Нова Варош je napisao:
А ову лигу више не гледам, дефинитивно.
I ja isto..nakon 40 godina
Najmanji problem je ovo juce..i da li je bio penal..smijesno iskljucenje...i budala vidi da se te stvari ponavljaju iz kola u kolo....
10-15 godina sam trpio Partizanove kradje iz ociju dok je bio politicki mezimac Mirka Marjanovica...Ivice Dacica...Borisa Tadica....a izvrsilac bio Tole Kradzic...
Gledao onu smijuriju od najmanje 10 prijateljskih utakmica godisnje sa Dzombinim Hajdukom...Vukadinovicevim Metalcem...Paunovicevim i Bogdanovicevim Smederevom..Milicionarom....ovim,onim...sa ofk beogradom mislim da su imali 17 pobjeda zaredom

....pitao se kako navijacima Partizana to ne smeta,vec se jos hvale...
Tjesilo me sto nicija nije do zore sjala...Sto sam mislio da postoji u Srbiji drugaciji klub...bivsi prvak Evrope,Svijeta...VELICINA....drugaciji mentalitet navijaca kojih te kokosarske titule ne zanimaju,jer pobogu,bili su na krovu svijeta....
Sad vidim da sam se zajebao...ne zbog govnara Terzica i placenih Delija...vec kad vidim da obicni navijaci Zvezde uzivaju u ovakvim stvarima i jos se hvale...Nekako sam tih 10 godina mastao da bi navijaci Zvezde na takve stvari izvizdali i sudiju...i svoju upravu i sve .....ali samo sam mastao,sad vidim
Znaci,sve je to isto..samo drugaciji predznak ciji su na vlasti...
I da...ne trebate me vrijedjat i upozoravat "Slageru,drzi se ti svog Borca i PL BIH,ostavi se ti nas"....Necete me vise vidjeti da pisem ovdje po temi,a sportsko razocarenje su mi i Krol...i Skeva...i Papucar...i Bigman...
I svako kome ovakva titula ista znaci,a pogotovo jos pisu da bi im bila najdraza u istoriji bilo kakvih sportova...
Sportski pozdrav od jednog koga je vrijeme pregazilo i ne razumije ove moderne tokove,tacnije da nekoga ovakve stvari mogu radovat.