E tugo moja.
Pogledajte samo aerodrom u Nisu i sta iole normalan menadzment moze postici u toku godine dana.
http://nis-airport.com/en/ Cinjenica je da svi low-cost operateri traze neku vrstu subvencija. Niski aerodrom je snizio takse na samo 2 evra po dolazecem/odlazecem putniku te su napravili projekciju o INDIREKTNIM prihodima. Ovo naglasavam a propro izjave vijeka direktora aerodroma da ce korist od niskih cijena imati samo putnici a aerodrom ne
Uglavnom, vec su prosirili restoran na aerodromu, parking, i nedavno su objavili tender za izgradnju (renoviranje) terminala. Tako da je krenulo.
Trenutno sa aerodroma leti Wizzair (Bazel, Dortmund, Malme, Eindhoven, Memmingen (Minhen)), Ryan air pocinje krajem godine (Bergamo, Berlin, Bratislava) i ima sezonski let za Kalugu u Rusiji.
Kargo linije imaju za Jordan, Keniju, Holandiju itd, samo prosle godine od sredine su poceli i imaju preko 500t prevezenog karga. Ove godine ce biti daleko vise.
Sta hocu reci, da ako Nis koji nije nista bogatiji od BL regije moze imati ovoliko letova zasto BL ne bi mogla? Pored toga, Nis je u sendvicu izmedju Skopja, Sofije i Pristine (sve na cca 2 sata voznje) gdje mnoge low cost kompanije imaju svoje baze. Beograd je takodje tu i mnogo blize nego nama.
Znaci menadzment je katastrofa, meni stvarno nije jasno kako neko moze 20 godina raditi na isti nacin i ocekivati neke promjene?
Dijaspora je ogromna a bogami se povecava svakog mjeseca. Letovi nisu luksuz vise, i zalosno je da ljudi putuju duze od Beograda, ZG ili SA do BL busom nego sto sam let traje.
Da, mislim da sam spomenuo da inace vlada RS daje Air Srbiji subvencije za taj let tako da nas ne vole bas toliko. Prije bi koristili taj avion na profitabilnijoj ruti naravno. Subvencije traju do kraja godine, tako da ce mozda i korov narasti
Ima li iko da radi u nekom mediju da malo procacka ovu tematiku? Bas bih volio uzivo slusati neku debatu na ovu temu.