banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
8)

jest alkohol uticao na onaj post,priznajem.... :lol: :lol:

al ne današnji,danas sam na kafi i mineralnoj 8)

već u subotu,na Slavi...

Uvijek sam ja,za razliku od Miće Mićića i još nekih vaših idola, Mektića ovdje hvalio,ali sam kao jedine kvalitete navodio da je profesionalac, stari član..... i da ih ne voli :lol: :lol:

Međutim,kad mi kolega (kome vjerujem,i koji je u stranci duže i od mene) u subotu nakon desete rakije rekao da je u ratu Mektić bio kod Veljka u Vukovima sa Vučijaka,odmah sam sebi zacrtao da mi je želja da preuzme Srpsku Demokratsku Stranku,a između ostalog da moram i ovakav post napisati kad se otrijeznim :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Mene je više strah da će Mektić odluciti izbore tako sto ce nastaviti sa hapsenjem "ratnih zlocinaca" iz Srpskih redova, nego sto ce uciniti bilo sta korisno za SDS.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 15:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I za to sam dobio objašnjenje...mada u to ni nakon 15-te,a ne desete rakije,ne želim vjerovati :( :(

da sva ova hapšenja,svi predmeti koji idu u sarajevo,da sve ide iz iste kancelarije...iz banjaluke...od sutkinje V.A :( :( :( ...da oni tamo samo postupaju po tim predmetima,tako pažljivo odabranim i sa ljubavlju,detaljno sročenim :( :(

pitam,u čemu je fazon...aj dobro,bilo je svakakvog šljama i kod nas,nek odgovaraju što su im upadali u kuće,otimali pare i ubijali...ali čime je ovaj,onaj (da ne pominjem imena,ni njeno,ni od "zločinaca",ljudi čisti ko dječja suza,ja garantujem!!!),čime su oni zaslužili hapšenje za zločine,jebo te tito da te jebo!!!!!

reko da nije udata za harisa silajdzića,fahrudina radončića,ili bakira izetbegovića..to mi prvo palo na pamet.....kažu,ne....za Srbina i udata....čisti karijerizam :( :( :( :(

ono,napakuješ srbinu,pošalješ u sa,i napreduješ do neslućenih visina :( :(

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Cak i da je tako zbog cega onda stranka cuti i ne kaze takva i takva je stvar, tako i tako moramo postupiti. Sraman je odnos u hapsenjima Srba i svih ostalih, i nevjerovatno je koliko se malo o tome prica i koliko je postalo normalno da uhapse 5-10 ljudi i da niko nista o tome ne kaze. Jebote da je stvaran odnos takav kontam da u BIH i ne bi bilo muslimana ili bilo koga drugog sem nas.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 16:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 16:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Директива одозго.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zasto moje pitanje forumas slager izbegava?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Mator čovjek a vjeruje u bajke.
Nego......advokat Tomić je baš debelo zagrizao na Lemija......vjerovatno će imati najveću kintu u životu ako uspije............pitanje je samo ,ko ga plaća

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2016, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Tomic je stari KOS-ovac, smijem se kladiti da ce na kraju naguziti ove koji ga placaju.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 17:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Zasto moje pitanje forumas slager izbegava?

Ne izbjegavam ja nijedno pitanje. Pogotovo ovo gore,jer sam ja tu prognozu povukao dva dana pred izbore i napisao da ćemo lanjske izbore izgubiti!!!

Odmah nakon duela...Ako ne vjeruješ,možemo se opkladiti po nešto sitno,i onda mi neće biti mrsko tražiti post,ovako mi se ne da...

Samim tim predviđanjem ishoda izbora,pala je u vodu i čitava ta ostala prognoza...

Razlika je na kraju bila 1% (7000 glasova),a ja sam odmah sutradan vidio toliku promjenu u razmišljanju ljudi na terenu,konsternaciju,razočarenje...tako da nam taj duel nije odnio tih 1%,nego 10%!!!! :(

Mnogi misle da je Ognjen to namjerno uradio.....ja ne...ali možda samo zato što nikad nisam bio pobornik teorija zavjere....ali,ako Ogi uradi za par mjeseci isto što i Stevandić,onda ću čestitati tim "teoretičarima zavjere" :(

Ni za Dragana ja ne tvrdim da će napraviti to što pišem...Samo mislim da ima ubjedljivo najveću priliku od svih,i vladajućih i opozicionih političara,da ode do neslućenih visina....i da Bog jednom takvu priliku pruža....a da li će je iskoristiti,ili ostati nezapamćen kao obični stranački aparatčik,niti znam niti sam vidovit....
Znači,našim sportskim rječnikom,za razliku od svih ostalih,on ima priliku da u 2016-oj,napravi ono što je Jamie Vardy uspio u 2015!

Da od poluanonimusa postane Tito :D

Da sam ja na njegovom mjestu,ušao bih u gusle....vratio nadu narodu...slavili bi me :D ....Ako uradi to,preuzimanje Srpske Demokratske Stranke će biti samo logičan slijed...

Vidim,ne samo da ja to očekujem,već i ovi trenutni gospodari RS ne respektuju Mladena Bosića nimalo,naprotiv,samo se Dragana boje....Sad je par puta sedmično na Dnevniku RTRS "Još uvijek nisu otkriveni napadači na g Vučića!!!!!!!!",prije toga je bilo "Danas je 418-ti dan od skandalozne konferencije za štampu Dragana Mektića"...i da ne nabrajam....

Na njemu je....

I nemoj me zamarati više ovom prognozom,jer sam rekao da ćemo je za godinu dana komentarisati,a ne za jedan dan....

osim ako budeš htio da se kladimo,ne vjerujući mi da sam dan-dva prije izbora napisao da SDS gubi izbore... 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Taj tvoj je po svoj prilici munja kao Bosic. Em je godinu dana ministar, em je 100 godina pomocnik ministra.
Nije pao sa neba u jagode pa da mu kao naivnoj Danici treba citav vijek da utvrdi gdje se nalazi.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Он се налаи тачно ђе треба. Плата иде, посао се отаљава, одговорности нема, ма милина.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Slager gresis, mi smo o tome pricali van foruma i nisu bili izbori u pitanju nego onaj pokusaj rusenja Vlade... Tada si rekao da je sve gotovo, kad ono prc, ali nema veze, ne moras odgovarati ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Međutim,kad mi kolega (kome vjerujem,i koji je u stranci duže i od mene) u subotu nakon desete rakije rekao da je u ratu Mektić bio kod Veljka u Vukovima sa Vučijaka,odmah sam sebi zacrtao da mi je želja da preuzme Srpsku Demokratsku Stranku,

Значи свако ко је био у Вуковима може да преузме СДС?
Бити део једне херојске јединице у рату, не значи бити способан у миру.

Мектић је један полуписмени телац. Као и остатак СДС-а Прњавор. Шта рећи за огранак странке којој и данас конце вуће Немања Васић?

Да не буде да сам опет против СДС-а, ни о прњаворском СНСД-у немам боље мишљење а имао сам "част" да разговарам и са једнима и са другима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А сад случајно одгледах задњих 10 минута "Хард тока" на БиБиСију са Црнадком, и изненађујуће добро се држао, и причао. ОК, могао је да поентира пар пута контра Федерације али џебат га, лик је на БиХ нивоу па "није ред". :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ništa nisam slušao o čemu je, al' sam prijatno iznenađen njegovim engleskim. Gdje se školovao dotični?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Jos samo kad bi neko objasnio kakve to veze ima sa SDS-om . . . :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Чек, је'л он СДС кадар или чији?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2016, 23:07 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
shakal je napisao:
Ništa nisam slušao o čemu je, al' sam prijatno iznenađen njegovim engleskim. Gdje se školovao dotični?

Crnadak je živio u Americi prije rata, stari mu je jedno vrijeme valjda radio tamo. U toku rata Big radio je imao neki serijal "putopisa" u kome su gosti iznosili svoje utiske o zemljama u kojima su boravili i živjeli pa je i on u jednoj emisiiji bio i gost i voditelj.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2016, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
sinip je napisao:
Чек, је'л он СДС кадар или чији?

PDP

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]