banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 256  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Feb 2017, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Сатраше, брате, и овдје и у Србији ови несорошевски. Не остаде камен на камену иза њих.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da tukne na Soroša, završio bi on kao GS UN-a.
Mislim da se Vučić najviše boji Jeremića u drugom krugu i da to pokušavaju na svaki način da izbjegnu. Ako Jeremić uzme izbore, ništa nije sigurno osim toga da će Dačić i dalje biti u/na vlasti i Ljajić ministar :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Сатраше, брате, и овдје и у Србији ови несорошевски. Не остаде камен на камену иза њих.

Ima i toga....čak i za nas sa ispodprosječnim znanjem engleskog,mnogo je ljepše bilo čuti Jeremića kad onako tečno kaže strancima That's enough!!!!

Za razliku od svog prethodnika i imenjaka na istoj poziciji,Draškovića...... "don't mix frogs and grandmothers!!!!!!" :roll:

Nikad neću zaboraviti one zbunjene diplomatske face stranaca,koji su bili ubjeđeni da nešto nisu dobro čuli,i pogledavaju se međusobno :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Мени се не свиђа Јеремићева кампања. Исто Босић. Само Вучић ово, Вучић оно. А и не знам колико може без страначке инфраструктуре. Не знам да га иједна странка и подржава.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Jul 2011, 20:55
Pogledajte vi ovu sliku dole. Jeremiceva kampanja se pravi negdje dalekoooo od Srbije. :)

Gledam izbore u Srbiji i Hrvatskoj i uporedjujem sa nama. Dzabe, nije mi isto i jebes ga. Gori smo. Ako je kod njih lose, kod nas je 3x gore.

Gledam kandidate, na sta lice kandidati, kakva im je prica, koliko bi te jedan takav mogao predstaviti u svijetu... pa u Srbiji i Hrvatskoj ti bar imas neka nova lica, kod nas nista.

Dalje od satora nismo dogurali nazalost. A kako je razlika u kampanji i izgledu tolika cudno mi je, jer nije zivalj u Srbiji i Hrvatskoj nesto narocito pismeniji, manje krezub, emancipovaniji pa da je razlika tolika.

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Овај човјек је легенда.

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Jep ali šta sitnozubi imaju od toga? Tako je svejedno kako izgleda kampanja kad je rezultat za povratit.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2017, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Schlager je napisao:
Po tebi,koje je od svih ponuđenih,i nagovještenih Predsjedničkih rješenja,najbolje za Srbiju?

Mislim na ozbiljne kandidate,a ne na Belog Preletačevića i kompaniju :D .

Једини озбиљан кандидат је ту Јеремић. Наравно није ни он чист лик али у односу на остале неколико светлосних година је испред свих. Образован је, има интернационално искуство и да га нису блокирале САД и Британци сад би био генсек УН-а. Имао је јако добру кампању за УН и реално оставио јако добар утисак. Ми таквог дипломату на том неком највишем нивоу одавно нисмо имали. Наравно имамо одличних људи попут Танасковића али то је баш класичан дипломата али не и дипломата-политичар.

Вучић контам да сада пије лекове после овог са Николићем. Јер као што рекох могао би Николић да узме 3-4% и да то спусти Вучића испод 50% и имамо други круг, који је већ 2012 показао да је све могуће, иако мислим да ће Вучић и ту да тријумфује.

Истина Јеремић нема странку и инфраструктуру, али како видим овај одвојени део ДСС-а у скупштини ће га подржати, значи добиће представнике у скупштини. Мислим да врло лако може у већим срединама да формира месне одборе. У оној својој организацији има уиграну екипу и има искуство. Највећи проблем су му медији јер не може пракитчно нигде да се појави, пошто је све у Вучковим рукама. Зато пуно новца улаже у рекламе на социјалним медијима.

Вучићева предност у кампањи је поред медија и велико (и забрињавајуће фанатично) чланство, сасвим солидна организација али и крими структуре његовог брата које шпартају по Србији, плаше противнике (некако су сви заборавили оно киднаповање оног радикала у Апатину) и пребијају по потреби.

Остали кандидати су смешни. Јанковић ми тек није јасан. Једино ако себи гради позицију да преузме ДС некада у будућности мада тренутно колико знам није ни члан истог. Овако потпуна непознаница. Класичан представник "Друге Србије" чију кандидатуру ће да подрже разне НВО сумњивог карактера. Значи прогнозирам му максимално 10%.

Остали за заборав али јасно је да је већина њих тога и свесна него хоће да искористе моменат да се узму неке паре за странку и добије мало медијског простора (који иначе не би добили никад). Вучићев проблем ће бити по мени и једна ствар на коју многи не обраћају пажњу: мораће на директне дуеле са опозицијом што избегава већ 4 године. А нисам сигуран да ће противкандидати да сагињу главу (бар не Јанковић, Обрадовић и Јеремић), притоме ако се кандидује Николић биће и изношења прљавог веша. Уз то кандидује се и онај менаџер Саша Марковић који ће такође да изнесе пар ствари у јавност које су познате али углавном нису речене ширем аудиторијуму.

Све у свему могли би ови избори да пољуљају Вучкову позицију значајно. Можда не да доведу до пораза, али он из ових избора неће изаћи јачу сигурно.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Vučić neće pasti ali će pokleknuti garant, ovo sa Nikolićem sumnjam da je očekivao, ne vidim nikakvu poentu ako je u pitanju dogovor

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kakvo pisanje po razumu vlastitog naroda

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1231464

Vrh

PostPoslato: 17 Feb 2017, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зар није више јасно свима да је питање која је његова дијагноза, а не да ли је има?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.danas.rs/politika.56.html?ne ... ure+(VIDEO)

Је ли касно на Оскаре га слати?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebote, ja mislio ovo neka zajebancija kad ono...
Ovo su Korita Ivanova po narodu.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Је ли још тврдиш да му је воз подметнут и да није тако глуп?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma i dalje mislim da nije znao za onakav izgled voza. Ali uspio je def da preokrene sebi u korist.

Sada me je glava zaboljela. Odoh malo citati Vaskovica, mozda se popravim.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Владимир je napisao:
http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=339063&title=Prvi+spot+Vu%c4%8di%c4%87a+i+pre+objave+kandidature+(VIDEO)

Је ли касно на Оскаре га слати?

Свака сличност је ненамерна :)

https://www.youtube.com/watch?v=eGjQ3Nb ... pp=desktop

Али указује на исти ПР кућу.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ode sve u klinac, bata Vaske ponovo navija za Vucka :-(

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

https://twitter.com/marsicanin_d/status ... 8151498754

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2017, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobra:

Kada nečiji zdravstveni problem preraste u državni problem - onda je to zaista veliki problem.

Jos bolja:

Čovek koji se dohvatio mikrofona. Ne zna šta radi, ali to radi dobro.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207 ... 256  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]