banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 09:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 647  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Sep 2015, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
_зока je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Aj ti prodavaj Vesele sveske i ćuti

Tamburaš, 'oće li? :P

Sviram kurcu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 09:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Vidim.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 10:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
manitu uci da svira je napisao:
vlakanje je napisao:
Ja ne znam sta ljudi hoce? Da deremo sve po redu? Da se ne smije desiti los dan? Da necemo svaku utakmicu dati 90 koseva, pa je ovih 70 od sinoc tragedija?!
Ni'dje veze.

Da, da deremo i koljemo dje god možemo, bolji smo od ovih pokrstenih ruskih vikinga, lajt verzija 1.2

Ko kaze?

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Bullsi nisu imali centra pa su ubijali redom, tako da ta o centru otpada, da je bilo ko od trojke Teodosic-Bogdanovic-Bijelica imao sut Srbija bi bila u finalu. Ko je igrao taj zna da jednostavno nekad nema suta. Dobar je to tim i dobro su odigrali, treba probati pobijediti Francuze i uzeti medalju

Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 11:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A nasao si sa kim ces porediti, jedna od najboljih ekipa ikad, koja je imala najboljeg igraca ikad, sitnica. :D

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka

Nije to radi poredjenja nego ne kontam kako se ne moze bez dobrog centra, eto oni nisu imali ni centra ni pleja pa igrali
Ne znam, valjda bi svaka ekipa trebala imati jednog Gasola i jednog Sredera da bi se igrala kosarka...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 12:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kako misliš Čikago nije imao pleja i centra, Džordanova ekipa? Jes ti pjan ili šta?
Poređenje je apsurno, glupo, da ne kažem neki gori vatreni epitet.
Čovjek uporedi našu bekuvsku liniju sa Džordanom i još kaže nije poređenje.
Sveti petre 12.jula.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka

Tvoj komentar je glup, nemas centra, nemas jos jednog ekstra dobrog pleja da mijenja Tea kad ovome ne ide, nemas vrhunskog beka i krila a hoces zlato na prvenstvu...
Ja uopste ne vidim tu los sastav, sad kad se izgubilo pocinje kuknjava kako nemamo igrace a do sad je bilo da imamo najduzu klupu
Tim od kojeg su svi veci, tezi, brzi i bolje lete a samo im je losa sreca skinula zlato s vrata

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

...a moje pitanje veljo tebi:
- koja reprezentacija na svijetu IMA 2 pleja Teodosicevog kalibra? USA se ne pika, naravno!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
vlakanje je napisao:
- koja reprezentacija na svijetu IMA 2 pleja Teodosicevog kalibra? USA se ne pika, naravno!

Pa imamo Vasu Micića, Tea za siromašne :D
Ne trebaju nam 2 Tea jer to su 2 problema u odbrani. Marković je njemu komplementaran, ili Stefan Jović npr. Da je Milosavljević u ikakvoj formi, uzeo bi neke minute nestalnom Nedoviću (juče kao june) i dao tih 5-10 poena da prevalimo, ali čovjek i ne smije pogledati koš. Mislim da ga je Sale morao više isforsirati kroz prvenstvo (kao što je forsirao Raduljicu) i pokušati mu malo skinuti tu rđu, znao sam da će nam zatrebati njegova kreacija koša kad ovako zagusti i zatreba opcija više u napadu. Doduše, to je trebao biti Bogdanov posao, ali on je podbacio komplet prvenstvo u odnosu na svoje mogućnosti. Šteta, mogli smo već sad riješiti Olimpijadu, ali i ovo je možda dobro kako bi Sale bio još svjesniji mogućnosti i potreba tima :)

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nisi me skont'o, za Tea igraca kao Teo sam pitao jer nam nedostatak njegovog duplikata nije minus. To niko nema, a i kao sto kazes, nije nam potreban jer se i meni vise dopada ovakva kombinacija igraca na pleju.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Mislim da ne kontaš ti mene, jer ja kažem sve isto kao i ti, samo na šaljiv način :D
2 Tea nema u Evropi, jedino da naturalizujemo Markusa Vilijamsa, ali to je rizik svoje vrste jer ko zna kako će shvatiti ako mu zatraže high level.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Prvo i osnovno, ovo nije nikakav neuspjeh, a pogotovo ne neki neuspjeh epskih razmjera, kako bi to izgleda neki postavili. Biti među 4 selekcije u Evropi, za Srbiju je itekako uspjeh. Čini se da je narod (mahom veliki stručnajci i poznavaoci ovog sporta), zaboravio tmuran period, koji sada polako ostavljamo iza sebe. Kažem polako, jer se ne može u jednom ciklusu, ponovo doći na nivo, od prije 13 godina, kad su se svima tresle gaće na pomisao da igraju protiv Jugoslavije (ne Srbije). Srbija tek treba da izgradi ime, reputaciju i legitimitet da se postavlja kao jedna od najboljih evropskih selekcija i po meni, na dobrom je putu, zasad. Stvaramo kontinuitet igranja završnica jakih takmičenja, za početak je to sasvim dovoljno...
Litvanija nije nikakava grupa građana, sakupljena sa basketaških terena po Viljnusu i Kaunasu, već odlična reprezentacija, sa soldinim trenerom, koja je i prije početka takmičenja, bila legitiman kandidat za polufinale. Litvanci su podizali formu, kako je takmičenje odmicalo i odlično su je tempirali, za završnicu, dok Srbija to nije mogla sebi da dopusti, jer je bila u najtežoj mogućoj grupi i morala je da u punom ritmu dočeka početak takmičenja, kako bi grupu prošla bez kaluklacija. Sa te strane, ja lično sam zadovoljan...

Razlozi poraza sinoć, 'ladne glave rečeno... Svakako da ima svačije krivica, počev od Đorđevića, do igrača na terenu, koji su sinoć imali kriminalnu selekciju šuta, očajne procente i puno praznih minuta. Sve to govori da nisu baš čiste glave ušli u utakmicu. Đorđević je sam sebi stvorio probleme selekcijom igrača. OK, nedostajao je Boban Marjanović, ali kontam da je u centarskoj liniji, ipak moralo biti mjesta za Štimca. Sinoć su protiv Valančijunasa, Raduljica i Kuzmić izgledali kao mala djeca. Činjenica da ga je u odbrani najbolje čuvao Erceg, koji nije centar ni u ludilu, niti je neki vrstan defanzivac, dovoljno govori o inferiornosti naših centara. Štimac umjesto Milutinova, imao bi sinoć prostora za igru, siguran sam. On bi Valančijunasu mogao da isparira makar snagom, i da ga sa 2-3 jaka faula izbaci iz ritma. Jasno je kao dan bilo da se pik Kalnietisa i Valančijunasa teško brani i da će njih dvojica odraditi svoj dio posla, ali nije se smjelo dopustiti da Seibutis i Kuzminskas onako iskoče u prvi plan. Prvi je prolazio i praktično sve poene davao na isti način, desnim ulazom i desnim polaganjem, kroz centralni dio. Boga mu ljubim, nije mi jasno da nakon prva dva puta, niko nije priskočio, sa strane pomoći, da ga u polasku, zalijepi za parket. Tu dolazimo do nerazumljivo malo minuta za Kalinića. 'em je dragocjen njegov doprinos u odbrani spoljnih igrača, 'em je nedostajao u ofanzivnom skoku, s obzirom na loše procente šuta, pogotovo spoljne linije. Simonović jeste zaustavio Mačiulisa, ali samom odbranom se ne dobija utakmica. Kuzminskasova rola je opet posebna priča. Onoliko ofanzivnih skokova je jednostavno nedopustivo. Generalno su nas Litvanci nadskakali i da stvar bude gora, Valačijunas je imao samo 3 skoka, što znači da su skakački dio preuzeli igrači iz drugog plana. Ubili su nas Litvanci našim oružjem, recimo. Dok su svi očekivali da oni igraju ludački brzo i šutiraju do besvjesti, strpljivo su gradili napade, tražili prolaz kroz reker i kontrolisali skok.

Igrači su kriminalno odigrali zadnja dva napada, što u stvari i nije bilo presudno, jer su birali očajna rješenja i kad bi preuzimali vođstvo i bili u situaciji da preuzmu kontrolu nad utakmicom. Daleko od toga da je bilo ko pojedinačno kriv, ali recimo da je kod Bogdanovog posrtanja, na 15 sekundi prije kraja, moralo biti više rezona. Utakmicu je trebalo probati uvesti u produžetak, jer je kod Litvanaca Kalnietis odigrao 37 minuta, a i on i Mačiulis i Valančijunas imali su po 4 lične. U dodatnih 5 minuta, teško da bi mogli da odigraju na istom nivou. To je moralo biti primjećeno.

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 14:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2015, 07:30
Treba nam Tomica Zirojevic...

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka

vlakanje je napisao:

Moje rijeci i nisu da moramo da imamo 2 takva pleja, upravo suprotno, nisi citao redom, nego se pocelo s pricom kako moramo imati adekvatnu zamjenu kad Teo nema inspiraciju. Kao prvo ono sinoc nije bilo nedostatak inspiracije Teodosica nego dobra odbrana koju je protivnik igrao, jednostavno nisi imao kome dodati loptu, lako je gurnuti loptu kad navuces dva levata na sebe i covjek stoji sam, sta kad su svi pokriveni? Jedan prosjecno raspolozen suter i sinoc bi dobili, ja sam vjerovao da ce se Bogdan resetovati, onako, nije sto je moj ali djelovao mi je odlucan, odlucniji od ostalih

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 14:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bakinci666 je napisao:
Treba nam Tomica Zirojevic...

Prvo da vrati carape!

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2015, 21:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ko ima zivaca, evo snimka blago receno nerezonskog poteza Bogdanovica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=znck6HdLRoY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2015, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Nije to radi poredjenja nego ne kontam kako se ne moze bez dobrog centra, eto oni nisu imali ni centra ni pleja pa igrali
Ne znam, valjda bi svaka ekipa trebala imati jednog Gasola i jednog Sredera da bi se igrala kosarka...]

Svašta.
Na stranu priča šta je rezonsko ili nerezonsko, valjda istorija razvoja košarke, pozicija, uloga i taktika ne bi proizvele ovakve paradigme koje danas vrijede, nego bi jedan plej i četri beka razbijali svaki otpor... :(
Nego, pričamo o konkretnoj utakmici gdje je baš gore navedeno demantovalo sav tvoj upis. Pa odbrana za timove koji se bave ran&gan košarkom ili košarkom baziranom na tricama je smišljena, nismo mi uputili mnogo izradjenih šuteva pa promašili, većina je bila na frku i preko ruke. Nema tu šta da te "krene ili ne krene", kada ti je čovjek ispred face - dvije mogu upasti ali sledeće tri neće (karikiram)
A centra je već teže zamjeniti, nisam stručnjak ali vidim da smo bili prisiljeni pucati zato što taktika ulaza i pika sa centrom koji je blago rečeno inferioran nije pila vode.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2015, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ko ima zivaca, evo snimka blago receno nerezonskog poteza Bogdanovica

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=znck6HdLRoY[/youtube]

Kako rekoh, decku je trebao psiholog jer Sale to nije imao vremena/nije znao. Dečko je odigrao ispod svojih mogućnosti isključivo radi glave, a ovu glupost je napravio, to je bar jasno, iz istog razloga. To je remiscencija na neke ključne sekunde u drugim utakmicama kada ga je fortuna pomazila i dopustila njegovom egu da se nahrani publikom i tapašnjem. Taj ego nije mogao prihvatiti da je cijelo prvenstvo odigrao loše, i sebično je mislio samo na sebe, nema tu priče o iskustvu. A TIM/EKIPA je imao deset sekundi da izradi akciju za dva poena i produzetke, sa timom koji je skoro sve dao u 40 minuta, glavnim igračima opterecenim ličnim g. i 35-38 minuta igre. Al ego boli qurac za tim. Nije on kriv nego pristup vodstva i medija tom dečku. Tako...biće on veliki talenat i nada i sa 32 godine, pogotovo što je mladolik..

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2015, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka

http://m.youtube.com/watch?v=6fEnZzIPsGo
Evo r&g, baza na trojkama i covjek ispred face, da mu je bilo jos minut sam bi pobijedio. Kako bi ti to branio, brzi je, veci, skocniji...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 12929 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 647  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]