banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 11:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2966 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 149  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Pa dobro ne sjecam se i ne zelim ici unazad po temi jeli bilo govora o privatizaciji i prodaji aerodroma tj davanja koncesije na kompletan Aerodrom privatniku.

Ako jos malo ovo potraje a lako moze bez problema da traje, onda to moze da se kupi za jeftine pare.

Naravno narodu se prezentuje da je plebes ustvari poentirao i zabio gol iz dobre ackije: "Kao ono evo dobra prilika da se bar nesto dobije para od ove "propadne jame", neko ce se nasukat."

I onda to koncesionar okrene i obrne u profitabilni posao uz sve povlastice. Naravno onda u toj novoj situaciji sve moze bez problema. Sto bi preveli na erotski tinejdzerski biznis jezik - mozes kad hoces a ne da hoces kad mozes. :D

Svi dobri, uslo u sve dzepove gdje treba. Koncesionar uzima fini profit, svi sretni.

Svi lete!!!

Zato ja pitam koliko je dulum zemlje dole kraj aerodroma po drugi put, ono uz ogradu, onako na veliko kad se kupuje iz "prve" ruke??? :D

btw, mora da kasnim ko uvijek...

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 02 Dec 2016, 22:14, izmenjena 5 puta

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 21:56 
Vuk_BL je napisao:
To i Nedjo kaze za TZ Aerodrom. Dok mi mjerkamo pitu i tepsiju, oni broje stotine hiljada putnika.

Meni bi bilo puno srce da danas pricamo kako sledece godine nas aerodrom treba tuci preko 500k putnika. A ne ovako, gledamo kao neki jadnici sa strane i tjesimo se kako ce ti aerodromi ubrzo propasti.

kod nas bi vjerovatno bilo i vise ljudi, veci grad, vece okruzenje, svi iz prijedora, novog grada, prnjavora i blizih okolnih gradova bi isli na nas aerodrom...uspostaviti jeftin let za npr bec, minhen, stutgart ili frankfurt i svi gastosi ce ici avionom, sto bi se neko jebav'o autom ili busom deset ili vise sati kada treba max sat vremena avionom i onda obicnim putem ili autoputem se sprzi za manje od sat vremena do prnjavora, prijedora, novog grada, celinca, kotor varosa, knezeva, laktasa, gradiske, dubice ili gdje god vec...

ali zna nedjo....mi smo budale...oni u tuzli su debili...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Vuk_BL je napisao:
To i Nedjo kaze za TZ Aerodrom. Dok mi mjerkamo pitu i tepsiju, oni broje stotine hiljada putnika.

Meni bi bilo puno srce da danas pricamo kako sledece godine nas aerodrom treba tuci preko 500k putnika. A ne ovako, gledamo kao neki jadnici sa strane i tjesimo se kako ce ti aerodromi ubrzo propasti.

kod nas bi vjerovatno bilo i vise ljudi, veci grad, vece okruzenje, svi iz prijedora, novog grada, prnjavora i blizih okolnih gradova bi isli na nas aerodrom...uspostaviti jeftin let za npr bec, minhen, stutgart ili frankfurt i svi gastosi ce ici avionom, sto bi se neko jebav'o autom ili busom deset ili vise sati kada treba max sat vremena avionom i onda obicnim putem ili autoputem se sprzi za manje od sat vremena do prnjavora, prijedora, novog grada, celinca, kotor varosa, knezeva, laktasa, gradiske, dubice ili gdje god vec...

ali zna nedjo....mi smo budale...oni u tuzli su debili...

Milane, man se te price na vrijeme i btw, ti nisi odozdo- lijevcanin? To mora Cica onda da zna --koliko kosta dulum kraj aerodroma( uz ogradu)? :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 23:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
korisnik je napisao:
Sve, ka­žem, ima, osim, iz­gle­da, lju­di s vi­zi­jom za vaz­du­šni sao­bra­ćaj.

Šta, to, napisa? Daj, još, zareza. Gdje se školuju ovi ljudi koji pišu tekstove u novinama?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2016, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kako misliš školuju? :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2016, 01:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Brale001 je napisao:

Milane, man se te price na vrijeme i btw, ti nisi odozdo- lijevcanin? To mora Cica onda da zna --koliko kosta dulum kraj aerodroma( uz ogradu)? :lol:

To ne vrjedi ništa, Chils je rekao kad aerodrom propane on će tamo da posadi kupus, shodno njegovom učešću u vlasništvu.
Naravno, ako još uvijek posjeduje akcije aerodroma.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2016, 04:15 
Nisam ja ni lijevcanin nit' vr'ovac...ta seljacka politika me ne interesuje... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2016, 05:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
Nisam ja ni lijevcanin nit' vr'ovac...ta seljacka politika me ne interesuje... :D

:D
O kesu se prica man se ubjedjenja i rodoslova.
On o genetskoj topografiji cccc... nikad neces imat svoj brod stakvom kicmom (ma ni camac na Vrbanji)! A o dzin - toniku i vrelim plazama malaja da ne pricam. :)

Sad si naso nabacivat identitet, pedigre i korijene kad se o aerodromu prica!!!
Ja pomislio da si covjek sa pravim ubjedjenjima. Tj. da si po ubjedjenju clan "CKVP" ili "CKNP" partije: Covjek koji voli pare ili Covjek koji ne voli pare (pogrdni naziv za istog "karakteran")!!! :D

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2016, 13:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Okt 2010, 15:00
Kakve gluposti vas dvojica valjate :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 08:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Brale001 je napisao:
autsajder je napisao:
Izuzetno sam zahvalan tadašnjem direktoru BL aerodroma zbog odbijanja Wizz-a... Tuzla zamalo pa dvostruko bliža od BL, a i bolji su ljudi - vlast drže "moji"...

Uvijek pivo od mene ima legendarni direktor... Iz koje god evropske destinacije želi, često sam svugdje 8)

Da, direktor je taj koji donosi ili je donosio te odluke!!

Autsajder, jel mi pricamo ovdje "Dzibvua" narecje pa ne razumijes?

Ovamo ministar ima "nesto" sto ne moze da kaze. Lijepo covjek kaze nije ni do njega i ima vezane ruke a ti mislis da direktor aerodroma donosi takve odluke! U najmanju ruku naivno.
Al ajde ako ti se pije pivo slobodno na bilo kojoj destinaciji samo naprijed. :D

Direktor, precjednik Ronhill lično, premijerka-debilka ili neki ministar-smrad - ye be mi se koji od njih! Fala (tvrdo F) im do neba... kao što sam već naveo: u Tz su za klasu bolji ljudi.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ali, mi smo bolja polovina BiH? Zar ne? :?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

autsajder je napisao:
Brale001 je napisao:
autsajder je napisao:
Izuzetno sam zahvalan tadašnjem direktoru BL aerodroma zbog odbijanja Wizz-a... Tuzla zamalo pa dvostruko bliža od BL, a i bolji su ljudi - vlast drže "moji"...

Uvijek pivo od mene ima legendarni direktor... Iz koje god evropske destinacije želi, često sam svugdje 8)

Da, direktor je taj koji donosi ili je donosio te odluke!!

Autsajder, jel mi pricamo ovdje "Dzibvua" narecje pa ne razumijes?

Ovamo ministar ima "nesto" sto ne moze da kaze. Lijepo covjek kaze nije ni do njega i ima vezane ruke a ti mislis da direktor aerodroma donosi takve odluke! U najmanju ruku naivno.
Al ajde ako ti se pije pivo slobodno na bilo kojoj destinaciji samo naprijed. :D

Direktor, precjednik Ronhill lično, premijerka-debilka ili neki ministar-smrad - ye be mi se koji od njih! Fala (tvrdo F) im do neba... kao što sam već naveo: u Tz su za klasu bolji ljudi.

Razumijem ja tvoje nezadovoljstvo!!!

Znaci sve je do dobrih naspram losih ljudi ili pametnih naspram glupih ili sposobnih naspram nesposobnih ili kako god hoces "ovih" naspram "onih" nekih....ljudi!

Da ljudi hoce ili da ljudi mogu biti samo malo bolji, da su samo malo vise karakterni i moralni sve bi opet lijepo klizilo i nebi mi plivali u spojenim cijevima ka septickoj (ponavljam moj vec dosadni, otrcani narativ)!

Jel ti vjerujes u to ili nas palis?
Dobro ako mene to nije tesko i neka steta, problem ali nemoj ove ostale ima tu stariji? :D

btw, moj stari i Nedjo nisu u nikakvom srodstvu ni genetskom ni ideloskom.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Brale001 je napisao:

Razumijem ja tvoje nezadovoljstvo!!!

Znaci sve je do dobrih naspram losih ljudi ili pametnih naspram glupih ili sposobnih naspram nesposobnih ili kako god hoces "ovih" naspram "onih" nekih....ljudi!

Da ljudi hoce ili da ljudi mogu biti samo malo bolji, da su samo malo vise karakterni i moralni sve bi opet lijepo klizilo i nebi mi plivali u spojenim cijevima ka septickoj (ponavljam moj vec dosadni, otrcani narativ)!

Jel ti vjerujes u to ili nas palis?
Dobro ako mene to nije tesko i neka steta, problem ali nemoj ove ostale ima tu stariji? :D

btw, moj stari i Nedjo nisu u nikakvom srodstvu ni genetskom ni ideloskom.

Tvoj stari? Nisam pominjao familiju.... I koje nezadovoljstvo? Kažem da sam im izuzetno zahvalan..... Samo nek nastave tako u "boljem" i "uspješnijem" (bl)entitetu!

Ocjena ljudskosti je u odnosu prema užoj zajednici.... I u Tuzli sigurno vole mito i korupciju, ali ih to nije sputalo da preskoče "ovaj put", kako bi i narod imao koristi... To je ono od čega šira Banja Luka zlopati od kako se proglasila "administrativnim centrom". Jest, al` u kurcu!

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D
Autsajder.
U Slozenoj piramidi korupcije i striktno kontrolirani odnosa ti govoris o necijem individualnom "odnosu prema uzoj zajednici".
Imam osjecaj da opet posredno uvodis dobre i lose - sposobne i nesposobne ljude u narativ. :roll:

Takvi pojedinci u Tuzli, BL,Cikagu, Becu ....svagdje su isti.
Njihov osnovi i prvenstveni motivacijoni nagon nikad nije bio blizu bilo kog filantropskog intelektualnog poriva i moralnog ubjedjenja ili kako ga ti nazivas "osjecaj za uzu zajednicu". To nije praksa ni u sporednom- usputnom pa ni u slucajnom dogadjanju. Nikad!!
Uvijek je bio i uvijek jeste prvenstveno i osnovno samo i samo cist licni interes.

Opet ponavljam iskljucivo licni inters.

Kazem opet uvodis pametnog - glupog covjeka u spregu novca i interesa kao faktor.
Kazes Tuzlaci su isto korumpirani i oni gledaju na sebe i samo svoj interes ali eto njihov interes se poklopilo sa interesom vecine, pa sto ne. Idu za onom: Vjerovat cu u Boga, ako Boga ima ja sam ok, ako Boga nema nista nisam izgubio. :)

A ovdje u BL ti pojedinci su "drugaciji" ljudi u sustini mi smo druga intelektualna rasa.
Po tebi ovde smo mi isto kao Tuzlaci korumpirani ali imamo jos jednan plus, mi smo ovdje pokvareni do ispod srzi.

Ovde "takvi" ljudi znaju da bi oni imali korisiti ali posto bi i vecina imala koristi oni su u stanju zrtvovat svoj licni interes!!??
U stvari spremni su da gube samo da se ne desi to: "Odnos prema uzoj zajednici".

U stvari to je osnovni razlog sto se ova epizoda oko aerodroma ovako odvija.
Moram opet da te pitam, jel ti u to vjerujes? :)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 13:12 
http://m.banjaluka.com/drustvo/2016/12/ ... ri-zemlje/

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Opet neki Slovenci?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Piši propalo.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
The_new_Statesman je napisao:
Opet neki Slovenci?

Jok. Muzikanti.
Gugl mi izbacuje muzičku grupu Sea + Air :lol:
Je l' čuo neko za ove?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rezultati pretrage na Googlu govore podosta :D

http://www.aerotelegraph.com/slowenisch ... -lippstadt

https://www.holidaycheck.at/thema-SEA+A ... 30796.html

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2016, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako god, ce da vidimo koliko su ozbiljni. Jel ministar obecao ozbiljne igrace ili nije? Ta ministar je, nije dugme :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2966 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 149  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]