D ). Mljac po mljac, pojede ti Jabucni_Crv jabuku... Taman kad krenu drugu (tj. trecu) da jede, ugleda njega stigmata i prepade ce i vrisnu: 'Eno crva!' Warlock, kao hrabri heroj, zamahnu pesnicom i 'zguzva' crva. Stigmata mu oda priznanje i za cast, da mu tu (crvavu) jabuku. Warlock ne prihvati i dade je stigmati, kao kavalir. I tako stigmata pojede 2. jabuku. Ugleda to FLASH, pa mu krenu 'voda na usta' i uze i on 2. jabuku, zalivajuci je sa kafom. Kao sto mu i nick kaze (Flash-munja), pojede je za 1/100 sekunde. Bi mu fina ta jabuka i tako on uze jos jednu, tj. trecu. Vidje to Warlock i pomisli: "Jesam budala, pa oni ce pojesti meni sve jabuke!" i brze on uze 2 jabuke u 2 ruke i poce ih obadvije jesti odjednom... Jedna sa jedne strane, druga sa druge strane usta. Jede Warlock, ispadaju jabuke iz usta, ali on i dalje ne prestaje... I tako na stolu ostade jos samo jedna jabuka... Krenu stigmata da je uzme, ali je Flash uze ispred nosa. Gleda Flash stigmatu sazaljivo i misli: "Ma pojeo sam vec 3 jabuke. Znaci... trebam i cervrtu!" I tako on i nju 'smaza'.
I tako se pojelo 11 jabuka uz kaficu...
Kasnije niko nije bio postedjen odlaska u wc, i povr...

Eto, razrijesio sam misteriju.
Iz svega ovoga slijedi:
FLASH-4
Warlock-3
stigmata-2
Jabucni_Crv-2

Sve slicnosti su slucajne! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Svidja mi se kako razmisljas, ali sad se sjetih da sam zaboravila reci jedan dio ( svi su pojeli razlicit broj jabuka), to se donekle moze naslutiti, ali za svaki slucaj... :D
ehehe...slatko se nasmijah tvojoj prici, ali nisi tu nigdje objasnio njihove postupke osim ove nagonske (nagon ka jabuci), mislim na ove logicke, znaci malo prepravi rezultate i objasni mi kako si to shvatio iz vasa dva pitanja i dva odgovora. :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2005, 21:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
E ja sam danas igrao odbojku i najeo se mesa sa rostilja. Toliko sam sad umoran i usvinjen, da mi mozak nije u stanju skontati ni odgovore na prethodna pitanja, a kamoli pitanja sama.

Steta, jer je bilo dosta zanimljivih pitanja ... Aj ostatak pitanja cuvajte za ponedeljak, kad se vratim s puta, ok? :) :drinking: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
evo od mene jos jedan glup i lagan, dok neko ne postavi nesto zanimljivije :)

U de lux hotelu na primorju pojavio se lopov. Ulazio je u sobe i gostiju i posluge i odnosio sve sto je vrijedno. Hotel je zbog toga pao na los glas i lagano poceo da gubi klijentelu. Jednog dana pojavi se privatni detektiv i kaze upravi hotela da ce ostati u hotelu 10 dana. Ako za 10 dana uhvati lopova, nece platiti svoj hotelski racun. Ako ga ne uhvati, platice ga.

Prvog dana nije izlazio iz svoje sobe. Nista sumnjivo se nije dogodilo. Drugog dana nije izlazio iz soje sobe. Nista sumnjivo se nije dogodilo. Treceg dana, dok je sjedio u svojoj sobi, neko mu je pokucao na vrata. Nije htio da odgovori. Neko je pokucao ponovo, detektiv je i dalje mirno sjedio. Vrata se otvorise, muskarac udje u sobu i kad je vidio detektiva u fotelji rekao je Oprostite, pogrijesio sam, mislio sam da je ovo moja soba. Okrenuo se i izasao. Detektiv ga je pratio do njegove sobe, javio upravi hotela u kojoj se sobi nalazi lopov, osiguranje je pretreslo sobu i zaista pronaslo sve pokradene dragocjenosti.

Pitanje: Kako je detektiv znao da je to lopov?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 09:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Dobila sam isti rezultat kao FLASH ali sam juče otišla napolje (došla prijateljica po mene) pa nisam stigla postaviti rezultat.

Ovaj, pokucao je tri puta i kad nije dobio odgovor samo je otvorio vrata? Da je mislio da je njegova soba valjda ne bi kucao već bi ušao (jer je znao da su vrata otključana?)
Ili vrata možda nisu bila otključana? Ali mi se čini iz teksta da jesu.. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 09:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja sam to odmah skontao.
Znaci, da je znao da je njegova soba, lopov ne bi kucao (ko jos normalan kuca u svoju sobu kada ulazi?), vec bi jednostavno (otkljucao i) usao. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 09:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mene interesuje zašto odmah nije ušao ako je znao da su vrata otvorena :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zato sto je glup... :D
Pa to je uradio 'da bi provjerio ima li koga u sobi'.
Mogao je jednostavno samo otvoriti vrata i onda ako nekoga ugleda, reci to sto je vec rekao i ne bi ga skontao.
A mozda je i pokucao zato sto je npr. taj neko u sobi mogao biti npr. u kupatilu, pa kad bi ovaj usao i nikoga ne bi vidio, poceo bi krasti, a onda ovaj kada izadje iz kupatila vidi ga i prijavi...
Ko zna?! :roll:

Otprilike, mislim da je to to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 10:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

to je to, niko ne kuca na svoja vrata. grom: nije odmah usao jer treba da provjeri da li je soba prazna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 10:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znam da je kucao da provjeri. Ali mi malo bilo prejednostavno, ako kontaš šta hoću da kažem :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Turbo Grom je napisao:
Znam da je kucao da provjeri. Ali mi malo bilo prejednostavno, ako konta¹ ¹ta hoæu da ka¾em :)

pa draga moja ja sam u startu napisala da je glup i lagan :lol:

za zanimljivije i teze cekamo anonimnu i stigmatu :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Ako neko ne napise rjesenje za onog mrtvaca pod krevetom pocecu da ujedam. :lol:

Ljudi,uticete negativno na moju psihu!
Legnem ja fino navece i umjesto da brojim ovce razmisljam o lesu ispod kreveta.

Evo jedan laksi dok ne dodju profesionalci. :D

Policajac stoji u jednosmjernoj ulici i naplacuje kazne svima koji udju u jednosmjernu iz zabranjenog smjera.Ne postoji nacin da se izbjegne placanje kazne - ni mito,ni poznanstvo,nista.Ali ipak,kad je naisao taksista i to iz zabranjenog smjera,policajac ga je asmo pozdravio i nije mu naplatio kaznu.
Zasto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
ventilator je napisao:

Policajac stoji u jednosmjernoj ulici i naplacuje kazne svima koji udju u jednosmjernu iz zabranjenog smjera.Ne postoji nacin da se izbjegne placanje kazne - ni mito,ni poznanstvo,nista.Ali ipak,kad je naisao taksista i to iz zabranjenog smjera,policajac ga je asmo pozdravio i nije mu naplatio kaznu.
Zasto?

Zato sto je taj taksista isao pjeske! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2005, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Evo, imam ja jedan... Go chovjek lezi mrtav u pustinji i drzi shibicu u ruci... Ko je on i zashto drzi shibicu? I zashto je go? 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]