banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Okt 2015, 12:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Baka izgleda ide u Francusku opet. Jebo ga ja koji kurac je dolazio, samo zajebavao i klub i navijače i sve. Pola utakmica nije ni igrao, na pola treninga nije bio. Fuj.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Ako bakaide, svaka mu cast! Kad se sjetim one sapunice na presu kako se vraca kuci da zavrsi karijeru... U rangu mi je nese golica...
Putuj igumane, izgleda da je sustina bila da provede avgust u banjaluci napokon, nakon 20 i kusur godina...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 13:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Erazmo Roterdamski je napisao:
Baka izgleda ide u Francusku opet. Jebo ga ja koji kurac je dolazio, samo zajebavao i klub i navijače i sve. Pola utakmica nije ni igrao, na pola treninga nije bio. Fuj.

a izgleda da je taman poceo igrati (nisam gledao, pa ne znam kako to izgleda)...dao je najvise golova u zadnje 2-3 utakmice cini mi se...mozda je svjesno dizao formu za odlazak ? :roll:

ne znam nista o tome, necu nista da kazem dok ne bude zvanicno, ali ako to uradi, mislim da ce razocarati mnoge...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
I to sam cuo da i on odlazi. Navodno je i on nezadovoljan situacijom u klubu. Ja sve kontam ovo je nezadovoljstvo jednog igraca kad ono ispade da je sve tacno rekao...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Вратимо ли се мало уназад можда је ипак најкобнија грешка била организација турнира кв. за ЛШ. Припремне утакмице су показале да смо формом далеко од ЛШ, на турнирима у БГ и Добоју се провели ко боси по трњу и у налету неке еуфорије око пула спонзора и свега, одлучили смо се за корак за који никако играчки нисмо били спремни а чини ми се ни приоритети нису добро одређени је ли то Европа или Сеха. Они ће сад вјероватно рећи Европа зато што смо тамо пуком срећом још у игри али нису баш тако говорили на почетку окупљања дружине. Наравно након испадања из кв. услиједило је велико разочарење и у клубу и међу навијачима. И наравно нерелана очекивања да чим мало консолидујеш финансије одмах можеш у крем европског рукомета, треба вријеме, систем и стрпљење за боље резултате ван граница вјештачке државе.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 16:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A ko se finansijski konsolidovao...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
A ko se finansijski konsolidovao...

upravo to.

mrzim svoju ljenost koja mi ne dopusta da kopam unazad nekoliko stranica da vidim ko je pisao bajke o konsolidaciji i da je napravljen plan
ja jesam tvrdio da nam Baka treba ako mu je ovo poslednja godina, medjutim on mi je najvece razocarenje. covjek je nula!

iz price koju su radovic&Co pricali po press konferencijama da se sve zna, da ce se trositi koliko se ima pomislio sam na momenat da se razmislja normalno iako sam uvijek ostavio rezervu da se sve ovo ipak radi da se otmu poslovni prostori koji su u vlasnistvu kluba. od samog pocetka me bio strah toga!

ali opet, sa druge strane, kontra tome ovdje sam cuo da nesto u klubu ne stima. sta? ne stima unutar ekipe, sukob na raznoraznim relacijama ili jednostavno, nema para?! pa bih zamolio ljude koji su ovdje rekli da postoji problem da se ne kurvaju vec da konkretno kazu sta je problem. ovako ispadate provokatori koje mute vodu iz ko zna kojih razloga!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Upropastili su i poslednji gledljiv sport u BL, nakon ovoga u BL neces imati sta pogledati...

BLuka grad sporta

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Šlager je bio u pravu a većina mu se smijala.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Šlager je bio u pravu a većina mu se smijala.

slager bio u pravu :D
objasni :D

i nemoj da se igras pa da prijetis sa rk derventa za sledecu sezonu!
nije ti ovo nogomet momcino 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Rekao čovjek da je davanje para u Baku ludost.
Nemam šta prijetiti, to je činjenica :D

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Pogledajte u nedelju u 8 tekmu sa Tatranom na Elta TV pa ce vam sve biti jasno
Kako se igraci ponasaju kad igraju na strani,a pogotovo ih pogledajte na time out
potrosice Dudeka i brze no sto sam mislio
Klub koji vode igraci i nije klub
a sve ce kulminirati u Boriku protiv Vesprema
zahvaljujuci sretnom zrijebu gledacemo u ehf grupi jos jednu muku kao i u SEHA
najbolja im je bila ona fora posle Hasluma (izjava) DIŠEMO KAO JEDAN
a sad kad gube uvaljuju klinca Njezica da daje izjave cccc

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 17:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ko je kolovodja u svlacionici? nemojte mi samo reci da je triva jedan od njih!
cuo sam da je poslije alple ratko iznapusavao sve u svlacionici sto ga ignorisu na terenu.da li je to tacno?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Tacno bih volio da neko ko je detaljno upucen napise sta se tacno desava. Meni ovaj igrac rece da je raspad, da svako svoju politiku vodi i da treba bjezati od svih klubova na balkanu. Htio sam detaljnije ispitati al nisam imao vise vremena

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Branka i Medi nemaju autoritet
Malik gleda samo svoju guzicu
Nesu ne vole
a niko od njih nema muda da otjera dvojicu trojicu i dovede stvar u normalu
Rumeni predsjednik umislio da zna nesro o rukometu
A sto se tice Trive da on je problem u svlacionici i to vec nekoliko sezona
igraci i trener Rađenovic su bili protiv njegovog povratka ali RUMENI nije bio zato da pokaze kako je on sef i da se
usput uvuce u dupe svom sefu
Triva je jedini koji nije oprostio klubu ni marku pa jos produzio ugovor
s kim se rastalio....
S kim se rastalio, sa mnom nije

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 18:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
pa to me i cudi da vracas covjeka koji ti je bomba u svlacionici.
osjeti se da par igraca svojata klub kao svoje privatno vlasnistvo

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da li to postoji analogija između fk i rk 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 21:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Rekoh vam ja da nije Baka problem. I ode sad covjek a problemi ostase.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 21:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
Ljudi da se razumijemo:Triva,Obrad,Ratko,Baka da mogu igrati negdje drugo,gdje im je bolje, sigurno ne bi sad bili u Borcu-sve jasno..ko se pali vise na te price "vole Borac,stari Borcevci,za spas Borca itd taj nije dobar s'glavom-oprostite uvrijedjeni i prepoznati al tako je-tacka!
Sto se tice autoriteta gore spomenutog, ja licno ne mislim tako-zasto?zato sto Borac nije takav klub gdje se na taj nacin moze sprovoditi autoritet.Tu je bio,evo uzmemo zadnje vrijeme: Marka,Trna,Cvele,Cop pa evo sad i Boris! Jel neko moze reci da oni mozda nemaju autoritet? Ma smijesno..sta ce i Mediju ta neka gore spominjana vrata autoriteta na koju znam sta se aludira..pa decko je bio igrac,prosao i vodio sve selekcije Borca sa kojima je napravio ozbiljne rezultate(ostavio ozbiljnog traga u mladjim kategorijama),zavrisio DIF(trenerski smjer),bio pomocnik Marki,Zoki,Cveletu,Copu pa evo i Borisu..u cemu je problem-decko sigurno zna znanje i kvalitetno odradjuje svoj posao..sta bi sad trebalo i sta se podrazumijeva pod autoritetom:da ovi gore navedeni treneri svi tuku igrace,da ih maltretiraju i sikaniraju,da ih kaznjavaju platama ili sta vec nemam pojma-pa nemoguce je to...sta bi rekli ljudi koji vode Borac da ti isti otjeraju sa treninga ili kazne Trivu,Obrada itd..pa to bi opsta tuca ispala...
ja sam gore nekad komentarisao pa sam dobio osudu nekih forumasa al evo reci cu i sad-
1.pomiriti se s'tim da Borca nema vise nigdje u ozbiljnim rukometnim pricama
2.pozvati novinare,ljude iz gradske skupstine i cjelokupnu javnosti i objasniti i uraditi projekat"minimum petogodisnji plan i program"...u njemu razraditi koncepciju i plan,totalnog i bezuslovnog posvecivanju mladjim kategorijama Borca..kompletan budzet usmjeriti tamo...zaboraviti SEHA ligu i evropska natjecanja...Borac,prvi tim vratiti i igrati premijer ligu BIH(iskljucivo sa juniorima ali i mladjim momcima koji su sad u prvom timu a nemogu naci angazman vani-sve te juniore pokupiti i ponovo oformiti jer su svuda razbacani tako da niko vise pojma nema ni gdje su ti momci a ima ih to je sigurno,neki kobajagi na kaljenju vec u premier ligi,neki igraju prvu ligu RS,neki samostalno rade po teretanama i raznoraznim salama,neki lutaju po Srbijanskim klubovima prepusteni sami sebi,neki su i vani u pokusaju,a neki bogami i kuce sjede razocarani)...
3.kadeti igrati prvu ligu RS(izvodljivo i dokazano da mogu)
4.pioniri igrati drugu ligu RS(izvodljivo i dokazano da mogu)
5.mladje kategorije po planu i programu(omasovljenje,lobiranje i aktivacija skolskih profesora fizicke kulture po svim skolama).
Znaci sve pokriveno,stepenice i nivoi postoje...
Podatak:kadeti Borca(generacija 1996/97) su 2012 godine bili prvaci BiH a godinu prije viceprvaci BiH(tad su u to vrijeme igrali za Izvidjac svi ovi danasnji momci koji igraju za prvi tim Izvidjaca,sad su to momci kojima se Borik divio kad su igrali protiv prvog tima Borca u zavrsnici za prvaka BiH,oni su komplet ostali na okupu a iz Borceve te iste generacije koji su tukli redovno te momke u mladjim kategorijama ostao je samo krilo Njezic-e pa sta je reci,gdje su sad ti momci iz Borca?gdje ta skola i mladi o kojima pricaju i u vrijeme Djoge a ovi posle Djoge isto to nastavili-nema ih ljudiiii..mislim tu su-rekao sam,neki u gradu,neki zapostavljeni,neki na kobajagi kaljenju,neki po Srbiji i vani..ma smijesno...
znaci sve rastjerati i krenuti od nule-mislim nekima je to nula al meni nije..nije nula igrati sa svojom djecom premier ligu i tri/cetiri godine sigurno ce biti u sredini tabele i onda za pet godina ladno uzimaju sampionat BIH i eto opet SEHA lige sa svojom djecom..
da ne pricam da je Borac imao i vec odavno raspustio generaciju 1994/95 koja je godinama bila prvak RS i u samom vrhu BIH(nijednog momka sad nema u Borcu),strasno...to se isto desilo i sa 96/97(samo Njezic sad trckara uz prvi tim)...generacija sadasnjih kadeta(1998/99) aktuelni prvaci RS i BIH(skoro pa ih vec rasturili,samo mali Mijatovic u nekoj prici)...
znaci odavno,al odavno je problem Borca sto nikad nisu imali stvarni drugi tim,nikad nisu imali juniore-kad iz kadeta prelaze u juniore,tad prestaje se sa placanjem clanarine i oni rastjeraju generaciju i sve iz pocetka..e to je problem Borca samo niko nece da kaze ili se prave ludi...Borac gasi juniore i tad djeca i prestaju igrati rukomet-sve dotad osvoje,i turnire,i drzavna prvenstva al nisu zreli za prvi tim i onda oni ne znajuci sta snjima jednostavno ih raspuste-e zato je mnogo mnogo talenata propalo ili otislo ili odustalo...Celje i Zagreb to mnogo drugacije rade i ne odricu se djece u 17 i 18 godini-drze generacije na okupu i nadju im takmicenje u kom ce igrati i napredovati....
znaci nisu stvari bas onakve kakve su oni predatavljali tipa drs'te lopove Djogu,Babica,Radovica itd...spas Borca itd..ovi su isti i tu nema price..novca nema niti ce ga biti za ono sto oni misle i zamisljaju..ustvari taj isti Mica Radovic je bio clan upravnog odbora za vrijeme Djoge a sad je sef upravnog odbora-pa ako su svi bili lopovi otkud on opet sad tu-ma dajte ljudi-gdje su te krivicne prijave o pokradenim milionima?ko odgovara? smijesno..to se sad vidi,ajd samo da mi vas otjeramo da mi malo igramo se sa Borcem a u sustini isto..opet ponavljam,gdje su klinci Borca u toj svoj prici...Djogo kupovao i dovodio i trosio pare-pa sta ovi rade,ko placa ove igrace a ko se ugradjuje u ugovore..ma smijesno..
u sustini nemoj neko da pomisli da branim proslu upravu i prosle ljude nego samo dajem primjer-nisu valjali ni oni kao ni ovi a razlog je jasan iz prdhodne price:NE MISLE NA DJECU IZ SVOG POGONA I NE ULAZU U NJIH...a to je jedini spas za Borac a ne ono o cemu su oni pricali...
al se ja nakucka :) sta me briga,ko hoce nek cita :)
SVE RASTJERATI I DATI SANSU MLADJIM IGRACIMA PA NEK GUBE UTAKMICE I PO PEDESET RAZLIKE..
SAV NOVAC ULAGATI U SKOLU RUKOMETA BORAC
i dalje volim Borac :)
uh sad vidim puno gramatickih gresaka koje sam pravio u kuckanju..oprostite,zurio da iskucam :)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2015, 22:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Jesi li ti jedan od onih:"Što moj mali ne igra?"
BoracBanjaluka

al tekst ti nije loš ima tu istine

i zapamti bez autoriteta nema ničega rukomet igraju žestoki momci i njima treba mudonja

a usput gdje su ti talenti?

kod mame u dnevnom boravku ili...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]