banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2005, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
sylver je napisao:
mackica33 je napisao:
sylver je napisao:
mackica33 je napisao:
sta bi voleli da vidite ove godine na banjaluckim letnjim igrama?
neku grupu? predstavu?
pomozite ....tu smo zbog vas...pa dajte predloge

Tebe, npr. 8)

pa ...sylver...mene i ovako vidjas svake letnje igre...naravno ako dolazis na Kastel...mislila sam na nesto novo.... :wink:

Ja te jos ne vidih. Morala bi biti upecatljivija, nekako :wink:

Kad su 'igre' u pitanju. Dosta je vise ovih grupa tipa: DLM, MZK, FZP i slicnih deraca. Koliko ja shvatam ovo nije festaval alternativnih grupa, vec zabava za siroke narodne mase. Ne mislim da treba biti narodnjaka, vec izvodjaci koji mogu privuci razlicit profil ljudi, a da pritom spadaju u red kvalitetnije muzike.

Slazem se!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
decu losih muzicara nazivas deracima? nemamo mi vishe shta razgovarati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2005, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

najbolje dovedite i ove godine celtse, van gogh, bajagu, corbu, ritam nereda i slicne izvodjace pogodne za prikupljanje shirokih narodnih masa i punjenje kase...opet...i opet...pa vishe, zna li iko reci DOSTA JE!? ne kazem da su navedeni bendovi loshi, vec samo da mi ih je vishe puna kapa. pavla aksentijevica ponovo hocu da vidim, ovoga puta na otvorenom. u banskom dvoru sam se osjecao kao prase u teheranu... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Citiraj:
Kad su 'igre' u pitanju. Dosta je vise ovih grupa tipa: DLM, MZK, FZP i slicnih deraca. Koliko ja shvatam ovo nije festaval alternativnih grupa, vec zabava za siroke narodne mase. Ne mislim da treba biti narodnjaka, vec izvodjaci koji mogu privuci razlicit profil ljudi, a da pritom spadaju u red kvalitetnije muzike.

Samo da te podsjetim da zivis na brdovitom balkanu gdje "razlicit profil ljudi" i "kvalitetnija muzika" ne idu jedno sa drugim, posto smo mi mala zemlja sa malim ljudima i njihovim jos manjim mozgovima "razlicit profil ljudi" podrazumjeva smece od muzike.
U ostalom vrlo je diskutabilno sta je to po tebi "razlicit profil ljudi".Npr Britney Spears na svojim koncertima ima "razlicit profil ljudi" al kod nas joj ni pseto ne bi doslo na koncert.

Dosad sam se svaki put jedva cekao da pocnu ljetne igre jer svaki put bude grupa koje stvarno treba otic cut uzivo, al neki su pomalo i dosadili kao npr. Orthodox Celts ili tako neki koji su u bl svakih 2-3 mjeseca.
Moji prijedlozi se uvelike poklapaju sa pilot babom samo sto bi 357 i Atheiste stavio na prvo mjesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 08:16 
Freak_on_a_leasH je napisao:
Citiraj:

Samo da te podsjetim da zivis na brdovitom balkanu gdje "razlicit profil ljudi" i "kvalitetnija muzika" ne idu jedno sa drugim, posto smo mi mala zemlja sa malim ljudima i njihovim jos manjim mozgovima "razlicit profil ljudi" podrazumjeva smece od muzike.
U ostalom vrlo je diskutabilno sta je to po tebi "razlicit profil ljudi".Npr Britney Spears na svojim koncertima ima "razlicit profil ljudi" al kod nas joj ni pseto ne bi doslo na koncert.

Dosad sam se svaki put jedva cekao da pocnu ljetne igre jer svaki put bude grupa koje stvarno treba otic cut uzivo, al neki su pomalo i dosadili kao npr. Orthodox Celts ili tako neki koji su u bl svakih 2-3 mjeseca.
Moji prijedlozi se uvelike poklapaju sa pilot babom samo sto bi 357 i Atheiste stavio na prvo mjesto.

Ti si svojim postom vec naznacio kojem profilu ljudi pripadas i kakva muzika te zanima. Naravno, tvoja stvar. Ali ne mozete ljetne igre krstiti u punk-rock igre.
Ako je tako, ok, nije problem... Ali onda neka se tako i deklarisu. Jer mene stvarno ne zanimaju nikakvi Bijesovi, Logopedi, i sta ti ja znam... Cast izuzecima. Ne kazem da ne treba biti i toga, ali balans treba da postoji. A do sada su vecinom preovladavale grupe takvog tipa, vjerovatno zbog njihove jeftinoce.
Sto se tice Britney, ne sumnjaj da bi na njen koncert doslo vise naroda nego za sve ove godine koje se odrzavaju BL ljetnje igre.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2005, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
sylver i mackica33 ne idite u off topic! :o
Za to gore imate privatne poruke!!! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 00:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
Sve nesto kontam i dodjem na ideju da bih bilo dobro napraviti koncert za "mir".Ugodno sa korisnim. Sta mislite ? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 12:44 
Znam samo jednu stvar.TRUBACE mi ne dirajte.Oni MORAJU da dodju.Nisam bio prosle godine(okolnosti) ali ove godine ako sve bude kako treba...LOM DO ZORE :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2004, 13:52
pilot babo je napisao:
najbolje dovedite i ove godine celtse, van gogh, bajagu, corbu, ritam nereda i slicne izvodjace pogodne za prikupljanje shirokih narodnih masa i punjenje kase...opet...i opet...pa vishe, zna li iko reci DOSTA JE!? ne kazem da su navedeni bendovi loshi, vec samo da mi ih je vishe puna kapa. pavla aksentijevica ponovo hocu da vidim, ovoga puta na otvorenom. u banskom dvoru sam se osjecao kao prase u teheranu... :drinking:

znas kako ni mi ne volimo kisu...niti da se selimo....ali kad se mora mora se...ako ne preselimo onda je prica...iskisnuo sam...
vec jednom sam objasnila zasto su jedni te isti bendovi tu...a sto se tice punjenja kase..i zarade...takvu zaradu i ta nerviranja nikom ne bih pozelela...
ako znas nekog ko je radio na igrama...pitaj kakva je situacija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

sylver je napisao:
Freak_on_a_leasH je napisao:
Citiraj:

Ti si svojim postom vec naznacio kojem profilu ljudi pripadas i kakva muzika te zanima. Naravno, tvoja stvar. Ali ne mozete ljetne igre krstiti u punk-rock igre.
Ako je tako, ok, nije problem... Ali onda neka se tako i deklarisu. Jer mene stvarno ne zanimaju nikakvi Bijesovi, Logopedi, i sta ti ja znam... Cast izuzecima. Ne kazem da ne treba biti i toga, ali balans treba da postoji. A do sada su vecinom preovladavale grupe takvog tipa, vjerovatno zbog njihove jeftinoce.
Sto se tice Britney, ne sumnjaj da bi na njen koncert doslo vise naroda nego za sve ove godine koje se odrzavaju BL ljetnje igre.

pa da vise ne mastamo...racunajte malo i na nase mogucnosti... :( ...ovu temu sam i posavila da bi napravila neku malu listu grupa koje nisu dugo bile...koje bi bile posecene,rado prihvacene...a i za koje mi imamo sredstava....tako da raspitajte se malo medju svojom rajom...i pisite
pozdrav
BLI

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

sarah je napisao:
Sve nesto kontam i dodjem na ideju da bih bilo dobro napraviti koncert za "mir".Ugodno sa korisnim. Sta mislite ? :wink:

PA IMAS LI PREDLOG KOJE IZVODJACE DA POZOVEMO NA KONCERT...prosle godine je bio priredjen humanitarni koncert za obnovu manastira djurdjevi stupovi i odaziv je bio stvarno tuzan... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 15:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

armando je napisao:
Znam samo jednu stvar.TRUBACE mi ne dirajte.Oni MORAJU da dodju.Nisam bio prosle godine(okolnosti) ali ove godine ako sve bude kako treba...LOM DO ZORE :-)

sto se toga tice ne brini...ni ja ih ne dam...jest da se tada najvise ubijem od posla ali....je ipak uzivancija... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2005, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da dodam na svoju listu i ja (vec ih je naveo Pilot Babo) Rundeka i Urbana. Urban ima novi album i bilo bi genijalno da dodje u BL. A i Psihomodo Pop je proshle godine bio odlichan, stoga bih voljela da ih slusham i ove godine... 8) 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mackice, ja izuzetno cijenim taj ulozeni trud u organizaciju igara, to uopste nije upitno. i svima koji pokusavaju napraviti nesto za ovaj grad isto tako zelim puno srece u radu, jer ipak, mora se priznati da takvi ljudi "imaju muda" da se upuste u realizaciju takvog nekog veceg projekta. ali moram takodje priznati da tu preovladava bezidejnost i neinovativnost vjerovatno uzrokovana prvenstveno, kao sto si vec napomenula, manjkom raspolozivih sredstava. svi izvodjaci koji sam naveo gore, sa sigurnoscu tvrdim da bi napunili kastel! a cisto sumnjam da su skuplji od recimo celtsa, nereda, corbe i ostalih. i ne, ne zelim da ove igre budu "punk-rock" igre, kao sto ti govoris, vec sve navedeno odnosi se na "rok maraton" koji je sastavni dio igara. to je 1 dan za populaciju zeljnu alternative, pa mislim da je red da se uvede nesto novo. gladni smo takvih desavanja...za trubace se u potpunosti slazem sa vecinom.

posto sam ogranicen modemskom konekcijom i skupim impulsima na javnoj sifri teola, nista vishe necu pisati. kad mi josh neshto padne na pamet, javicu se ponovo...uzivajte.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 00:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Feb 2005, 00:02
mackica33 je napisao:
sarah je napisao:

PA IMAS LI PREDLOG KOJE IZVODJACE DA POZOVEMO NA KONCERT...prosle godine je bio priredjen humanitarni koncert za obnovu m
anastira djurdjevi stupovi i odaziv je bio stvarno tuzan... :(

Dala sam predlog "KONCERT ZA MIR" a vama prepustam izbor izvodjaca. Mogu da dam predlog Balasevic i Monteno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 02:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Volio bih da dodje ponovo Darkwood dub...jako dobar utisak su ostavili na mene prije 2-3 godine na kastelu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 15:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
mackice, ja izuzetno cijenim taj ulozeni trud u organizaciju igara, to uopste nije upitno. i svima koji pokusavaju napraviti nesto za ovaj grad isto tako zelim puno srece u radu, jer ipak, mora se priznati da takvi ljudi "imaju muda" da se upuste u realizaciju takvog nekog veceg projekta. ali moram takodje priznati da tu preovladava bezidejnost i neinovativnost vjerovatno uzrokovana prvenstveno, kao sto si vec napomenula, manjkom raspolozivih sredstava. svi izvodjaci koji sam naveo gore, sa sigurnoscu tvrdim da bi napunili kastel! a cisto sumnjam da su skuplji od recimo celtsa, nereda, corbe i ostalih. i ne, ne zelim da ove igre budu "punk-rock" igre, kao sto ti govoris, vec sve navedeno odnosi se na "rok maraton" koji je sastavni dio igara. to je 1 dan za populaciju zeljnu alternative, pa mislim da je red da se uvede nesto novo. gladni smo takvih desavanja...za trubace se u potpunosti slazem sa vecinom.

znam...ja sve to...i ne brinite...svaku grupu koju ste pomenuli...ja belezim u svoj rokovnik...mala ispravka ja nisam uopste pominjala to za"punk-rock" igre...i prepostavljala sam da mislis na rock maraton...ne zelim da mislite da je ovaj forum postavljen dzabe...sve belezim i sve zelje ce uzeti u obzir...jedino sto sam htela je da i vi uzmete u obzir nase mogucnosti...cisto da ne bude posle kako nismo ispunili zelje....pozdrav za sve
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
sarah je napisao:

gdje mir? u Iraku, Kongu, Somaliji?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2005, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
pilot babo je napisao:
najbolje dovedite i ove godine celtse, van gogh, bajagu, corbu, ritam nereda i slicne izvodjace pogodne za prikupljanje shirokih narodnih masa i punjenje kase...opet...i opet...pa vishe, zna li iko reci DOSTA JE!? ne kazem da su navedeni bendovi loshi, vec samo da mi ih je vishe puna kapa.

I sa ovim se slazem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2005, 00:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Astor_Piazzolla je napisao:
pilot babo je napisao:
najbolje dovedite i ove godine celtse, van gogh, bajagu, corbu, ritam nereda i slicne izvodjace pogodne za prikupljanje shirokih narodnih masa i punjenje kase...opet...i opet...pa vishe, zna li iko reci DOSTA JE!? ne kazem da su navedeni bendovi loshi, vec samo da mi ih je vishe puna kapa.

I sa ovim se slazem

pa bas zato ....AJDE PREDLAZITE....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 120 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]