banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Maj 2017, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Nakon dosudjenog penala, Boaci se smije.
Slika

Mora, mora, ali bas mora da se mrzi ovo sve. Ne moze se drugacije. Ne moze dovijeka ovako. Toliko zla cinis, na kraju mora to da se prelije nekako. Da bi se situacija dovela u red, nesto lose ce se morati njima desiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Navijam za Partizan ali...buuuuuuuuuuuuuuuuuum.
Tri poljupca hoću jaaaaaa

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 17:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Нова Варош je napisao:

А ову лигу више не гледам, дефинитивно.

I ja isto..nakon 40 godina :(

Najmanji problem je ovo juce..i da li je bio penal..smijesno iskljucenje...i budala vidi da se te stvari ponavljaju iz kola u kolo....

10-15 godina sam trpio Partizanove kradje iz ociju dok je bio politicki mezimac Mirka Marjanovica...Ivice Dacica...Borisa Tadica....a izvrsilac bio Tole Kradzic...

Gledao onu smijuriju od najmanje 10 prijateljskih utakmica godisnje sa Dzombinim Hajdukom...Vukadinovicevim Metalcem...Paunovicevim i Bogdanovicevim Smederevom..Milicionarom....ovim,onim...sa ofk beogradom mislim da su imali 17 pobjeda zaredom :roll: :roll: ....pitao se kako navijacima Partizana to ne smeta,vec se jos hvale... :roll:

Tjesilo me sto nicija nije do zore sjala...Sto sam mislio da postoji u Srbiji drugaciji klub...bivsi prvak Evrope,Svijeta...VELICINA....drugaciji mentalitet navijaca kojih te kokosarske titule ne zanimaju,jer pobogu,bili su na krovu svijeta....

Sad vidim da sam se zajebao...ne zbog govnara Terzica i placenih Delija...vec kad vidim da obicni navijaci Zvezde uzivaju u ovakvim stvarima i jos se hvale...Nekako sam tih 10 godina mastao da bi navijaci Zvezde na takve stvari izvizdali i sudiju...i svoju upravu i sve .....ali samo sam mastao,sad vidim

Znaci,sve je to isto..samo drugaciji predznak ciji su na vlasti...

I da...ne trebate me vrijedjat i upozoravat "Slageru,drzi se ti svog Borca i PL BIH,ostavi se ti nas"....Necete me vise vidjeti da pisem ovdje po temi,a sportsko razocarenje su mi i Krol...i Skeva...i Papucar...i Bigman...

I svako kome ovakva titula ista znaci,a pogotovo jos pisu da bi im bila najdraza u istoriji bilo kakvih sportova... :(

Sportski pozdrav od jednog koga je vrijeme pregazilo i ne razumije ove moderne tokove,tacnije da nekoga ovakve stvari mogu radovat.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 17:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neću se zadržavati, da ne brine niko, samo pošto me Šlager spomenuo da odgovorim.
Naravno Šlager da mi i oni ne možemo u istu rečenicu nikako, njimo smo glavni parametar za sve što rade mi, a nama Evropa, tako je vjerovatno generacijski, neam pojma. Ali, kad te neko godinama pravi budalom, zatvara utakmica na najjeftinije moguće načine, išlo se toliko daleko da igrač FKP-a uzme loptu u ruku i neće da nastavi igru pa sudija onda svira penal, kad ne pomaže ni mobilizacija, ni pun stadion, ni masa ljudi da ih spriječi u njihovim otimanju, onda je logično da nam je(ili bar meni drago) da im se isto tako vraća. Njima su igrači pozivani u reprezentaciju sa 15-16 godina dok nisu debitovali za prvi tim Partizana samo da se o njima piše i da se cijena malo digne. Užasne stvari su radili godinama, ili decenijama tako da su obesmislili maksimalno domaći fudbal. Naravno da je svima jasno da ćemo mi dobiti po ušima čim izađemo u Evropu, svako to vidi, ali više nije ni bitno. Njihovo uživljanje u ulogu žrtve je toliko uzelo maha, da ljudi igraju prelaz sa prelazom iz kola u kolo i onda vrište kako je malen kec na Zvezdu, valjda vidiš koliko je to poremećeno. A na kraju krajeva, bruka i sramota za fudbal u Srbiji bi bila da smo egal sa titulama ili da nas Partizan prestigne, pogotovo kad su ih ovako osvajali.

FK Partizan
1945-1991. sampion 11 puta
1992-2016. sampion 15 puta

Ljudi su procvjetali kao SD u najgorem periodu u istoriji Srbije, nizali titule za titulom. Zato dok ne stigne neko sretnije vrijeme za nas, kad ćemo se opet mjeriti isključivo po Evropi, mora ovako, ako treba biti veći lopov od lopova nek bude i to. A njima sretnije vrijeme svakako neće nikad ni stići, uvijek ćemo im biti u fokusu isključivo mi, a to je malo žalosno.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 17:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tvoj post je dokaz da uvijek treba saslusati i drugu stranu....sad mi sve to ima smisla...kad si svjestan svega,i lopovluka u ligi,i mizernih sansi u evropi,ali dokurcilo ti da te neko zajebava non-stop....ima smisla...vjerovatno i vecina zvezdasa misli slicno kao ti..juce je u utakmici koja ti vjerovatno odlucuje prvenstvo,protiv dobre ekipe,uz besplatan ulaz,bilo duplo manje ljudi nego kad sam ja zadnji put bio na marakani,2011 sa borcem na prijateljskoj po temperaturi ispod nule :( ...zato mi ima smisla to sto pises...da ni zvezdasi ne uzivaju u ovome,vec ovo dozivljvaju kao neko vracanje dugova..kao neko nuzno zlo,kad ti se vec ukazala prilika

mada se to nije dalo iscitati iz ovih vasih postova zadnjih dana,zato je i dobro sto smo malo razmjenili misljenja i najbolje da i stanemo ovdje...bar ja cu...

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Apr 2017, 17:52
Najjace kad cigani pricaju kako su nase titule sve namjestene a njihove postene. Pa druze mi smo do 91 i imali tako malo titula zato sto su cigani bili i ostali udbaski klub od kojeg si morao biti 3 puta bolji da bi ih pobjedio! Otimali su i krali u sfrj dok im se 91-92 nije raspao drzavni sistem koji je bio uhodan i uigran. Tole Karadzić kojeg toliko prozivaju je prvi partizanov covjek na celu FS. To dovoljno govori...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 18:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
A ono moć i novac orkestrira fudbalom. Tako da je sasvim normalno da se preko ova dva elementa formiraju i sami klubovi. Moćniji klubovi imaju i sudije. Pa tako je u svim ligama u Evropi. Kakvi dogovori i dilovi na top levelu se rade to tek mogu da zamislim kada se radi o euro takmičenjima. A vi se uzbuđujete oko poštenja neke tamo lige gdje još nisu ni stadione izgradili kako treba. :wink: Treba da budem razočaran? Ma daj ovo je samo zabava za mase. :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Шлагеру, морао би бити чешће на темама Звезде. Па би видио како се писало до прије мјесец дана, а како сад. И онда би схватио.
Углавном, бинголина ти је објаснио једну страну и све потписујем и све се догодило. Ти си писао о Џомби и Џомбама. С друге стране, код нас се измјењало ко на редаљци за сво то вријеме и у многоме допринијело да се они онако бахате и краду. То какав је нама шљам пролазио кроз клуб, није реално...
Свака титула ми је драга, јер даје шансу за европу. У овом формату, другопласирани нема шта да тражи. О продаји играча, парама да не причам. Ова ће ми бити најдража послије оне са Нинетом, Џонијем, Бајком и Печником, (ако је освојимо), само због кампање, ових са најкраћим памћењем на планети.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 20:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mislis one kada se slavilo uz SNS tortu. Odvratno.A tek necemo o tome ko ima krace pamcenje...Vidi pod "sudija Sipka iz Banjaluke".

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
bigman je napisao:
Шлагеру, морао би бити чешће на темама Звезде. Па би видио како се писало до прије мјесец дана, а како сад. И онда би схватио.
Углавном, бинголина ти је објаснио једну страну и све потписујем и све се догодило. Ти си писао о Џомби и Џомбама. С друге стране, код нас се измјењало ко на редаљци за сво то вријеме и у многоме допринијело да се они онако бахате и краду. То какав је нама шљам пролазио кроз клуб, није реално...
Свака титула ми је драга, јер даје шансу за европу. У овом формату, другопласирани нема шта да тражи. О продаји играча, парама да не причам. Ова ће ми бити најдража послије оне са Нинетом, Џонијем, Бајком и Печником, (ако је освојимо), само због кампање, ових са најкраћим памћењем на планети.

Samo da pitam gdje je tj ima li kraja ovome cirkusu. Jeste li svjesni i vi i oni da ste ubili Srpski fudbal. Reprezentaciju prije svega.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 20:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nego mene interesuje vise kada ce opet setnja velikih prepostenih navijaca sa severa kroz grad sa parolama FSS Mafija i hoćemo kalcopoli? Ili je sa firmom ultra kop zedj za pravdom zadovoljena?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
vlakanje je napisao:
Koju utakmicu je vojvodina prodala?

кад их је Звезда добила 2-3 прије овог плеј офа, лагано се склонили. А на полувремену водили 2-0.
Директор им најбољи дралетов пријатељ, Вуковић, снс пројекат, то довољно говори.

Јебеш Војводину, чаше јогрута.

ЈСЛ је тешки циркус, срамота спорта.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 21:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Tole, teror vamo tamo.. u njegovo vrijeme i vrijeme prethodne vlasti su dobili sponzora koji ih je odrzao iznad vode. Klub koji nije igrao Evropu je dobio od Rusa preko politickih veza 4 miliona eura godisnje i preko 20 miliona ukupno.

Citiraj:
Šest "pokradenih" titula, prema Gebelsima iz komšiluka. Ukupna bodovna razlika +62, u proseku 10,33, 8 pob. PFC - 3 remija - 3 pob. Cz. RT

Slika

Slika
Slika

Ne smije ovo da se zaboravi. Ova tvorevina je medju vecinom srpskog naroda primjer necega velikog i pozitivnog. I to govori neke stvari. Kakav narod, takav i njegov najpopularniji klub.

Pazi dobices ban ovdje kao i svi koji su pisali tako ovdje protiv crvenog zla. Sve njihovo je posteno a nase pokradeno... Oni pricaju o Tadiću koji im je doveo Gasprom i sponizorski ugovor koji niko nikada nije imao na ovim prostorima! Oni pricaju o Toletu,oni kojima je predsjednik najveći mufljuz abolirni Terzić i koji jednog Kokezu stavljaju na celo FSS. Oni prozivaju za Mirka Marijanovića,oni kojima ovaj diktator brise sve moguće poreze,dugove,navlaci sponzore i direktno odlucuje sve u Partizanu preko svojih ljudi!? Vođe navijaca im imaju građevinske firme koje dobijaju sve tendere,obezbjeđuju terzića,ruse po savamaloj sa fantomkama... I oni nekom moralisu?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Predsednik kluba Vučelić i onda se neko naziva Gebelsom iz komšiluka. Bolest kojoj nema lijeka. Btw još jedan primjer bolesne medijske hajke koja se vodi na FKCZ je i izjava bivšeg trenera Vojvodine koji podnio ostavku dan prije meča sa Partizanom u kojoj kaže
Citiraj:
а пред меч с Партизаном, због немогућности реализовања својих идеја поднео сам неопозиву оставку.
Sad će biti zanimljivo hoće li se javiti Poledica da iskomentariše, hoće li se zvati Interpol, hoće li majke i dalje plakati nad grobom srpskog fudbala kao i prethodnih dana zbog opravdano dosuđenog penala protiv Vojvodine, ili će ovakve izjave proći skroz nezapaženo.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bingolina je napisao:
Predsednik kluba Vučelić i onda se neko naziva Gebelsom iz komšiluka. Bolest kojoj nema lijeka. Btw još jedan primjer bolesne medijske hajke koja se vodi na FKCZ je i izjava bivšeg trenera Vojvodine koji podnio ostavku dan prije meča sa Partizanom u kojoj kaže
Citiraj:
а пред меч с Партизаном, због немогућности реализовања својих идеја поднео сам неопозиву оставку.
Sad će biti zanimljivo hoće li se javiti Poledica da iskomentariše, hoće li se zvati Interpol, hoće li majke i dalje plakati nad grobom srpskog fudbala kao i prethodnih dana zbog opravdano dosuđenog penala protiv Vojvodine, ili će ovakve izjave proći skroz nezapaženo.

I tog Vucelica i Vazuru je postavio Vucic da odrade zadatak. Medijska hajka je kad sudija prizna gol u derbiju iz gol auta a sve novine pisu da li je Đurđević igrao rukom!? A ovi iz Vojvodine neka kazu kako su pustili cz onomad kad je bilo 2-0 na poluvremenu...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2017, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ja danas vrtio janje sa 5oricom zvezdasa, svi su u ovom nasem seoskom fudbalu, sto igraju,sto u upravi, sto sude, znaci znaju mnogo vise o fudbalu od mene...
Nisu htjeli da pricaju o Vojvodini, kisele se samo, kao ma jebo to, ajmo drugu temu
Nama navijacima Partizana ostaje da uzivamo u zvezdinim partijama kad se bude igralo bez avp, ove sezone ce biti milina gledati

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 06:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
Нова Варош je napisao:

А ову лигу више не гледам, дефинитивно.

I ja isto..nakon 40 godina :(

Najmanji problem je ovo juce..i da li je bio penal..smijesno iskljucenje...i budala vidi da se te stvari ponavljaju iz kola u kolo....

10-15 godina sam trpio Partizanove kradje iz ociju dok je bio politicki mezimac Mirka Marjanovica...Ivice Dacica...Borisa Tadica....a izvrsilac bio Tole Kradzic...

Gledao onu smijuriju od najmanje 10 prijateljskih utakmica godisnje sa Dzombinim Hajdukom...Vukadinovicevim Metalcem...Paunovicevim i Bogdanovicevim Smederevom..Milicionarom....ovim,onim...sa ofk beogradom mislim da su imali 17 pobjeda zaredom :roll: :roll: ....pitao se kako navijacima Partizana to ne smeta,vec se jos hvale... :roll:

Tjesilo me sto nicija nije do zore sjala...Sto sam mislio da postoji u Srbiji drugaciji klub...bivsi prvak Evrope,Svijeta...VELICINA....drugaciji mentalitet navijaca kojih te kokosarske titule ne zanimaju,jer pobogu,bili su na krovu svijeta....

Sad vidim da sam se zajebao...ne zbog govnara Terzica i placenih Delija...vec kad vidim da obicni navijaci Zvezde uzivaju u ovakvim stvarima i jos se hvale...Nekako sam tih 10 godina mastao da bi navijaci Zvezde na takve stvari izvizdali i sudiju...i svoju upravu i sve .....ali samo sam mastao,sad vidim

Znaci,sve je to isto..samo drugaciji predznak ciji su na vlasti...

I da...ne trebate me vrijedjat i upozoravat "Slageru,drzi se ti svog Borca i PL BIH,ostavi se ti nas"....Necete me vise vidjeti da pisem ovdje po temi,a sportsko razocarenje su mi i Krol...i Skeva...i Papucar...i Bigman...

I svako kome ovakva titula ista znaci,a pogotovo jos pisu da bi im bila najdraza u istoriji bilo kakvih sportova... :(

Sportski pozdrav od jednog koga je vrijeme pregazilo i ne razumije ove moderne tokove,tacnije da nekoga ovakve stvari mogu radovat.

dal je moguce da ne kontas ironiju i zajebanciju sa ciljem nerviranja partizanovaca sa kojom sam ovde napisao ono penal cist ko suza....evo sta sam napisao poslije derbija...
_Krol_ je napisao:
izbusili nas okomitim loptama brazilcu...grofe napusi se kurca tako tvrdoglav

cestitka partizanu...pisam se na titulu ako je uzmemo

sad lijepo napisi...izvinjavam se mom drugu krolu hahhahaha

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 06:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
a ovi sto pisu udba cia mosad.....da ovi mladji ne bi nasjedali na te gluposti....u onoj drzavi institucija koja je bila bog i iznad svega je vojska.....jel to neko hoce reci da je milicija bila jaca od vojske uticajem...smijesno...tu je nesto drugo u pitanju
iako sam cijeli zivot zvjezdas volio sam i hajduk.....zato sto je u evropi igrao kao i zvjezda....hrabro...bez straha i kompleksa pa sta bog da...zato sam volio i rijeku...radnicki nis i velez pa i zeljeznicar.....dinamo i partizan su uvijek ali uvijek igrali ko picke...kukavicki..ekipe bez karaktera a to nije bila kriva ni udba ni cia ni mosad...doduse partizan je jednom dvaput odigrao utakmice kako je trebalo ali tu su bljesnuli pojedinci a ne ekipa...dinamo nikad....

i da....penal cist ko suza

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2017, 07:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
_Krol_ je napisao:
a ovi sto pisu udba cia mosad.....da ovi mladji ne bi nasjedali na te gluposti....u onoj drzavi institucija koja je bila bog i iznad svega je vojska.....jel to neko hoce reci da je milicija bila jaca od vojske uticajem...smijesno...tu je nesto drugo u pitanju
iako sam cijeli zivot zvjezdas volio sam i hajduk.....zato sto je u evropi igrao kao i zvjezda....hrabro...bez straha i kompleksa pa sta bog da...zato sam volio i rijeku...radnicki nis i velez pa i zeljeznicar.....dinamo i partizan su uvijek ali uvijek igrali ko picke...kukavicki..ekipe bez karaktera a to nije bila kriva ni udba ni cia ni mosad...doduse partizan je jednom dvaput odigrao utakmice kako je trebalo ali tu su bljesnuli pojedinci a ne ekipa...dinamo nikad....

i da....penal cist ko suza

Odigrao je partizan, bar dva puta hrabro sto sam gledao . Prvi put protiv Queens Park Rangersa a drugi put protiv Groningena ... i to je sve!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1398 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]