Javlja se i ona kojoj ste cijelu temu posvetili. Prevazišla sam i koleginicu Dijanu! A možda i nisam, ko će znati.
Elem, hvala vam na komentarima. Tako seciran moj tekst je dobio smisao kakav nije imao u mojoj glavi, a ja očigledno nisam toliko pametna, što neko reče ovdje "sirotinja sam", da bih vjerodostojno prenijela iz glave na papir. A i ne znam što mi je trebalo da dijelim svoje mišljenje o toj temi s drugima. Izvukla bih se na baby brain, ali sudeći po vašoj posvećenosti mom liku i djelu, traje ta moja glupost dosta dugo.
Pošto mene razapešte, red je da se i ja javim, jer em nisam "selebriti" pa da mi treba ona "svaka reklama je dobra reklama", em me je sve napisano ovdje zaista na najdubljem ljudskom nivou pogodilo. Tako da znate da vaše riječi imaju efekat na nekog.
Ili sam ja promašila poentu, ili ste vi svakako negativno nastrojeni prema meni "antipatičnoj, glupoj, siromašnoj", pa vam treba samo povod, nije ni bitno. Oči su mi otvorene. Hvala vam što ste mi pomogli da shvatim da bi trebalo da dosta radim na sebi da bih mogla da mišljenja o tako ozbiljnoj temi podijelim s drugima. I nisam ironična.
Hvala vam za dugogodišnje praćenje mog lika i djela, niko ne bi očekivao da će to trajati tako dugo, obično ljudi ono što ne vole i ne dopada im se izbjegavaju. Jedva čekam da vam dosadim

Držaću se svojih prozračnih, limunada tema za široke narodne mase, srećom to vama nije zanimljivo, jer se samo ozbiljnim štivom bavite.
Nadam se da se i ove godine vidimo na Demofestu i da ćete jednom prići da se upoznamo. Voljela bih baš.
A iskoristiću priliku da pozovem Bečku školu na kafu, da razmijenimo mišljenja na brojne zajedničke teme, jer sam ja od svih vas ipak njegov najveći fan.
Zamolila bih, ukoliko takva opcija postoji, da uklonite tekst i sa prve stranice ove teme, jer sam ga i ja, nakon iščitavanja vaših stavova, uklonila. Unaprijed zahvalna

P.S.
ODgovor liku koji me "poznaje" iz vremena irca: I sama sam dobar dio svog života bila dio porodice koja nije mogla da prehrani svoju djecu, ali je mogla da ih štanca. Otud "pogođenost" temom.
P.S.P.S.
The_new_Statesman je napisao:
Realno, ne ocekujem da ce ona ikad biti neko bitan cije ce se ime pazljivo pretrazivati po internet bespucima.
Realno, ne očekujem ni ja. Eto neke sličnosti
Korisnik Brankica R vas pozdravlja.