banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2016, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Zelig (1983)

Slika

Genijalno! Dijamantski savršeno izbrušen!
10/10

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2016, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Film koji u traileru sadrži pošalicu: "sranje,jesam li ostavio šporet uključen", dok se auto prevrće u vazduhu, uopšte ne bi trebalo da se nađe u kinima niti na tv ekranima.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 10:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
http://www.thepoke.co.uk/2016/02/12/12-fantastically-weird-romance-novels/

Neki od interesantnijih naslova koje vrijedi pogledati na dan zaljubljenih.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Babo mislim da su knjige u pitanju a ne filmovi :D.

Deadpool
Prvo naklon za njihovu marketinsku kampanju koja je odradila 50% posla i napravila sjajan hajp pred premijeru. Film je akciona komedija i ne treba ocekivati vise od njega. Sve sto trejleri obecavaju film isporucuje duplo. Ocjena 8/10.
Spoiler:
S obzirom na komedijske kvalitete filma prosto su mi dramski djelovi oko Wade-ove bolesti bili neprijatni i nekako cudni.
Deterdzent sala i Liam Neeson nocna mora su me posteno nasmijali.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 17:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
800 je napisao:
No, vidiš, ostalima se svidio Wild Tales, a meni nije, pa probaj taj.

ni mene nije kupio...DA, ima odlicnih dijelova ali kontam da je (izmedju ostaloga) upravo i zbog toga radjen kao omnibus...kao i ako je losa prica, to je samo dio omnibusa i kao pregrmi pa ce naici bolja...sto kaze jedan od najjacih likova najbolje dramske serije ikada ''that's like a 40-degree day. Ain't nobody got nothing to say about a 40-degree day. Fifty. Bring a smile to your face. Sixty, shit, niggas is damn near barbecuing on that motherfucker. Go down to 20, niggas get their bitch on. Get their blood complaining. But forty? Nobody give a fuck about 40. Nobody remember 40''

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
srda83 je napisao:
Film koji u traileru sadrži pošalicu: "sranje,jesam li ostavio šporet uključen", dok se auto prevrće u vazduhu, uopšte ne bi trebalo da se nađe u kinima niti na tv ekranima.

To sa šporetom, ne samo da je najgluplja šala filma, već jedna od najgorih u istoriji kinematografije...sreća, ostatak filma dovoljno jebe, da se može ignorisati...
Kontam ja, to je trebala biti neka random misao u kritičnom momentu, ali ne ide...bolje da je tad započeo monolog pred flashback...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 23:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
DEADPOOL

Solidno. Humor koji su forsirali u filmu (a pretpostavljam i stripu) je krivac što ne mogu reći da je ovo dobar film. Zapravo ovo je najameričkiji film koji sam gledao u zadnje vrijeme. Nešto kao komedija Adama Sandlera (ili onog debelog sa bradom iz Susjeda) plus Majkl Bej film. Humor se forsira u svakoj sceni, a na nivou je Kursadžija npr "nemoj gutati mada to rijetko govorim". Dakle to je taj humor o seksu, udarci u testise i slično. Eto meni su se dvije šale dopale: 127 sati i Sinejd O Konor. Druga mana je glumac koji nije dobar glumac, a tek komičar. Ipak, taj akcioni dio i tok radnje je ok. Sve u semu nije loše ali ništa specijalno.

CREED

Ne volim ni Stalonea ni sportske filmove, ali ovo je dobar film. Nisam odusševljen ali ovdje sve funkcioniše, od glume, do režije. Stalone je odličan. Čak mi se i sviđa kao ostarjeli bokser, pa mu leži i izgovor i kretanje, sve. Scene borbe su dobro snimljene, kao da ste u samom ringu, a i glumci su se potrudili da sve djeluje uvjerljivo. Za ovu vrstu filmu ne treba ništa više. Kraj u kojem smo svi pobjednici ne volim, ali ajde.

Poslednji put menjao taksi dana 14 Feb 2016, 23:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2016, 23:18 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Creed - =D> samo jedna scena neozbiljno odradjena, ostalo svaka cast...muzika u pravo vrijeme..najava engleza, dize dlake iz mrtvila..ovi danasnji klinci imaju odlicnu motivaciju da se loze, a ne ko neki na the delta force..

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
A ja kad sam primjetio koliko je muzika u Creedu sjajno odrađena rekli mi da sam peder :(

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
A.J.V.A.R. je napisao:
Babo mislim da su knjige u pitanju a ne filmovi :D.

Deadpool
Prvo naklon za njihovu marketinsku kampanju koja je odradila 50% posla i napravila sjajan hajp pred premijeru. Film je akciona komedija i ne treba ocekivati vise od njega. Sve sto trejleri obecavaju film isporucuje duplo. Ocjena 8/10.
Spoiler:
S obzirom na komedijske kvalitete filma prosto su mi dramski djelovi oko Wade-ove bolesti bili neprijatni i nekako cudni.
Deterdzent sala i Liam Neeson nocna mora su me posteno nasmijali.

Neakcioni dijelovi su takva smaračina i patetika ali je film predobar. Malo mi je doživljaj pokvario ostatak sale koji se smijao sve vrijeme, a pogotovo riba pored mene koja se smijala sama sve vrijeme iz nekog razloga. Prevod je bio očajan i neoriginalan. Glupe hrvatske fore. Morao sam sada guglati da vidim ko je Mama June al' bolje da su Miru Marković ili Mariju Šerifović ubacili u prevod ili Žaka Houdeka kad je već hrvatski prevod. Bilo kako bilo, film je super...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 11:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Došlo vrijeme da se u kino ide radi ovakvih stvaaari. Džiber spava u kinu, a ja gledam crtani, i u pauzi između napada kašlja, plačem na neke tužne scene. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
pogotovo riba pored mene koja se smijala sama sve vrijeme iz nekog razloga.

Reklame prije filma. I veli reklama donesite kartu iz kina u pozorište, dobićete 30% popusta. cura do mene kaže joj jest dobro sad napokon mogu ići i u pozorište...Kao da je jebena karta za pozorišnu predstavu 50 jebenih maraka, pa da joj je sad prtistupačnije...Marš iz kina, marš iz mog života...Da stvar bude gora, stvarno se smijala na svaku glupost u filmu, čak i kad nije trebalo...jedina gora osoba u kinu je bila neka cura što je iza mene sjedila kad sam prvi put gledao Force awakens, svaki put kad BB8 bude na ekranu, ona svojim škriputavim glasom ponavlja njegove zvukove...crekni kujo glupa niko ne želi da sluša tvoja sranja...
Ah, dobro je bilo skinuti sav ovaj teret sa sebe....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 14:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Spoiler:
Sve, sve, sve .. al' Dopinder i gepekovanje rodjaka :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2016, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Sto se tice muzike za Creed nisam odusevljen ali to je taj mtv hip hop rep ili sta vec, mada se dobra uklapa.

Kad smo kod muzike tri filma su imala odlicnu muziku:
1. THE REVENANT
https://www.youtube.com/watch?v=O1qIV3WXZFE
2. LOBSTER
https://www.youtube.com/watch?v=l_DTwzA ... e=youtu.be
3. SAUL FIA (SON OF SAUL)
https://www.youtube.com/watch?v=q2kzIn8nuvI

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obično pri drugom gledanju nekog filma imam isto ili lošije mišljenje nego nakon prvog...ali avaj, ne i sa Deadpoolom...Kad skontam da sam toliko dobrih šala zaboravio, na koje sam se juče podsjetio, i da mi neke stvari manje smetaju, moram reći da filmu mjenjam ocjenu u 9/10. Eto, sad stvarno nek ljudi dobiju svemirsku sidu ako ne pogledaju...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Zasto gledati jedan film dva puta u roku od par dana ?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2016, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Dedpul...nako....taksista tito....i ljubavni rival u gepeku

Lijepo me bi sramota u kinu...jedan forumas...necu ga imenovati...glasno se odusevljavao kitom sa supermocima

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 00:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
The Revenant (2015)

Очекивао сам нешто много развучено и досадно, али не би тако, брзо ми прођоше та два и по сата. Ја оно не бих скраћивао, уз једну до двије благе ретардације нема неких непотребних задржавања радње. Очигледно да су нам Побјешњели Максови помутили ум и расуђивање па нам је споро све што није хипербрзо, јер не знам како неко Повратника може назвати спорим филмом.

Нажалост, то што ми је био интересантан, не значи да имам неких много похвалних ријечи. Океј, камера дивна, природа, бла бла, омажи Тарковском, глумачка екипа добро одрадила посао, па јеботе, шта мање и очекивати од таквих фаца. Прича у суштини класична и базична, (нешто што смо недавно имали прилику да гледамо у Џону Вику, само три пута кулије), "убио си ми сина, копиле, осветићу ти се", неко ће рећи, не може се то поредити - син и пас, али не заборавите да је и Џон свог пса много волио. Уз то, карактеризација је на сличном, рудиментарном нивоу - имамо црне ликове, имамо бијеле ликове, и имамо маторог Индијанца који тражи своју ћерку и који је црвен. (У ствари, карактеризација је боља у Џону Вику, а и филм је генерално поштенији јер се не претвара да је много симболичан и паметан, да не кажем, оскаровски.)

Многи ломе главу и тастатуре око те чувене сцене са међедом (коју сам у ствари једино и чекао, да устанем и узвикнем "правда за међеда") и уопште Леове тј. Гласове несаломљивости (несаломљиво стакло хихихи), има филмова гдје је тешко суспрегнути невјерицу у великој мјери а и даље уживати у филму али ми то овдје није био проблем.

Иако је ово технички сјајан филм, и имао предиспозиције да буде сјајан у сваком погледу - он то просто није. Није чак ни мало изнад просјека, већ таман на њему - први међу осредњима. Као што рече раније мој добар пријатељ лузер, не буди ништа у мени, чак ме не ложи ни на онај најприземнији, "Бер Грилс/бојскаут" начин. Злобници би додали, најдубља емоција у филму је вјероватно била хладноћа коју Лео мора да је осјећао док га је носила она дубока ријека. Као што већ написах, ликови су лишени било какве дубине, мислим да је једини разлог што иоле маримо за Леа да преживи, не тај што је симпатичан, већ што се јадан толико напатио да просто желимо да се његове муке заврше, на овај или онај начин. Да га је Харди рокнуо на крају, мало ко би сузом оквасио блузу бијелу, а ако и би, то би била суза олакшања - "јадни човјек је коначно нашао свој мир".

Освета као покретач је ту од давнина, и не би са тим било проблема да нису убацили оно гнусно патетисање на крају, "освета није у мојим већ у божјим рукама", кад не повратих. "Освета неће вратити твог сина буахахаха". "О, боже, у протеклих ко зна колико дана које сам провео сам у дивљини, уз довратак са мислима својим, од којих је већина била о томе како да те убијем, проклетниче, никада ми то није пало на памет, шмрц, ево, пустићу те низ ријеку, ах, баш конвинијент, ено оних досадних Индијанаца, нек те они рокну".

Дакле, кад се подвуче црта, интересантан филм за који не вјерујем да ће ико имати жељу да га погледа поново, па ни Инаритуова рођена матер.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 00:28 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Spotlight - rachel fenomenalna kao i uvijek, sve daje od sebe..mark mozda malo pretjerao il su ga povukle emocije zbog samog filma.keaton stari vuk drzi se..jevrej liev nikako mi nije odgovarao..tucci brilijantan..

poenta filma, zbog nekoliko losih jabuka djeci nastrada gooza..koliku prasinu je film digao, ne znam..dobit ce oscara definitivno..

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2016, 00:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
kad nije dobio za Departed ili barem Shutter, ne treba vala ni dobijati uopste.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 821, 822, 823, 824, 825, 826, 827 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]