banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 88  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Dec 2012, 00:55
sinip je napisao:
Мени није проблем, само ти прича не пије воде. Ја сам овде био један од ријетких који је подржавао разлаз Србије и Црне Горе. Зашто? Па зато што заједно није ишло никако, увијек је била крива друга страна. Тако и БиХ. Док се не разиђе, свака страна ће наставити да оне друге двије вуче назад у блато. И док год ви то у већем дијелу Федерације не схватите, најебали смо сви заједно.

E prijatelju mi u većem dijelu Federacije ćemo "shvatiti" da treba dopustiti da se Bosna i Hercegovina podijeli istog trenutka kada vi u većem dijelu RS "shvatite" da entitete treba ukinuti - to je jedna pat pozicija koja se, barem u bližoj budućnosti, neće bazično mijenjati. A paralela između državne zajednice Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine se ne može povlačiti iz hiljadu i jednog razloga, mislim da nema potrebe da objašnjavam zašto.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Znaci Dinooo, ti bi u dzihad ako mi odlucimo da moramo iz ove zabokrecine...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
dinnooo je napisao:
sinip je napisao:
Мени није проблем, само ти прича не пије воде. Ја сам овде био један од ријетких који је подржавао разлаз Србије и Црне Горе. Зашто? Па зато што заједно није ишло никако, увијек је била крива друга страна. Тако и БиХ. Док се не разиђе, свака страна ће наставити да оне друге двије вуче назад у блато. И док год ви то у већем дијелу Федерације не схватите, најебали смо сви заједно.

E prijatelju mi u većem dijelu Federacije ćemo "shvatiti" da treba dopustiti da se Bosna i Hercegovina podijeli istog trenutka kada vi u većem dijelu RS "shvatite" da entitete treba ukinuti - to je jedna pat pozicija koja se, barem u bližoj budućnosti, neće bazično mijenjati. A paralela između državne zajednice Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine se ne može povlačiti iz hiljadu i jednog razloga, mislim da nema potrebe da objašnjavam zašto.

Odlicno. Zato ova nakarada od drzave nikad nece biti funkcionalna i svaka rasprava je besmislena.
I neces ti odredjivati kakve ce se paralele povlaciti, tj. sta moze ili ne moze!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Dec 2012, 00:55
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Znaci Dinooo, ti bi u dzihad ako mi odlucimo da moramo iz ove zabokrecine...

Ja bi u Njemačku, da ostavljam dijete u tom idiotizmu koji bi se mogao desiti - ne pada mi na pamet. Ali ne bi svi, zato i pišem što pišem.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Simpatizer je napisao:
@Rivaldinho

Pa zato sam i napisao da je Dodo napravio pogresan potez.
O Baketu necu, o njemu neka pisu oni koje predstavlja.

Elem, nista se bitno nece promijeniti. Ovako ce se gurati do besvijesti.

Misliš na ovaj referendum da je pogrešan potez? Po meni je jedini pogrešan potez što je Dodik na to vezao priču o referendumu o otcjepljenju 2018. što ne znam kako da posmatram osim u kontekstu predizborne kampanje, a onda mu naravno ne služi na čast. Za ovaj izvedeni referendum mislim da je nažalost bio potreban, tj. da je bio potreban potez velike magnitude kojim će se podvući crta i reći "ne može više da nas vrijeđate, šamarate i razvlašćujete". Nakon Dana, sledeće je vjerovatno ime RS, uz ko zna još kakve pritiske i manipulacije kojima bi se RS razvlastila i Srbi stavili u podređen položaj, kako ne bi više imali uticaja na odluke tipa o tome hoće li BiH priznati Kosovo, ili hoće li ući u NATO i slično. Kažem "nažalost bio potreban" jer je meni iskreno bilo otužno kad sam izašao izjasniti se, pošto shvatiš da živiš na mjestu gdje nikad kraja raznim podmetanjima zbog kojih se ne može naprijed i jer u suštini kad se dođe do lupanja kontre, to nije zato što ti se nešto lijepo desilo u životu. I ovako će biti dok god ili Zapad uz pomoć svojih SA marioneta ne svede Srbe na nebitan faktor, ili dok postoji ovako sklepana država u kojoj niko nije zadovoljan osim onih koji svakih izbora na nacionanoj retorici dobiju priliku da vladaju i napune džepove od poreza na bijedu. Prva opcija bi vjerovatno odvela u getoizaciju i još veću nacionalnu homogenizaciju i stvaranje ekstremizma, druga opcija je (tužna) realnost sigurno još duže vremena. Ostaje i varijanta da se u FBiH pojavi neko hrabar ko bi pružio ruku Srbima bez da je prekrstio prste na drugoj ruci iza leđa, ali takav i kad bi došao, teško da bi opstao jer bi bili nezadovoljni gospodari rata koji i stoje iza ovog najnovijeg orgijanja pravnim sistemom BiH kao uostalom i iza svake sudbine koja je zemlju zadesila od pripreme i početka rata pa naovamo.

Citiraj:
nema odvajanja i mozete sve sto hocete ali nema zastave rs, nema dana rs, nema himne rs, nema ni samo te rs

Pa, to upravo. Sve fino, multi-kulti, "građanska država" i ostale fraze, imaš svu moguću slobodu - ali u onim granicama koje ti ja odredim. To samo kod budala može proći.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Referendum je proslosti, pokazali smo slogu, jedinstvo i to najbolje govori da je ovaj referndum bio potreban.

Dobro je sto se odrzao, da se i lica izdajica pokazalo crno na bijeo.

Mene buducnost bliza sada interesuje:

Na sta smo mi spremni?
Da nam hapse i smjenjuju predsjednika kao nekada?
Da li smo stvarno spremni se braniti i ODBRANITI ukoliko bi bili napdnuti?

Da li mozemo sebe zastititi?

Da li mozemo ovim putem vratiti prenjeta ovlascenja?

Da li jednostavno smo sprmeni na eskalaciju? Sta bi bili nasi potezi?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 12:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@ Rivaldinho

Da, na to sam mislio. Na tajming referenduma prije svega. I ja sam sebi maltene lupio samar poslije izlaska.
Znas da je to uradio zbog poena, ali u neku ruku je i dobro pokazati da ne moze vise ovako.

Sasvim druga prica je sto ce narod i dalje jesti "stari hljeb-drugi dan".
Jebi ga, politicari ne mogu raditi na dva kolosjeka. Ne zele i nemaju pamet.

I da se zna, niko od ovih koji se busaju, pjevaju pjesme i ostala sranja nece biti tu ako bude belaja.
Tako je bilo i prosli put.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Eno Dodik najavio konferenciju za 15h.prenos na RTRS.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma ne mogu vise ni Mileta da gledam.
Onaj Dinoooo me iznervirao, odoh da otkopam kamu i prikoljem Harisovih 300 hiljada Muslimana.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Simpatizer je napisao:
@ Rivaldinho

Da, na to sam mislio. Na tajming referenduma prije svega. I ja sam sebi maltene lupio samar poslije izlaska.
Znas da je to uradio zbog poena, ali u neku ruku je i dobro pokazati da ne moze vise ovako.

Sasvim druga prica je sto ce narod i dalje jesti "stari hljeb-drugi dan".
Jebi ga, politicari ne mogu raditi na dva kolosjeka. Ne zele i nemaju pamet.

Tajming je samo takvo satjerivanje opozicije uza zid pred izbore :wink: To mu s jedne strane ne služi na čast, ali s druge strane zbog važnosti pitanja da li bi bilo pametno dati nekom šansu da se pred narodom nećka, ili možda po nalogu nekog s vana prikaže ovo kao "Dodikov referendum" i tako ugrozi izlaznost?

Citiraj:
Da li jednostavno smo sprmeni na eskalaciju? Sta bi bili nasi potezi?

Ovo obično ne vodi ničem dobrom. Odmah zamislim Klintona, Olbrajtovu i ostale kako se kartaju i cerekaju dok se negjde proliva tuđa krv za njihove aranžmane.

Ovima i ovakvima se ne smije ići na ruku ni po koju cijenu: https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

Nadam se da ćemo i jedni, i drugi i treći imati ne razuma, jer je isti jako podložan manipulacijama, već srca da vidimo da preko te entitetske/kantonalne/koje već linije žive ljudi od krvi i mesa kao što smo i mi i da vidimo možemo li mi učiniti nešto da se te naše komšije ne osjećaju potlačeno, uvrijeđeno, poniženo od nas, a ne samo čekati svaku priliku da se "šukne". Da budem iskren ovdje prije svega mislim na "mezimče" većeg dijela Međunarodne zajednice, na FBiH. Zašto, pa treba li objašnjavati ikome ko živi ovdje - zato što se isključivo Srbima zavrću uši i lupaju šamari od stranaca. I to na sve načine. Daj da neko kaže, ajde, ljudi, nemoj da ih dr*amo, neka slave svoj praznik, neka imaju taj svoj entitet ako se tu osjećaju sigurno, pa da vidimo da se dogovaramo da ova država ide dalje nekako. A ne k'o Bakir i slični kojima su usta puna milozvučnih priča, a ovamo podmeću nogu kako god mogu... Onim stavljanjem Dodika u kontekst Gadafija i Sadama poslao je jasnu poruku o dvije stvari:
1) Iza njega (tj. u užem smislu iza ove apelacije i presude) su oni što su i počinili zlodjela nad državama pomenute dvojice
2) Sam on je čovjek koji će zgrabiti svaku priliku i pomoć koju dobije za svoj cilj, a njegov cilje je sve, samo ne dogovor, ili ima mnogo čudno shvatanje pojma "dogovor".

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
ferdinand je napisao:
Standardna sarajevska prica...nema odvajanja i mozete sve sto hocete ali nema zastave rs, nema dana rs, nema himne rs, nema ni samo te rs. Ma daj.

Kad bi malo olabavili i prestali napadati stalno na rs vjeruj da nikom ne bi palo na pamet da se odvaja isl.
Kad shvatite da problem dolazi od vas iz sarajeva mozda nam svima i bude dobro.

Ja konkretno nemam problem ni sa RS-om, ni zastavom, ni himnom ni danom.
Sto se mene licno tice ja to sa danom RS-a ne bih ni pokretao pred U. sudom, prvo jer mislim da imate pravo na svoj dan, a drugo jer mi je bitnija stabilnost zemlje nego ukidanje dana RS-a.
Ali isto tako, ogroman je problem, kao sto bi svako realan treba priznati, to da se Bosnjacima ne dozvoljava da svoj jezik zovu kako oni zele.
Jos veci je problem sinocne Dodikovo javno tv vrijedjanje, ponizavanje i ismijavanje Bosnjaka, muslimana, islama, dzamija itd. (iako ne pripadam niti jednoj toj kategoriji)
Ja sam u zemlju propao kada je Kavazovic Srbe nazvao Vlasima, ili onaj majmun Srbe "djikanima", ali ono sta radi i govori predsjednik RS-a je cisti nacizam, fakat nevjerovatno, i sve tako javno na tv-u.
Mislis da je to ok?

Ja bih volio da RS pokrene pred U. sudom sta god misli da je neustavno, kao sto Dodik neki dan spomenu broj Srba u federalnom parlamentu, ali to se ne desava jer vas uopste ne zanima federacija niti Srbi u njoj, i u ratu, a i nakon njega su to za vas "alijini srbi", predsjednik RS-a javno govori "sta Srbi imaju da traze u federaciji", znaci totalna psihoza da je ovo inostranstvo, nesto fuj, bljak... dok Bosnjaci nikad nisu odustali od tog dijela zemlje, zato ih se vise i vratilo nego Srba u federaciju, zato ih mozda i zanima dan RS-a itd...
Mislim, pa i sam Karadzic je u ratu izjavio da izmedju treba napraviti zid, takvu izjavu nikad nisam cuo sa ove strane.
Ja bih prvi bio protiv da je dan BiH ili federacije neki muslimanski praznik, mozda jer sam ateista, ali bih svakako smatrao da to nije uredu prema ostalima.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@budalo

Znaci, nacizam je ako Dodo ismijava Bosnje a ako fanatici iz Federacije Srbe zovu djikanima, Vlasima ili kako vec - nije?
Nema tu "ali"!!!
I da, nisam gledao sta je Dodo laprdao, vjeruj da ga pratim manje od vas iz Federacije.

Otkud tebi ta idiotska pomisao da ljude ovdje ne zanimaju Srbi koji su potlaceni u Federaciji? Pa mnogi imaju rodbinu dole.
To se odnosi na povratnike.
A za Alijine Srbe si u pravu. Svaka cast Bosnjacima koji su rat proveli u VRS, za Srbe u Alijinoj vojsci me briga.
Valjda je to logicno.

I ja sam ateista i zabole me za vjeru, crkvu pogotovo. Sto se mene tice, vjerski obred se moze izostaviti prilikom bilo koje proslave.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Pitanja za budalu!
- da li se slažeš da je u redu da u ustavnom sudu sjede sudije, tri stranca i dva bivša SDA-ovca, koja zajedno donose odluke preglasavanjem sudija iz reda ostala dva naroda?
- da li je u redu da rad ustavnog suda nije regulisan nikakvim zakonom, već sam određuje svoju nadležnost po nahođenju i proizvoljnoj procjeni?
- da li je licemjerno da se sad poteže problem nepoštivanja odluke ustavnog suda a to nije urađeno za nemalo stotinjak neispoštovanih odluka tog istog suda koje su sve redom trebale da se izvrše u FBiH?
- da li ti je drago što u BiH postoji veliki broj vehabija kojih prije rata 90-ih nije bilo? I ko ih je doveo ovdje?
- da li ti je drago što se i arapi sad doseljavaju u BiH?

od odgovora na ova pitanja može se vidjeti tvoja iskrenost kad je u pitanju međusobno razumjevanje koje potenciraš...
a ova pitanja konstantno nameću političari (većina) iz RS, dok se na njih oglušuju u Sarajevu...samim tim jasno je gdje "boči"...

Poslednji put menjao despot777 dana 27 Sep 2016, 13:48, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 13:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
budala je napisao:

Ali isto tako, ogroman je problem, kao sto bi svako realan treba priznati, to da se Bosnjacima ne dozvoljava da svoj jezik zovu kako oni zele.

Ovo nikako ne shvatam, diže se stalno frka oko gluposti koju je veoma lako objasniti.

Prvo, ko brani Bošnjacima da zovu svoj jezik kako hoće? U srpskom jeziku, taj jezik se zove bošnjački. Isto kao što se jezik Slovenaca zove slovenački, dok Hrvati taj isti jezik u svom jeziku zovu slovenski.

A to hoće li Bošnjak u svom jeziku svoj jezik zvati bosanski ili turski, ili marsovski, nema apsolutno nikakve veze sa nazivom kakav je u srpskom jeziku.

Zar nije to veoma jasno i logično?

Jednostavno, nema niko pravo da jednom narodu govori kako da naziva stvari u sopstvenom jeziku...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 14:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Naravno da se u rs vracaju muslimani kada im je to omoguceno. Srbima u federaciju nije. Ne mogu posao dobiti noti stanove svi vratiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 14:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dodik reče da NSRS podnosi apelaciju Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti 01.marta i svih odluka parlamenta Federacije od 2014. naovamo jer nije formirano Vijeće naroda tj u njemu nema Srba.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
O tako sad treba da zovimo i da s3 preganjamo citav zivot....Sad ce da se vidi da je bakir idiot.
Naravno da ustavni sud nece usvojiti apelaciju.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Onda plan B. Usvajas njihove datume ali sa drugim nazivima:

1. mart Dan sjecanja na izdaju

itd.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
dinnooo je napisao:
sinip je napisao:

Нема апсолутно. :) Није ни БиХ "Југа у малом". Иди бјежи, просипај шупљак неком другом. :lol: А Бакир реално, ради више за српску ствар од Дудека. Исто као ономад Силајџић. Да је жив и здрав. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2016, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
despot777 je napisao:
Pitanja za budalu!
- da li se slažeš da je u redu da u ustavnom sudu sjede sudije, tri stranca i dva bivša SDA-ovca, koja zajedno donose odluke preglasavanjem sudija iz reda ostala dva naroda?
- da li je u redu da rad ustavnog suda nije regulisan nikakvim zakonom, već sam određuje svoju nadležnost po nahođenju i proizvoljnoj procjeni?
- da li je licemjerno da se sad poteže problem nepoštivanja odluke ustavnog suda a to nije urađeno za nemalo stotinjak neispoštovanih odluka tog istog suda koje su sve redom trebale da se izvrše u FBiH?
- da li ti je drago što u BiH postoji veliki broj vehabija kojih prije rata 90-ih nije bilo? I ko ih je doveo ovdje?
- da li ti je drago što se i arapi sad doseljavaju u BiH?

To oko sudija u U. sudu je propisano Daytonom, svi su na to pristali, tako da ne znam sta konkretno da ti odgovorim. 3 strane sudije niti su muslimani, niti su iz muslimanskih zemalja, sve kriscani, pa opet belaj, a zamisli da je bar 1 musliman kakva bi prica tek bila. Ako mislis da i njima Bakir upravlja, onda jbg. najbolje da stave 9 sudija iz SNSD-a i sve ce biti lijepo i posteno. Za zadnju odluku su glasali i Hrvati, tako da je bilo 7-2.
I Venecijanska komisija koja je pri UN-e je isto rekla za dan RS-a, nije valjda da i njima Bakir upravlja?
Sto se tice bivsih SDA-ovaca, ja cisto sumnjam da su dvojica srpskih sudija bivsi hdz-ovci, kao sto ni Hrvati u U. sudu nisu sigurno bivsi SDS-ovci.
Tako je, kako je, iako bi najbolje bilo da sudije nemaju nikakavu politicku istoriju i to bi trebalo promjeniti.
Tvoje drugo pitanje je citiranje Dodika od sinoc, a moj odgovor je da Dodik previse laprda bez da konkretno pojasni i pokaze na neki primjer.
Dodik kaze i da je u BiH nakon rata izgradjeno 1500 NOVIH dzamija... dovoljno je reci Dodik.

Jeste, licemjerno je, ali ovdje razumnoj osobi mora biti jasna razlika. Dodik je raspisao referendum da direktno ospori odluku vrhovnog organa, znaci nije vise nepostivanje, odugovlacenje, varanje, nego direkno stavljanja oduke U. suda van snage, sto je nemoguce i vodi u haos. To je i Covic rekao.
Slucaj Mostara je slican, samo sto je problem sto se tamo HDZ i SDA ne mogu dogovoriti kako da sprovedu odluku, ali ja bi ih opet sudio.

Naravno da mi nije drago, meni kao ateisti je prevelik i broj obicnih vjernika, razocaran sam popisom sto se toga tice.
Sve bi ih drzao pod prismotrom, zatvarao ove sto se vracaju iz Sirije, samo i tu se malkice prejeruje, ne sto se tice broja i toga da bi nekoj budali nesto moglo pasti na pameti, vec ta prica da su ovdje neki kampovi gdje se obucavaju i takva sranja. Zar neko ne bi do sada barem uslikao taj kamp, ono, ne zivimo u prasumama. Uglavnom, nemam uopste pozitivno misljenje o njima i realno najvecu stetu nanose Bosnjacima, a i zemlji samoj, sto je druga tema.

Joj, Arapi uhljupi. bezobrazno je reci da su dobri samo kad pare ostavljaju, ali je tako. Vecih uhljupa odavno nisam vidio.
Jezim se od saznanja da kupuju toliko zemlje ovdje, sve bih ja to na reviziju jer kupuju preko fiktivnih firmi, samo da dodju do zemlje, a i koji ce nam kurac.
Podrzavam investicije tipa Sunnyland na Trebevicu.
Ali kakve je situacija kod nas, ne mogu ni osudjivati ljude koji za neku tamo livadu dobiju velike pare, kupi 2 stana gdje hoce.
Dobri su kao turisti i dosta od njih, a i to naseljavanje je malo prenapuhano, lijepo je to pojasnio onaj Srbin iz poslova sa strancima na pinku neku noc, ne naseljava se tek tako bilo gdje.
Mozda vama nevjerovatno zvuci, ali u Sarajevu konktreno ni Arapi ni Turci nisu omiljeni, to sam jos negdje procitao da je neko napisao na ovom forumu, a sto je istina. Zamisli kad Fatmir Alispahic Sarajevo proglasi islamofobicnim gradom :lol:
A cujem da je Dodik izjavio da Bakir planira Arape uvesti u konstitutivne narode, pa zar to bas nije preglupo :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1743 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 88  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]