Citiraj:
che.guevara je napisao:
Zahvaljujem se na blagoslovu

evo uzvraćam ti : blagoslovena da si

Amin,i ti samnom zajdeno!
Citiraj:
Matematički, haos može da proizvede bilo šta. Ali opet je zanimljivo da je čitav svijet nastao iz haosa. Milina. A šta me kopka? Pa kopka me, bojim se da me nećete spaliti na lomači

Pa nisam još uvijek siguran, moram da se prvo upoznam sa nekim istomišljenicima, da ne budem budala ili tako nešto

Ne boj se,od vjernika te nikakvo zlo nece zadesiti,zato sto se oni boje Boga,jer im Bog zabranjuje nasilje
Citiraj:
Al stvarno, moguće je to ... cijeli svijet učestvuje u toj "haos funkciji" ... Veliki broj faktora stvarno može da proizvede bilo šta. Bilo kakav "niz" vrijednosti. Pa i nas ljude. I računare, i um i sve. Zanimljivo ... barem meni. Haos-podsistem-haos-podsistem-haos ...
Mozda je moguce,a mozda i nije moguce.
Ja sam takvog razmisljanja da je Bog "sve" stvorio,da bi u stvari trazili,ucili razmisljali.
Prema matematici i fizici je poznato da je uvijek potrebna sila da bi nesto pokrenula?Jel tako?
Znaci ti da bi vjerovao trebaju ti dokazi.Bogu nije mizerno da za primjer navede najsitniju musicu
Ti vjerujes samo u ono sto mozes da opipas i vidis jel?
A kako bi se ti osjecao kada bi te neko uhvatio za nos i podrzao minut minut ipo?Dali bi imao potrebu za necim nevidljivim??
Da nije to mozda vazduh...nesto sto ti treba,ne vidis ga al ipak je tu.
Uzmimo primjer,osjecanja.Svaki organ je vidljiv i opipljiv,al`ima nesto sto svaki covjek posjeduje,(pa i logicari

),a to je psiha.Vidisli je ti?
Ja ne!Al`kad nas zaboli mi zaplacemo ,kad se radujemo,mi se smijemo....sta je to...opet haos?
Ako je haos,sta bi s matematikom i logikom?
Kod:
Pitanje je samo, odakle sve ovo? Odakle haos? E to je pitanje.
E ,

na to i takva pitanja ,odgovor ces naci u svetim knjigama

,pa onda na samome sebi,okolini,pa ces vidjeti ko je u stvari stvorio taj HAOS?
svako dobro i pozdrav