banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 05:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2016, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Citiraj:
piše: Slobodan Vasković

Savez nezavisnih socijaldemokrata poslao je kasno večeras svoje predstavnike da se sastanu sa predstavnicima Saveza za promjene.

Predstavici SNSD tražili su nove pregovore o odustajanju od Protesta i Kontramitinga, što su iz Saveza odmah odbili.

Nakon toga Štab SNSD nastavio je zasjedanje, na kojem razmatraju načine "odbrane", iako niko ne prijeti da će bilo koga napasti. Niti ima bilo kakvih naznaka o tome.

Garaža u zgradi Vlade RS tokom dana je ispražnjena potpuno. Tu su smješteni pripadnici Specijalne policije i njihova vozila.

Na putevima prema Banjaluci značajno su pojačane kontrole, zaustavljaju se gotovo sva vozila, a pretresi traju i do pola sata.

Vrh DNS-a uputio je dopis svim Opštinskim organizacijama da njihovi članovi ne moraju ići na Kontramiting.

Ministri u Vladi RS iz redova DNS-a nisu naredili uposlenicima da u subotu, 14.05., moraju prisustvovati Kontramitingu

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 22:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Kad je prije bio gost na ATV-u, ovog Kovaca jednom neko upita sta je socijaldemokratija....lik nije znao... :oops: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 22:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Rocker je napisao:
zmijuga je napisao:
Tako je
al u kurcu što kažeš
Paranoja je vidim jako zajebana

Momce (ili devojce) nije u pitanju nikakva paranoja, nego jedan dosta racionalan sud, izveden na osnovu zivotnog iskustva i dugogodisnjeg pracenja politickih desavanja unutar islamskog korpusa.

Pogledaj kako su se mijenjali (i promijenili) Iran, Afganistan, Egipat, Libija, Sirija . . . I naravno Turska, i sve ce ti biti jasno.
To sto se desilo njima ocekuje i Bosnjake, a svakako je vec pocelo. I nastavice se, nece degradirati.

Osvrni se 30 godina unazad (ako imas toliko) ili pitaj nekog starijeg pa neka ti kaze da li su se i kako stvari promijenile. Koliko i kako politicki islamizam (ne brkati sa islamom) utice na drustvo i drustvene norme.

Naravno da ti vrlo dobro znas o cemu govorim, zar ne ?

Ha ha ha, eh da sam momak, ako nisam tvojih godina onda sam možda i stariji, nakupilo se godina...
Nisi racionalan i porediš neuporedivo, i s pravom tvoje insinuiranje šerijeta nije ništa drugo nego paranoja.
Zar i pored toliko godina "životnog iskustva" ti ne smetaju takve podvale kao ove ovih dana i pokušaji prebacivanja krivice na druge, zar ti nisu prozirne te spin akcije i navodne reakcije, svake izborne godine ista priča, svjesno ili nesvjesno i sam učestvuješ u tome spinovanjem o Islamu, prijetnjama od strane Islama (političkim ili apolitičnim), šerijetom itd ??
Da, vrlo dobro znam šta pokušavaš reći ali džaba ti trud, da ne kažem sit sam šupljih priča (i govora mržnje s bilo koje ili čije strane da dolaze)

Evo ti jedan satirični članak opet vezan za nekakve nebulozne priče i navodne prijetnje od strane raje iz Bihaća:

Ljubiša Marković iz Bihaća: Banja Luko spavaj mirno!

Osjećam potrebu da se i ja oglasim povodom ovog (bolesnog) teksta s obzirom da sam Srbin (pravi, a ne bosanski) koji živi u Bihaću već 32. godine (u BiH skoro 38.godina) želim da vam kažem da je najopasnija osoba u Bihaću moja ŽENA (supruga).

Ona mene sustavno uništava i maltretira već 30. godina koliko smo u braku braneći mi da pijem, hodam po kafanama i gledam druge žene, a ja je moram durati (trpjeti, za one koji ne razumiju bosanski) jer zna sa mojim djetetom, a dobro i kuha i razvija pite i bureke… dakle prava “teroristica” iz Bihaća.

Dobra vijest za sve banjalučane je da moja žena sutra ima slobodnu subotu i to će iskoristiti za čišćenje stana i gledanje Zvezde Granda naveče i ne pada joj na pamet da dolazi u BL a vjerujete bolje da vam dođu 20.000 vjerskih fanatika iz svih susjednih država nego moja žena.

Banja Luko spavaj mirno!

P.S. Tekst je satiričnog karaktera jer normalan čovjek ne može razumjeti kome trebaju u BG-u ovakvi bolesni huškački tekstovi .

Ljubiša Marković

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
zmijuga je napisao:

Ha ha ha, eh da sam momak, ako nisam tvojih godina onda sam možda i stariji, nakupilo se godina...

Drago mi je ako kolega.
Citiraj:
Nisi racionalan i porediš neuporedivo, i s pravom tvoje insinuiranje šerijeta nije ništa drugo nego paranoja.

Mozda si me pogresno "interpretirao". Nisam se u mom obracanju tebi odnosio na bilo sta iz trenutne dnevnopoliticke situacije, nisti sutrasnji protesti i propagandni sum koji ih prati imaju ista sa tim.

A ti, ako ne vidis znakove koji ukazuju da se vase (uslovno receno) drustvo mijenja u islamistickom pravcu, zasluzujes da ti se random likovi obracaju kao prema klincu.

Ako si u godinama kao ja - 40+, onda ti svakako treba biti vidljiv taj trend.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А ако је случајно "фулио" тренд - viewtopic.php?f=50&t=65445

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 23:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Rocker je napisao:
zmijuga je napisao:

Drago mi je ako kolega.
Citiraj:

Mozda si me pogresno "interpretirao". Nisam se u mom obracanju tebi odnosio na bilo sta iz trenutne dnevnopoliticke situacije, nisti sutrasnji protesti i propagandni sum koji ih prati imaju ista sa tim.

A ti, ako ne vidis znakove koji ukazuju da se vase (uslovno receno) drustvo mijenja u islamistickom pravcu, zasluzujes da ti se random likovi obracaju kao prema klincu.

Ako si u godinama kao ja - 40+, onda ti svakako treba biti vidljiv taj trend.

Još malo pa 50
Jako loše si informisan, upravo te dnevnopolitičke vijesti vjerovatno su te krivo "usmjerile" da tako razmišljaš
Imaš na netu jako dobar tekst Bojana Bajića o tome ko i gdje se društvo naglo promijenilo u pogledu vjerske ili religijske zaluđenosti i zasljepljenosti a znakova u svakoj školi, zgradi, livadi , šumi itd, a naravno onda to dovodi do onog neizbježnog uzvika : Drž lopova !
Tolika spinovanja su samo znak da nema ništa od toga i kao iskusan bi trebao znati zašto se to tako radi i propagira, najjače oružje ovih na vlasti na svim stranama, otrcani fazoni ali nažalost i danas mnogi nasjedaju na takve nebuloze.
Puno putujem, prijatelja u svakom gradu , niko mi ne treba pričati mnogo jer vidim i čujem sve na licu mjesta tako da su nebitni komentari nekih random likova ili "provokatora"

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2016, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
zmijuga je napisao:

Još malo pa 50

Pa onda smo vrsnjaci.
Citiraj:
Jako loše si informisan, upravo te dnevnopolitičke vijesti vjerovatno su te krivo "usmjerile" da tako razmišljaš
Imaš na netu jako dobar tekst Bojana Bajića o tome ko i gdje se društvo naglo promijenilo u pogledu vjerske ili religijske zaluđenosti i zasljepljenosti a znakova u svakoj školi, zgradi, livadi , šumi itd, a naravno onda to dovodi do onog neizbježnog uzvika : Drž lopova !
Tolika spinovanja su samo znak da nema ništa od toga i kao iskusan bi trebao znati zašto se to tako radi i propagira, najjače oružje ovih na vlasti na svim stranama, otrcani fazoni ali nažalost i danas mnogi nasjedaju na takve nebuloze.
Puno putujem, prijatelja u svakom gradu , niko mi ne treba pričati mnogo jer vidim i čujem sve na licu mjesta tako da su nebitni komentari nekih random likova ili "provokatora"

Sta kazes za ovaj tekst:

Citiraj:
Srbi su dobili patrijarha koji se za slobodu, domovinu i interese pravoslavaca borio s puškom u ruci. Jedan je od organizatora otpora u rodnoj Gračanici. Bio je komandant manevarske jedinice 'Kraljevic Marko', koju su uglavnom činili svestenici. Narod je jedinicu koja je ulijevala povjerenje zvao jednostavno 'Popovi'.

Ne branim ja tebi kolega da mislis bilo sta. Vec sam ti rekao da nisam zainteresovan za "intergalakticku" podrsku.
Vi sebi, mi sebi i svakom njegovo.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 08:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Лијепо је јутро почети са лијепим женама. 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 08:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nije ovo srpkinja.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 08:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
[url]lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=201565[/url]
Ovi levati izgleda hoce i ovde da dobiju 0.7 %

Poslednji put menjao Pfc88 dana 14 Maj 2016, 09:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Citiraj:
Ljubiša Marković iz Bihaća: Banja Luko spavaj mirno!

Osjećam potrebu da se i ja oglasim povodom ovog (bolesnog) teksta s obzirom da sam Srbin (pravi, a ne bosanski) koji živi u Bihaću već 32. godine (u BiH skoro 38.godina) želim da vam kažem da je najopasnija osoba u Bihaću moja ŽENA (supruga).

Sta je pravi, a sta bosanski Srbin? I zbog kojeg razloga se to naglasava?

Cika Zmijuga, ne morate odmah odgovoriti. Mozete i dogodine sto se mene tice. I opet da pitam, gdje je brat Komsic na karikaturi koju ste okacili? Otisao u WC?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 14 Maj 2016, 09:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=201565
Ovi levati izgleda hoce i ovde da dobiju 0.7 %

I ne treba da ih puste. Kao ni ovo:

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=201558

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
A jes' mi drago što su Zavetnici poljubili vrata. :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Mater im jebem ne mogu u Srbiji prdnuti pa hoce prosipati neku pamet i politiku po Republici Srpskoj jebo ih onaj ko ih je unajmio.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:27 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Bakirove fufice udaraju blokadu na Drini,jebo ih onaj ko ih je unajmio

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/ ... lazno.html

Citiraj:
Međutim, Darko Mladić je morao da učini ovaj nečasni potez, zloupotrijebi sopstvenog oca, jer je natjeran na to, budući da ga Režim finansira već šest godina.

Nije valjda da ga (samo njega ili citavu familiju) zbog ovih protesta finansiraju sest godina?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Slika

http://slobodanvaskovic.blogspot.co.at/

Sokolac?!? Pa vise bi SDS skupio u Laktasima.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Njegoš Tomić, koji već 88 dana izražava nezadovoljstvo u parku, danas će biti jedan od govornika na protestima opozicije.

Spoiler:
Slika

Citiraj:
Predsjednik RS-a će u 11:00 sati krenuti od Palate Republike do hotela "Palas", kroz Gospodsku ulicu.

klix.ba

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2016, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
SZP zabija autogolove kad stigne

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]