banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
U SDS dosao sredinom/krajem '13 iz naprednjaka, zajedno sa 80% njihovog gradskog odbora jer su u SDS "vidjeli pokretacku snagu za promjene"

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Ne bih da ispadnem stalni kriticar, al trebali su staviti nekog svog stalnijeg clana, sigurno ih imaju dobrih u BL.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I meni je to palo na pamet ..
Ne znam ko je i kakav je ovaj covjek (bio je predjsednik GO Banjaluka u SNS), ali mi je nekako logicno da za predjsednika GO u najvecem gradu u drzavi biras svoj kadar a ne nekoga ko ti je stigao prije godinu-dvije ..
A nije da nisu imali (skorasnje) negativno iskustvo sa tim "pridoslicama" ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E bas to i ja kazem. Al nije SDS jedina stranka u kojoj me sokiraju neke kadrovske odluke.
Valjda je to neka visa politika koju ne razumijem..

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Статут странке треба подхитно промјенити, па невјероватно је то да човјек који је 2 године у странци на путу да постане нови предсједник ГО СДС-а Бања Лука, ово је директно пљување на чланове који су у странци преко 10 и кусур година. По мени, предсједник ГО морао би бити минимално 5 година активан члан странке, а не као овај две године и то пола их није чуло за њега, праве циркус од СДС-а. Пуца Тадићу она ствар и за ГО и за СДС-ом, узео је фотељу у Сарајеву, дигао руке од Бања Луке и ћао. Разочаран сам овим поступком Огњена, умјесто да јачамо, ми слабимо, и то пред саме изборе. Само наставите овако, читав живот ћемо бити опозиција.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 17:57 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
V@nja je napisao:
U SDS dosao sredinom/krajem '13 iz naprednjaka, zajedno sa 80% njihovog gradskog odbora jer su u SDS "vidjeli pokretacku snagu za promjene"

Čim je on bio u SNS-u jedino što je njemu bitno je fotelja.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 18:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam ljudi,odgovorio bih vam,ali ne znam sta :( ...nije da necu da odgovorim,vec stvarno ne znam sta da kazem...po prvi put mozda da sam bez nekog misljenja na temi :-? ..nekako sam izmedju nekoliko vatri...

danas na pauzi sat vremena pricam sa covjekom koji me primio u stranku...koji ima clansku kartu medju prvih 10 (da ga ne ofiram potpuno tacnim brojem)...i koji nije pozvan na skupstinu u subotu..nije delegat!!! :( :(

i on nema ni najmanju dilemu....da je ognjen nasa guja u njedrima,da je njihov od prvog dana,da je svjestan da je prekrsio statut i sad postavlja ovog blanusu kao svog poltrona da i dalje vedre i oblace,da je zato ova skupstina u subotu naprasno od izvjestajne postala izborna (99% clanova za stranke je to saznalo tek kad je istekao onaj rok za kandidaturu,15 dana prije izbora Predsjednika GO),da nas je i u onom duelu sa Dodikom svjesno sjebao,i prihvatajuci ga i ponasajuci se onako,da je vrh stranke suvise inertan i da ce ovaj njegov odlazak u subotu umotati u fin celofan "kako ostaje uz stranku,ali na drugim duznostima,bla,bla,bla"....a da ce on biti tu jos koji mjesec dok sjebe sta se sjebati jos moze :( :(

ali eto,ja tog covjeka postujem kao oca,i negovo misljenje,ali jednostavno ne zelim da vjerujem da ljudi mogu biti tako ljigavi,perfidni,proracunati i pokvareni....Posto je Sekretarijat stranke napravio propust ili "propust" pa na pozivnicama nema imena delegata (iako budu imena na sasvim benignim i beznacajnim skupovima,tipa slavlje za 8.mart isl),ja sam mu rekao...."R....znas me sto godina...znas da cu cutati tamo kao mutav i glasati za koga mi sef nagovjesti...evo ti moja pozivnica,otidji i reci im sve sto ti je na dusi!!"...Naravno,nije prihvatio to,ponizavajuce mu je,ali bar sam sebi olaksao..i stvarno bih mu dao,jer ja nemam problem sa tim da ce meni tamo neko zamjeriti nesto,niti bilo kakve ambicije...ja to samo volim i sve se uzdam u to da pametniji od mene znaju sta rade i zato cu i podrzati novog Predsjednika.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нема се ту шта рећи, осим да је поприличан број људи незадовољан оваквим расплетом ситуације. Ушао сам у СДС надајући да ће доћи до неких промјена, да ћемо доћи на власт, да ће се борити да РС врате на прави пут, нама младима пружити шансу за бољу будућност, али неко нема жеље а ни воље да то уради. Не знам тог Бланушу, тако да не могу ништа рећи против тог човјека, немам аргументе ни 'за' ни 'против' њега, али поновићу, није фер према осталим члановима, који су ту преко 10 и кусур година. Некоме унутар странке није у циљу јака Бања Лука или су неке друге ствари у питању, видјећемо све у суботу.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
ne zelim da vjerujem da ljudi mogu biti tako ljigavi,perfidni,proracunati i pokvareni

Naravno da jesu
Ne budi naivan

Osoba koja mi se najvise srozala (da ne upotrebim neki gori izraz) na nasoj politickoj sceni (a da sam ikada o njoj imao iole pozitivan stav) je Ognjen Tadic
Ja sada za njega ne bih glasao ni da treba dve ovce na papiru da cuva, a kamo li da bude neki ozbiljan faktor negdje

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Povreda statuta je kod SDSa već postala tradicionalna

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Не знам тог Бланушу, тако да не могу ништа рећи против тог човјека, немам аргументе ни 'за' ни 'против' њега, али поновићу, није фер према осталим члановима, који су ту преко 10 и кусур година.

Istog sam misljenja bio do sinoc,ali me dobro u dilemu bacio svojom diskusijom A.S. koga smo dosta puta pominjali na ovom forumu....Nakon ne znam ni ja kolikog broja diskutanata koji su redom pjenili zbog ove situacije(zbog toga sam i na Rapid zakasnio sat vremena :angry4: :angry4: ),on ustane i kaze...."Ljudi...dajte da vec jednom prestanemo robovati tome ko je kad dosao u stranku!!!...Evo,ja,A.S,sam dosao 2009 i jel to sad znaci da mi sva vrata trebaju biti zatvorena?.....Ni u jednoj korporaciji ili instituciji nije ni jedini,ni najvazniji kriterijum ko je kad dosao!!"

I stvarno,onako nesto kontam,pa i u pravu je covjek.....Ako je neko pametniji,skolovaniji,ljepsi i zgodniji,elokventniji od mene,zasto bi on bio u mojoj sjenci,bez obzira otkad sam ja tu?

Ja mogu biti lojalniji i vise Srpsku Demokratsku Stranku voljeti od njega,ali tesko da mogu vise doprinijeti...glasovima ili bilo cim drugim....

Uh,ljudi,teske su to dileme :D ...Politika je kurva

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada dolazis u neku firmu itekako je bitno koliko si u njoj ukoliko zelis napredovati
Jedini slucaj kada to nije vazno je kada iza sebe nosis izuzetno velike rezultate i nisi ti taj koji trazi od firme da te primi nego ona od tebe trazi da dodjes i njoj ucinis dobro

Blanusa je bio predsjednik gradskog odbora SNSa, odbora koji je bio toliko "uspjesan" da je pitanje koliko je ljudi uopste znalo da on postoji
Dakle, bez uvrede tom covjeku, on iza sebe nema NIKAKVE politicke, organizacione ili neke trece rezultate da bi preskocio par stepenika u hijerarhiji
Druga stvar koja tome ide u prilog je cinjenica da ti, kao neko ko je itekako zainteresovan za desavanja u stranci i ko ima pojma o tome gdje/sta/kako i zasto se radi i zalaze nemas apsolutnog pojma ko je on i sta radi

I treca stvar .. SDS je tako prije xy godina primio Gugu i njegove preletace .. i, sta god ti pricao, do dan danas ta "struja" postoji u SDSu (u GO Banjaluka pogotovo)
Da ne govorim o tome da je "Gugin" Stevandic dosao, na krilima SDS, od covjeka koji ima 2000 glasova na izborima 2010. i kompenzacijskog mandata u NSRS do kandidata za gradonacelnika (a o toj kandidaturi gdje je opozicija sa Cavom/Stevandicem pobjedila sama sebe da ne trosimo rijeci) i do covjeka koji ima 2. najveci broj individualnih glasova u izbornoj jedinici 3, a 1. najveci broj glasova od svih opozicionih clanova .. a onda uzeo i gurnuo SDSu penis do grla
Ako nista, zbog toga sto su se jednom opekli da "preletacu" daju mnogo slobode, treba porazmisliti da li Blanusi dati predsjedavanje GO ili ne

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Не знам тог Бланушу, тако да не могу ништа рећи против тог човјека, немам аргументе ни 'за' ни 'против' њега, али поновићу, није фер према осталим члановима, који су ту преко 10 и кусур година.

Istog sam misljenja bio do sinoc,ali me dobro u dilemu bacio svojom diskusijom A.S. koga smo dosta puta pominjali na ovom forumu....Nakon ne znam ni ja kolikog broja diskutanata koji su redom pjenili zbog ove situacije(zbog toga sam i na Rapid zakasnio sat vremena :angry4: :angry4: ),on ustane i kaze...."Ljudi...dajte da vec jednom prestanemo robovati tome ko je kad dosao u stranku!!!...Evo,ja,A.S,sam dosao 2009 i jel to sad znaci da mi sva vrata trebaju biti zatvorena?.....Ni u jednoj korporaciji ili instituciji nije ni jedini,ni najvazniji kriterijum ko je kad dosao!!"

I stvarno,onako nesto kontam,pa i u pravu je covjek.....Ako je neko pametniji,skolovaniji,ljepsi i zgodniji,elokventniji od mene,zasto bi on bio u mojoj sjenci,bez obzira otkad sam ja tu?

Ja mogu biti lojalniji i vise Srpsku Demokratsku Stranku voljeti od njega,ali tesko da mogu vise doprinijeti...glasovima ili bilo cim drugim....

Uh,ljudi,teske su to dileme :D ...Politika je kurva

Ето, ако добије то мјесто предсједника имаће тачно годину дана да добро припреми терен за изборе и остале активности, предсједник значи огромна одговорност, ма да није ни он луд да тек тако прихвати ту функцију, зна и он шта ради. Ако не буде никаквог резултата за годину дана, знаћемо ко је саботирао све, ко је додатно уништио углед бањалучког СДС-а и то је то. Субота ће нам рећи све, углавно биће свега, са нестпљењем очекујем тај дан.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ако не буде никаквог резултата за годину дана, знаћемо ко је саботирао све, ко је додатно уништио углед бањалучког СДС-а и то је то.

Bez uvrede, nije nista licno, ali ja ovo kada vidim - povraca mi se
Pa da li su svi u SDSu idioti da godinama prave propuste i gube izbore na mjestima gdje imaju otvorena vrata za vrlo dominantnu pobjedu, a i dalje se drze foskule "vidjecemo ko je kriv" .. a vrlo je jasno ko je kriv i jos uvijek se po pitanju tih koji su krivi ne radi apsolutno nista, nego im se daju visoke funkcije

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 19:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Meni bi,za pocetak,velika stvar bila da bar treci kandidat, prof Predrag Vulin (eto necu vise u inicijalima),ne povuce svoju kandidaturu u subotu!!

Bila bi mi to neka satisfakcija,da bar ovakvi kao ja imaju za koga od srca glasati,da ne bude cisti inzinjering...

Nije ni on tu od devedesetih,cini mi se da je dosao negdje 2000,2001...ali covjek je svoju svakodnevnicu posvetio stranci,sve svoje slobodno vrijeme....i ne samo slobodno...od svakoga ko ga poznaje,cucete pricu o tihom covjeku koji malo prica a mnogo radi....postenjacina do daske...

Ako bih mu i trazio manu,to je sto je previse slican meni po ovom pitanju lojalnosti...iz svega sto vidim,cujem,osjetim,bice mu sugerisano iz vrha stranke "da bi zbog toga i toga" bilo dobro da ovaj put povuce kandidaturu,ali da se najozbiljnije racuna sa njim....vidio sam ga sinoc,nije mi nista ni potvrdio ni demantovao,ali osjetio sam neodlucnost u glasu,i ubjedjen sam da ce on svoju kandidaturu povuci na dan Skupstine,i da ce Blanusa ubjedljivo pobjediti...

Sto ne mora nuzno biti ni lose...Uostalom,da ne nagadjamo,vidjecemo sve...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
Ако не буде никаквог резултата за годину дана, знаћемо ко је саботирао све, ко је додатно уништио углед бањалучког СДС-а и то је то.

Bez uvrede, nije nista licno, ali ja ovo kada vidim - povraca mi se
Pa da li su svi u SDSu idioti da godinama prave propuste i gube izbore na mjestima gdje imaju otvorena vrata za vrlo dominantnu pobjedu, a i dalje se drze foskule "vidjecemo ko je kriv" .. a vrlo je jasno ko je kriv i jos uvijek se po pitanju tih koji su krivi ne radi apsolutno nista, nego im se daju visoke funkcije

Можда ме ниси/нисте схватили, ма да и ја се нисам јасно изјаснио. Овако, ово сам мислио искључиво на период од 29.08.2015. године све до резултата избора. Па свима је јасно ко (је) све саботира(о) рад странке претходних година, птице на грани то знају, сматрам да би било морално и одговорно са њихове стране да уколико се деси лош изборни резултат они сами повуку из странке, кренувши од врха па на према доле.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nevjerovatno kako se Bosicu podmece...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager, nisam shvatila, kad kazes Ognjen "njihov", mislis na to da je covjek pozicije?
Meni to ne djeluje uopste tako bas. Ali mi djeluje od pocetka da je covjek koji iskljucivo i samo gleda svoju licnu korist. Stranka mu dodje samo kao oruzje. To sam rekla jos prije izbora, i to misljenje sam stekla jos davno dok smo studirali, tj. Kad sam polagala kod poplasena, pa sam imala priliku biti u nekon indirektnom kontaktu.

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 20:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Schlager, nisam shvatila, kad kazes Ognjen "njihov", mislis na to da je covjek opozicije?

Ne mislim ja,vec dosta ljudi koji su osnivali Srpsku Demokratsku Stranku....Oni mu nikad nisu zaboravili onu recenicu "Jesu SDS-ovci kriminalci i ubice i ljudi koji ce odvesti u propast Republiku Srpsku" (lako je proguglati) i misle da covjek koji jednom izgovori to,nikad ne bi trebao postati to sto je postao u SDS,da ne znam koliko puta promjeni misljenje.

Nije ni meni to sjelo nikad,pogotovo mi nije jasno zasto je Mile takav penal propustio u onom duelu,to samo daje na snazi ovima koji tvrde da su oni u dealu...ali ponavljam...Hocu da vjerujem da nije takav,da su to novinari tada nesto lose prenijeli...ili sta ja znam uostalom....vidis i sama da sam zbunjen :-?

Vrijeme je Gospodin,i ono ce pokazati sve...

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2015, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ispravila sam se, "pozicije". Znas sta sam svakako mislila.

Stvarno ne znam, kao sto rekoh, koliko god nastojala da se informisem i edukujem, neke stvari su stvarno visa politika, tj. Neke stvari vezes za neke druge politike, zemlje i sl.
Ali mi i dalje djeluje da je on neki svoj licni kont ima kad vas je za.ebao, a ne da je bio instruiran snsd-om.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]