banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2015, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
E a posto ja nisam u ovoj grupi schlagerovih 418 forumasa, a ipak moram nesto reci.
Nekad prije x vremena, rekla sam da opozicija zeli vlast samo iz licnih razloga i da se uhljebi dio njih. "Vlast" je postala samo mjerilo da se dodje do neke koristi, na zalost. Ovo sad dodje kao neka potvrda, oni se probude pred izbore, malo vicu, ne pobjede, i vrate se kuci dok ne prodju 2 godine i tako u krug.
Zasto ih nema nigdje, ne da sporadicno izlaze sa supljom:" ovaj lopov, ovaj krade, ovaj vodi u propast". Vec sa nekom idejom kako i sta da bude bolje, da izadjemo iz krize. A ne eto, daj vlast pa cu ti pokazati. Daj neki program, ideju, inicijativu, ucini nesto da to ljudi vide i prepoznaju. Da vide tu iskrenu namjeru da se ucini nesto ka ekonomskom prosperitetu, dobroj socijalnoj politici, ... bilo cemu.
Ususkali se na nivo BIH i cute.
Pa zar nije tako?

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Samo da znate da sam upravo dosao od cika Schlagzija... Ali opet, pricali smo o devedesetima :D
Tako da se danasnjih dana nismo ni dotakeli :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Lolly mangup je napisao:
E a posto ja nisam u ovoj grupi schlagerovih 418 forumasa, a ipak moram nesto reci.
Nekad prije x vremena, rekla sam da opozicija zeli vlast samo iz licnih razloga i da se uhljebi dio njih. "Vlast" je postala samo mjerilo da se dodje do neke koristi, na zalost. Ovo sad dodje kao neka potvrda, oni se probude pred izbore, malo vicu, ne pobjede, i vrate se kuci dok ne prodju 2 godine i tako u krug.
Zasto ih nema nigdje, ne da sporadicno izlaze sa supljom:" ovaj lopov, ovaj krade, ovaj vodi u propast". Vec sa nekom idejom kako i sta da bude bolje, da izadjemo iz krize. A ne eto, daj vlast pa cu ti pokazati. Daj neki program, ideju, inicijativu, ucini nesto da to ljudi vide i prepoznaju. Da vide tu iskrenu namjeru da se ucini nesto ka ekonomskom prosperitetu, dobroj socijalnoj politici, ... bilo cemu.
Pa zar nije tako?

+1 Најлакше је шупљирање.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Lolly mangup je napisao:
Pa zar nije tako?

Čiča iz Rogače je napisao:
I na kraju ,još ovo da ti kažem (u najboljoj namjeri).....nećete vi nikad izbore dobiti zbog rada SDSa u zajedničkim organima.....zabole običnog građana i glasača za Sipom,Zucem,Mektićem i aferama.Šansu tražite na lokalu,dajte krila ljudima koji su u neposrednom kontaktu sa građanima nezadovoljicima kojih je sve veći broj.Visoka politika je lijepa za novine i tv ali ljudi traže poštenje i viziju kako dalje.Nisam zalud rekao TNSu da te pita kako mislite dalje,koga da forsirate.....da li iza SDS ćoška čuči neki novi Budo Stanković ili imate viziju za opšte dobro.Narod to traži....hebe se nekom za Zupcem i Sipom.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hebote eej,pa pojedinci o politici komuniciraju na PP :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 16:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da ne odgovaram svakom,pojedinačno,do nekog mog sledećeg povratka iz penzije (moja prognoza labilnosti,januar-februar sledeće godine... :lol: :lol: ...nek ostane ovaj Šlagerov manifest dotad zapisan...

1-Srpska Demokratska Stranka je stvorila (sa narodom) Republiku Srpsku

2-Naoružala narod u teškim vremenima,spriječila nove Stare Gradiške,Jasenovce,Jadovna,Gradine

3-Do pojave ovih zapadnih miljenika kojima se klanjate (1998)

-nadležnosti nisu prenešene

-nije upropaštena privreda,niti provedena lopovska privatizacija

-nije uništeno obrazovanje privatnim fakultetima (ako hoćeš da poraziš jedan narod,porazi ga vojno,a ako hoćeš baš da ga uništiš-uništi mu obrazovanje!!!!) :( :( :( :( :(

znači,negativna selekcija od vrha do dna :( :(

-nije zaduženo naše peto pokoljenje ovim uhljebljavanjem gledača kroz prozor :(

I zadnje,ali po meni najvažnije,do te 1998 nije NAROD BIO OVAKO PODIJELJEN :( :( :( -bili smo svi kao jedan..od njihovog instaliranja,dočekivanja Medlinke na balkonu Banskog Dvora kao narodnog heroja,krenula je ova podjela među nama :( :(

To je "učinak" ovih kojima se klanjate...

Jedni to rade iz sasvim praktičnih i pragmatičnih razloga,jer su posao,zaposlenje i hljeb dobili preko ovih "zaštitnika RS"

Drugi,jer previše vjeruju medijima,koji su uvijek imali uticaj na javno mnijenje,ali sad su u stanju da od ljudi učine potpune budale pričom o "izdajnicima" i "zaštitnicima"

Treći jer su razočarani učinkom SDS do 2006,iako nemaju nijedan razlog...Ta Vlada koju su mnogi ismijavali (Bukejlović,Cenićka i ostali...),niti nas je zadužila,niti je penzija kasnila ijedan dan,niti su prodali sve što vrijedi,od Telekoma,pa nadalje,kao ovi što rade....

A jedino razumijem one forumaše koji su razočarani ratnim SDS-om,neproglašavanjem ratnog stanja (dok jedni ginu,drugi švercuju naftu i cigare),favorizovanjem Pala u odnosu na Banjaluku i ostalo....Jedino se sa njima slažem,a za ove ostale se nadam samo da ne progledaju kad bude prekasno,da tek tada ne vide kakvi nas antihristi,lopovi i neljudi vode u propast...

Toliko...Odgovarati stvarno nemam namjeru,zato i ne komentarišite ovo...niti ću ja promjeniti vaše mišljenje,niti vi moje....šuplja...

Poslednji put menjao Schlager dana 21 Avg 2015, 16:50, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
U ovo ni ti ne verujes :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako moze pitanje za schlagera, ako zna, da li SDS na tim sastancima razgovara o tim nekim koracima koje treba preduzeti za izlazak iz krize, imaju li neki plan i program i kad ce krenuti s tim, ili je jedina prica kako doci do vlasti i skinuti ove sad, pa cemo kad uzmemo izbore razmisljati sta i kako s narodom i ekonomijom?
Da li imate neke ideje da prezentujete narodu, da organizujete tribine, sta god, pa da oni uvide vasu tu ideju prosperiteta? Ili cete se strpiti do iduceg proljeca pred lokal, sto je po meni veoma lose za vas.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imamo mi resorne odbore za svaki segment društva...recimo,samo u resornom odboru za visoko obrazovanje imamo 30 doktora nauka!!

svi ti resorni odbori nude biračima rješenja za sve segmente života,pa bi onda birači trebali da se izjasne da li su za to ili nisu.....ali problem je u tome što to niko ne vidi,i što je narodu važnija ova priča o bakirovim izdajnicima i mili srbinu koji nas štiti sve zajedno...ustvari,nije mu važnija,već jedino to mu se prezentuje na javnom servisu koga svi plaćamo...onaj mrljavi bn (na kome jedino naša stranka može da se izrazi),nema ni jedna trećina birača :( ...imaju ga samo ovi što imaju kablovske...urbane sredine...

uglavnom,zbog ovoga sam i napisao da je glup onaj post od silvia i filadelfiskom mrmotu...klasična zamjena teza...nije kriv narod koji stalno glasa za iste,već je kriv "mrmot" :roll: :roll:

zapamtite...nije kriv bosić....nije kriv mile dodik,niti je došao tu na silu,niti nekom revolucijom....kriv,ili zaslužan (šta vam se više sviđa,nebitno),za ovu vlast je JEDINO i ISKLJUČIVO narod......

pustite se pljuvanja bosića koji se samo na bn-u može vidjeti...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Al evo i na BN on ne prica nista o ovome sto ja pitam. On se na VN pojavi samo da s vremena na vrijeme kaze kako su svi na vlasti lopovi i tu zavrsava njegovo izlaganje.
I pusti odbore i dr nauka kad oni cekaju da im birac dodje na vrata, pokuca i pita koji je vas plan za izlaz iz krize

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 17:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ti očito nisi pratila naše inicijative...ni o zakonu o porijeklu imovine,ni o kupovini poslanika,niti bilo koju drugu...

kad pomenuh ovo,kupovinu poslanika,moram priznati da ste malo i u pravu kad kažete da ja nisam objektivan po pitanju SDS :D

gledam onog Darka Banjca skoro kako priča na TV,i čovjek ima apsolutno neprilagođen,luđački pogled :( :(

nas su na na prvim časovima obuke za vojne policajce učili o tome i pokazivali nam taj pogled,ali ja to uopšte nisam primjećivao dok je bio kod nas :lol: :lol: :lol:

zato...u pravu ste svi koji govorite da sam neobjektivan...(ovo kao neka samokritika 8) )

a sad ajd zdrao....čak više ni tebi,plavušo,ne odgovaram,a kamoli ovim drugim :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 17:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Toliko pametnih u SDS-u, a niko nije uspješno savjetovao Tadića da se ne spušta na najniži nivo komunikacije sa Dodikom. Prevagnuo pristup najnižem sloju stanovništva? Treba i to znati.

I meni izgleda SDS kao da čeka da se ponovi nešto slično kao u Srbiji. Glasanje protiv, a ne za. Da bude sam pao, sam se i ubio i onda se slavodobitno javi Bosić. Samo jedna sitnica, nije Dodik B. Tadić. I bili su blizu tome, ali je opet jedan Tadić odigrao sam pao, sam se i ubio.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zakon o porijeklu imovine kao i otvaranje price o kupovini glasova je sve samo ne program ekonomskog prosperiteta. To je upravo ono, daj da ocrnimo ove ne bi li kako dosli na vlast.
To je ok politika. Ali ja pitam o onom iz svojih predhodnih postova.
Ja licno Darku Banjca znam 15 g i njegov pogled se ama bas nista nije promijenio u ovom periodu. Ni onda kad smo se svadjali zbog SDS a ni prije par dana kad sam ga srela u gradu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 18:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nisam čitao dalje od prvih par rečenica manifesta, nisam u elementu za to.....al' apelujem da se imena tih likova što uživo hvale SDS, a na forumu seru po njemu objave da znamo sa kakvim seronjama imamo posla....

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lolly mangup je napisao:
Ako moze pitanje za schlagera, ako zna, da li SDS na tim sastancima razgovara o tim nekim koracima koje treba preduzeti za izlazak iz krize, imaju li neki plan i program i kad ce krenuti s tim, ili je jedina prica kako doci do vlasti i skinuti ove sad, pa cemo kad uzmemo izbore razmisljati sta i kako s narodom i ekonomijom?
Da li imate neke ideje da prezentujete narodu, da organizujete tribine, sta god, pa da oni uvide vasu tu ideju prosperiteta? Ili cete se strpiti do iduceg proljeca pred lokal, sto je po meni veoma lose za vas.

Ако им је све у рангу онога "основаћемо нови Телеком ако се не спусте цијене услуга", онда им је боље да једне не проговарају. :evil3:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 18:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
imamo mi resorne odbore za svaki segment društva...recimo,samo u resornom odboru za visoko obrazovanje imamo 30 doktora nauka!!

Може ли се знати на којим факултетима су докторирали, и на које теме. Најозбиљније.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlgeru još nije jasno da većina nas koji ovde nešto pišemo,pišemo iz najbolje želje da se najveća opoziciona stranka stavi na zdrave noge,da se ne doživi opoziciona sudbina slična srbijanskoj.A on ko uvrijeđena mlada "kaka sam-taka sam,poljubi ili ostavi".

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Alo, Schlagzi je sada na vr' brda gdje nema interneta. Vikend je ljudi :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kad siđe jednog dana sa brda i lovorika s početka devedesetih valjda će odgovoriti.Đe žurba :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2015, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Републику Српску је основао народ и ВРС. СДС има своју улогу у тим временима али рећи да је Реп. Српску основао СДС... Мало је то претерано.

А што се тиче преноса надлежности, преношене су у Милином првом мандату, али и у другом мандату СДС-а.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]