Hertzog je napisao:
Zasto moje pitanje forumas slager izbegava?
Ne izbjegavam ja nijedno pitanje. Pogotovo ovo gore,jer sam ja tu prognozu povukao dva dana pred izbore i napisao da ćemo lanjske izbore izgubiti!!!
Odmah nakon duela...Ako ne vjeruješ,možemo se opkladiti po nešto sitno,i onda mi neće biti mrsko tražiti post,ovako mi se ne da...
Samim tim predviđanjem ishoda izbora,pala je u vodu i čitava ta ostala prognoza...
Razlika je na kraju bila 1% (7000 glasova),a ja sam odmah sutradan vidio toliku promjenu u razmišljanju ljudi na terenu,konsternaciju,razočarenje...tako da nam taj duel nije odnio tih 1%,nego 10%!!!!
Mnogi misle da je Ognjen to namjerno uradio.....ja ne...ali možda samo zato što nikad nisam bio pobornik teorija zavjere....ali,ako Ogi uradi za par mjeseci isto što i Stevandić,onda ću čestitati tim "teoretičarima zavjere"
Ni za Dragana ja ne tvrdim da će napraviti to što pišem...Samo mislim da ima ubjedljivo najveću priliku od svih,i vladajućih i opozicionih političara,da ode do neslućenih visina....i da Bog jednom takvu priliku pruža....a da li će je iskoristiti,ili ostati nezapamćen kao obični stranački aparatčik,niti znam niti sam vidovit....
Znači,našim sportskim rječnikom,za razliku od svih ostalih,on ima priliku da u 2016-oj,napravi ono što je Jamie Vardy uspio u 2015!
Da od poluanonimusa postane Tito
Da sam ja na njegovom mjestu,ušao bih u gusle....vratio nadu narodu...slavili bi me

....Ako uradi to,preuzimanje Srpske Demokratske Stranke će biti samo logičan slijed...
Vidim,ne samo da ja to očekujem,već i ovi trenutni gospodari RS ne respektuju Mladena Bosića nimalo,naprotiv,samo se Dragana boje....Sad je par puta sedmično na Dnevniku RTRS "Još uvijek nisu otkriveni napadači na g Vučića!!!!!!!!",prije toga je bilo "Danas je 418-ti dan od skandalozne konferencije za štampu Dragana Mektića"...i da ne nabrajam....
Na njemu je....
I nemoj me zamarati više ovom prognozom,jer sam rekao da ćemo je za godinu dana komentarisati,a ne za jedan dan....
osim ako budeš htio da se kladimo,ne vjerujući mi da sam dan-dva prije izbora napisao da SDS gubi izbore...