banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
All 2 Human / Draco_Malfoy ... neumorni ste... ili nastavite na PP ili odustanite od rasprave... nije mi jasno sta pokusavate da postignete :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 18:46 
MENI NE SMETA AKO ZNAJU,STA TU IMA LOSE...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 18:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Dobro. Na ovom forumu sam samo privremeno, iz desetih razloga.

Prvi nisi hteo da se predstavis, pa ne vidim ni zasto bih ja to ucinio.

Samo ne shvatam sta si mislio pod onim "za razliku od nekih, ja pricam isto i uzivo i na forumu". Sve sto sam ja rekao, i sto cu reci ovde, reci cu i u lice bilo kome da je upuceno.

To sto ti mozes da odsviras... da li sam ja rekao da ne mozes? Nisam pominjao da si los bubnjar, ali sigurno da sviras nezanimljivo, i da kroz bendove u kojima se nalazis ne pokazujes ni 2% onoga sto bi mogao da sviras (to je moje misljenje). Ali mozda je i do mene, jer Recall smara, ta vrsta HCa je prevazidjena pre 10 godina (osim sto mozda BLuka nije na planeti Zemlji), a Revolt... Ako si zaista ubedjen u to sto pises, oko toga koji je najpoznatiji bend iz BL, mozda da kucas malo na google-u i proveris pre nego sto lupas. Iz ovog grada u inostranstvu se culo i pisalo samo o JEDNOM bendu. U Srbiji mozda za dva, tri, ako i toliko.

Ovo bez ikakve lose namere - ja da sviram u Revoltu, ili bih sahranio taj bend, ili vec jednom nesto napravio od njega. 10 godina, a ne napraviti koncert u najvecem muzickom centru, Beogradu, je bruka. Gde je website? Gde su recenzije? Gde su koncerti van grada? Ne radi se to tako. Ali posto je tebi muzika hobi, verovatno te nista od toga ne zanima.

Mozemo prekinuti sa ovim, nema smisla. Receno je sta se trebalo reci.

p.s. Prvo se hvalis da si slusao Theater u doba kad sam ja "kao" slusao Gunse (kao da je to los bend?), a onda pises kako su isti losi i madjarija... Bolje i najgora madjarija nego Deftones ili Korn i ostali sminkeri nastali samo da dignu pare devojcicama.

Ajd.

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 19:00 
PA IMA TU I ISTINE...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 20:12 
INTERFECTOR :D :D
Slika

Poslednji put menjao BAJA_MALI_KNINDzA dana 05 Maj 2005, 17:54, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 20:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Rekao sam jaci hobi - jer da je cisto onako nesto neobavezno ne bih ulagao toliki SVOJ novac u opremu, dok npr. neki ce radije taj isti novac popiti, ispusiti ili potrositi u fensiranje. Cast izuzecima koji ili imaju para pa ulazu ili onim koji nemaju pa krpe opremu.

Sam tvoj komentar na nacin na koji ja sviram i to sto sam sa heavy metal presao na blaze pravce tipa cross-over je dobro dosao, s obzirom da pokazuje da neki kao ja mogu, u periodu od 10-15 godina sviranja/slusanja muzike, evoluirati u odabiru pravaca, dok opet neki drugi ostaju pri muzici koju su poceli slusati u 7-8 razredu...

A to sto sam rekao za forum i uzivo, je bio komentar na tvoju prethodnu izjavu.

Sto se mene tice i ja cu se za to 100% zalagati da ni Revolt, ni Recall (pa ni Scarlet) ne bi uopste trebali teziti ka BG-u i Srbiji, jer dobro znamo kako su sami nasi ljudi tamo lose prihvaceni - nego pokusati izaci sa izdanjima za Sloveniju i Hrvatsku. Naravno bendovi tipa Interfector ne razmisljaju o tome, jer su na sve strane po forumima na svoje ime pisali pro-cetnicke postove, pa sad ne smiju izaci iz RS - dok se s druge strane dobro zna koji je poznati prvi i jedini bl muzicar 94-95 pobjegao i to nigdje drugo nego u hrvatsku, a sad kao prosipa Srpstvo.
Po meni - rock/metal bendovi odavde, ma koliko kvalitetni, nemaju buducnosti na srbijanskom trzistu.

Da jos malo komentarisem tvoj post:
Dobro si primjetio da ja mogu odsvirati teze dionice nego sto postoje u Recall pjesmama, a nisi se zapitao zasto - Mozda zato sto sam ja davno izasao iz faze dokazivanja, takmicenja i baziram se na to da u prvom planu bude ono sto bend pokusava reci, a ne moja individualna sposobnost - mene ne interesuje da mi neko kaze "joj jesu ti oni prelazi bili dobri", dok ce s druge strane trpiti vokal, solo, tj. cjelokupna pjesma. U kratko, ne shvatam sviranje kao sport.
S druge strane ima jos dosta stvari koje hocu da ispravim u svom sviranju (mada vecina ne podrazumjeva neku ultra brzinu, jer brzina nije nesto sto spada pod pravce koje sviram, a na kraju me i ne interesuje puno).
Da li je prevazidjen ili ne, HC koji mi sviramo se jos vise bazira na RAP-u (otkako imamo 2 vokala), a cini mi se da RAP u izvornom smislu nikad i nece biti prevazidjen.

Poslusaj npr. bubnjara the Hivesa - covjek koristi fus, ride, dobos, bas i indijaner, a sigurno ima veci groove i od samog portnoya, a sigurno od ostalih nafuranih metalaca. Da ne pomislis da sam u Hives fazonu, naveo sam taj bend cisto kao primjer - covjek postize puno, sa tako malo opreme.

Travis Barker drzi klinike, koje su prepune zbog njegovog smisla za muziku, a ne tehnickih sposobnosti, koje isto tako manje vise ne pokazuje na snimcima.

Mozes se smijati na sljedecu izjavu - ali Joey Jordison je jedan od najhvaljenijih svjetskih bubnjara - mozda ga hvale klinci napaljeni na Slipknot, ali vecinom je to zato sto covjek u svom sviranje uspjeva da upotrijebi komplikovane dionice, a da to opet ne da ne smeta nego zvuci odlicno - plus je i producent, kao i moja malenkost (bar sto se tice Recall-a).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A pogledajmo malo i rezultate - Revolt 7 glasova, od 10 dosta razlicitih bendova - Mislim da to najbolje ide u prilog onoj "prvo se dokazi u vlastitoj sredini..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:19 
SVAKA CAST ZA OVOLIKI TEKST...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Draco_Malfoy je napisao:
Rekao sam jaci hobi - jer da je cisto onako nesto neobavezno ne bih ulagao toliki SVOJ novac u opremu, dok npr. neki ce radije taj isti novac popiti, ispusiti ili potrositi u fensiranje. Cast izuzecima koji ili imaju para pa ulazu ili onim koji nemaju pa krpe opremu.

Sam tvoj komentar na nacin na koji ja sviram i to sto sam sa heavy metal presao na blaze pravce tipa cross-over je dobro dosao, s obzirom da pokazuje da neki kao ja mogu, u periodu od 10-15 godina sviranja/slusanja muzike, evoluirati u odabiru pravaca, dok opet neki drugi ostaju pri muzici koju su poceli slusati u 7-8 razredu...

A to sto sam rekao za forum i uzivo, je bio komentar na tvoju prethodnu izjavu.

Sto se mene tice i ja cu se za to 100% zalagati da ni Revolt, ni Recall (pa ni Scarlet) ne bi uopste trebali teziti ka BG-u i Srbiji, jer dobro znamo kako su sami nasi ljudi tamo lose prihvaceni - nego pokusati izaci sa izdanjima za Sloveniju i Hrvatsku. Naravno bendovi tipa Interfector ne razmisljaju o tome, jer su na sve strane po forumima na svoje ime pisali pro-cetnicke postove, pa sad ne smiju izaci iz RS - dok se s druge strane dobro zna koji je poznati prvi i jedini bl muzicar 94-95 pobjegao i to nigdje drugo nego u hrvatsku, a sad kao prosipa Srpstvo.
Po meni - rock/metal bendovi odavde, ma koliko kvalitetni, nemaju buducnosti na srbijanskom trzistu.

Da jos malo komentarisem tvoj post:
Dobro si primjetio da ja mogu odsvirati teze dionice nego sto postoje u Recall pjesmama, a nisi se zapitao zasto - Mozda zato sto sam ja davno izasao iz faze dokazivanja, takmicenja i baziram se na to da u prvom planu bude ono sto bend pokusava reci, a ne moja individualna sposobnost - mene ne interesuje da mi neko kaze "joj jesu ti oni prelazi bili dobri", dok ce s druge strane trpiti vokal, solo, tj. cjelokupna pjesma. U kratko, ne shvatam sviranje kao sport.
S druge strane ima jos dosta stvari koje hocu da ispravim u svom sviranju (mada vecina ne podrazumjeva neku ultra brzinu, jer brzina nije nesto sto spada pod pravce koje sviram, a na kraju me i ne interesuje puno).
Da li je prevazidjen ili ne, HC koji mi sviramo se jos vise bazira na RAP-u (otkako imamo 2 vokala), a cini mi se da RAP u izvornom smislu nikad i nece biti prevazidjen.

Poslusaj npr. bubnjara the Hivesa - covjek koristi fus, ride, dobos, bas i indijaner, a sigurno ima veci groove i od samog portnoya, a sigurno od ostalih nafuranih metalaca. Da ne pomislis da sam u Hives fazonu, naveo sam taj bend cisto kao primjer - covjek postize puno, sa tako malo opreme.

Travis Barker drzi klinike, koje su prepune zbog njegovog smisla za muziku, a ne tehnickih sposobnosti, koje isto tako manje vise ne pokazuje na snimcima.

Mozes se smijati na sljedecu izjavu - ali Joey Jordison je jedan od najhvaljenijih svjetskih bubnjara - mozda ga hvale klinci napaljeni na Slipknot, ali vecinom je to zato sto covjek u svom sviranje uspjeva da upotrijebi komplikovane dionice, a da to opet ne da ne smeta nego zvuci odlicno - plus je i producent, kao i moja malenkost (bar sto se tice Recall-a).

Respect... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2005, 11:50
eeeeeeeee daj recall nije hard core kako mozete to prolupavati over and over agen!!!!!!!!! bez ljutnje...svirate cross over...sta je vama taj pravac toliko mrzak da ga ne upotrebljavate....nije to nista lose..mjesate metal i rap sto daje da svirate cross over..to je irage against the machine i limp bizzkit i ne znam ko sve ne ne slusam to..ali zasto se to trpa u hard core kat to to nije!!!!isto kao sto je i hatebreed i ne znam svi ti bendovi tog tipa newmetal a ne hard core ..... hard core je nesto sasvim 10to!!!!!!!!!!!!!! hard core je malo agresivnija verzija panka!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Apr 2005, 11:50
Naravno bendovi tipa Interfector ne razmisljaju o tome, jer su na sve strane po forumima na svoje ime pisali pro-cetnicke postove, pa sad ne smiju izaci iz RS - dok se s druge strane dobro zna koji je poznati prvi i jedini bl muzicar 94-95 pobjegao i to nigdje drugo nego u hrvatsku, a sad kao prosipa Srpstvo.

a ovo totalno stoji...ne slazem se da cjeli bend treba trpati pod to...nego jednog clana koji svira gitaru.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 00:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zulexxx je napisao:
Naravno bendovi tipa Interfector ne razmisljaju o tome, jer su na sve strane po forumima na svoje ime pisali pro-cetnicke postove, pa sad ne smiju izaci iz RS - dok se s druge strane dobro zna koji je poznati prvi i jedini bl muzicar 94-95 pobjegao i to nigdje drugo nego u hrvatsku, a sad kao prosipa Srpstvo.

a ovo totalno stoji...ne slazem se da cjeli bend treba trpati pod to...nego jednog clana koji svira gitaru.......

ma zule sad ti je sve izmjesano, kad vec moze biti HC tehno moze i HC metal... Ali eto ako hoces - crossover

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 01:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dakle idemo dalje sa pricom, a?

Ajde onda redom.

To sto si TI presao sa metala (koji nikad nisi ni slusao kako treba) na nesto drugo, govori vise o tebi nego o metalu kao zanru. Bilo ko iole upuceniji u pravac (tebe tu ne racunam) znace da je metal najrasprostranjeniji i JEDINI zanr koji se spojio sa skoro svim ostalim muzickim zanrovima na planeti. Mogu ti, ako zelis, nabrojati milione primera bendova koji su metal spojili sa klasikom, jazzom, technom, bluesom itd.itd. Upravo odatle i potice osnovna snaga metala - mozes da kombinujes sa cim hoces, i da dobijes sta hoces. Dok ako jazz kombinujes sa necim drugim, tipa technom, to vise nije jazz.
Tako da ta prica o tvojoj evoluciji zvuci jako smesno. Presao si na bendove koji nece sastaviti ni tri albuma pre nego sto se raspadnu, dok sam ja ipak odan onima koji su zivot posvetili onome sto vole. Da si ikad i voleo metal kako treba, ne bi ga ni prestao slusati.

Ne znam na koji deo moje izjave si mislio, da li postoji nesto sto ja ne smem da kazem uzivo? Reci koji je to deo, i kome treba reci, i nije problem da se proveri.

Ovaj deo oko fokusiranja na Srbiju ili Hrvatsku ili Sloveniju, u najmanju ruku je SMESAN! Koliko bendova zelis da ti nabrojim iz koje ex YU republike? Hrvati ne jebu ni svoje bendove 2% a kamoli nase. Nakon sto jednom naletis na njihove skinse mozda ces drugu pricu pricati. Necu da zvucim nacionalisticki, ali tu pricu mogu da ti potvrde mnogi bendovi, pa i iz FBiH.

Ovo je smesniji deo, kad kazes da su nasi ljudi slabo prihvaceni u Srbiji! Interfector je tamo objavio album za NAJBOLJU izdavacku kucu unutar zanra, bio hit nedelje na NAJBOLJOJ beogradskoj radio stanici (Bgd202), gostovao na radiju Politici, Tv Metropolis, dao intervjue za SVE muzicke magazine i fanzine bazirane na metal/rock zanru, svirao na trgu Republike u CENTRU BEOGRADA pred 10.000 ljudi! Pogledaj samo ovaj link ispod, pa mi reci da li Interfector na Srbijanskom Yumetal.net forumu ima ili nema 80 stranica komentara, sa preko 17 000 pregleda!!?? Lupas gluposti, a iz Banjaluke nisi ni izasao.

http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=5948

Tebi je merilo 20 glasova na ovom forumu? OVOM forumu? Kakav je ovo uopste forum, i ko su ljudi koji glasaju? Slucajni prolaznici? "U svojoj sredini" kako kazes, neces prodati ni 10 diskova! Ko ce to da kupi? Ljudi koji te licno poznaju, prijatelji? Kome sviras ovuda? Koliko ljudi ne poznajes na koncertu svog benda? I da li su prijatelji merilo kvaliteta tvog benda?
E moj Vukela, kad se nadjes pred 1.000 nepoznatih ljudi na koncertu, tad ces tek da vidis koliko zaista vredis.

Interfector ima svoje stavove. To sto je vecini ovde svejedno da li im se zemlja zove RS ili BiH, nekima nije. To nisu pro-cetnicki stavovi, i da si imalo upucen u to sto lupas, znao bi to.

"Po meni - rock/metal bendovi odavde, ma koliko kvalitetni, nemaju buducnosti na srbijanskom trzistu"
E pa, Interfector je tiraz svog albuma rasprodao, upravo tamo gde ti mislis da buducnosti nema. I imao je vise koncerta tamo nego Revolt i Recall ukupno do sad.

Shvatam te za dokazivanje. Nisam ni mislio da se dokazujes. Ali muzika tvojih bendova zvuci monotono, dosadno, a pokoji prelaz ili nesto drugaciji ritam mogli bi makar malo to da poprave. Ali ti zvucis kao da samo odradjujes posao.

Izvinjavam se zbog duzine posta, ali jako je tesko nekome ko ne zna o cemu govori (posebno kad je PROMOCIJA BENDA u pitanju) pojasniti neke stvari u jednoj recenici.

Za mene je bend onaj koji svoju karijeru gradi albumima, koncertima, intervjuima, promocijom, recenzijama. Svim tvojim bendovima fale neke od nabrojanih stvari.

Nemoj ovo napisano shvatiti kao negativno, ovo je samo realno glediste stvari, i pozitivna kritika. Ja bih prvi voleo da bendovi odavde postignu znacajniji uspeh, ali kako stvari stoje, ni jedan od gore pomenutih nece to skoro uraditi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 01:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A ti Zule, gresis takodje. Nije sve sto ima distorziju metal. Recall nema nikakve veze sa metal muzikom (osim cinjenice da su svi oni koji sviraju, ne racunajuci pevaca, svojevremeno imali metal bendove).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 01:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pises ekavski - zanimljivo.

Drugo, ja sam odrastao na metal bendovima, prvo sa maidenom (krace vrijeme) a zatim na sepulturi, machine head-u panteri i sl. Ako to nije metal onda ne znam sta je.

Dalje, kad vec pominjes bendove na koje sam presao - tu sigurno ubrajas i KoRn, pa npr. System of A Down, i sl. zar ne? Koliko sam ja upoznat KoRn ima 6 albuma (duplo vise od 3 koja ti pominjes), a prisutni su vise od 10 godina, dakle pada ti teorija u vodu.

Imali ste koncerata vise nego Recall za svojih 5 godina i Revolt za svojih 10 godina? Daj probudi se...

Sto se tice "popularnosti" interfectora, ja iz drugih izvora imam bas suprotne informacije - a to za radio top liste svi znamo kako ide... Al' dobro, ako je istina - svaka cast - ali ako se mene bude pitalo moji bendovi ce se samo marginalno interesovati za Srbijansko trziste - o nekom tirazu ne razmisljam ni pod razno, jer je to stvarno smijesno.

A svirke? 1997-a 1500 ljudi u gimnaziji, 1500 na prijedorskim gitarijadama
Access i sam znas koliko je bilo (bar prvi put kad je recall svirao). Toliko o tome da sviramo samo male svirke...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A kad se vec hvalimo - recall na http://www.download.com/recall je do nedavno imao skinuto vise pjesama od HED PE, sada ukupno preko 3000 puta preslusane 3 pjesme za manje od 6 mjeseci (jos ne ubrajam stvari koje su uklonjene prethodno), te je ukupno bar 5 na listi Rap-Metal bendova. Solidan uspjeh, s obzirom da se radi o svjetskom nivou, odnosno sajtu koji je dozivio bum nakon reorganizacije mp3.com-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ej, odgovor ti je nikakav. Ako cemo pricati na nekom nivou, pricacemo, ako necemo, onda bolje odmah prestati.

Ti imas informacije iz koje ruke? Ja ti ih dajem iz prve ruke, mozes proveriti. A za glasanje na radio stanicama... recimo da tu bude preko 400 glasova za prvo mesto.

Ekavski pisem iz opet tebi nebitnih razloga (pisem za Srbijanske web i stampane medije vise od 5 godina)

Bendove na kojima si ti odrastao nikad nisi ni slusao kako treba, opet ti to mogu ponoviti, jer ti ne znas da nabrojis ni sve albume Maidena a kamoli da si iste preslusao.

O velikim koncertima, govorim ti one koji su se desili VAN OVOG GRADA! Jebe mi se za koncerte u BL. Ako ih ima, ima. Ako ne, koga briga? Kazem, ovde nema publike, postoje samo prijatelji koji prate bendove po koncertima.

Da, Interfector je imao vise koncerata od oba benda.

Pomenuo si svega dva benda na koje si presao da imaju preko tri albuma, ali nije ni bitno. Briga mene sta ces ti slusati.

Zavrsavam, a predlazem ti da jos jednom procitas moj prethodni post, neke stvari, ako si pametan, iskoristices i dici svoje bendove za stepenik vise mozda (pocevsi od npr. web sajtova bendova).

Poslednji put menjao ApeiroN dana 05 Maj 2005, 02:18, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Samo jedan komentar - od maiden-a imam bar pola ploca, a imao sam sve kasete... Od sepulture i dan danas imam sve kasete - ovo je sto znam ovako iz prve, a sad da zbog tebe idem jos prebrojavati sta jos imam, ne da mi se. Ali ima tu i fear factorty-a, pa napalm death-a, i cannibal corpse-a, death-a, i sl.

Ne, interfector nije imao ni pola koncerata kao revolt (koji je npr. svirao u danskoj, tj. vani u pravom smislu te rijeci)...

To sto pises ekavski na srbijanskim sajtovima je samo uvlacenje srbijancima - ja nikad ne bih promijenio nacin pisanja svog maternjeg jezika. Al' dobro, ako vam je gitarista bjezao u HR za vrijeme rata, onda tvoj ekavski i nije tako losa osobina...

PS
Mi bar imamo prijatelje koji nas prate na koncertima. ;)

PSS
Deftonesi imaju preko 3 albuma, Slipknot ima preko 3...

All 2 Human je napisao:
Ej, odgovor ti je nikakav. Ako cemo pricati na nekom nivou, pricacemo, ako necemo, onda bolje odmah prestati.

Ti imas informacije iz koje ruke? Ja ti ih dajem iz prve ruke, mozes proveriti. A za glasanje na radio stanicama... recimo da tu bude preko 400 glasova za prvo mesto.

Ekavski pisem iz opet tebi nebitnih razloga (pisem za Srbijanske web i stampane medije vise od 5 godina)

Bendove na kojima si ti odrastao nikad nisi ni slusao kako treba, opet ti to mogu ponoviti, jer ti ne znas da nabrojis ni sve albume Maidena a kamoli da si iste preslusao.

O velikim koncertima, govorim ti one koji su se desili VAN OVOG GRADA! Jebe mi se za koncerte u BL. Ako ih ima, ima. Ako ne, koga briga? Kazem, ovde nema publike, postoje samo prijatelji koji prate bendove po koncertima.

Da, Interfector je imao vise koncerata od oba benda.

Pomenuo si svega dva benda na koje si presao da imaju preko tri albuma, ali nije ni bitno. Briga mene sta ces ti slusati.

Zavrsavam, a predlazem ti da jos jednom procitas moj prethodni post, neke stvari, ako si pametan, iskoristices i dici svoje bendove za stepenik vise mozda (pocevsi od npr. web sajtova bendova).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nisi me bas najbolje shvatio za ekavski, ali nije to ni bitno, jer nije tvoja stvar.

Za gitaristu i Hrvatsku, zabole me. To je i tako bilo pre osnivanja benda, i nema nikakve veze sa mnom.

Sta ti od metala imas u kuci, nebitno je, jer isti ne slusas. Ne znam sto to uopste pominjes. Dve su prilike bile da ides Maidene da gledas uzivo, i propustio si obe. Pa i Metallicu kad smo kod toga. To je sve tvoja proslost, razumem.

Rekao sam za broj koncerata, misleci na period od nastanka benda. Naravno da Revolt postoji duplo duze od Interfectora, ali to je samo negativna stavka za Revolt. Uz to, Interfector je sam krcio svoj put, bez nevladinih organizacija da stoje iza njega. Ali popularnost benda neuporediva je. Ne znam kakve dokaze hoces, mozda recenziju na jednom od 3 najbolja svetska metal webzinea?

Evo ti je: http://www.metalstorm.ee/reviews/more_r ... hp?id=1109

Mada jeste, moguce da sam to ja izmislio.

Idi teraj te svoje bendove, snimajte albume, izdajite ih, umesto sto se sramotite sa godinama provedenim na tzv "banjaluckoj sceni", a albuma u stanju niste snimiti/izdati negde.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo upravo slusam Slipknot, pa cu malo Mudwayne-a, pa cu malo Otep-a, pa bih mogao i malo m.head-a cisto da se podsjetim. Ako ovo nije metal onda dobro...

All 2 Human je napisao:
Nisi me bas najbolje shvatio za ekavski, ali nije to ni bitno, jer nije tvoja stvar.

Za gitaristu i Hrvatsku, zabole me. To je i tako bilo pre osnivanja benda, i nema nikakve veze sa mnom.

Sta ti od metala imas u kuci, nebitno je, jer isti ne slusas. Ne znam sto to uopste pominjes. Dve su prilike bile da ides Maidene da gledas uzivo, i propustio si obe. Pa i Metallicu kad smo kod toga. To je sve tvoja proslost, razumem.

Rekao sam za broj koncerata, misleci na period od nastanka benda. Naravno da Revolt postoji duplo duze od Interfectora, ali to je samo negativna stavka za Revolt. Uz to, Interfector je sam krcio svoj put, bez nevladinih organizacija da stoje iza njega. Ali popularnost benda neuporediva je. Ne znam kakve dokaze hoces, mozda recenziju na jednom od 3 najbolja svetska metal webzinea?

Evo ti je: http://www.metalstorm.ee/reviews/more_r ... hp?id=1109

Mada jeste, moguce da sam to ja izmislio.

Idi teraj te svoje bendove, snimajte albume, izdajite ih, umesto sto se sramotite sa godinama provedenim na tzv "banjaluckoj sceni", a albuma u stanju niste snimiti/izdati negde.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]