banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 19:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2016, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Slabi smo na poziciji 3, Kalinić, Dangubić, Simonović... Bjelica može pokriti to mjesto, a i Bogdan, al opet samo tu nemamo top igrača...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Bogdanovic ne moze na 3, a Bjelica je igrao krilo zadnji put prije 5 godina :D . U sustini ne traba nam top igrac na 3, treba nam ratnik koji moze pogoditi za 3 u visokom procentu a da u odbrani jeden malu djecu. Igra nase reprezentacije zasniva se na pozicijama koji kreiraju za druge (1 i 4) i pokusavamo da budemo dominantni na 2 i 5, pozicija tri su nam u glavnom ratnici koji u napadu imaju posao da sutnu kad se skupi sa njih, pokupe skok i utrce na kucanje ili polaganje. Ne kreiramo sa 3 kao npr sto Ceska radi sa Silbom, tako da nam je bitno samo da krilo ima dobar sut i da je atleticno,

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 22:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
http://kosmagazin.com/nenad-kis-sale-ne ... nadzerima/

Stvarno nelogicno malo da se odrekao dragana koji je bolji duplo nego kad je prosli put bio pozivan.trebao je okupiti sve momke i onda otpisati a ne ovako da bude da su samo bili na spisku

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citam malo po netu, jebote kolika histerija za Milosavljevicem, kao da je trebao da ima Teodosicevu ulogu a ne biti 12ti igrac u rotaciji. Mislim ok, svi imaju svoje favorite, mnogi ne gledaju kvalitet nego klupske boje i sl. ali opet je kuknjava prevrsila svaku mjeru.
Uzimajuci u obzir sve kvalitete koji ce biti potrebni za tog igraca koji ce imati neke specijalne zadatke imamo jasnu situaciju:
Odbrana- bolji defanzivci Dangubic, Jovic, Markovic(ne znam kakav je poslije povrede, ali vjerujem da nije uticalo), Kalinic
Sut- bolji procenti kod Dangubica i Simonovica ( za Zagorca ne znam, mozda je i on)
Mladost i buducnost- Zagorac, Dangubic, Guduric
Kreatorske sposobnosti- Markovic, Zagorac, Guduric
Alteticizam- Dangubic, Zagorac, Kalinic,
Znaci ni u jednom segmentu nije u prednosti nad konkurencijom u segmentima koji se traze od igraca koji ce uci nekoliko minuta i odraditi neki zadatak. Milosavljevic je dobar momak, veliki radnik, mnogo je napredovao u odnosu kakav je talenat bio, ali kukati kao da je ne znam ko je bezveze. Trenutno ima igraca koji mogu vise pomoci od njega i to je to.

Inace, vrhunska partija Nedovica veceras i takodje odlicna Markovica, ali su sa 2-3 greske u finisu ispustili pobjedu protiv Valensije i sansu da odmah naprave brejk. Takodje dobre partije Jovica, Dangubica i pogotovo Simonovica protiv Mege.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2016, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
А шта те чуди? Увијек иста прича код нашег народа. Срали су на почетку што је уопште селектор, срали за Мицова, сад серу за Милосављевића. Да је позвао Милосављевића, а изоставио неког другог иста би прича била. Узгред, добра ти је анализа, то и јесте поента. Ко год оде на том мјесту одиграће пар минута сваку другу утакмицу.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 02:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ko je jebeni Nenad Kiš, nabijem ga na kurac. Uvijek se javljaju pametni selektori koji bolje znaju. Pustite Saleta, makar u njega vrijedi imati povjerenja.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kiš je bloger "Koš magazina", bar je bio.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И Ђорђевић је дужан да му објашњава кога зове, а кога не?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije dužan, nego sam šakalu rekao koje lik, inače povezan sa vrhom KSS.

Navijaćemo ko god da ide, i to je to. U Rio idemo sigurno, tamo ćemo vidjeti šta ćemo.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 09:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако је повезан са врхом КСС, а онако сере, да цитирам Шакала
shakal je napisao:
nabijem ga na kurac

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Je l' ovaj Kis ikad igrao ozbiljnu kosarku?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
Citam malo po netu, jebote kolika histerija za Milosavljevicem, kao da je trebao da ima Teodosicevu ulogu a ne biti 12ti igrac u rotaciji. Mislim ok, svi imaju svoje favorite, mnogi ne gledaju kvalitet nego klupske boje i sl. ali opet je kuknjava prevrsila svaku mjeru.
Uzimajuci u obzir sve kvalitete koji ce biti potrebni za tog igraca koji ce imati neke specijalne zadatke imamo jasnu situaciju:
Odbrana- bolji defanzivci Dangubic, Jovic, Markovic(ne znam kakav je poslije povrede, ali vjerujem da nije uticalo), Kalinic
Sut- bolji procenti kod Dangubica i Simonovica ( za Zagorca ne znam, mozda je i on)
Mladost i buducnost- Zagorac, Dangubic, Guduric
Kreatorske sposobnosti- Markovic, Zagorac, Guduric
Alteticizam- Dangubic, Zagorac, Kalinic,
Znaci ni u jednom segmentu nije u prednosti nad konkurencijom u segmentima koji se traze od igraca koji ce uci nekoliko minuta i odraditi neki zadatak. Milosavljevic je dobar momak, veliki radnik, mnogo je napredovao u odnosu kakav je talenat bio, ali kukati kao da je ne znam ko je bezveze. Trenutno ima igraca koji mogu vise pomoci od njega i to je to.

Inace, vrhunska partija Nedovica veceras i takodje odlicna Markovica, ali su sa 2-3 greske u finisu ispustili pobjedu protiv Valensije i sansu da odmah naprave brejk. Takodje dobre partije Jovica, Dangubica i pogotovo Simonovica protiv Mege.

aj sad da ja tebe pitam(bez zelje da te uvrijedim) jesi ti zaboravan,zajebavas se ili sta je u pitanju?
ti si ovde trista puta napisao da je SASA DJORDJEVIC picka celava i sta sve nisi bulaznio i smarao ovde duzi vremenski period zato sto je sa spiska izbacio nekog tamo mitrovica,a sad tu izigravas nesto pricama pustite saleta,zna sale sta radi.....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Цигани господа.... виц.

Иначе да, просто ми је невјероватно да Драгана није позвао у 12. Свака част Гудурићу, али он је и у овом моменту слабији играч од Драгана. Не значи да за годину двије неће израсти у квалитетног кошаркаша.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje sam ja napisao da je Djordjevic picka celava? Iskreno, ja se ne slazem sa ovim spiskom, ali sam napisao u smislu da razumijem sta zeli, bar sa ovim izostavljanjem Milosavljevica. Npr da se mene pita, a ne pita me se, ne vidim potrebu da se ostavljaju i Markovic i Jovic na spisku. Dva identicna igraca, sa tim da je Markovic iskusniji a Jovic je ove sezone eksplodirao i ofanzivno i nije samo defanzivac. Ja bih licno iskoristio Zagorca tu, njegovu kreativnost i atletiku i bekovska linija bi mi izgledala ovako.
1. Teo, jovic
1-2. Nedovic
2. Bogdanovic
2-3 Zagorac
plus po potrebi (nasa velika snaga je polivalentnost igraca)
2-3. Dangubic
3-4. Kalinic, Lucic (posto nema Lucica onda Simonovic)
4. Bjelica
4-5. Jokic
5. Bobi, Raduljica
Ovo je po meni nesto najjace sto imamo trenutno. Ovdje ima i vica i atletike i mladosti i lucidnosti i snage i inteligencije, ovo je brutalno.
E sad, pretpostavljam da ne bi Macvana ostavljao da ga ne konta voditi (kao sto nije ostavio Milosavljevica u 16 jer ga ne zeli u 12) i to mi bode oci. Druga cetvorka bez atleticizma, i on ima sve sto vec imamo u prvim opcijama. Macvan je losiji Jokic, ne razumijem sta ce nam ali opet, i on ce mahati peskirima, ne vidim neku pretjeranu potrebu da se drami, jedino sto ce radi njega ispasti Simonovic koji moze pogoditi u serijama i mozda okrenuti neku utakmicu. Sve u svemu minimalne su to promjene.

Drinin, Gudura je na osnovu zasluga posto je MVP prvenstva do 20 godina, radice sa A selekcijom, pokazace mu se da se racuna na njega, a ako Zagorac ne upadne u 12 i njemu ce se pokazati da se na njega racuna, tako se gradi reprezentacija. Milosavljevic ima 27, on nije mlad, ne treba njemu podsticaj za dalji rad, nego ovim momcicima koji tek ulaze u svijet ozbiljne kosarke. Milosavljevicu bi to bilo maltretiranje jer sta ce njemu pripreme, neka se odmori za sezonu, dok je ovo mladicima velika nagrada.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
skeva je napisao:

Drinin, Gudura je na osnovu zasluga posto je MVP prvenstva do 20 godina, radice sa A selekcijom, pokazace mu se da se racuna na njega, a ako Zagorac ne upadne u 12 i njemu ce se pokazati da se na njega racuna, tako se gradi reprezentacija. Milosavljevic ima 27, on nije mlad, ne treba njemu podsticaj za dalji rad, nego ovim momcicima koji tek ulaze u svijet ozbiljne kosarke. Milosavljevicu bi to bilo maltretiranje jer sta ce njemu pripreme, neka se odmori za sezonu, dok je ovo mladicima velika nagrada.

Једно је А селекција, друго омладинске. ;)

На Гудурића се сигурно рачуна у будућности. Међутим, у овом моменту њему дати предност испред Драгана (који је морао бити у 12) је глупост. Уз сво поштовање Салета Ђорђевића. Пред Гудурићем је вријеме. Драган је показао да у дефанзиви може гристи, а то је оно што је потребно 12-ом играчу у ротацији. Да удара и ногама и рукама.
Подстицај за даљи рад? Драгана су повреде омеле да не буде сигуран члан екипе. Све остало, од људских до спортских квалитета је на високом нивоу, као код ријетко ког нашег кошаркаша у последње двије деценије. Примјер.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisam bas najbolje skont'o sta je zakljucak na kraju sto se Bobija tice.
Ovih 16 su ujedno i kandidati za OI ako se kvalifikujemo, a Djordjevic je rekao da, ko ne bude igrao turnir, nece sigurno ici na OI.
Koja je prica sa Bobijem, ugovor nece dobiti na vrijeme, to je sigurno. Nesto se desilo u medjuvremenu ili... !?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa ne može potpisati novi, tek par dana pred istek starog, a tad je već kasno da ide na turnir a SAS ga neće pustiti bez ugovora jer nema osiguranje. Tako da preskače turnir, dobija ugovor i ide u Rio.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2016, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jbg, kontam da ce ga voditi u Rio, nije do Bobija. Mora covjek cekati ugovor.. A ni Guduric nece biti u 12, kao sto ni Milosavljevic ne bi bio, jeste on trenutno bolji igrac, ali ako nece biti u 12, mislis da mu nije draze ovako, nego da ide na pripreme i da onda ne upadne u 12?
Vlakanje ko ce ga znati, vjerovatno je to mislio uopste, ako se neko ne odazove na poziv ili slicno, Bobi je izuzetak zato sto nije do njega.

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A sta je sa Djordjevicevom izjavom? To mi nije jasno. Bobi je izuzetak (ne optuzujem, samo pitam)?

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ја и даље не могу да се опоравим од непозивања Вање Плиснића.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 388, 389, 390, 391, 392, 393, 394 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]