banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Okt 2015, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борчев најтежи домаћи пораз откако постоји лига...

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Slika

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
hehhehehehe

pa sta ste ocekivali, jednaku utakmicu, neizvjesnu zavrsnicu :lol:

Borac je u dubiozi, mislim da nisu jos ni jednu zvanicnu utakmicu pobjedili ...Zagreb odra sve redom ...dva svijeta, to je to ...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Imam jedno pitanjebza forumasicu Loli mangup, ako moze da mi odgovori.

Da li so veceras bila na granici sa rukometašima?

Hvala.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 08:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Sep 2015, 14:24
Sraman poraz ! Niko se čak nije ni potrudio da to ne izgleda tako...ideite kući...stvarno vas je dosta !

Nije mi jasno dali uprava stavno ne vidi to što vide svi ostali ili je nemoćna da bilo šta napravi. Legende.. jesu legende...ali prošlo je njihovo... penzija

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Od Bakera nikakve koristi mislio sam da ce on uzmati suteve a ne sjecam se da je isao preko bloka u ovih par utakmica samo dodaje lopte. Jedino pojacanje su golmani i Sekaric moze proci ovo ostalo sramota Pavic nema ni minute za sada

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
podrska098 je napisao:
Sraman poraz ! Niko se čak nije ni potrudio da to ne izgleda tako...ideite kući...stvarno vas je dosta !

Nije mi jasno dali uprava stavno ne vidi to što vide svi ostali ili je nemoćna da bilo šta napravi. Legende.. jesu legende...ali prošlo je njihovo... penzija

Старији играчи највише успоравају игру и највише гријеше, Трива у првом полувремену 3-4 лопте њима предао у руке након којих су они давали голове из брзих контри. У другом полувремену Њежић сам био пар пута сам на крилу, а ови га лагано искулирали :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 11:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Mene ovi rukometaši razočarali, a nije sezona ni krenula. Ne zbog ovog poraza od Zagreba, to se znalo da će ljudi odrati, ali zobg sve ovog ranije. Izgleda da nije sve uredno u ekipi jer je po imanima i više nego pristojna. Bakero nije trebao ni doći, nema ga na gostovanu, nema na treningu, koji ćeš kurac onda?
Otvaram slike sa utkamice na FB i na prvoj mlađana Loli. :D

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Стиче се утисак да поједини играју преко курца чим нема више те еуфорије око Лиге шампиона. Чим је то отишло низ воду, некима као да се више не игра.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
Veoma iscrpljujuci raspored u narednom periodu.
između dve EHF igrati i SEHA tekmu.Glupost za ovako staru i sporu ekipu.U uzvratnoj u BL igraci nece moci hodati po terenu.Ocigledno su pobrkani prioriteti.

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 15:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam pred onaj turnir u banjaluci za ligu šampiona napisao jedan post,ali sam ga obrisao nakon 15-30 minuta (nisu moderatori!!),i siguran sam da su ga neki od vas vidjeli,tako da ne ispadam general nakon bitke...

na taj post me ponukala izjava direktora brankovića da će zbog "bojinovića probiti budzet za ovu godinu,ali da će se isplatiti"...

u mom postu je stajalo da će baka u januaru ući u 40-tu godinu i da je suludo probijati budzet i praviti nova zaduživanja zbog igrača koji će za godinu dana u petu deceniju...i tim ugovorom zavaljivati klub i ovu ili neke sledeće uprave...

ne znam mladena lično,ali po pričama meni bliskih ljudi,riječ je o velikom borčevcu,i najmanje što bih očekivao od takvog čovjeka je da na ovom potpunom zalasku karijere odigra jednu sezonu,ne gratis,nema toga u profesionalizmu,već za neki prosjek plate u borcu,a ne da se probija budzet zbog njegovog ugovora,pobogu!!!!

da igra onako,ne za raju,već polurekreativno da održava kondiciju i uči ovu našu djecu rukometnim fintama kojih je prepun u svojoj sjajnoj karijeri....i da dignem sve četiri u vazduh da jedan takav čovjek nakon te sezone bira funkciju u klubu,doživotno ako treba!!!

tad bi i u mojim očima postao legenda borca....ovim "pregovorima",u mojim očima on može biti samo legenda partizana,monpeljea,barcelone i psž-a a borca nikako!!

al to je samo u mojim očima,i vas i njega će zaboliti kurac za tim...

a post sam obrisao iz dva razloga...prvo što više nisam redovan na utakmicama (iako od 1975-1990 mislim da utakmicu nisam propustio!!) i odem svega 3-4 puta godišnje,pa da ne solim pamet vama koji ste stalno u dvorani...

a još veći razlog je bio taj što se konačno u gradu ponovo tih dana počelo disati za borac,pričati o utakmici na svakom koraku,pa da ne budem ja neki pušioničar kurca koji mrači taj kompletan ambijent....kontao sam da treba ili nešto afirmativno pisati,ili ćutati da ne jebem atmosferu...zato i pobrisah...

mislim da ni sad nije kasno....i da mladen,koji je igrao u takvim klubovima i toliko zaradio,da bi sam trebao reći,ljudi,"spor sam nije ovo više za mene"....opraštam čitav ugovor,dajte mi da radim sa borčevom djecom...

uradi to Baka...

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 16:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
schlager: svaka cast za komentar,na mjestu skroz...jedino mi malo cudno otkud narodu u glavi da je Baka toliki Borcevac,stvarno ne kontam..mi smo kao narod skloni pravljenju i formiranju mitova,mi kao da neznamo zivjeti ako od nekoga ne napravimo mit i legendu pa da nas on vodi,nevjerovatno..cinjenica jeste da je taj covjek imao sjajnu karijeru i da je ostavio traga u tim klubovima,medjutim,covjek nema nikakve veze sa Borcem sem sto je trenirao u mladjim kategorijama i kad su rekli da je netalentovan momcic se pokupio i otisao rodbini u Srbiju i tamo nastavio igrati i trenirati da bi postigao to sto je postigao-ja stvarno ne kontam ljude i tu neku pricu Baka je legenda Borceva i samo Borac mu je u srcu-a sto covjek kaze zbog njega bi klub al sad ozbiljno mogao doci u onu otrcanu frazu ZA SPAS BORCA...ja licno sam i na Branku ljut-isto kao da on nije znao da Baka vec skoro tri godine ne igra rukomet nego samo figurira i zabavlja se,ma kakve tri-i vise godina,covjek ne trenira ljudi moji...pa ljudi to je i normalno,covjek je star i istrosen i ne mogu da vjerujem da je neko mislio da ce se nivo igre podici ako Baka bude na terenu,smijesno...isto sam misljenja da je trebao ljudiknuti i zavrsavati karijeru u BL uz rad sa mladjima i ako treba mozda i neka funkcija u klubu,ali ovo sto se radi sa tim starijim igracima to je recept za gasenje kluba..da me pogresno neko ne shvati:Baka je bio dobar i ostavio je iza sebe lijepu rukometnu pricu..i dalje volim Borac ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
https://www.youtube.com/watch?t=59&v=bJGVXS8Dji

http://www.rukometstat.com/rukometstat/ ... na5122.pdf

naredne tekme

Haslum
Meškov
Haslum
Vojvodina
Tatran
Vesprem
Vardar

sve tekme u oktobru od toga u Boriku samo sa Vespremom i uzvratnu sa Norvežanima

čini mi se da ove godine možemo samo igrati sa Strumicom,Spartakom i u razigravanju sa Izviđačem (i to samo kao domaćini možemo ići na pobjedu)

sezona za zaborav koja će isprazniti dvoranu Borik kao i klupsku blagajnu

DILETANTI

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Рукометаши стигли у Норвешку

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Jel to u subotu se igra?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 07 Okt 2015, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Subota 16:00 protiv Hasluma.

Ides li BOSS? 8) :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2015, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
Subota 16:00 protiv Hasluma.

Ides li BOSS? 8) :D

2,5 sata od mene al nebi mogao da stignem na fudbal BiH-Wels

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2015, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ajde bose na rukomet nemaš se čemu tu nadati u fudbalu :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2015, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Ajde bose na rukomet nemaš se čemu tu nadati u fudbalu :lol: :D

A nista nadam se da ces bar cestitati u subotu. Isao bi stvarno i imam i kapu dao mu @sclanger ali nemogu propustiti fudbal,daje bar nedelja. Gledao sam ih kad su igrali zadnji put u Norveskoj protiv Sandefjorda. Ima od toga dosta.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Kakve su nam realne sanse sutra ?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2015, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ne znam kakvi su ovi norvezani, ali Borac poprilicno lose igra, nema krila, pa sve ide kroz sredinu, a to je poprilicno tesko... Ne znam da li se Ratko oporavio, jer bez njega i ono malo igre u sredini gubi smisao...

Baka je za sada definitivno promasaj, ima on par poteza koji pokazuju klasu, ali to je mizerno, poprilicno je spor, kao i uopsteno cela ekipa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 304, 305, 306, 307, 308, 309, 310 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]