skeva je napisao:
Citam malo po netu, jebote kolika histerija za Milosavljevicem, kao da je trebao da ima Teodosicevu ulogu a ne biti 12ti igrac u rotaciji. Mislim ok, svi imaju svoje favorite, mnogi ne gledaju kvalitet nego klupske boje i sl. ali opet je kuknjava prevrsila svaku mjeru.
Uzimajuci u obzir sve kvalitete koji ce biti potrebni za tog igraca koji ce imati neke specijalne zadatke imamo jasnu situaciju:
Odbrana- bolji defanzivci Dangubic, Jovic, Markovic(ne znam kakav je poslije povrede, ali vjerujem da nije uticalo), Kalinic
Sut- bolji procenti kod Dangubica i Simonovica ( za Zagorca ne znam, mozda je i on)
Mladost i buducnost- Zagorac, Dangubic, Guduric
Kreatorske sposobnosti- Markovic, Zagorac, Guduric
Alteticizam- Dangubic, Zagorac, Kalinic,
Znaci ni u jednom segmentu nije u prednosti nad konkurencijom u segmentima koji se traze od igraca koji ce uci nekoliko minuta i odraditi neki zadatak. Milosavljevic je dobar momak, veliki radnik, mnogo je napredovao u odnosu kakav je talenat bio, ali kukati kao da je ne znam ko je bezveze. Trenutno ima igraca koji mogu vise pomoci od njega i to je to.
Inace, vrhunska partija Nedovica veceras i takodje odlicna Markovica, ali su sa 2-3 greske u finisu ispustili pobjedu protiv Valensije i sansu da odmah naprave brejk. Takodje dobre partije Jovica, Dangubica i pogotovo Simonovica protiv Mege.
aj sad da ja tebe pitam(bez zelje da te uvrijedim) jesi ti zaboravan,zajebavas se ili sta je u pitanju?
ti si ovde trista puta napisao da je SASA DJORDJEVIC picka celava i sta sve nisi bulaznio i smarao ovde duzi vremenski period zato sto je sa spiska izbacio nekog tamo mitrovica,a sad tu izigravas nesto pricama pustite saleta,zna sale sta radi.....