Klajv_Biksbi je napisao:
Јеби га сад, Скева. Ево су епизодисти у КК Студент. Ја само кажем да иста правила треба да вриједе за све.
Onda po toj logici ni Bjelica ne bi trebao da ide na OI. Jebiga, povrijeđen je, vjerovatno neće igrati kvalifikacioni turnir, neće proći komplet pripreme. Nije u redu da on uzme mjesto recimo Birčeviću, koji će biti tu od početka i iznijeti kvalifikacije...
Ovo je profi sport, nije sabor mladih proletera, pa da se ide krilaticom "svi su jednaki i ista pravila za sve"... Selektor zaboravlja da je i 1998. godine, na SP išao bez dana priprema, bio povrijeđen, Obradović ga poveo kao jednog od 12, on zaigrao tek u četvrtfinalu. Da se bilo principijelno, to nije trebalo da se radi. Uzeo je mjesto nekom ko je tu bio od početka priprema i krvario na treninzima, da bi zbog njega bio suvišan. Viša sila... Naravno, ali Marjanović ne uzima slobodno, da bi polagao vozački, ganjao starlete po splavovima već da se pokuša izboriti za novi ugovor u NBA, gdje igranje za reprezentaciju i nije neka dobra preporuka. Uostalom, što se principi ne ganjaju na Jokiću. Prošle godine nije htio da igra za reprezentaciju, jer se htio što bolje spremiti za NBA. Ove godine mu je trebalo reći, "nosi se u tri lijepe, ne možeš ti igrati kad se tebi igra". Ili Kuzmić? Njegovo "ljeto pod šatorima" je u redu? To je opravdan izostanak...
Mislim da se stvari previše gledaju da su crne ili bijele. Nit' je selektor tu bezgrešan, niti je Marjanovićev izostanak, potpuno opravdan. Samo je pitanje tajminga, ali meni je nerazumljivo ni da selektor, stručni štab, savez ili ko već, 20ak dana, nema kontakt sa igračem. Pošto sam ja po Đorđevićevoj izjavio razumio, da je Boban prije 20 dana rekao da će igrati, a prekjuče da neće. Između toga - crna rupa u komunikaciji...