banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 12:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2016, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Hocu reci da svi puno seru. Misko je ima minimum mjesec dana rekao da bobi nece moci da se odazove na kvalifikacioni turnir. I odjednom svi iznenadjeni. Mislim da je ovde problem sujeta. I izjava tomasevica kao mi mozemo natjerati igrace da igraju al eto mi smo dobri pa necemo, je veze sa mozgom.

I ja nigdje nisam procitao kako je bobi rekao da NECE, vec da ne moze.

Kenja djordjevic previse, prvo nije dobar macvan, nije dobar bobi, onda daj i macvana i bobija....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2016, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Управо је рекао да неће, јер се не би могао сконцентрисати док нема уговор.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Bojan Brezovac ‏@Breza89 · 54m54 minutes ago

Muta Nikolić za Alo: Neću zamrzavati spermu zbog Zika Virusa ako odemo na OI.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Problem je ako je Bobi rekao da nece moci igrati kvalifikacije zbog ugovora a Djordjevic to predstavlja na drugaciji nacin.
Ne treba to nikome najmanje reprezentaciji ako ne racunas na nekog reci.. ni prvi ni poslednji...
Spominjao sam Krleta jer su pljuvali po njemu prijetili xcak i pozivom za vojsku a on je nakon toga igrao gotovo sve akcije. Jednostavno nekad je pametnije i bolje pustiti igraca da se obezbjedi jednu sezonu ili ljeto da se odmori akio zeli nego mu stalno prijetiti
Da je Krle bio uvrijedjena mlada mogao je kasnije da odboja pozive i slicno ali srecom nije...Isto tako ce biti nadam se i sa Bobijem . On ne trazi mjesto u 12 vec samo malo razumijavanja oko ugovora

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ипак, Марјановић би по завршетку свих формалности око НБА уговора могао да буде део националног тима на Олимпијским играма, наравно, уколико Србија избори визу за Рио.

"Учешће у репрезентацији Србије сам увек доживљавао као велику част и привилегију. Играње у дресу са државним грбом код мене је увек изазивало посебне емоције. Моја жеља да играм за репрезентацију никада није била спорна, а тако је и сада. Желим да играм за Србију на Олимпијским играма, то је један од мојих снова и волео бих да то свима буде јасно. Међутим, околности су такве да уговор у НБА не могу да потпишем пре 6. јула и док не решим свој статус нисам у могућности да се ставим на располагање селектору Ђорђевићу", изјавио је Марјановић.

Према његовим речима, све пре тога је огроман ризик, поготово после онога што се десило прошлог лета када је због повреде стопала морао да прекине припреме репрезентације и отпутује у Америку.

"Чим будем решио све формалности око уговора отклониће се и све препреке да будем део националног тима. НБА каријера за мене представља врхунац у послу којим се бавим и од којег живим. Док не потпишем уговор и док постоји дилема у ком правцу иде даље моја професионална каријера, не могу да будем фокусиран на терен и игру. Мислим да је то поштено рећи и признати колико год било тешко. Разговарао сам са селектором Ђорђевићем и он је упознат са целом ситуацијом. Уверен сам да ће Србија, с обзиром на квалитет који поседујемо, обезбедити пласман на Олимпијске игре и надам се да ћу након потписа НБА уговора добити шансу да се борим за место међу 12 путника за Рио", поручио је Марјановић.

Квалификациони турнир за Олимпијске игре одржаће се од 4. до 9. јула у Комбанк арени, а Србија ће припреме званично почети у среду у 13 сати окупљањем у београдском хотелу "Краун Плаза".

Ево, не постоје никакве правне или какве друге зачкољице, него човјек просто НЕЋЕ.
С друге стране, на какав то начин представља Ђорђевић? Шта је он уопште рекао по том питању, осим
Citiraj:
Milutinov je odustao, sam je tražio... Bobi je pre 20 dana rekao da će igrati, a juče je rekao da neće. Bio sam potpuno zatečen, kao i svi momci. I dalje nemamo komentar na to.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa u tome i jeste problem jer je Bobi rekao da se moye javiti tek kad potpise ugovor

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Игноришеш овај дио Ђорђевићеве изјаве у којој каже како је прије двадесет дана била друга пјесма?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U tome sam i napisao da djordjevic malo krivi istinu

Bobi je rekao da ce igrati ako izbori mjesto u timu za Olimpijske igre ne za kvalifikacije...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Аха, Теодосић играо финале ВТБ-а прије десет дана, Калинић и Богдановић финале лиге Турске прије пар дана, и они ће да се крљају са велесилама Порториком и Чешком, умјесто да гузе најстрашније по Будви, а неко, ко иначе и није неки реномиран репрезентативац, ће да лади јаја у страху од повреде. А када се оде у Рио, ето и њега.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Gdje igraju ta trojica a gdje Marjanovic? Da li se ovo sto radi Boban nesto novo ili je to praksa svih igraca i nepisano pravilo kada se ceka ugovor u NBA?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ja stvarno ne kontam pojedine ljude ovdje, jel vi to namjerno ili trolate bezveze.. Sta ? Za ovakav razvoj situacije se znalo jos prije mjesec-dva. Takodje je selektor sa strucnim stabom trebao znati da ce se desiti ovakvo nesto, nije prvi put. I sad ga napadaju ljudi tu nesto, kao nece da igra, odbio je i sta ti ja znam.. Poredite Kalinu, Bogdana, Tea.. Njihovi uspjesi su sjajni i svaka im cast, ali igraju u evropi, ugovore imaju.. Pa nemoj sad da se vracamo u " prvi osnovne " i ponavljamo sta nba trazi i kako to ide. Pustite covjeka da se obezbjedi, pa nek se bori onda za 12 i za rio ( ponavljam, ako bez bobija, bjelice ne mozemo uzeti turnir, onda ni ne trebamo na olimpijadi ni ti kukati nesto )

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Јеби га сад, Скева. Ево су епизодисти у КК Студент. Ја само кажем да иста правила треба да вриједе за све.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://www.mozzartsport.com/vesti/afera ... ale/138497

Fino receno,i mene boli kita hoce li bobisa igrati ili ne.tako i za ostale mislim.vise volim stimca koji kaze ja ljudi igram onoliko koliko znam i za srbiju je uvijek tu nego ove sto hoce kakiti,nece kakiti

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Klajv_Biksbi je napisao:
Јеби га сад, Скева. Ево су епизодисти у КК Студент. Ја само кажем да иста правила треба да вриједе за све.

Trebaju. Samo sto u svim drzavama ne vrijede jedino smo mi nasli da glumimo moralne gromade i da trazimo nacina kako da NE ODEMO NA OI U NAJJACEM SASTAVU. Italija ceka svoje igrace do avgusta, Gasol se necka hoce li ili nece ici zbog nekog virusa... Pomirite se sa cinjenicom da je NBA igracima PREPORUCENO da ne rizikuju dok ne potpisu ugovor, i tu je kraj. Ako se ne moze cekati ( A MOZE, BOBAN NE TREBA ZA KVALIFIKACIJE, UZECEMO IH I BEZ CENTARA), onda ok, reci da su ispale komplikacije i da se ide dalje, ali nemoj da se sere preko novina i od muve pravi slon, kad se ovo desava uvijek i svima, samo je pitanje koliko je ko diplomata. Kod nas ih nema i to je to.

Ova velika slova nisu galama nego samo naglasavam poentu :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Очигледно, када је у питању ова расправа, нико неће попустити ни за педаљ, тако да...

Када ће се знати тачно стање Немањиног живца, шта ли је већ? Када би могао почети са тренингом?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
U potpunosti se slazem skeva. Pa jbt svi normalni cekaju svoje nba zvijezde samo se mi pravimo pametni. Jos uz to Bobi nije da se ne moze zamijeniti, tj. mozemo se prosetati i bez njega do Ria i ne vidim zasto se napada toliko. Kad prodjemo kvalifikacije fino je rekao covjek da ce se boriti da bude medju 12, ako ga Sale ne povede nikom nista. Jbt kakva smo mi stoka

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Klajv_Biksbi je napisao:

Onda po toj logici ni Bjelica ne bi trebao da ide na OI. Jebiga, povrijeđen je, vjerovatno neće igrati kvalifikacioni turnir, neće proći komplet pripreme. Nije u redu da on uzme mjesto recimo Birčeviću, koji će biti tu od početka i iznijeti kvalifikacije...

Ovo je profi sport, nije sabor mladih proletera, pa da se ide krilaticom "svi su jednaki i ista pravila za sve"... Selektor zaboravlja da je i 1998. godine, na SP išao bez dana priprema, bio povrijeđen, Obradović ga poveo kao jednog od 12, on zaigrao tek u četvrtfinalu. Da se bilo principijelno, to nije trebalo da se radi. Uzeo je mjesto nekom ko je tu bio od početka priprema i krvario na treninzima, da bi zbog njega bio suvišan. Viša sila... Naravno, ali Marjanović ne uzima slobodno, da bi polagao vozački, ganjao starlete po splavovima već da se pokuša izboriti za novi ugovor u NBA, gdje igranje za reprezentaciju i nije neka dobra preporuka. Uostalom, što se principi ne ganjaju na Jokiću. Prošle godine nije htio da igra za reprezentaciju, jer se htio što bolje spremiti za NBA. Ove godine mu je trebalo reći, "nosi se u tri lijepe, ne možeš ti igrati kad se tebi igra". Ili Kuzmić? Njegovo "ljeto pod šatorima" je u redu? To je opravdan izostanak...

Mislim da se stvari previše gledaju da su crne ili bijele. Nit' je selektor tu bezgrešan, niti je Marjanovićev izostanak, potpuno opravdan. Samo je pitanje tajminga, ali meni je nerazumljivo ni da selektor, stručni štab, savez ili ko već, 20ak dana, nema kontakt sa igračem. Pošto sam ja po Đorđevićevoj izjavio razumio, da je Boban prije 20 dana rekao da će igrati, a prekjuče da neće. Između toga - crna rupa u komunikaciji...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čemu tolika kuknjava za Bobijem, nije ni bio dio ovih akcija dosad, a piše se o njemu kao da je bezmalo rame uz rame s Teom. Nikola takođe.

Eto Sale laže, a šta bi sa onim što je Đilas izjavio, da je platio obeštenjeće, dogovrio sve sa Miškom i Bobijem !?
Glupan žuti ne zna ni slagati, nisu svi ovce sem Ane Dabović.

Naravno da će Sale opet on zvonuti Bobija nekad, kao i Mačvana sad, iako je rekao da se ne uklapa u koncepeciju, ali koga nema trenutno bez njega se može i mora.
Za Đorđevića će rezutlati odgovarati, ako prođe u Rio odlično, tamo šta bude.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

.... Dok sa druge strane, Kuzmara ima opravdani izostanak... Mislim ono dobri smo, drugovi smo, poveo sam te u PAO, druzili smo se, sve cu ja to kroz osmjeh ispeglati...

Citiraj:
"On je naveo da Ognjen Kuzmić neće biti sa reprezentacijom pošto će celo leto "biti pod šatorom".

"Kuzmić je dobio sina i dva puta će se ženiti, u Srbiji i SAD pošto mu je supruga Amerikanka. Moraće da krsti dete, a i sestra mu se udaje pa će celo leto biti pod šatorom", rekao je Đorđević kroz osmeh."

https://dailyknicks.com/2016/06/15/knic ... ague-team/

Sator je opravdanje, potpisivanje ugovora nije opravdanje. Zli Bobi!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2016, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dobroćudni div, ljubav, šećer, bezgrešan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 395, 396, 397, 398, 399, 400, 401 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]